ayy ciddi misin..çook sevindimaslında duymuştum böyle birşeyi ama benim daha 3,5 aylık şimdiden bu belirti olur mu ki diye düşündüm :44:
ben hep oğlan çocukları sevmişimdir biliyor musun dışarda gördüğümde ,akrabalardan vs... hayırlsıı olsun artık
Bugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur
Merhaba arkadaşlarben 3 gündür grip oldum fenayim:2 nerebileceginiz bi şeyler var mı? Bol bol portakal suyu falan içiyorum:26:
Bugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur
Merhaba arkadaşlarben 3 gündür grip oldum fenayim:2 nerebileceginiz bi şeyler var mı? Bol bol portakal suyu falan içiyorum:26:
bnm bır kızım var onun uzerıne hııc erkek sevemezmısım gıbı gelıyor ama gorcezz buyuk konusmamak lAZım:)
ne güzel...benim ilk evladım olacağı için birşey anlayamıyorum pek .yani illa kızm veya oğlum olsun diye aşırı bir isteğim de yok ...ama insanın kendi evladı olunca daha farklı olur .kız da tatlı erkek de tatlı olur........
canım geçmiş olsun. gerçekten zor bir durum seni anlıyorum. bende hamile kaldığımdan bu yana eşime aşırı düşkünümama şartları değiştiremiyorsak uymak zorundayız. yanına gelebilecek hiç kimse yok mu?
bir oğluş daha geliyor demek..maşallahbence dr gerek görmeseydi yazmazdı ilacı...
hayırlı olsun ben 7. haftadan sonra öğrendim
iyiki doğdun... bebişin ve eşinle huzurlu mutlu yıllar dilerim
geçmiş olsun.. ayaklarını sıcak tutup bol bol c vitamini almalısın... hamileyken başka ne yapılabilir ki:2:
teşekkür ederim deneyeğim
mutlu yıllar seneye bebişinle kutlarsın artık
geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlar:2:hamileyken de grip hiç cekilmiyomus:2:canım kışlık grip için iyii olan meyveler çıktı (adını yazmayayım canımız çekmesin şimdi di mi)onlardan mutlaka ye.ben grip olacak gibiydim onlada tükettim iyi geldi sanırım...
doğum günün kutlu olsun ... ( AMİN)
karanfil muhtemel doğum tarihimiz aynı :) inşallah hayırla kavuşuruz bebişlerimize..
elevit alıyor musun? ya da başka bir vitamin? öyleyse çok iştah açılıyor da o yüzden sordum, ben elevit içtiğimz aman kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum
herkese merhaba... 3 gündür mide bulantılarım geri geldi. dün gece hastahaneye gittim... serum ve iğne ile azıcık kendime geldim. tansiyonum da çok düşmüştü. Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor... hele şiddetli baş ağrısı kusma ile birleşince cidden tahammül edilir bir yanı kalmıyor... kilo alıyorum iştahım açık diye sakın yakınmayın... kilo verilir nasılsa.sağlığımız yerinde olsun yeterki...
Ben de öyle duymuştum erkekte cilt kururmuş kızda ipek gibi olup cildin saçın falan parlarmış derler
geçmiş olsun canm..bende de var 3-4 gündür burun tıkanıklığı sürekli hapşuruyorum..hastalanacam diye korkuyorum:18:
dinlenip bol bol c vitamini al canm, ıhlamur da iyi gelebilir, ballı limonlu ılık su iç...Allah şifa versin..
amiin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza..benim son adet tarihim 19 haziran fakat ultrasonda bikaçgün önden gidiyor..benim cinsiyet yüzde doksan erkek dedi doktorum..senin belli oldumu..
Benim de aynı zamanlar doğumum ama henüz cinsiyet söylemedi doktorBugün 2li testin sonucunu almaya gidicem sorsam muayene eder mi acaba?
bnm bır kızım var onun uzerıne hııc erkek sevemezmısım gıbı gelıyor ama gorcezz buyuk konusmamak lAZım:)
ne güzel...benim ilk evladım olacağı için birşey anlayamıyorum pek .yani illa kızm veya oğlum olsun diye aşırı bir isteğim de yok ...ama insanın kendi evladı olunca daha farklı olur .kız da tatlı erkek de tatlı olur........
aman sağlıkla gelıp mutlu huzurlu sağlıklı bir bebek olsunlarda en onemlısı o zaten
slm kızlar benimde boğazım çok fena bugün.. ciğerlerimi üşütmüş gibi hissediyorum ateşim yok şimdilik..ne önerirsiniz portakal limon ve naneden acaip tiksindim bunlar dışında ne iyi gelir şu boğazımı yumuşatmaya..
bugün benim de doğum günüm canımmmmgüzel bi temenni olmuş seneye bebişimizle beraber kutlarız inşallah doğum günümüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?