2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
hmm ama 1. si karyola olmuyor sanırım ama güzelmiş netten baktın sanırım firmayı bilmiyorsun kendim araştırım çok sağol

canım oda karyola oluyor.. şuan markasını falan hatırlamıyorum ama google da çıkıyor zaten...

bu arada yarın kontrolüm var. kanamanın üstünden 1 hafta geçti.inşallah kanama alanı iyileşmiştir.
çok heycanlıyım

Merhabalar kızlar acaba egzersize yada yürüyüşe başlayanınız var mı. Yada doktoru öneren. Ben çok kilo aldım bu sebeple istiyorum ama çekiniyorum da bi şey olur mu diye. Ne zaman başlanmalı acaba

canım bende 4 kilo aldım, 14 .haftamdayım, dr yürüyüşe başlayabilirsin dedi, zaman buldukça yürüyorum, hafta sonu alışverişe çıktık avm ye o da bi yürüyüş mesela, kayınvalidem de merdiven inip çıkmamı söyledi zaten rüyamda da gördüm doğuruyormuşum iğne felan yapıyorlardı, ama çok güçlü gördüm kendimi hiç korkmadım mesela

Ben de varım... ilk gebeliğim kalp atışları oluşmadığı için kürtaj ile sonlandırıldı
mol teşhisi kondu korku dolu 6 ay geçirdim derken 25 temmuz dogum günümde
hamile olduğumu öğrendim hiç beklemediğim bi anda şok oldummmmm Rabbim bi daha o acıyı yaşatmasın amin

Şimdi Rabbimin hediyesinin emanetçisiyim
Allah tüm annişlerin bebegini korusun saglık sıhhat ve salih huy versin

selam kızlar bikaç gündür sohbetlere dahil olamıyorum pazar temizlik yaptım akşama kadar pertim çıktı dünde hastanedeydim ikili test için bebişim bitürlü hareket emedi dr da benide i epeyce uğraştırdı ordanda geç geldim bugün de baş ağrısından kuduruyorum

herkese merhaba, bende Allah nasip ederse 2014 mart annesi olacağım. Rabbim inşallah sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder. benim mide bulantılarım hala devam ediyor. yemek yiyemiyorum. yemek yemediğim için daha çok bulanıyor bütün gün insan ne yesem acaba diye düşünür mü? benim neredeyse bütün günüm ne yesem diye düşünmekle geçiyor. psi band diye bişey aldım hiç faydasını görmedim. bakalım artık hayırlısı... cumartesi günü kısmetse randevum var bebişi görücez ama günler geçmek bilmiyooooor :)

buarada arkadaşlar çok afedersiniz benim kabızlık gibi problemim var drla konuştum ilaç veremeyeceyini sıvı şeyler tüket dedi ben zaten doğru birşey yemiyorum ki benimle aynı sorunu yaşayan varmı yada bana iyi gelebilecek birşeyler önere bilirmisiniz

bende aynı dertten muzdaribim hayatımda ilk defa kabız oldum bol su içmemi söylediler bana da

Canım bende de zaman zaman oldu.Genelde sabahları aç karına bir kaç kuru kayısı yiyip üstüne 1 bardak ılık su içmek iyi geliyor.Bir ara kayısı da etkili olmadı.Dr. DUPHALAC diye bir şurup verdi.Gebelikte kullanılıyormuş.Bir çok hamilenin de kullandığını biliyorum.

bende aynı sorunu yaşamıştım 5 gün hiç çıkamadığım bile oldu bir kaşık zeytinyağı içtikten sonra herşey düzeliyor dene istersen bende işe yaradı

bugün sabah doktora gittik üçlü test için kan verdim ,kan ankaraya gitcekmiş 15 gün sonra test sonucum çıkacakmış.....sizlerdede diş eti kanamalrı varmı kızlar ????dr a sordum neden söylemedi kan hapına başlattı......ultrasonda bebeğimi gördüm yine,aç olduğum için kıpırdamadı kuzucum ama gayet sağlıklıymış bide kafa çevresini ölçtü dr bilen varsa yorumlarsanız sevinirim
bpd 3.64 cm miş...
doktordan gelince konserve işinide bitirdik 40 kavanoz domates oldu ........
Canım bende genel olarak bir cilt kuruluğu var.Sadece göbeğim değil tüm vücudumda kuruluktan dolayı kaşıntı var.Göbeğime krem sürünce kaşıntı geçiyor.
benimde genelde heryerimde ama göbeğimde çok daha fazla ve kaşınmaktan kızarıyo artık neyse eşimi çarşıya gönderdim alcak krem aslında geç bile kaldım inşallah faydası olur .......

canım meraba bendede 4 aydır hep kabızlık var başlarda kayısı hoşaf falan idare etmeye çalıştım olmadıdoktora danıştım duphalac şurup verdi şimdi rahatım ......

Son düzenleme:

bende de aynı sorun var canım , kullandığımız ilaçlar ve hamilelikten dolayı eskisi gibi hareket edemiyoruz şahsıma söyleyeyim sürekli oturuyorum yada yatıyorum :) gerçi bulantılarım azaldı artık yavaş yavaş kendime gelmeye ayağa kalkmaya başladım kayısı kurusu ye canım ilaç gibi geliyor birde kavun

oh oh ne güzel canım hamaratsın galiba bende kurutmalık biber patlıcan falan yaptım baya uğraştım bide acılı sos yaptım bebişi şimdiden alıştırayım acıya üçlü test için erken değil mi canım ya beni doktor 5 hafta sonra çağırdı

Cinsiyetler ne zaman belli oldu kızlar? ilk bebegimiz eşim kız istiyo karnıma ezan okuyup ismini bile koydu :) deli adam

bir de kontrolüm var bu hafta sonu ikili test yapar dediler çok merak ediyorum biraz stres yaptı

kızlar merhaba
test sonucumu aldım bhcg 40,5 çıktı burdan belli olur mu kız mı erkek mi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…