2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Cinsiyetler ne zaman belli oldu kızlar? ilk bebegimiz eşim kız istiyo karnıma ezan okuyup ismini bile koydu :) deli adam

bir de kontrolüm var bu hafta sonu ikili test yapar dediler çok merak ediyorum biraz stres yaptı

benim 12+5 de belli oldu canım yani bundan iki hafta önce. bebiş erkek doğarda kız ismiyle ortada kalmasın yavrucak :) şaka bir yana hayırlısı olsun canım cinsiyet konusunda

Canım benim 7. haftadan beri hem diş eti kanamaları hemde burun kanaması var.İnternette araştırdım artan kan hacminden dolayı kılcal damarlarda çatlama oluyormuş sanırım bu yüzden.

Kizlar benimki gostermedi cinsiyetini. Ayagini uzatmisti bacak bacak üstüne atmisti. 100 gr olmus. Kalbi atisi fln normal. Renkli usg de baktik elleri yuzundeydi. Suyu az dedi bol su ic dinlen ayakta durma dedi benden boyle belki haftasonu bidaa giderim nasi olsa ucretsiz :)

50nin altı erkek diyorlar canım , benimki 32 çıktı erkek, bende tuttu bu durum ama tutmayanlar da var
bana da kız gibi geliyo hatta kız isimleri bakmaya başladım
allahım sağlıklı sıhhatli versin
daha göstermedi hiç ufak şüphem bile olmadı dedi doktor

teşşekür ederim arkadaşlar :) zeytinyağını midem almıyor maalesef ama kaysı ve şurup aklıma yattı deneyecem bakalım

Kızlar biraz mutfakta temizlik falan yaptım, ayakta fazla kaldım heralde acaip belim ağrıyo ayaklarımın atına yastık koyup uzandım falan ama fayda etmedi sanki. Önerebileceğiniz bişeyler var mı

Kızlar biraz mutfakta temizlik falan yaptım, ayakta fazla kaldım heralde acaip belim ağrıyo ayaklarımın atına yastık koyup uzandım falan ama fayda etmedi sanki. Önerebileceğiniz bişeyler var mı
Bende dun yer sileyim dedim.aksam kalcama felc indi sandim.oturamadim kalkamadim.wc ye emekledim.yuruyemedim.canim is yapma benden sana tavsiye(

tahlillerimi annem şimdi doktora gösterdi kızlar genel olarak iyi şekerim düşük ama asıl moralimi bozan vücudumun bir yerinde aşırı intihap varmış ama nerde olduğu belli değilmiş ilaç vermiş bitince tekrar tahlil yaptırıcam zaten 2 saattir sürekli başım dönüyor moralim çok bozuldu miniğime birşey olmaz dimi annem olmaz dedi

hamaratlıktan değil canım ya kocişkom kışın domates salatalık türü yaz sebze meyvesini kesinlikle almaz bende mecburen yazdan hazırlıyorum.....kurutmalığı hazır almayı düşünüyorum .....acılıyı bizim burdada yaparlar hatta geçen kv dem iki kavanoz verdi bende çok severim kahvaltılık güzel oluyo ......allah ağız tadıyla yedirsin ......
üçlü teste erkende değil nette araştırdım tam zamanı .....

Canım benim 7. haftadan beri hem diş eti kanamaları hemde burun kanaması var.İnternette araştırdım artan kan hacminden dolayı kılcal damarlarda çatlama oluyormuş sanırım bu yüzden.
ayy yeni yeni şeyler öğreniyoz nette bende gördüm burun kanamasını ama diş eti kanamsı biraz kafama takılmıştı :44::44:

Olmaz inşallah canım, kötü düşünüp moralini bozma sen

flufemcim bu beşikler çok hoş görünüyor. ben de beğendim şimdi görünce:) bunlara bilindik bi markadan mı baktın adresi bana da verir misin canım ya? ya ben park beşik düşünüyorum o da sırf açılıp kapanıyor katlanıyor ya ondan. mobilya alınca öyle bir şansımız oluyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…