2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Aaa canim demek erkek seninkide .bana ozelden cuneyt beyin muayenesi teli ve ücret bilgisi yazabilirmisin canim.balcaliya gidiyormuydu hala ? Benim belki plesanta da sorun cikabilir onceden numarasini alayimda dedim

evet orada hoca hala kusura bakma görmedim mesajını heme yazıyorum canım

Kizlar ben de mustela - lierac - bella b catlak kremleri arasinda kalmistim gecenlerde twitterda hamile tuba unsal demet akalina hediye sepeti yapip gondermisti icinde lierac kremleri gorunce dedim unluler bile bundan kullaniyosa ise yariyordur herhalde lierac aldim oyuzden

teşekkür ederim canımmm valla benim de alasım var yaa her dakika görsem yavrumu yine de bıkmam

selam anneler;

ben çok kötü bir gün geçirdim. bugün okulun ikinci günü ve ben rapor almak zorunda kaldım. tansiyonum çok düştü. doktora gittim. ultrasonla baktı alttan muayene edeceğim rahimde açıklık var gibi dedi. ne olur öyle olursa dedim doğum gerçekleşir dedi yani bu ayda bebek yaşayamayacağına göre düşük olacaktı tabi çok korktum ömrümden ömür gitti. alttan muayene olmak istemedim ama çaresiz kaldım. baktı yokmuş öyle birşey dedi. ama içim hiç rahat değil. 3tane serum yedim bugün.
evde yalnızım eşim yanımda değil görevde ve uzun bir süre gelemeyecek sanırım hamileliğim boyunca. gurbet ellerde tek başıma büyütmeye çalışıyorum bebeğimi. şimdi evdeyim belim çok şiddetli ağrıyor.stresten olabilirmiş. ama yine de korkuyorum acaba alttan muayenede bebeğe bişey oldu mu diye.

eşi yanında olan kızlar kıymetini bilin eşlerinizin. o kadar zor bir durum ki... psikolojim altüst. şu an çok kötüyüm ama sizlerle paylaşmak istedim.
canınızı sıktıysam özür dilerim kendinize iyi bakın

alttan baktı ve yokmuş dediyse yoktur bence, alttan bakmak da bebeğine zarar vermez, kızımda doktorum ilk 3 ay hep alttan bakardı, için rahat etmediyse baka bir doktora daha görün, evet eşsiz bir hayat kesinlikle çok zordur bunu tahmin bile edemiyorum, ancak güçlü olmak zorundasın, moralini yüksek tut, uzan dinlen, yorma kendini.

canım benim paylaşcan tabi ne can sıkması. Aslında netliğe kavuşmuş işte. ultrasondan öyle görünmüş ama değilmiş, Alttan edince de korkma bebeğe zararı yok diye biliyorum. Doktorun tavrı da çok önemli o da korkutmuş sanırım biraz. benim de eşim yanımda değil bir süre, ben erzurumdayım o sakaryada. tayinini bekliyorum. haklısın çok zor böyle anlarda ilk aradığın kişi o oluyor sevincini üzüntünü paylaşmak istiyosun ama elden bişey gelmiyor malesef. Allah yardımcın olsun canım aklına kötü şeyler getirmemeye çalış öğrendiğimiz günden itibaren bebeklerimizi Allaha emanet ettik hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım üzme kendini

