haftasonu annem, ananem ne dediyse yaptım ama yok olmadı geçmedi bir türlü.
göz bandı ile sessiz bir ortamda yattım yok uyuyamıyorum, bol su içtim, elma yedim, rezene kaynattım içtim.
en son pazar gecesi 2 günün üzerine sızıp kalmışım koltukta eşimde sağolsun hiç dokunmamış bana. p.tesi sabah nasıl koşa koşa çıktım evden görmen lazımdı beni.
işin en kötüsün seninde dediğin gibi hayat duruyor birşey yapamıyosun ne kendine faydan oluyor ne de etrafındakilere
kızlar ben 58 kiloyla hamile kaldım 6,5 kilo almışım şimdi tartıldım 64,5 çıktım karnımda aç üstelik, fazla almışıım sanırım değil mi nereme almışım onu da pek anlamadım ama boyum 168 uzunda değilim. yaptığım spor haftanın 5 günü yani işe giderken :) günde 40 dakika yürümek öğlende eve geldiğim için toplamda 40 dakika ediyor iş yerim 10 dakika yürüme mesafesinde ve işyerim 5. kat evimde 4. kat yani 3 kez merdiven çıkıp 4 kez iniyorum bu da spor sayılırsa :) bu gidişle 80 kiloyu görürüm ben ya
aynen öyle canım yaa bana da kekik kaynat iç dediler ama faydası olmadıi aslında adet olurken karın ağrısına çok faydası olmuştu ama başıma olmadı işte, kalkıp yemek yapacak halim bile çok yürürken zonkluyor resmen, eşim gelsin de bu akşam da o yapsın yemeği garibim bi gün patlayacak bıktım diye ya ne zaman bilmiyorum
bende c.tesi öğle yemeğini çok zor yaptım evde çocuk olunca mecbur sabah, öğle, akşam değişik olsun diyorum hazırlamaya çalışıyordum eşim baktı halime acıdı akşama boşver bu haftasonu dışarıdan idare ederiz sen bizi düşünme dedi. hatta anneme gidin o size birşeyler hazırlar dedim. onu da kabul etmedi birde kadına emrivaki yapma sakın söyleme dedi. bende anneme söylemedim ama anlamış oğlanı bu hafta her akşam bana gelecek ben hazırlarım ona birşeyler sen canını sıkma kafana da takma diyor garibim ama ben göndermiyorum ona da kıyamıyorum
mrb kızlar randevumu bekleyemedim başka dr gittim kızım olcakmışikinci kızım geliyo dr doğru tahmin etmiş
11 cm olmuş 150 gr miniğim kulağını kaşıdı çok tatlıydı çok özlemişim ya
çok güzelmiş güzel günlerde kullanın inşallah.
bende heveslendim sizlerden bir şeyler baktım ama hala almadım.
tam kesinleşsin o zaman başlayacağım almaya
çok güzelmiş cicileriniz
güle güle kullanın, sağlıklı günlerde inşallah cnm
mutlu mesut yeni yaşlar dilerimbugün benim de doğum günüm canımmmmgüzel bi temenni olmuş seneye bebişimizle beraber kutlarız inşallah doğum günümüzü
çok tatlııı
selam kızlar bende mart annesi olacağım allah nasip ederse :)
riskli dönemler geçirdim onun için daha önce yazmak istemedim.. işallah doğumlarımıza kadar sitede oluruz ve başlayan dostluklarımız bebeklerimizle büyür :)
Slm arkadaslar araniza yeni katildim bende kismetse mart annesi olucam beklenen dogum tarihi 16 mart yas 26
slm kızlar. bende dr dan geldim.kanama alnı iyileşmiş çok şükür. bebişlerim 15+6 olmuşlar ve kıpır kıpır sıpalarımveee kesin iki erkek bizde gördük pipileri ben yine 1 kilo almışım yaaaaaa. çok üzülüyorum
mutlu mesut yeni yaşlar dilerim
çok tatlııı
hoşgeldiniz arkadaşlar. inşallah hep güzel paylaşımlar yapmak nasip olur
maşallah kuzucuklara:) canm kiloyu takma kafana sen ikiz anası olarak her zaman daha fazla kilo alma hakkına sahipsin18-20 kilo normalmiş ikiz bekleyenler için. hem de hiiç üzülme doğduktan sonra koşturmaktan eminim zayıflayacaksın
canım tebrikler allahım sağlıkla kucağına aldırsınmerhaba kızlar, bugün kontrole gittim ve ilk kez içime sinen bi doktor buldum :) bundan sonra hiç değiştirmicem inşallah. Bebeğim sonunda ne olduğunu gösterdi, Sayfanın geleneğini ben de bozmuyorum ve aslan OĞLUUUUMMMM GELİYOOOOOO diyorum :) :) :) babası malesef yanımızda değildi ama doktor al babasına pipisini göster dedi bi de pipisinin fotosunu çekti verdibi de 4 boyutlu yüzünün fotografını da çekti verdi, resmen oğluma bakıyom şu an bu arada bana çin takvimi tuttu sizlerde yanılan var mı merak ettim. Arkadaşımın da tuttu o da 18 haftalık.
