2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

sağol canım denerim bunu..bugün çıkıp aktardan alim bunları çünkü boğazım çok gergin iyi gelir inşallah..

bide ıcıne elma atıyorum ben bu karısımın emzırırken felan hastalandıgımda hep bunla ıyılestım

sağol canım denerim bunu..bugün çıkıp aktardan alim bunları çünkü boğazım çok gergin iyi gelir inşallah..

zencefilin tazesini bulabilirsen daha şifalı. bir de ıhlamur miktarı önemli değil ama diğer baharatlardan az az koy ne olur ne olmaz. Şeker yerine bal karıştır eğer tatlı içiyorsan...

zencefilin tazesini bulabilirsen daha şifalı. bir de ıhlamur miktarı önemli değil ama diğer baharatlardan az az koy ne olur ne olmaz. Şeker yerine bal karıştır eğer tatlı içiyorsan...

normalde ekşi çok seven ben bu hamilelikte yiyemiyorum hiç ama tatlıyla ilgili bir sıkıntım yok çok şükür..her gece yatarken pekmez içiyorum kan ilacı almamak için..

YAA KALP atısıda 7 hafta bıtımınde dımı ben 7 yı doldurmusmu oluyorum sımdı ayn 16snda

canım ben ilk 5 hafta dolduğunda gittim. tek kese gördüm. sonra 6. haftanın içinde kalp atışlarını gördüm
senin minişn kalbi başlamıştır atmaya çoktan...)

Son düzenleme:

Canım 4 lü test sanırım üçlü testten biraz daha ayrıntılı.Bazı doktorlar üçlü testi yaptırmadan direk 4 lü test yaptırıyorlar.Bence korkacak bir şey yoktur.Bende gideceğim hastanede yapılıyorsa üçlü testi yaptırmadan direk dörtlü test yapılmasını isteyeceğim.

oooo başak annesi demeeek yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun seneye mumu bebişle beraber üflersiniz İnşallah

iyiki doğdun... bebişin ve eşinle huzurlu mutlu yıllar dilerim

doğum günün kutlu olsun:) eşinle çocuğunla hayırlı sağlıklı nice seneleree

teşekkür ederim deneyeğim

mutlu yıllar seneye bebişinle kutlarsın artık

geçmiş olsun canım

Doğum günün kutlu olsun canım♡♡♡♡♡♥♥♥

bugün benim de doğum günüm canımmmm güzel bi temenni olmuş seneye bebişimizle beraber kutlarız inşallah doğum günümüzü

Kizlar tek tek tesekkur ediyorum hepinizee iyi ki varsiniz sizleri seviyorum :-*

teşekkür ederim benim korkum birşey çıkacağından değil inşallah çıkmaz tabi ben yaptıracak biryer bulamadım sıkıntım o çok ilginç nette araştırıyorum hiç yapan yer yok biryer buldum orasıda uçuk bir rakam verdi hayırlısı bakalım allah büyüktür

merhabalar bayanlar :) bugün ben de kontrole gidicem çok heyecanlıyım. en son 3 hafta önce gitmiştim ikili test de yaptırmıştım. 14 hafta oldu noolur bugün güzel haberlerle döneyim ve bebeğimin cinsiyetini öğreneyim !!! akşama hemen alışveriş merkezine gidicem bebeğimin ilk eşyalarını almak için :))

elevit alıyor musun? ya da başka bir vitamin? öyleyse çok iştah açılıyor da o yüzden sordum, ben elevit içtiğimz aman kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum
Ben tüm vitaminleri içerken midem bulandığı için gece yatmadan önce alıyorum.Daha rahat oluyor.Belki de bu yüzden iştahım da normal.

Son düzenleme:

Yaa doktorum sanırım cinsiyet konusuna çok sıcak bakmıyor çünkü geçen hafta cinsiyeti sorduğumda sanki daha şimdiden merak edilir mi der gibi eleştirel bir ses tonuyla daha erken canım dedi onun için pek hevesim kalmadı:)benim de ilk bebeğim olucak inş. hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım bebeklerimizi

ben de hamileliğin başında grip olmuştum, doktor bol c vitamini ve ıhlamur dedi. bunun dışında bitki çaylarından kaçın demişti. ıhlamuru istediğin kadar içebilirsin zararı olmaz demişti.

selam kızlar okullar basladı ben bıraz burdan koptum.sabah namazından sonra yatmayınca yatsıyla beraber tum ev uykuya dalıyoruz :))))artık arada gelmeye calısırımesmerguzelı nıce yıllara aılenle huzur ıcınde ınsallah.

amiin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza..benim son adet tarihim 19 haziran fakat ultrasonda bikaçgün önden gidiyor..benim cinsiyet yüzde doksan erkek dedi doktorum..senin belli oldumu..

benimde 19 haziran :) benimkini söylemedi doktor henüz erken dedi hayırlısı bakalım 1 ay sonra öğrenirim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…