2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar okullar açıldı benim hayatım iptal arada girip paylaşımlarınız okuyabiliyorum sadece dün 2 li test için gittik 14 haftanın içindeyim ya dönmedi bebeğimiz uyumuş kalmış bugün fakülteye gittik yine dönmedi bir türlü perşembe yeniden gel dedi doktor yani sırtını dönmüyo cinsiyetine de şimdilik kimseyle paylaşma ama yüzde 80 erkek dedi bilemedim bakalım doğru çıkacakmı

karanfil muhtemel doğum tarihimiz aynı :) inşallah hayırla kavuşuruz bebişlerimize..

bende 13. haftamdayım dün gittim bi türlü dönmedi bebiş.çok uğraştı ama nafile..sonra gün içerisinde tekrar gittik ve uzun beklemeler sonunda döndü nihayet ense ölçümü yapıldı kan testlerini bekliyorum.cinsiyet söylemedi dr.

kızlar aranızda hipotiroid olan var mı kaç haftada bir test yaptırıyorsunuz. ve hangi değerlere baktırıyorsunuz

canım dediğin gibi portatif olanları da var. arkadaşlarımda oyun parkı kullandılar ve memnunlar ama ben sevmiyorum onları
crop bebe,troya mobilya sitelerinde var ama fiyatlar uçuk 2. beşik baby tech... o biraz daha uygun ve sallanıyo...
benimde yazın tayin olma ihtimalim çok yüksek ama bebişlerim 5-6 ay nerde yatıcak? çok kararsızım çoook

arkadaslar merhaba, ikili tets sonuclarınız nasıl cıktı?

benim ya da dahil edilerek hesaplandiginda( 34 yas)

trizomi21 : 1:1480
Trizomi13-18 : 1:7378

cıkmıs... dr.usuk risk dedi ama bu ikili test de sadece %80 belirtiyor.. anne kanından yapılan ve cocugun DNA sı incelenen testler varmıs, ondan mi yaptirsam içim rahat etse diye dusunmuyor değilim.. Oglumda bu degerler daha iyiydi... >10.000 lerdeydi.

amin canım Allah ağız tadıyla yedirsin keşke bende yapmasını bilsem yapardım valla, bi ara vaktin olursa yazarsan sevinirim bi deneyeyim bakayım :) aslında bana da benim doktorum geç söyledi gibi geldi ben bir hafta önceden gideyim ne olur ne olmaz hem bebişimi görmeyi özledim

kızlar aranızda hipotiroid olan var mı kaç haftada bir test yaptırıyorsunuz. ve hangi değerlere baktırıyorsunuz

bende var canm hipotirodi. hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordum zaten aynen devam ediyorum. değerimde herhangi bir yükselme olmadığı için aynı dozuma devam ediyorm. ayda bir kontrole gitmek gerekiyor hamileyken, ben öyle yapıyorum. sen de ihmal etme aman ha. tsh t3 t4 e baklıyor.

biraz daha araştıralım bakalım. biz daha hiç bakmadık..
tayinin mi çıkacak? 2 bebekle nereye gidiyosun sen bakalım
hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah istediğimiz gibi beşikler buluruz

sağol canım paylaştığın için benim dr sadece tsh yazmıstı da ona kafam yakıldı FT4 de bakılması gerekiyo falan diye okudum biryerlerde. Allahım sağlıkla doğmalarını nasip et

biraz daha araştıralım bakalım. biz daha hiç bakmadık..
tayinin mi çıkacak? 2 bebekle nereye gidiyosun sen bakalım
hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah istediğimiz gibi beşikler buluruz

canım ailem mersin de.eşimin ailesi ankara'da. 2 çocukla napıcam buralarda? tek bakamam
annem bakıcak bebişlere sanırım canım annem

canım acışıyı nasıl yapıyorsun ben çok acı yer oldum.yapayım bende.yarın domate yapacaz bızde bana annemmle

yazınızda biraz alınma hissettim, sen kimlerde tuttu acaba diye yazınca "ben de tutmadığını" yazdım sadece, tabi ki bu eğlence, neden tutmadı diye eleştirmedim, sadece merakını gidermek istemiştim.

