- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
Listenin %90'ı erkek...
2014 mart anneleri hep kaynana olacak belli oldu
Bu yaşadığım şeyin adını koyamıyorum sanki içimde bişey yürüyor gibi ama çok kısa özellikle gece uykudan uyandığımda hissediyorum böyle gıdıklanma gibi bişey
benden iyi kaynana olur diye düşünüyorum
Bu yaşadığım şeyin adını koyamıyorum sanki içimde bişey yürüyor gibi ama çok kısa özellikle gece uykudan uyandığımda hissediyorum böyle gıdıklanma gibi bişey
annem hep erkek bebek 2.5 aylıkta hissedilmeye başlar derdi böyle damar atması seyirme gibi, ama ben hala hiçbirşey hissetmiyorum canım ya
ben henüz ne olacağını öğrenmedim, haftaya inşallah :)
demekki senin doktorun yüzde yüz emin olmadan söylemekten yana değil..olsun canım sağlıklı olsunda geç öğren ama içinden kuvvetli ne hissediyorsan o çıkar bence bende öyle oldu..amiiin canım inşallah..Yaa doktorum sanırım cinsiyet konusuna çok sıcak bakmıyor çünkü geçen hafta cinsiyeti sorduğumda sanki daha şimdiden merak edilir mi der gibi eleştirel bir ses tonuyla daha erken canım dedi onun için pek hevesim kalmadı:)benim de ilk bebeğim olucak inş. hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım bebeklerimizi
ben de hamileliğin başında grip olmuştum, doktor bol c vitamini ve ıhlamur dedi. bunun dışında bitki çaylarından kaçın demişti. ıhlamuru istediğin kadar içebilirsin zararı olmaz demişti.
ay negüzel ben anlıcamı hiç zannetmiyorum nedense
inşalah canımm, ne olursa olsun sonuçta bizler birer kaynana adayıyız
benimde 19 haziran :) benimkini söylemedi doktor henüz erken dedi hayırlısı bakalım 1 ay sonra öğrenirim inş.
Bilmiyorum hayatım ama bebeğimin hareketi değilse bile öyle düşünmek beni çok mutlu etti 2 gündür ağzım kulaklarımda
hayat ne garip yaw şimdi küçücük de olsa bi hareketini hissetmek istiyoruz, ilerde de bi sussa bi kıpırdamadan otursa diye düşüneceğiz
kızlar 13+2 yim arada sağ kasığımda hafif sancı acı gibi birşey hissediyorum 2 kere 3 kere felen belli aralıklar sonra geçiyor hafif canım acıyor acaba bebekmi tekme atması için erken dimi
ayyyy bayıldım yemin ederimmmmmkurbağalı herşeyi çok severim kalem kutusu, kumbara vs... nerden aldın canım yaa bende almak istiyorummmm
Canım geçen hafta bendede vardı aynı şekilde sağ tarafımda bi ağrı ama geçti tabi bak eğer şiddetlenirse muhakkak doktoruna irtibata geç
Begenmene sevindim canım bende kurbaga ve kelebek figürlü herseye bayılıyorumm :)) butikbebeden aldım dün hala kapanmadıysa bak sende kargoda bedava bugün kacırmadan al sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?