2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
selam kızlar dün bende bişeyler yazmıştım ama kimse yorum bile yapmadı

ben bir kaç günüdür giremiyorum, hatta yeni isimler gördüm şaşırdım topikte, maşallah çoğalmışız dedim, ne yazdığını da farketmedim kusura bakma, 2 gündür çok yorgun ve yoğun gün geçirdi ilk kez bugün rahatım.

4 lü test ilk kez duyuyorum, ama 4d ultrasonu duymuştum, ikisi farklı şeyler mi acaba? 4d ultrasonda bbek ayrıntılı inceleniyormuş, ve bir sıkıntısı varsa görülebiliyormuş, ikili testten sonra gerisine gerek yok demişti benim doktorum.

fakir ama gururlu gibi oldu bu:) hiç gülesim yoktu
bende evde ki öğretmenlerdenim. ama sıkıldım yahuu

çalışsan bir dert çalışmasan bir dert işte, ben birinci sınıfı okutuyorum malesef bu sene, 2 gündür krizlerdeyim, alışana kadar da krizlerim geçmeyecek gibi

aaaaaa gerçekten cilt kuruluğu ile alakası var mı acaba cinsiyetin bak bunu da ilk kez duydum, benim cildim de çok kuruyor, benimki de erkek

merhaba herkese
sürekli yemek istiyorum
güzel günler diliyorum bütün hamişlere

elevit alıyor musun? ya da başka bir vitamin? öyleyse çok iştah açılıyor da o yüzden sordum, ben elevit içtiğimz aman kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum

4 lü test ile ilgili hiç bişey bilmiyorum.ama neden istedi dr?
allah yardımcın olsun

aynen... 1. sınıf cidden zor. allah yardımcın olsun
aaaaaa gerçekten cilt kuruluğu ile alakası var mı acaba cinsiyetin bak bunu da ilk kez duydum, benim cildim de çok kuruyor, benimki de erkek

benim bebişlerin ikiside erkek ama bende kuruluk yok.acaba dr yanlış mı gördü?daha neler duyucazz

gunaydınnnn

benım ellerımde haTIR hatır :) veee pıpılıııııııı

ayy ciddi misin..çook sevindim aslında duymuştum böyle birşeyi ama benim daha 3,5 aylık şimdiden bu belirti olur mu ki diye düşündüm :44:

ben hep oğlan çocukları sevmişimdir biliyor musun dışarda gördüğümde ,akrabalardan vs... hayırlsıı olsun artık

duygucumm sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum diliyorum sana.kız ilk mi ikincimi uzun zaman oldu görüğşmeyeli.

sağolsın canımcım
daha belli değil cinsiyetimiz
topikten topiğe geçiş yapamıyorum hamile olunca da bu topikte kaldım
eski topiğe uğruyor musun?

günaydın hamişler
bende her gece kıramp girmeye başladı hele bu geceki ağlattı
umarım doğum boyunca böyle ağrı çekmem

Canim ben her sabah dogal sut bal hepsinden yiyorum gene de kasilma oldu bi kere nette okumustum maden suyu tavsiye ediyolardi her gun olmasa bile iki gunde bi iciyorum inanilmaz rahatladim dene istersen

günaydın kızlarr... ya benim ellerim çok kuruyor.ha çatladı çatlayacak.acıyor bile krem kullanmama rağmen...

Canim yatmadan once (ayaklar icin de gecerli) guzel nemlendiricili bi kremi surup penyeden eldiven var veya iyi penye corap gecirip yat sabah farki goreceksin

Merhaba arkadaşlarben 3 gündür grip oldum fenayim:2nerebileceginiz bi şeyler var mı? Bol bol portakal suyu falan içiyorum:26:

Bugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur
iyiki doğdun... bebişin ve eşinle huzurlu mutlu yıllar dilerim
Merhaba arkadaşlarben 3 gündür grip oldum fenayim:2nerebileceginiz bi şeyler var mı? Bol bol portakal suyu falan içiyorum:26:

geçmiş olsun.. ayaklarını sıcak tutup bol bol c vitamini almalısın... hamileyken başka ne yapılabilir ki:2:

anladım canım

Canim ben her sabah dogal sut bal hepsinden yiyorum gene de kasilma oldu bi kere nette okumustum maden suyu tavsiye ediyolardi her gun olmasa bile iki gunde bi iciyorum inanilmaz rahatladim dene istersen
teşekkür ederim deneyeğim

Bugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur
mutlu yıllar seneye bebişinle kutlarsın artık

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…