yalnız benim kanımı kurutmuş azcık, kanım düşmüş baya demir hapı verdi :S nefret ede ede içcem artık zaten belliydi bi haftadır yataktan kafam kalkmıyodu. bi de idrar yolları mı ne enfeksiyon kapmış antibiyotik verdi, şaşırınca korkma bişey olmaz dedi. Gerçekten olmaz di mi kızlar? korkuyom kullanmaya. kullanan var mıı hiç aranızda? gerçi doktora güveniyom çok iyi bi doktor ama antibiyotik diyince ister istemez korkuyom.
aminnn aminnnnnevet canım kayserideyim :) baya çokuz burdaDediğin gibi Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin... senin tahmini doğum ne zaman ?
doğum günün kutlu olsunBugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur
geçmiş olsun canım :26::26: nane limon yada ıhlamur içebilirsin ..ıhlamurun içine çubuk tarçın karanfil atabilirsin ama ateşine dikkat et yükselirse parol iç ihmal etme ......acil şifalar .....Merhaba arkadaşlarben 3 gündür grip oldum fenayim:2 nerebileceginiz bi şeyler var mı? Bol bol portakal suyu falan içiyorum:26:
sabahları aç karnına bal yersen iyi gelir canım geçmiş olsun ......slm kızlar benimde boğazım çok fena bugün.. ciğerlerimi üşütmüş gibi hissediyorum ateşim yok şimdilik..ne önerirsiniz portakal limon ve naneden acaip tiksindim bunlar dışında ne iyi gelir şu boğazımı yumuşatmaya..
bizde kız olursa annenin güzelliğini alır erkekteyse anneyi güzelleştirir derler ....bana bakan hep erkek dedi cildim çok düzeldi .......bana erkek dedi doktorum pembelerde gözüm kaldı bidahakine inşallah .......Valla büyük ihtimalle kız bekleyen biri olarak (doktorum 14. haftada öyle söyledi) ben de cildimde kuruluk hissetmiyorum aksine bir arkadaş benim yüzümün parladığını söylemişti :) o zaman olasılıklar artıyor demekkiBen başından beri bütün çevrem erkek hissediyoruz oğlun olacak dese de hep kız hissetmiştim. İnşallah iki hafta sonra gittiğimde artık kesin ifade ile konuşur doktorum :) pembiş pembiş tulumlarrr bekleyin beni...
ayy ne güzel aramızda bişey yokmuş benimde 14 ydü..... doğum günün kutlu olsun canımbugün benim de doğum günüm canımmmmgüzel bi temenni olmuş seneye bebişimizle beraber kutlarız inşallah doğum günümüzü
canım noldu öğrenebildinmi cinsiyeti???merhabalar bayanlar :) bugün ben de kontrole gidicem çok heyecanlıyım. en son 3 hafta önce gitmiştim ikili test de yaptırmıştım. 14 hafta oldu noolur bugün güzel haberlerle döneyim ve bebeğimin cinsiyetini öğreneyim !!! akşama hemen alışveriş merkezine gidicem bebeğimin ilk eşyalarını almak için :))
ooo maşallah yerleşmişsin erzuruma.......canım annem söyledi buharada demet hanım varmış sakın ona gitmesin kasap deniyomuş aklında bulunsun sakın gitme .....çok teşekkür ederim, daha önce 3 ayda 3 şehir değiştirmem gerekti o yüzden her kontrolde farklı doktora gitmem gerekti ki zaten hiç birini de sevememiştim. artık Erzuruma yerleştim burda Buhara Tıp merkezinde Rıza bey var ona gittim burdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine ve dediğim gibi hep olumlu şeyler duydum çok da memnun kaldım. bi de 4 boyutlu ultrasonu var bebeğimi çok net gördüm yüzünün her ayrıntısı belliydi :)
ay ben oğluşumu kimseye veremem yaaaaListenin %90'ı erkek...
