- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
ihlamur,ufak bir ince dilim zencefil,iki-üç adet karanfil ve az miktarda dal tarçını kaynat limon sık sıcak sıcak iç. Ben kışın pek hastalanmam Küçükken annem çok yapardı bana ama bu karışımı eşime çok yapmışımdır.Hem boğazı rahatlatır hem de c vitamini var iyi gelir...
ihlamur,ufak bir ince dilim zencefil,iki-üç adet karanfil ve az miktarda dal tarçını kaynat limon sık sıcak sıcak iç. Ben kışın pek hastalanmam Küçükken annem çok yapardı bana ama bu karışımı eşime çok yapmışımdır.Hem boğazı rahatlatır hem de c vitamini var iyi gelir...
bide ıcıne elma atıyorum ben bu karısımın emzırırken felan hastalandıgımda hep bunla ıyılestım
sağol canım denerim bunu..bugün çıkıp aktardan alim bunları çünkü boğazım çok gergin iyi gelir inşallah..
♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥♥
zencefilin tazesini bulabilirsen daha şifalı. bir de ıhlamur miktarı önemli değil ama diğer baharatlardan az az koy ne olur ne olmaz. Şeker yerine bal karıştır eğer tatlı içiyorsan...
geçmiş olsun, Allah şifa versin canm. iştahın en kısa zamanda açılsın, sen de iştahla yemek yiyesin inşallah
YAA KALP atısıda 7 hafta bıtımınde dımı ben 7 yı doldurmusmu oluyorum sımdı ayn 16snda
günaydın daha önce çok sordum cevap alamadım ama yine sorayım arkadaşlar 4 lü tarama testi yaptıranınız varmı ya da duyanınız o kadar moralim bozukki doktor 4 lü tarama testi istedi nerede yaptıracağımı bulamadım birtürlü özellere soruyorum ya yapmıyorlar yada 550 lira gibi rakamlardan bahsediyorlar ankarada bunu yaptıranlarınız varsa yada yaptıran birini bileniniz lütfen yardımcı olun bana
oooo başak annesi demeeekyeni yaşın hayırlı uğurlu olsun seneye mumu bebişle beraber üflersiniz İnşallah
iyiki doğdun... bebişin ve eşinle huzurlu mutlu yıllar dilerim
doğum günün kutlu olsun:) eşinle çocuğunla hayırlı sağlıklı nice seneleree
teşekkür ederim deneyeğim
mutlu yıllar seneye bebişinle kutlarsın artık
geçmiş olsun canım
Doğum günün kutlu olsun canım♡♡♡♡♡♥♥♥
bnm bır kızım var onun uzerıne hııc erkek sevemezmısım gıbı gelıyor ama gorcezz buyuk konusmamak lAZım:)
mutluuu yıllarr ınsallah bırdahakı dogum gununu bebısınle bırlıkte kutlarsınızz
bugün benim de doğum günüm canımmmmgüzel bi temenni olmuş seneye bebişimizle beraber kutlarız inşallah doğum günümüzü
Canım 4 lü test sanırım üçlü testten biraz daha ayrıntılı.Bazı doktorlar üçlü testi yaptırmadan direk 4 lü test yaptırıyorlar.Bence korkacak bir şey yoktur.Bende gideceğim hastanede yapılıyorsa üçlü testi yaptırmadan direk dörtlü test yapılmasını isteyeceğim.
Ben tüm vitaminleri içerken midem bulandığı için gece yatmadan önce alıyorum.Daha rahat oluyor.Belki de bu yüzden iştahım da normal.elevit alıyor musun? ya da başka bir vitamin? öyleyse çok iştah açılıyor da o yüzden sordum, ben elevit içtiğimz aman kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum
bence şansını bi dene belki belli eder bebiş kendini..benimki apaçık ortadaydı hiç gizlemedi yavrum..ben ikili test yaptırmak istamedim sadece burun ve ense ölçümleri yapıldı onlar normal çıktı..benim ilk bebiş ve 4yıldan sonra kavuştum senin kaçıncı canım..allah hepimizinkini tamamına erdirsin..
slm kızlar benimde boğazım çok fena bugün.. ciğerlerimi üşütmüş gibi hissediyorum ateşim yok şimdilik..ne önerirsiniz portakal limon ve naneden acaip tiksindim bunlar dışında ne iyi gelir şu boğazımı yumuşatmaya..
amiin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza..benim son adet tarihim 19 haziran fakat ultrasonda bikaçgün önden gidiyor..benim cinsiyet yüzde doksan erkek dedi doktorum..senin belli oldumu..
Kizlar tek tek tesekkur ediyorum hepinizee iyi ki varsiniz sizleri seviyorum :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?