Canım geçen hafta bendede vardı aynı şekilde sağ tarafımda bi ağrı ama geçti tabi bak eğer şiddetlenirse muhakkak doktoruna irtibata geç
Bugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur
bugün benim de doğum günüm canımmmmgüzel bi temenni olmuş seneye bebişimizle beraber kutlarız inşallah doğum günümüzü
ben dün başka bi doktora gittim kızlarbebeğimin boyu kilosu iyiydi 100 gr olmuş. tüm organları falan normaldi el salladı bize:) cinsiyetini göremedik. bebeğimin suyu azmış doktor çok mu ayakta kalıyorsun dedi. işim icabı evet dedim. dinleneceksin dedi. bol su içeceksin dedi. bebek de baya aşağıda niye böle falan dedi kafam karıştı. sizin bebekleriniz tam olarak nerelerde?
Merhaba arkadaşlar...
benim 2 gündür yoğun baş ağrılarım oluyor... üstelik migrenim de var. şimdiye kadar ilaç almadan dayandım bakalım :26::26:
doğun günlerini kutlu olsun, bebişleriniz sağlıklı olsun ....
canım yorum yapmadan geçemiyecem...
ben kızımda bunu almıştım ve benim için tam bir kabus araba.. sürüşü duruşu çok güzel çok şık ama çok ağır, hiç pratik değil. çift yön kullanabilmen için oturma yerini çıkarıyorsun bebek içindeyse ve uyuyorsa tek başına bunu yapman çok zor... oturma kısmı sana dönükse ve kapatman gerekiyorsa oturma kısmını çıkarman gerek düşün bir tek isen kucağında hem çocuk hen onu sök arabayı kapat... kapandığında bile boyut çok büyük otobüse dolmuşa binmek çok dert,,, bazı arabaların bagajına sığmıyor ve tekerleleri çıkarman gerekiyor. zaten kapanmasıda öyle tek harekette olmuyor..biraz uzun yazdım ama ben bu arabadan çok çektim zaten bebeğim 9 aylıkken yepyeni arabayı verdim başkasına... üstelik 500 tlye almıştım.
bence yakından gör iyi incele sonra karar ver..
mrb kızlar randevumu bekleyemedim başka dr gittim kızım olcakmışikinci kızım geliyo dr doğru tahmin etmiş
11 cm olmuş 150 gr miniğim kulağını kaşıdı çok tatlıydı çok özlemişim ya
maşallah darısı başımıza tam olarak nekadarlıksın
çok teşekkür ederim canım amin hepimizin bebeği sağlıklı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar...
benim 2 gündür yoğun baş ağrılarım oluyor... üstelik migrenim de var. şimdiye kadar ilaç almadan dayandım bakalım :26::26:
doğun günlerini kutlu olsun, bebişleriniz sağlıklı olsun ....
canım yorum yapmadan geçemiyecem...
ben kızımda bunu almıştım ve benim için tam bir kabus araba.. sürüşü duruşu çok güzel çok şık ama çok ağır, hiç pratik değil. çift yön kullanabilmen için oturma yerini çıkarıyorsun bebek içindeyse ve uyuyorsa tek başına bunu yapman çok zor... oturma kısmı sana dönükse ve kapatman gerekiyorsa oturma kısmını çıkarman gerek düşün bir tek isen kucağında hem çocuk hen onu sök arabayı kapat... kapandığında bile boyut çok büyük otobüse dolmuşa binmek çok dert,,, bazı arabaların bagajına sığmıyor ve tekerleleri çıkarman gerekiyor. zaten kapanmasıda öyle tek harekette olmuyor..biraz uzun yazdım ama ben bu arabadan çok çektim zaten bebeğim 9 aylıkken yepyeni arabayı verdim başkasına... üstelik 500 tlye almıştım.
bence yakından gör iyi incele sonra karar ver..
Merhabalar kızlar acaba egzersize yada yürüyüşe başlayanınız var mı. Yada doktoru öneren. Ben çok kilo aldım bu sebeple istiyorum ama çekiniyorum da bi şey olur mu diye. Ne zaman başlanmalı acaba
çok teşekkür ederim canım amin hepimizin bebeği sağlıklı olsun inşallahbu arada benim de başım bugün yine çok ağrıyor off ilaç içmemek için direnmek ne zormuş eskiden olsa hiç beklemz atardım hemen bi ağrı kesici
ufff bu baş ağrıları ne olacak bilmiyorum. bende haftasonu çok kötüydüm. 3 gündür iyiyim ağrım yok ama inşallah seninde olmaz hiç birimizin olmaz.
amin canım yaa kimseninki ağrımasın başım ağrıdığı zaman hayat duruyor benim için
mrb kızlar randevumu bekleyemedim başka dr gittim kızım olcakmışikinci kızım geliyo dr doğru tahmin etmiş
11 cm olmuş 150 gr miniğim kulağını kaşıdı çok tatlıydı çok özlemişim ya
kızlar ben 58 kiloyla hamile kaldım 6,5 kilo almışım şimdi tartıldım 64,5 çıktım karnımda aç üstelik, fazla almışıım sanırım değil mi nereme almışım onu da pek anlamadım ama boyum 168 uzunda değilim. yaptığım spor haftanın 5 günü yani işe giderken :) günde 40 dakika yürümek öğlende eve geldiğim için toplamda 40 dakika ediyor iş yerim 10 dakika yürüme mesafesinde ve işyerim 5. kat evimde 4. kat yani 3 kez merdiven çıkıp 4 kez iniyorum bu da spor sayılırsa :) bu gidişle 80 kiloyu görürüm ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?