2014 mart anneleri hep kaynana olacak belli oldu
ay çok sevindim ki kız çook güzel allahım hayırlısıyla kucağına aldırsın ......mrb kızlar randevumu bekleyemedim başka dr gittim kızım olcakmışikinci kızım geliyo dr doğru tahmin etmiş
11 cm olmuş 150 gr miniğim kulağını kaşıdı çok tatlıydı çok özlemişim ya
kilodan yana bende kötüyüm 57 yle hamile kaldım bugün sabah tartıldım 63.3 geldim canım sıkıldı yaaakızlar ben 58 kiloyla hamile kaldım 6,5 kilo almışım şimdi tartıldım 64,5 çıktım karnımda aç üstelik, fazla almışıım sanırım değil mi nereme almışım onu da pek anlamadım ama boyum 168 uzunda değilim. yaptığım spor haftanın 5 günü yani işe giderken :) günde 40 dakika yürümek öğlende eve geldiğim için toplamda 40 dakika ediyor iş yerim 10 dakika yürüme mesafesinde ve işyerim 5. kat evimde 4. kat yani 3 kez merdiven çıkıp 4 kez iniyorum bu da spor sayılırsa :) bu gidişle 80 kiloyu görürüm ben ya
hoşgeldin aramızaSlm arkadaslar araniza yeni katildim bende kismetse mart annesi olucam beklenen dogum tarihi 16 mart yas 26
çok güzelmiş cicileriniz
güle güle kullanın, sağlıklı günlerde inşallah cnm
banada ikili test için gittiğimde kız gibi dedi ama ben daha emin degilim birdaha ki gittiğimde artık net birseyler söyler sanırım bendede kuruluk yk sadece ellerimi yıkadıgımda hemen krem sürme ihtiyacı duyuyorum oda sulardandır sanırım eger bu teori tutuyorsa benimkide kız olabilir :)))
Hosgeldin canım benimde en büyük temellim bu 9 ay boyunca cok iyi ve devamlı dostluklar kurmamamız :))
aaaaaa gerçekten cilt kuruluğu ile alakası var mı acaba cinsiyetinbak bunu da ilk kez duydum, benim cildim de çok kuruyor, benimki de erkek
canım tebrikler allahım sağlıkla kucağına aldırsın
benim bi aşılama tecrübemde olmuştu ve aşılama yapılmadan önceki gün baya kötü enfeksiyon geçiriyodum o zaman prof a gidiyodum bana monurol içebilirsin demişti oda antibiyotik baya etkili bişey akşam içtim sabaha hiçbişeyim kalmamıştı....doktoruna güven allahın izniyle bişey olmaz ......
aminnn aminnnnn
benim 1 mart ama tüp bebk olduğu için daha erkende olabilir şimdilik belli değil......
doğum günün kutlu olsun
geçmiş olsun canım :26::26: nane limon yada ıhlamur içebilirsin ..ıhlamurun içine çubuk tarçın karanfil atabilirsin ama ateşine dikkat et yükselirse parol iç ihmal etme ......acil şifalar .....
sabahları aç karnına bal yersen iyi gelir canım geçmiş olsun ......
bizde kız olursa annenin güzelliğini alır erkekteyse anneyi güzelleştirir derler ....bana bakan hep erkek dedi cildim çok düzeldi .......bana erkek dedi doktorum pembelerde gözüm kaldı bidahakine inşallah .......
ayy ne güzel aramızda bişey yokmuş benimde 14 ydü..... doğum günün kutlu olsun canım
canım noldu öğrenebildinmi cinsiyeti???
ooo maşallah yerleşmişsin erzuruma.......canım annem söyledi buharada demet hanım varmış sakın ona gitmesin kasap deniyomuş aklında bulunsun sakın gitme .....
ay ben oğluşumu kimseye veremem yaaaa
senin ne zaman belli olacak ?????
ay çok sevindim ki kız çook güzel allahım hayırlısıyla kucağına aldırsın ......
kızına talibim arkadaşım bak çiçeğimizle geldik
kilodan yana bende kötüyüm 57 yle hamile kaldım bugün sabah tartıldım 63.3 geldim canım sıkıldı yaaa
hoşgeldin aramızakaç haftalıksın ??????
Ben henuz cinsiyetini bilmiyorum 12 haftalikken gittim en son doktora 16 haftalikken cagirdii ama catlicam esim zor tutuyo:) nezaman cagirdiysa ozaman git bukadar cildirma diyor o bu konuda cok temkinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?