tatlım hiiiç sıkma canını.. alttan muayene bu haftalarda bişi yapmaz. ilk haftalarda tehlikeli dedi benim doktor. ayrıca çoğu anne adayı gebeliğinde alttan muayene olup semear testi yaptırıyor. sen sıkma canını. al raporunu yat dinlen. ayrıca forumda rahim ağzı açıklığı olan arkadaşlar vardı, dikişle filan idare ediyorlar. o kadar riskliyse doğuma kadar yatarsın, bu durumda da bir şekilde annene, kayınvalidene, eşinin yanına gidersin.
Rabbim o bebeği sana nasip ettiyse hiç korkma elbet gelir sen doktoruna git, önlemini al.. ayrıca bazı arkadaşlar stressliyken ultrasona girdiklerinde bebeklerin top gibi kıvrıldığını yazmışlar. demek ki bebek anneyi hissediyor. üzme kendini de bebeği de...
forumda neler okuyoruz boynuna 3 kez kordon dolanan varmış normal doğmuş Maşallah sağlıklı, kanaması olanlar var Maşallah onlarda sağlıklı.
bu arada beimde belim ağrıyor, bazen topallıyorum, gebelik hassas bir süreç, hastalık değil
Allah yardımcın olsun... hepimizin

ben de kızımı hiç ayağımda sallamadım, bebekliğinden beri kendi kendine uyumaya alıştı, ses duyarlılığı da yoktu, her ortamda uyuyabiliyordu, kızımın uyku düzeni mükemmeldi, çok rahat ettim onda, kızım 5 yaşında uykusuz kaldığım gece sayısını saysam 3 bile diyemem nerdeyse, o da ateşli olduğunda havale geçirmesin diye beklemişimdir başında, çok rahat bir annelik yaşattı bana birtaneceğim inşallah bu bebişim de öyle olur, ama sanmam, biri çektirmediyse biri çektirir diyor herkes, inşallahhh çok uysal bir bebiş olur diye dua ediyorum

Yorgunluktan olabilir canım.Muayene edilmesi de iyi olmuş en azından için rahat etmiştir.Bir problem yokmuş.Zaten açıklık olduğunda da çözümü var.Rahim ağzını dikiyorlar.Benim bir arkadaşın 10 gün önce dikildi.Yalnız olmana çok üzüldüm.Yalnızlık zaten zor birde hormonlar nedeniyle daha da hassaslaşıyoruz.Bebeğini düşün canım.Doğumdan sonraki paylaşımlarınız sana moral olur.Yanına gelebilecek kimse yok mu?Annen veya kayınvaliden .

ben 3 tüp lierac almıştım kızımda 2 tüp hala duruyor fazla çatlağım yok

maşallah maşallah maşallah Allahım bende kendi kendine huysuzlanmadan uyuduğunu görebilirmiyim ama eskisine göre ilerleme var ses hassasiyeti değişmedi ama yanında uzanınca ısıgı kapatıyorum ses yoksa uyuyor emmeden uyumazdı bunada sükür

çook beğendim bunları bende oturma odama düşünüyorum..nerden bulabilirim bide fiyatı nedir acaba..

Eki Görüntüle 805355 Eki Görüntüle 805356 kızlar anakucağıda bu olacak inşallah oturma odamda kullanıcam en azından her uyuduğunda beşiğine yatırmam gerek kalmıcak tavsiye ederim:)

aaaaa kızlar bu mükemmel bir şey, ben kızımda çok rahat ettim bunla, her odada rahatça kullanılabiliyor, siz mutfakta yemeğinizi yerken bebişi bunla yanınıza götürebiliyorsunuz, afedersiniz rahatça wc ye bile gidemeyeceğiniz için bunu hemen yanınızda taşıyıp bbeğinizle birlikte wc yapabiliyorsunuz hatta aramızda kalsın ben araba koltukları ya da pusetler ilk aylarda bebiş için çok rahat olmadığı için, uzun süre arabanın arka koltuğunda bunu kullandım, hele uzun yolda mükemmel oluyor, çocuk döne döne uyuabiliyor, herkese muhakkak almasını tavsiye derim.

