2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bnm bır kızım var onun uzerıne hııc erkek sevemezmısım gıbı gelıyor ama gorcezz buyuk konusmamak lAZım:)

Bugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur

mutluuu yıllarr ınsallah bırdahakı dogum gununu bebısınle bırlıkte kutlarsınızz

Merhaba arkadaşlarben 3 gündür grip oldum fenayim:2nerebileceginiz bi şeyler var mı? Bol bol portakal suyu falan içiyorum:26:

canım kışlık grip için iyii olan meyveler çıktı (adını yazmayayım canımız çekmesin şimdi di mi )onlardan mutlaka ye.ben grip olacak gibiydim onlada tükettim iyi geldi sanırım...

Bugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur

doğum günün kutlu olsun ... ( AMİN)

Merhaba arkadaşlarben 3 gündür grip oldum fenayim:2nerebileceginiz bi şeyler var mı? Bol bol portakal suyu falan içiyorum:26:

geçmiş olsun canm..bende de var 3-4 gündür burun tıkanıklığı sürekli hapşuruyorum..hastalanacam diye korkuyorum:18:
dinlenip bol bol c vitamini al canm, ıhlamur da iyi gelebilir, ballı limonlu ılık su iç...Allah şifa versin..

herkese merhaba... 3 gündür mide bulantılarım geri geldi. dün gece hastahaneye gittim... serum ve iğne ile azıcık kendime geldim. tansiyonum da çok düşmüştü. Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor... hele şiddetli baş ağrısı kusma ile birleşince cidden tahammül edilir bir yanı kalmıyor... kilo alıyorum iştahım açık diye sakın yakınmayın... kilo verilir nasılsa. sağlığımız yerinde olsun yeterki...

YAA KALP atısıda 7 hafta bıtımınde dımı ben 7 yı doldurmusmu oluyorum sımdı ayn 16snda

Tamam
iyiki doğdun... bebişin ve eşinle huzurlu mutlu yıllar dilerim

geçmiş olsun.. ayaklarını sıcak tutup bol bol c vitamini almalısın... hamileyken başka ne yapılabilir ki:2:

teşekkür ederim deneyeğim

mutlu yıllar seneye bebişinle kutlarsın artık

geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim kızlar:2:hamileyken de grip hiç cekilmiyomus:2:

karanfil muhtemel doğum tarihimiz aynı :) inşallah hayırla kavuşuruz bebişlerimize..

amiin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza..benim son adet tarihim 19 haziran fakat ultrasonda bikaçgün önden gidiyor..benim cinsiyet yüzde doksan erkek dedi doktorum..senin belli oldumu..

geçmiş olsun, Allah şifa versin canm. iştahın en kısa zamanda açılsın, sen de iştahla yemek yiyesin inşallah

slm kızlar benimde boğazım çok fena bugün.. ciğerlerimi üşütmüş gibi hissediyorum ateşim yok şimdilik..ne önerirsiniz portakal limon ve naneden acaip tiksindim bunlar dışında ne iyi gelir şu boğazımı yumuşatmaya..

Ben de öyle duymuştum erkekte cilt kururmuş kızda ipek gibi olup cildin saçın falan parlarmış derler

Valla büyük ihtimalle kız bekleyen biri olarak (doktorum 14. haftada öyle söyledi) ben de cildimde kuruluk hissetmiyorum aksine bir arkadaş benim yüzümün parladığını söylemişti :) o zaman olasılıklar artıyor demekki Ben başından beri bütün çevrem erkek hissediyoruz oğlun olacak dese de hep kız hissetmiştim. İnşallah iki hafta sonra gittiğimde artık kesin ifade ile konuşur doktorum :) pembiş pembiş tulumlarrr bekleyin beni...

Teşekkür ederim canımevet ballı limonlu su içiyorum portakal yiyorum inşallah geçer:2:

amiin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza..benim son adet tarihim 19 haziran fakat ultrasonda bikaçgün önden gidiyor..benim cinsiyet yüzde doksan erkek dedi doktorum..senin belli oldumu..

Benim de aynı zamanlar doğumum ama henüz cinsiyet söylemedi doktorBugün 2li testin sonucunu almaya gidicem sorsam muayene eder mi acaba?

Benim de aynı zamanlar doğumum ama henüz cinsiyet söylemedi doktorBugün 2li testin sonucunu almaya gidicem sorsam muayene eder mi acaba?

bence şansını bi dene belki belli eder bebiş kendini..benimki apaçık ortadaydı hiç gizlemedi yavrum..ben ikili test yaptırmak istamedim sadece burun ve ense ölçümleri yapıldı onlar normal çıktı..benim ilk bebiş ve 4yıldan sonra kavuştum senin kaçıncı canım..allah hepimizinkini tamamına erdirsin..

ben dün başka bi doktora gittim kızlar bebeğimin boyu kilosu iyiydi 100 gr olmuş. tüm organları falan normaldi el salladı bize:) cinsiyetini göremedik. bebeğimin suyu azmış doktor çok mu ayakta kalıyorsun dedi. işim icabı evet dedim. dinleneceksin dedi. bol su içeceksin dedi. bebek de baya aşağıda niye böle falan dedi kafam karıştı. sizin bebekleriniz tam olarak nerelerde?

ihlamur,ufak bir ince dilim zencefil,iki-üç adet karanfil ve az miktarda dal tarçını kaynat limon sık sıcak sıcak iç. Ben kışın pek hastalanmam Küçükken annem çok yapardı bana ama bu karışımı eşime çok yapmışımdır.Hem boğazı rahatlatır hem de c vitamini var iyi gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…