merhaba kızlar, bugün kontrole gittim ve ilk kez içime sinen bi doktor buldum :) bundan sonra hiç değiştirmicem inşallah. Bebeğim sonunda ne olduğunu gösterdi, Sayfanın geleneğini ben de bozmuyorum ve aslan OĞLUUUUMMMM GELİYOOOOOO diyorum :) :) :) babası malesef yanımızda değildi ama doktor al babasına pipisini göster dedi bi de pipisinin fotosunu çekti verdibi de 4 boyutlu yüzünün fotografını da çekti verdi, resmen oğluma bakıyom şu an bu arada bana çin takvimi tuttu sizlerde yanılan var mı merak ettim. Arkadaşımın da tuttu o da 18 haftalık.
yalnız benim kanımı kurutmuş azcık, kanım düşmüş baya demir hapı verdi :S nefret ede ede içcem artık zaten belliydi bi haftadır yataktan kafam kalkmıyodu. bi de idrar yolları mı ne enfeksiyon kapmış antibiyotik verdi, şaşırınca korkma bişey olmaz dedi. Gerçekten olmaz di mi kızlar? korkuyom kullanmaya. kullanan var mıı hiç aranızda? gerçi doktora güveniyom çok iyi bi doktor ama antibiyotik diyince ister istemez korkuyom.
canım geçmiş olsun. gerçekten zor bir durum seni anlıyorum. bende hamile kaldığımdan bu yana eşime aşırı düşkünümselam anneler;
ben çok kötü bir gün geçirdim. bugün okulun ikinci günü ve ben rapor almak zorunda kaldım. tansiyonum çok düştü. doktora gittim. ultrasonla baktı alttan muayene edeceğim rahimde açıklık var gibi dedi. ne olur öyle olursa dedim doğum gerçekleşir dedi yani bu ayda bebek yaşayamayacağına göre düşük olacaktı tabi çok korktum ömrümden ömür gitti. alttan muayene olmak istemedim ama çaresiz kaldım. baktı yokmuş öyle birşey dedi. ama içim hiç rahat değil. 3tane serum yedim bugün.
evde yalnızım eşim yanımda değil görevde ve uzun bir süre gelemeyecek sanırım hamileliğim boyunca. gurbet ellerde tek başıma büyütmeye çalışıyorum bebeğimi. şimdi evdeyim belim çok şiddetli ağrıyor.stresten olabilirmiş. ama yine de korkuyorum acaba alttan muayenede bebeğe bişey oldu mu diye.
eşi yanında olan kızlar kıymetini bilin eşlerinizin. o kadar zor bir durum ki... psikolojim altüst. şu an çok kötüyüm ama sizlerle paylaşmak istedim.
canınızı sıktıysam özür dilerim kendinize iyi bakın
bir oğluş daha geliyor demek..maşallahmerhaba kızlar, bugün kontrole gittim ve ilk kez içime sinen bi doktor buldum :) bundan sonra hiç değiştirmicem inşallah. Bebeğim sonunda ne olduğunu gösterdi, Sayfanın geleneğini ben de bozmuyorum ve aslan OĞLUUUUMMMM GELİYOOOOOO diyorum :) :) :) babası malesef yanımızda değildi ama doktor al babasına pipisini göster dedi bi de pipisinin fotosunu çekti verdibi de 4 boyutlu yüzünün fotografını da çekti verdi, resmen oğluma bakıyom şu an bu arada bana çin takvimi tuttu sizlerde yanılan var mı merak ettim. Arkadaşımın da tuttu o da 18 haftalık.
yalnız benim kanımı kurutmuş azcık, kanım düşmüş baya demir hapı verdi :S nefret ede ede içcem artık zaten belliydi bi haftadır yataktan kafam kalkmıyodu. bi de idrar yolları mı ne enfeksiyon kapmış antibiyotik verdi, şaşırınca korkma bişey olmaz dedi. Gerçekten olmaz di mi kızlar? korkuyom kullanmaya. kullanan var mıı hiç aranızda? gerçi doktora güveniyom çok iyi bi doktor ama antibiyotik diyince ister istemez korkuyom.
AYH İNŞ benmkide ikizdirya tabi öncelkle herseyn hayrlısı ...
hele bi kalp atışını duyım ıkız olup olmadıgı kacıncı ayda bellı olio
günaydın hamişler
bende her gece kıramp girmeye başladı hele bu geceki ağlattı
umarım doğum boyunca böyle ağrı çekmem
günaydın hamişler
bende her gece kıramp girmeye başladı hele bu geceki ağlattı
umarım doğum boyunca böyle ağrı çekmem
meraba canım sen kayseridemiydin?????
bebişine yüzde seksen dediyse pek yanılmaz heralde allah hayırlı evlat versin
tabi canım ne demek yazarım tabiiiki özelden mesaj atarım ..... benim bu seferki randevum çabuk gelcek 15 gün sonra gel dedi doktorum çok mutlu oldum zaten eve ultrason aleti alasım varözleniyo tabi yaaa minik aşkım benim
sütümü de içiyorum ama yetmiyo galibagünaydın :)
yakın günlerde dogum yapıcaz gibi inşallh saglıklı sıhhatli
Bende de vardı kasılmalar ancak süt içmediğimdendiii
günde iki bardakk iiçince kesildi çok şükür
geçmiş olsun canım erken başlamış bence doktoruna danış magnezyum ilacına başlatır belki
günaydın kızlarr... ya benim ellerim çok kuruyor.ha çatladı çatlayacak.acıyor bilekrem kullanmama rağmen...
ya 2014 şubat anneleri topiği varmı ki:) ben açacaktım ama hüsranla kapatmak durumunda kalma ihtimalinden dolayı açamadım kazen bir yardım:)
cinsiyet erkek olursa çok olur derler dogru mu bilemem ama
zeytin yağı varsa masaj yap banyo sonraları ii geliyo
sütümü de içiyorum ama yetmiyo galiba
bi kaç gün daha bekleyeyim de mecburen arıcam doktoru
Uyumasam dahi uzanmak istiyorum kanepeyle bütünleştim sanki..
normalde öğretmenim herhalde bu halde rüyalarımı anlatırdım çocuklara
iyi ki bir yıl ücretsiz izin almışım isabet oldu..
fakir ama rahatım çok şükür :)
bebiş ve annişin canı sagolsun valla
günaydın daha önce çok sordum cevap alamadım ama yine sorayım arkadaşlar 4 lü tarama testi yaptıranınız varmı ya da duyanınız o kadar moralim bozukki doktor 4 lü tarama testi istedi nerede yaptıracağımı bulamadım birtürlü özellere soruyorum ya yapmıyorlar yada 550 lira gibi rakamlardan bahsediyorlar ankarada bunu yaptıranlarınız varsa yada yaptıran birini bileniniz lütfen yardımcı olun bana
günaydın kızlarr... ya benim ellerim çok kuruyor.ha çatladı çatlayacak.acıyor bilekrem kullanmama rağmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?