merhaba kızlar, bugün kontrole gittim ve ilk kez içime sinen bi doktor buldum :) bundan sonra hiç değiştirmicem inşallah. Bebeğim sonunda ne olduğunu gösterdi, Sayfanın geleneğini ben de bozmuyorum ve aslan OĞLUUUUMMMM GELİYOOOOOO diyorum :) :) :) babası malesef yanımızda değildi ama doktor al babasına pipisini göster dedi bi de pipisinin fotosunu çekti verdi bi de 4 boyutlu yüzünün fotografını da çekti verdi, resmen oğluma bakıyom şu an bu arada bana çin takvimi tuttu sizlerde yanılan var mı merak ettim. Arkadaşımın da tuttu o da 18 haftalık.
yalnız benim kanımı kurutmuş azcık, kanım düşmüş baya demir hapı verdi :S nefret ede ede içcem artık zaten belliydi bi haftadır yataktan kafam kalkmıyodu. bi de idrar yolları mı ne enfeksiyon kapmış antibiyotik verdi, şaşırınca korkma bişey olmaz dedi. Gerçekten olmaz di mi kızlar? korkuyom kullanmaya. kullanan var mıı hiç aranızda? gerçi doktora güveniyom çok iyi bi doktor ama antibiyotik diyince ister istemez korkuyom.

Canını sıkma, moralini bozma. Allah'ın izniyle nur topu gibi bakmaya doyamayacağın bir bebeğin olacak. Bu günleri gülerek hatırlayacaksın. Güzelce uzan, güzel şeyler hayal et, güzelliklere odaklan. Ayağının altına da bir yastık koymayı unutma :)

birşey soracam canım, bebek döne döne düşmez mi bunda sanki düşecek gibi duruyor :26::26:

geçmiş olsun canım, Rabbim bi daha öyle korkular yaşatmasın. kendine dikkat et, bol bol dinlen. eşinle de en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah, yalnız olmak gerçekten zor..Allah yardımcın olsun..ama sen de artık annesin güçlü olman lazım dimi...güzel şeyler düşün canm

hadi gözün aydın canm, hem doktorun içine sinmesi, hem de cinsiyetiniz belli olmuş onun için.
hamilelerin kullanabileceği antibiyotiktir canım o yoksa doktor vermezdi heralde. prospektüsünde de yazar heralde. bişey olmaz inşallah, geçmiş olsun.

hayırlısı olsun oğluşun, tebrikler, ben de doktoruma güveniyorum ,ama insan bebeği söz konusu olduğunda düşünmeden de edemiyor işte,geçen hafta doktora gittiğimde koku şikayetim olduğunu söyledim, bana gyno diye başlayan bir fitil verdi, prospektüünü okudum ama içime pek sinmedi, hamilelerin kullanımı üzerinde net bir şey yazmıyordu, bir de urodal diye bir antibiyotik yazdı, onun prospektüsü daha vahim geldi bana, anneye vereceği yarar fetüse vereceği zarardan fazla ise kullanılmalı yazıyordu çok ürperdim, ama koku şikayetim de riskli bir durum oluşturabilirdi, istemeye istemeye mecburen fitili kullandım, ama diğer tek içimlik urodalı kullanmadım, fitil işe yaradı ama, koku moku birşey kalmadı, demek ki gerçekten enfeksiyonum varmış

birşey soracam canım, bebek döne döne düşmez mi bunda sanki düşecek gibi duruyor :26::26:

benim kızım çok hareketliydi, düşse benimki düşerdi ama maşallah hiç öyle bir sorun yaşamadım, bir de benimki o ilk resimdeki modelden, bebek ilk 4-5 ay dönemiyor zaten, 4-5 ay gönül rahatlığı ile kullanabilrsin, sonrasında da bebk kilo aldıkça orta kısım çukurlaşıyor, düşme şansı kalmıyor, emekleme aşamasında zaten kullanamazsın, ihtiyacın kalmıyor, dediğim gibi ben arabada çok rahat ettim, pusette musette iki büklüm oluyor bebekler rahat kullanışlı değil onlar, ancak bu bebeğin yayıla yayıla uyumasını sağlıyor

AYH İNŞ benmkide ikizdir ya tabi öncelkle herseyn hayrlısı ...

hele bi kalp atışını duyım ıkız olup olmadıgı kacıncı ayda bellı olio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…