- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Eki Görüntüle 805355 Eki Görüntüle 805356 kızlar anakucağıda bu olacak inşallah oturma odamda kullanıcam en azından her uyuduğunda beşiğine yatırmam gerek kalmıcak tavsiye ederim:)
çook beğendim bunları bende oturma odama düşünüyorum..nerden bulabilirim bide fiyatı nedir acaba..
çook beğendim bunları bende oturma odama düşünüyorum..nerden bulabilirim bide fiyatı nedir acaba..
heryerde satılıyor ist. daysan e-bebekde hepsiburada.com da bir çok yerde var tiny&love markası 300 tl
hmm ama 1. si karyola olmuyor sanırım ama güzelmiş netten baktın sanırım firmayı bilmiyorsun kendim araştırım çok sağol
Merhabalar kızlar acaba egzersize yada yürüyüşe başlayanınız var mı. Yada doktoru öneren. Ben çok kilo aldım bu sebeple istiyorum ama çekiniyorum da bi şey olur mu diye. Ne zaman başlanmalı acaba
bende aynı dertten muzdaribim hayatımda ilk defa kabız oldum bol su içmemi söylediler bana dabuarada arkadaşlar çok afedersiniz benim kabızlık gibi problemim var drla konuştum ilaç veremeyeceyini sıvı şeyler tüket dedi ben zaten doğru birşey yemiyorum ki benimle aynı sorunu yaşayan varmı yada bana iyi gelebilecek birşeyler önere bilirmisiniz
buarada arkadaşlar çok afedersiniz benim kabızlık gibi problemim var drla konuştum ilaç veremeyeceyini sıvı şeyler tüket dedi ben zaten doğru birşey yemiyorum ki benimle aynı sorunu yaşayan varmı yada bana iyi gelebilecek birşeyler önere bilirmisiniz
Ben de böyle beyaz ve sade beşikleri seviyorum ama bunlar sallanmıyor bizim bebekler sallanmadan uyur mu:)
buarada arkadaşlar çok afedersiniz benim kabızlık gibi problemim var drla konuştum ilaç veremeyeceyini sıvı şeyler tüket dedi ben zaten doğru birşey yemiyorum ki benimle aynı sorunu yaşayan varmı yada bana iyi gelebilecek birşeyler önere bilirmisiniz
Bu beşik gibi bir şey iştiyorum bende :)
benimde genelde heryerimde ama göbeğimde çok daha fazla ve kaşınmaktan kızarıyo artık neyse eşimi çarşıya gönderdim alcak krem aslında geç bile kaldım inşallah faydası olur .......Canım bende genel olarak bir cilt kuruluğu var.Sadece göbeğim değil tüm vücudumda kuruluktan dolayı kaşıntı var.Göbeğime krem sürünce kaşıntı geçiyor.
canım meraba bendede 4 aydır hep kabızlık var başlarda kayısı hoşaf falan idare etmeye çalıştım olmadıbuarada arkadaşlar çok afedersiniz benim kabızlık gibi problemim var drla konuştum ilaç veremeyeceyini sıvı şeyler tüket dedi ben zaten doğru birşey yemiyorum ki benimle aynı sorunu yaşayan varmı yada bana iyi gelebilecek birşeyler önere bilirmisiniz
bugün sabah doktora gittik üçlü test için kan verdim ,kan ankaraya gitcekmiş 15 gün sonra test sonucum çıkacakmış.....sizlerdede diş eti kanamalrı varmı kızlar ????dr a sordum neden söylemedi kan hapına başlattı......ultrasonda bebeğimi gördüm yine,aç olduğum için kıpırdamadı kuzucum ama gayet sağlıklıymış bide kafa çevresini ölçtü dr bilen varsa yorumlarsanız sevinirim
bpd 3.64 cm miş...
doktordan gelince konserve işinide bitirdik 40 kavanoz domates oldu ........
benimde genelde heryerimde ama göbeğimde çok daha fazla ve kaşınmaktan kızarıyo artık neyse eşimi çarşıya gönderdim alcak krem aslında geç bile kaldım inşallah faydası olur .......
canım meraba bendede 4 aydır hep kabızlık var başlarda kayısı hoşaf falan idare etmeye çalıştım olmadıdoktora danıştım duphalac şurup verdi şimdi rahatım ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?