ne zaman muayene günün
herkese slm arkadaşlar ara ara yazıp çıkıyorum çok fazla yazmasamda takip ediyorum sizleri hep..inşallah bundan sonra daha sık sık yazıcam bende bulantılarım ve halsizliklerim bayağı azaldı çünkü..
dün kontrolümüz vardı büyük ihtimal benimde oğluşum olacak şöyle bi baktımda martta erkek patlaması olacak sanırım..kızların çoğu erkek bekliyor çünkü..benim ilk bebiş ve zor kavuştum bebişime rabbim hepimizinkini korusun benimkinide inşallah..
kızlar okullar açıldı benim hayatım iptal arada girip paylaşımlarınız okuyabiliyorum sadecedün 2 li test için gittik 14 haftanın içindeyim ya dönmedi bebeğimiz uyumuş kalmış bugün fakülteye gittik yine dönmedi bir türlü perşembe yeniden gel dedi doktor yani sırtını dönmüyo cinsiyetine de şimdilik kimseyle paylaşma ama yüzde 80 erkek dedi bilemedim bakalım doğru çıkacakmı
flufemcim bu beşikler çok hoş görünüyor. ben de beğendim şimdi görünce:) bunlara bilindik bi markadan mı baktın adresi bana da verir misin canım ya? ya ben park beşik düşünüyorum o da sırf açılıp kapanıyor katlanıyor ya ondan. mobilya alınca öyle bir şansımız oluyor mu acaba?
hamaratlıktan değil canım ya kocişkom kışın domates salatalık türü yaz sebze meyvesini kesinlikle almaz bende mecburen yazdan hazırlıyorum.....kurutmalığı hazır almayı düşünüyorum .....acılıyı bizim burdada yaparlar hatta geçen kv dem iki kavanoz verdi bende çok severim kahvaltılık güzel oluyo ......allah ağız tadıyla yedirsin ......
üçlü teste erkende değil nette araştırdım tam zamanı .....
ayy yeni yeni şeyler öğreniyoznette bende gördüm burun kanamasını ama diş eti kanamsı biraz kafama takılmıştı :44::44:
kızlar aranızda hipotiroid olan var mı kaç haftada bir test yaptırıyorsunuz. ve hangi değerlere baktırıyorsunuz
canım dediğin gibi portatif olanları da var. arkadaşlarımda oyun parkı kullandılar ve memnunlar ama ben sevmiyorum onları
crop bebe,troya mobilya sitelerinde var ama fiyatlar uçuk2. beşik baby tech... o biraz daha uygun ve sallanıyo...
benimde yazın tayin olma ihtimalim çok yüksek ama bebişlerim 5-6 ay nerde yatıcak? çok kararsızım çoook
bende var canm hipotirodi. hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordum zaten aynen devam ediyorum. değerimde herhangi bir yükselme olmadığı için aynı dozuma devam ediyorm. ayda bir kontrole gitmek gerekiyor hamileyken, ben öyle yapıyorum. sen de ihmal etme aman ha. tsh t3 t4 e baklıyor.
biraz daha araştıralım bakalım. biz daha hiç bakmadık..
tayinin mi çıkacak? 2 bebekle nereye gidiyosun sen bakalım
hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah istediğimiz gibi beşikler buluruz
hamaratlıktan değil canım ya kocişkom kışın domates salatalık türü yaz sebze meyvesini kesinlikle almaz bende mecburen yazdan hazırlıyorum.....kurutmalığı hazır almayı düşünüyorum .....acılıyı bizim burdada yaparlar hatta geçen kv dem iki kavanoz verdi bende çok severim kahvaltılık güzel oluyo ......allah ağız tadıyla yedirsin ......
üçlü teste erkende değil nette araştırdım tam zamanı .....
ayy yeni yeni şeyler öğreniyoznette bende gördüm burun kanamasını ama diş eti kanamsı biraz kafama takılmıştı :44::44:
cnm sana baktığımda kız demiş olabilirim ama hemen hemen her eklentimin sonuna hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun veya tabikide Allah bilir diye ekliyorum biz eylencesine yazışıyoruz ilaveten yaz saatine hakketen hem erkek cıktı hemde erkek olucak diye içime dogdu herkese olan bişi deil bu . . yinede diyorum HAKKIMIZDA HAYIRLISI HANGİ EVLATSA O OLSUN
sağol canım paylaştığın için benim dr sadece tsh yazmıstı da ona kafam yakıldı FT4 de bakılması gerekiyo falan diye okudum biryerlerde. Allahım sağlıkla doğmalarını nasip et
tahlillerimi annem şimdi doktora gösterdi kızlar genel olarak iyi şekerim düşük ama asıl moralimi bozan vücudumun bir yerinde aşırı intihap varmış ama nerde olduğu belli değilmiş ilaç vermiş bitince tekrar tahlil yaptırıcam zaten 2 saattir sürekli başım dönüyor moralim çok bozuldu miniğime birşey olmaz dimi annem olmaz dedi
ben mustela kullanmaya başladım iş yerinden arkadaşlarım vardı 30 kiloya yakın kilo aldılar ama hiç çatlakları olmadı
kızlar merhaba
test sonucumu aldım bhcg 40,5 çıktı burdan belli olur mu kız mı erkek mi die
oh oh ne güzel canım hamaratsın galibabende kurutmalık biber patlıcan falan yaptım baya uğraştım bide acılı sos yaptım bebişi şimdiden alıştırayım acıya üçlü test için erken değil mi canım ya beni doktor 5 hafta sonra çağırdı
canım ailem mersin de.eşimin ailesi ankara'da. 2 çocukla napıcam buralarda? tek bakamam
annem bakıcak bebişlere sanırımcanım annem
meraba canım sen kayseridemiydin?????kızlar okullar açıldı benim hayatım iptal arada girip paylaşımlarınız okuyabiliyorum sadecedün 2 li test için gittik 14 haftanın içindeyim ya dönmedi bebeğimiz uyumuş kalmış bugün fakülteye gittik yine dönmedi bir türlü perşembe yeniden gel dedi doktor yani sırtını dönmüyo cinsiyetine de şimdilik kimseyle paylaşma ama yüzde 80 erkek dedi bilemedim bakalım doğru çıkacakmı
tabi canım ne demek yazarım tabiiiki özelden mesaj atarım ..... benim bu seferki randevum çabuk gelcek 15 gün sonra gel dedi doktorum çok mutlu oldum zaten eve ultrason aleti alasım varamin canım Allah ağız tadıyla yedirsin keşke bende yapmasını bilsem yapardım valla, bi ara vaktin olursa yazarsan sevinirim bi deneyeyim bakayım :)aslında bana da benim doktorum geç söyledi gibi geldi ben bir hafta önceden gideyim ne olur ne olmaz hem bebişimi görmeyi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?