2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
gözün aydın inş. bizde öğreniriz kısa zamanda acaba hangi doktor ve hastane il yazarmısın fikir olsun

çok teşekkür ederim, daha önce 3 ayda 3 şehir değiştirmem gerekti o yüzden her kontrolde farklı doktora gitmem gerekti ki zaten hiç birini de sevememiştim. artık Erzuruma yerleştim burda Buhara Tıp merkezinde Rıza bey var ona gittim burdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine ve dediğim gibi hep olumlu şeyler duydum çok da memnun kaldım. bi de 4 boyutlu ultrasonu var bebeğimi çok net gördüm yüzünün her ayrıntısı belliydi :)

selam kızlar bende mart annesi olacağım allah nasip ederse :)
riskli dönemler geçirdim onun için daha önce yazmak istemedim.. işallah doğumlarımıza kadar sitede oluruz ve başlayan dostluklarımız bebeklerimizle büyür :)

benim hiç bi şikayetim olmadan tahlilde çıktı ama önemli bişeymiş gebelikte idrar yolu enfeksiyonu. tedavi edilmediğinde bebeğe zararı olabilir ve erken doğuma yol açabilirmiş.ben de sen söyleyince baktım şimdi prospektüse gebelik döneminde güvenirliği henüz belirlenmiş değildir, kullanıp kullanmamanıza doktorunuz karar verecektir diye yazıyo. kaç yıllık doktor ilk kez benim üzerimde kullanmıyodur heralde yaa kullanmayınca daha da kötü olur diye korkuyom

canım bendede aynı sorun vardı iki hafta önceki testlerde enfeksiyon çıkmıştı doktorum bana monurol isimli tek kullanımlık ilaç verdi kullandım valla hiçbişey olmadı

canım geçmiş olsun...
ama bak çok şükür bi sıkıntı yokmuş üzme kendini artık...
allah yardımcın olsun canım zordur insanın eşinden ayrı olması...
biz de çok ayrı kaldık eşimle hemde zor zamanlarda onun için anlıyorum seni...
inş herşeyin üstesinden gelir tüm sıkıntılarından kurtulursun canım...

canım gözün aydınnnnnn demek sende geleneği bozmadın
darısı başıma inş bende pazartesi öğrenirim...
canım sende de mi akıntı vardı bende dün sordum ama kimse cevap vermedi...
benimde akıntım çok bu ara suyu biraz azaltmıştım onunla da ilgisi var mı diye canım sıkıldı biraz
test mi yaptırdın sen canım öyle mi anlaşıldı enfeksiyon ??

banada ikili test için gittiğimde kız gibi dedi ama ben daha emin degilim birdaha ki gittiğimde artık net birseyler söyler sanırım bendede kuruluk yk sadece ellerimi yıkadıgımda hemen krem sürme ihtiyacı duyuyorum oda sulardandır sanırım eger bu teori tutuyorsa benimkide kız olabilir :)))

Hosgeldin canım benimde en büyük temellim bu 9 ay boyunca cok iyi ve devamlı dostluklar kurmamamız :))

Kızlar galiba ben kuzumun hareketlerini hissediyorum ilk bebeğim erken değilmi yanlışmı anlıyorum acaba sizler hissediyormusunuzz

Kızlar galiba ben kuzumun hareketlerini hissediyorum ilk bebeğim erken değilmi yanlışmı anlıyorum acaba sizler hissediyormusunuzz

Ben hissetmiyorum ama doktruma sordum hisseden arkadaslar var diye 19 haftadan önce olması mümkün degil bagırsak hareketidir o dedi ama annemde bn hamileyken hep karnım seyirir di diyor bnde suana kadar bi belirti olmadı dedğim gibi

Listenin %90'ı erkek...

2014 mart anneleri hep kaynana olacak belli oldu

Mart ayı erkek ayı olmus belli :)))

merhaba canım bebişin cinsiyetini merakla bekliyoruz yazarsın gelince :) hem de güzeel sağlıklı haberlerle dönersin inşallah. ben daha hiçbirşey almadım bebişime yaa ama içimde o kadar birşeyler örme hevesim var ki en kısa zamanda öğrenip yapmayı planlıyorum

çok teşekkür ederim desteğiniz için inşallah pazartesiye kadar düzelirim

maalesef annem yeni gitti kayınvalidem gelecek durumda değil yanıma gelecek kimse yok desteğin için çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için
doktor vitamin kalsiyum filan verdi inşallah onların faydası olur. bugün raporu okula vermek için bile 5dakikalık yola taksi çağırdım. inşallah bu halsizlik vs düzelir.

Bu yaşadığım şeyin adını koyamıyorum sanki içimde bişey yürüyor gibi ama çok kısa özellikle gece uykudan uyandığımda hissediyorum böyle gıdıklanma gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…