2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bu yaşadığım şeyin adını koyamıyorum sanki içimde bişey yürüyor gibi ama çok kısa özellikle gece uykudan uyandığımda hissediyorum böyle gıdıklanma gibi bişey

annem hep erkek bebek 2.5 aylıkta hissedilmeye başlar derdi böyle damar atması seyirme gibi, ama ben hala hiçbirşey hissetmiyorum canım ya

demekki senin doktorun yüzde yüz emin olmadan söylemekten yana değil..olsun canım sağlıklı olsunda geç öğren ama içinden kuvvetli ne hissediyorsan o çıkar bence bende öyle oldu..amiiin canım inşallah..
ben de hamileliğin başında grip olmuştum, doktor bol c vitamini ve ıhlamur dedi. bunun dışında bitki çaylarından kaçın demişti. ıhlamuru istediğin kadar içebilirsin zararı olmaz demişti.

ozaman bol bol ıhlamur içim diğerlerinide daha dikkatli kullanırım sağol canım..

Bilmiyorum hayatım ama bebeğimin hareketi değilse bile öyle düşünmek beni çok mutlu etti 2 gündür ağzım kulaklarımda

hayat ne garip yaw şimdi küçücük de olsa bi hareketini hissetmek istiyoruz, ilerde de bi sussa bi kıpırdamadan otursa diye düşüneceğiz

kızlar 13+2 yim arada sağ kasığımda hafif sancı acı gibi birşey hissediyorum 2 kere 3 kere felen belli aralıklar sonra geçiyor hafif canım acıyor acaba bebekmi tekme atması için erken dimi

kızlar 13+2 yim arada sağ kasığımda hafif sancı acı gibi birşey hissediyorum 2 kere 3 kere felen belli aralıklar sonra geçiyor hafif canım acıyor acaba bebekmi tekme atması için erken dimi

Canım geçen hafta bendede vardı aynı şekilde sağ tarafımda bi ağrı ama geçti tabi bak eğer şiddetlenirse muhakkak doktoruna irtibata geç

ayyyy bayıldım yemin ederimmmmm kurbağalı herşeyi çok severim kalem kutusu, kumbara vs... nerden aldın canım yaa bende almak istiyorummmm

Begenmene sevindim canım bende kurbaga ve kelebek figürlü herseye bayılıyorumm :)) butikbebeden aldım dün hala kapanmadıysa bak sende kargoda bedava bugün kacırmadan al sende

Canım geçen hafta bendede vardı aynı şekilde sağ tarafımda bi ağrı ama geçti tabi bak eğer şiddetlenirse muhakkak doktoruna irtibata geç

Aynı sızlama bende de oluyordu hatta burdada paylasmıstım bazı arkadaslar muz yememi tavsiye etti evet cidden iyi geldi doktrumada danıstıgımda birsey olmaz bebek yerlesiyor o yüzden oluyor dedi ama dayanamayacgın kadar cok olursa mutlaka doktoruna danıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…