selam kızlar dün bende bişeyler yazmıştım ama kimse yorum bile yapmadı
günaydın daha önce çok sordum cevap alamadım ama yine sorayım arkadaşlar 4 lü tarama testi yaptıranınız varmı ya da duyanınız o kadar moralim bozukki doktor 4 lü tarama testi istedi nerede yaptıracağımı bulamadım birtürlü özellere soruyorum ya yapmıyorlar yada 550 lira gibi rakamlardan bahsediyorlar ankarada bunu yaptıranlarınız varsa yada yaptıran birini bileniniz lütfen yardımcı olun bana
fakir ama gururlu gibi oldu bu:) hiç gülesim yoktu
bende evde ki öğretmenlerdenim. ama sıkıldım yahuu
4 lü test ile ilgili hiç bişey bilmiyorum.ama neden istedi dr?
allah yardımcın olsun
merhaba herkese
sürekli yemek istiyorum
güzel günler diliyorum bütün hamişlere
allah yardımcın olsun
4 lü test ilk kez duyuyorum, ama 4d ultrasonu duymuştum, ikisi farklı şeyler mi acaba? 4d ultrasonda bbek ayrıntılı inceleniyormuş, ve bir sıkıntısı varsa görülebiliyormuş, ikili testten sonra gerisine gerek yok demişti benim doktorum.
QUOTE]
3 sene once doktorlar herkese 2lı ve 4lu test yapıyorlarmıs eger 2li sorun olursa 3 ozaman yapıyoruz demıstı bana doktorumm
bız sımdı 4 yaptırmıycakmyızkı???
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar geçen ay kontrole gittiğimde doktorum ense ölçümünde sorun yok 2 ve 3 lü test istemeyeceğim senden 4 lü test isteyeceğim demişti yani haftaya gittiğimde isteyecek sorun şu ki araştırıyorum devlet hastanesinde yapılmıyor özelleri arıyorum çoğu yapmıyor yapanda 550 lira istedi oda sadece ultrason parasıymış kan tahlillerini yine başka yerde yaptırırsınız dedi içime dert oldu benimde haftaya isteyecek doktor ne yapacağım bilemiyorum
aaaaaa gerçekten cilt kuruluğu ile alakası var mı acaba cinsiyetinbak bunu da ilk kez duydum, benim cildim de çok kuruyor, benimki de erkek
allah yardımcın olsun
aynen... 1. sınıf cidden zor. allah yardımcın olsunben bir kaç günüdür giremiyorum, hatta yeni isimler gördüm şaşırdım topikte, maşallah çoğalmışız dedim, ne yazdığını da farketmedim kusura bakma, 2 gündür çok yorgun ve yoğun gün geçirdi ilk kez bugün rahatım.
4 lü test ilk kez duyuyorum, ama 4d ultrasonu duymuştum, ikisi farklı şeyler mi acaba? 4d ultrasonda bbek ayrıntılı inceleniyormuş, ve bir sıkıntısı varsa görülebiliyormuş, ikili testten sonra gerisine gerek yok demişti benim doktorum.
çalışsan bir dert çalışmasan bir dert işte, ben birinci sınıfı okutuyorum malesef bu sene, 2 gündür krizlerdeyim, alışana kadar da krizlerim geçmeyecek gibi
aaaaaa gerçekten cilt kuruluğu ile alakası var mı acaba cinsiyetinbak bunu da ilk kez duydum, benim cildim de çok kuruyor, benimki de erkek
gunaydınnnn
benım ellerımde haTIR hatır :) veee pıpılıııııııı
duygucumm sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum diliyorum sana.kız ilk mi ikincimi uzun zaman oldu görüğşmeyeli.
günaydın hamişler
bende her gece kıramp girmeye başladı hele bu geceki ağlattı
umarım doğum boyunca böyle ağrı çekmem
günaydın kızlarr... ya benim ellerim çok kuruyor.ha çatladı çatlayacak.acıyor bilekrem kullanmama rağmen...
Bugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur
Bugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur
iyiki doğdun... bebişin ve eşinle huzurlu mutlu yıllar dilerimBugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur
Merhaba arkadaşlarben 3 gündür grip oldum fenayim:2 nerebileceginiz bi şeyler var mı? Bol bol portakal suyu falan içiyorum:26:
ben bir kaç günüdür giremiyorum, hatta yeni isimler gördüm şaşırdım topikte, maşallah çoğalmışız dedim, ne yazdığını da farketmedim kusura bakma, 2 gündür çok yorgun ve yoğun gün geçirdi ilk kez bugün rahatım.
çalışsan bir dert çalışmasan bir dert işte, ben birinci sınıfı okutuyorum malesef bu sene, 2 gündür krizlerdeyim, alışana kadar da krizlerim geçmeyecek gibi
teşekkür ederim deneyeğimCanim ben her sabah dogal sut bal hepsinden yiyorum gene de kasilma oldu bi kere nette okumustum maden suyu tavsiye ediyolardi her gun olmasa bile iki gunde bi iciyorum inanilmaz rahatladim dene istersen
mutlu yıllar seneye bebişinle kutlarsın artıkBugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur
Merhaba arkadaşlarben 3 gündür grip oldum fenayim:2 nerebileceginiz bi şeyler var mı? Bol bol portakal suyu falan içiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?