sağol canım paylaştığın için benim dr sadece tsh yazmıstı da ona kafam yakıldı FT4 de bakılması gerekiyo falan diye okudum biryerlerde. Allahım sağlıkla doğmalarını nasip et

ne demek canm. inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlsııyla doğar bebişlerimizz

çok geçmiş olsun, birşey olmaz bence, ama yine d edoktorunla iletişim kurmanda fayda var.

ben mustela kullanmaya başladım iş yerinden arkadaşlarım vardı 30 kiloya yakın kilo aldılar ama hiç çatlakları olmadı

lieracla mustela arasınd akaldım ben de :111: geçende bir sitede indirimedeydi lierac, 40 TL ye düşmüştü

kızlar merhaba
test sonucumu aldım bhcg 40,5 çıktı burdan belli olur mu kız mı erkek mi die

50 altı erkek deniyor amaaa çok ta tutmadı arkadaşlarda.

ben de domates konservesi yapacağım bu hafta

canım ailem mersin de.eşimin ailesi ankara'da. 2 çocukla napıcam buralarda? tek bakamam
annem bakıcak bebişlere sanırım canım annem

hmm anladım canm, doğru söylüyosun senin ikizlerle yardıma ihtiyacın olacak. annenin yanına tayin isteyeceksin öyleyse inşallah olur canm. Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizii

meraba canım sen kayseridemiydin?????
bebişine yüzde seksen dediyse pek yanılmaz heralde allah hayırlı evlat versin

tabi canım ne demek yazarım tabiiiki özelden mesaj atarım ..... benim bu seferki randevum çabuk gelcek 15 gün sonra gel dedi doktorum çok mutlu oldum zaten eve ultrason aleti alasım var özleniyo tabi yaaa minik aşkım benim

kızıma park yatak almıştım turuncu ara renk 9 ay sadece yattı ben işe başlayınca yatağında yatmak istemedi ve benle yatıyor alıştırmasam iyiydi ama çalışırken geceleyin uyumasını beklemek zor oluyor kolaya kaçtım yanımda yatırarak.sonra kaldırdık yer açıldı çok kullanışlı gittiğimiz yerede götürüyorduk uzun kalacaksak.birde anakucagı almıştım http://www.kadinlarplatformu.com/wp-content/uploads/2012/07/mavi-ana-kucagi-cesitleri-modelleri.jpg için Google Görsel Sonuçları bu tarz ama kırıldı çok kullanışlıydı oglumada almayı düşünüyorum.kızımı hiç ayağımda veya park yatakta sallamadım emerek uyurdu hamilelikten dolayıda memeyi kestik ilk günden nasıl alıştırırsanız öyle gider anakucagında salladığım oldu ama alışkanlık yapmadı sesten cok etkilenir misafir olsun veya televizyon açık olsun en ufak ses olsun asla uyumaz sabaha kadar oturur en cok bu yıprattı beni 2 yasına gelecek hala uyutmak çok zor inşallah oğlumun ses hassasiyeti olmaz

selam arkadaşlar uzun bi süre giremedim foruma taşınma telaşı ve internet probleminden...
hafta sonu çok şükür net sorunu çözüldü topiği biraz okudum ama yazamadım...
negüzel cinsiyetleri öğrenenler olmuş epey hepinizin gözü aydın
erkekler açık ara öndeler bakalım bizlerde öğrenince sonuçlar değişecek mi
en son size ikili test için kontrole gittiğimde yazmıştım...
ölçümler iyiydi sonrasında test sonuçlarınıda öğrendik onlarda temiz çıktı çok şükür
beta hcg 80 çıktı bakalım bu genelleme bizde tutacak mı...
50 üstü kız deniyorda eşimle içimizden de kız geçiyor hep
sağlıklı sıhatli olsunda hakkımızda hayırlısı artık
pazartesi kontrolümüz var ozaman 16+2 olucaz inş öğreniriz cinsiyeti...
bu arada ben bebişi öğrendiğimden beri günde 2-3 lt su içiyordum...
ama bu taşınma telaşında düzenim bozuldu...
sonrasında okul başladı artık eskisi gibi içemiyorum 1,5 lt anca oluyor
ve son haftalarda akıntım baya arttı suyla bi ilgisi var mıdır acaba ??
yani suyu arttırsam tekrar geçer mi huzursuz oldum biraz...
var mı akıntı problemi yaşayan aranızda ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…