- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
Cinsiyetler ne zaman belli oldu kızlar? ilk bebegimiz eşim kız istiyo karnıma ezan okuyup ismini bile koydu :) deli adam
bir de kontrolüm var bu hafta sonu ikili test yapar dediler çok merak ediyorum biraz stres yaptı
kızlar merhaba
test sonucumu aldım bhcg 40,5 çıktı burdan belli olur mu kız mı erkek mi die
Canım benim 7. haftadan beri hem diş eti kanamaları hemde burun kanaması var.İnternette araştırdım artan kan hacminden dolayı kılcal damarlarda çatlama oluyormuş sanırım bu yüzden.bugün sabah doktora gittik üçlü test için kan verdim ,kan ankaraya gitcekmiş 15 gün sonra test sonucum çıkacakmış.....sizlerdede diş eti kanamalrı varmı kızlar ????dr a sordum neden söylemedi kan hapına başlattı......ultrasonda bebeğimi gördüm yine,aç olduğum için kıpırdamadı kuzucum ama gayet sağlıklıymış bide kafa çevresini ölçtü dr bilen varsa yorumlarsanız sevinirim.....
bana da kız gibi geliyo hatta kız isimleri bakmaya başladım50nin altı erkek diyorlar canım , benimki 32 çıktı erkek, bende tuttu bu durum ama tutmayanlar da var
Canim benimde bhcg 40.1cikmisti.cinsiyetimiz erkek :))kızlar merhaba
test sonucumu aldım bhcg 40,5 çıktı burdan belli olur mu kız mı erkek mi die
Bende dun yer sileyim dedim.aksam kalcama felc indi sandim.oturamadim kalkamadim.wc ye emekledim.yuruyemedim.canim is yapma benden sana tavsiyeKızlar biraz mutfakta temizlik falan yaptım, ayakta fazla kaldım heralde acaip belim ağrıyoayaklarımın atına yastık koyup uzandım falan ama fayda etmedi sanki. Önerebileceğiniz bişeyler var mı
hamaratlıktan değil canım ya kocişkom kışın domates salatalık türü yaz sebze meyvesini kesinlikle almaz bende mecburen yazdan hazırlıyorum.....kurutmalığı hazır almayı düşünüyorum .....acılıyı bizim burdada yaparlar hatta geçen kv dem iki kavanoz verdi bende çok severim kahvaltılık güzel oluyo ......allah ağız tadıyla yedirsin ......oh oh ne güzel canım hamaratsın galibabende kurutmalık biber patlıcan falan yaptım baya uğraştım bide acılı sos yaptım bebişi şimdiden alıştırayım acıya üçlü test için erken değil mi canım ya beni doktor 5 hafta sonra çağırdı
ayy yeni yeni şeyler öğreniyozCanım benim 7. haftadan beri hem diş eti kanamaları hemde burun kanaması var.İnternette araştırdım artan kan hacminden dolayı kılcal damarlarda çatlama oluyormuş sanırım bu yüzden.
Bende dun yer sileyim dedim.aksam kalcama felc indi sandim.oturamadim kalkamadim.wc ye emekledim.yuruyemedim.canim is yapma benden sana tavsiye(
tahlillerimi annem şimdi doktora gösterdi kızlar genel olarak iyi şekerim düşük ama asıl moralimi bozan vücudumun bir yerinde aşırı intihap varmış ama nerde olduğu belli değilmiş ilaç vermiş bitince tekrar tahlil yaptırıcam zaten 2 saattir sürekli başım dönüyor moralim çok bozuldu miniğime birşey olmaz dimi annem olmaz dedi
çatlak kremi ne kullanıyorsunuz başladınız mı kullanmaya
Valla canim ben akillandim o yuzdenDoğru söylüyorsun canım ya ama yapmadan da insan rahat edemiyo işte, bilemedim yani
Valla canim ben akillandim o yuzdenDoğru söylüyorsun canım ya ama yapmadan da insan rahat edemiyo işte, bilemedim yani
hoş geldin.. topiğimiz de ikiz anaları artıyo çok güzelsağlıklı bir gebelik dilerim...
bende park yataklardan hoşlanmıyorummobilya oyun parkı daha kullanışlı ve 4-5 yaşına kadar kullanılabiliniyormuş. 90-130..
Eki Görüntüle 805366 Eki Görüntüle 805367 bende bunları beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?