2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba arkadaşlar...

benim 2 gündür yoğun baş ağrılarım oluyor... üstelik migrenim de var. şimdiye kadar ilaç almadan dayandım bakalım :26::26:

Bugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur

bugün benim de doğum günüm canımmmm güzel bi temenni olmuş seneye bebişimizle beraber kutlarız inşallah doğum günümüzü

doğun günlerini kutlu olsun, bebişleriniz sağlıklı olsun ....

canım yorum yapmadan geçemiyecem...

ben kızımda bunu almıştım ve benim için tam bir kabus araba.. sürüşü duruşu çok güzel çok şık ama çok ağır, hiç pratik değil. çift yön kullanabilmen için oturma yerini çıkarıyorsun bebek içindeyse ve uyuyorsa tek başına bunu yapman çok zor... oturma kısmı sana dönükse ve kapatman gerekiyorsa oturma kısmını çıkarman gerek düşün bir tek isen kucağında hem çocuk hen onu sök arabayı kapat... kapandığında bile boyut çok büyük otobüse dolmuşa binmek çok dert,,, bazı arabaların bagajına sığmıyor ve tekerleleri çıkarman gerekiyor. zaten kapanmasıda öyle tek harekette olmuyor..biraz uzun yazdım ama ben bu arabadan çok çektim zaten bebeğim 9 aylıkken yepyeni arabayı verdim başkasına... üstelik 500 tlye almıştım.

bence yakından gör iyi incele sonra karar ver..

Son düzenleme:

hmm..bana hiçkimse yorum yapmıyor nedense gittiğim hastanelerde bir tek sordum ultrasyondan bakılırken bebeğim hareket ediyor mu ? evet dedi.peki nerde dedim.ortada dedi o kadar

mrb kızlar randevumu bekleyemedim başka dr gittim kızım olcakmış ikinci kızım geliyo dr doğru tahmin etmiş
11 cm olmuş 150 gr miniğim kulağını kaşıdı çok tatlıydı çok özlemişim ya

merhaba
bende 2014 mart annesi olacağım listeye eklermisiniz 26 yaşındayım ilk bebeğim bdt 16.03.2014 büyük olasılıkla erkek bebek

ahh hayallerimi yıktın ben travel sistem çok istiyorum ne alcam ozaman ben yaww

çok teşekkür ederim canım amin hepimizin bebeği sağlıklı olsun inşallah bu arada benim de başım bugün yine çok ağrıyor off ilaç içmemek için direnmek ne zormuş eskiden olsa hiç beklemz atardım hemen bi ağrı kesici

Merhabalar kızlar acaba egzersize yada yürüyüşe başlayanınız var mı. Yada doktoru öneren. Ben çok kilo aldım bu sebeple istiyorum ama çekiniyorum da bi şey olur mu diye. Ne zaman başlanmalı acaba

Bana 20 dk yuru dedi. Yada yuz dedi. Riskin yoksa bence spor cok faydalı

ufff bu baş ağrıları ne olacak bilmiyorum. bende haftasonu çok kötüydüm. 3 gündür iyiyim ağrım yok ama inşallah seninde olmaz hiç birimizin olmaz.

ufff bu baş ağrıları ne olacak bilmiyorum. bende haftasonu çok kötüydüm. 3 gündür iyiyim ağrım yok ama inşallah seninde olmaz hiç birimizin olmaz.

amin canım yaa kimseninki ağrımasın başım ağrıdığı zaman hayat duruyor benim için

amin canım yaa kimseninki ağrımasın başım ağrıdığı zaman hayat duruyor benim için

haftasonu annem, ananem ne dediyse yaptım ama yok olmadı geçmedi bir türlü.

göz bandı ile sessiz bir ortamda yattım yok uyuyamıyorum, bol su içtim, elma yedim, rezene kaynattım içtim.

en son pazar gecesi 2 günün üzerine sızıp kalmışım koltukta eşimde sağolsun hiç dokunmamış bana. p.tesi sabah nasıl koşa koşa çıktım evden görmen lazımdı beni.

işin en kötüsün seninde dediğin gibi hayat duruyor birşey yapamıyosun ne kendine faydan oluyor ne de etrafındakilere

kızlar ben 58 kiloyla hamile kaldım 6,5 kilo almışım şimdi tartıldım 64,5 çıktım karnımda aç üstelik, fazla almışıım sanırım değil mi nereme almışım onu da pek anlamadım ama boyum 168 uzunda değilim. yaptığım spor haftanın 5 günü yani işe giderken :) günde 40 dakika yürümek öğlende eve geldiğim için toplamda 40 dakika ediyor iş yerim 10 dakika yürüme mesafesinde ve işyerim 5. kat evimde 4. kat yani 3 kez merdiven çıkıp 4 kez iniyorum bu da spor sayılırsa :) bu gidişle 80 kiloyu görürüm ben ya

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

aslında başlangıcın çok iyi ama 6,5 kg biraz fazla. sen sadece hamur işini ve tuzu biraz azalt. pilav, makarna türü şeyler değilde dengeli yumurtanı, etini,sebzeni tüketirsen sen yürüyüşte yapıyorsun 80 olmazsın daha az kilo ile tamamlayabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…