2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

aynen öyle canım yaa bana da kekik kaynat iç dediler ama faydası olmadıi aslında adet olurken karın ağrısına çok faydası olmuştu ama başıma olmadı işte, kalkıp yemek yapacak halim bile çok yürürken zonkluyor resmen, eşim gelsin de bu akşam da o yapsın yemeği garibim bi gün patlayacak bıktım diye ya ne zaman bilmiyorum

erken başamıssın almaya canım benim hali hazırda kilom olduğu için birazda dikkat ediyorum hiç kilo almadım umarım 3 kiloyu geçmem

bende c.tesi öğle yemeğini çok zor yaptım evde çocuk olunca mecbur sabah, öğle, akşam değişik olsun diyorum hazırlamaya çalışıyordum eşim baktı halime acıdı akşama boşver bu haftasonu dışarıdan idare ederiz sen bizi düşünme dedi. hatta anneme gidin o size birşeyler hazırlar dedim. onu da kabul etmedi birde kadına emrivaki yapma sakın söyleme dedi. bende anneme söylemedim ama anlamış oğlanı bu hafta her akşam bana gelecek ben hazırlarım ona birşeyler sen canını sıkma kafana da takma diyor garibim ama ben göndermiyorum ona da kıyamıyorum

ne güzel canım sizin avantajınız varmış anne yanınızda, bizde annemler 10 saat, kayınvalidemler 1.5 saat uzaklıkta gidemiyoruz öyle hemen. benim annem de biliyor halimi kesin başın ağrıdığı zaman oğlanı orda aç bırakıyorsundur ama elimden birşey gelmiyor diyor haklısın evde çocuk olunca daha kötü olur, benim ilk bebişim öyle bi sorunum yok

gözün aydın canım, ne güzel kızına kız kardeş geliyor.. bu arada topik geleneğini bozdun tebrik ederim, kıymetli kız anası:)

slm kızlar. bende dr dan geldim.kanama alnı iyileşmiş çok şükür. bebişlerim 15+6 olmuşlar ve kıpır kıpır sıpalarım veee kesin iki erkek bizde gördük pipileri ben yine 1 kilo almışım yaaaaaa. çok üzülüyorum

bugün benim de doğum günüm canımmmm güzel bi temenni olmuş seneye bebişimizle beraber kutlarız inşallah doğum günümüzü
mutlu mesut yeni yaşlar dilerim
çok tatlııı

Slm arkadaslar araniza yeni katildim bende kismetse mart annesi olucam beklenen dogum tarihi 16 mart yas 26

hoşgeldiniz arkadaşlar. inşallah hep güzel paylaşımlar yapmak nasip olur

maşallah kuzucuklara:) canm kiloyu takma kafana sen ikiz anası olarak her zaman daha fazla kilo alma hakkına sahipsin 18-20 kilo normalmiş ikiz bekleyenler için. hem de hiiç üzülme doğduktan sonra koşturmaktan eminim zayıflayacaksın

saol canımcım...bu günleri gördük çok şükür. canım toplamda 8 kilo oldu:18: gebelik şekeri vb tehlikeler olmasa inan umrumda olmaz sporla veririm en kötü ihtimalle. rabbim güzel günler nasip etsin hepimize

canım tebrikler allahım sağlıkla kucağına aldırsın
benim bi aşılama tecrübemde olmuştu ve aşılama yapılmadan önceki gün baya kötü enfeksiyon geçiriyodum o zaman prof a gidiyodum bana monurol içebilirsin demişti oda antibiyotik baya etkili bişey akşam içtim sabaha hiçbişeyim kalmamıştı....doktoruna güven allahın izniyle bişey olmaz ......

evet canım kayserideyim :) baya çokuz burda Dediğin gibi Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin... senin tahmini doğum ne zaman ?
aminnn aminnnnn
benim 1 mart ama tüp bebk olduğu için daha erkende olabilir şimdilik belli değil......

Bugun benim dogum gunumm :))) insallah bebisim olmadan gecirdigim son dogum gunum olur
doğum günün kutlu olsun

Merhaba arkadaşlarben 3 gündür grip oldum fenayim:2nerebileceginiz bi şeyler var mı? Bol bol portakal suyu falan içiyorum:26:
geçmiş olsun canım :26::26: nane limon yada ıhlamur içebilirsin ..ıhlamurun içine çubuk tarçın karanfil atabilirsin ama ateşine dikkat et yükselirse parol iç ihmal etme ......acil şifalar .....

sabahları aç karnına bal yersen iyi gelir canım geçmiş olsun ......

bizde kız olursa annenin güzelliğini alır erkekteyse anneyi güzelleştirir derler ....bana bakan hep erkek dedi cildim çok düzeldi .......bana erkek dedi doktorum pembelerde gözüm kaldı bidahakine inşallah .......

bugün benim de doğum günüm canımmmm güzel bi temenni olmuş seneye bebişimizle beraber kutlarız inşallah doğum günümüzü
ayy ne güzel aramızda bişey yokmuş benimde 14 ydü..... doğum günün kutlu olsun canım

canım noldu öğrenebildinmi cinsiyeti???

ooo maşallah yerleşmişsin erzuruma.......canım annem söyledi buharada demet hanım varmış sakın ona gitmesin kasap deniyomuş aklında bulunsun sakın gitme .....

Listenin %90'ı erkek...

2014 mart anneleri hep kaynana olacak belli oldu
ay ben oğluşumu kimseye veremem yaaaa

senin ne zaman belli olacak ?????

ay çok sevindim ki kız çook güzel allahım hayırlısıyla kucağına aldırsın ......
kızına talibim arkadaşım bak çiçeğimizle geldik

kilodan yana bende kötüyüm 57 yle hamile kaldım bugün sabah tartıldım 63.3 geldim canım sıkıldı yaaa

Slm arkadaslar araniza yeni katildim bende kismetse mart annesi olucam beklenen dogum tarihi 16 mart yas 26
hoşgeldin aramıza kaç haftalıksın ??????

çok güzelmiş cicileriniz
güle güle kullanın, sağlıklı günlerde inşallah cnm

nyu cum nasılsın cnm ben sık sık gıremıyyorum ama takıpteyım sızı pazartesı uclu test ıcın gıdıcm bısey sorucm ıkılı teste enseyı kadın dogumcumu olctu radyolojımı yanı benm kadın dogumcu olcttu bazılarınınkını radyolojı merak edıyorum bıde 12 haftadam sonra yanı prof resımde gordum bebgımı bole tam en son sımdı doktor sade kafasını ve kolunu olctu gormdım halbukı hareketlerını cok gormk ıstedım sız de ole gordnuz benm bebıs sırtını donmustu galıba bıze ene doktor net bsey solemedı erkek olabılır kesın degıl ne demekse

Hosbulduk Bugun 14+3

Ben henuz cinsiyetini bilmiyorum 12 haftalikken gittim en son doktora 16 haftalikken cagirdii ama catlicam esim zor tutuyo:) nezaman cagirdiysa ozaman git bukadar cildirma diyor o bu konuda cok temkinli

Ben henuz cinsiyetini bilmiyorum 12 haftalikken gittim en son doktora 16 haftalikken cagirdii ama catlicam esim zor tutuyo:) nezaman cagirdiysa ozaman git bukadar cildirma diyor o bu konuda cok temkinli

Ben de 12 iken gittim, haftaya üçlü için gitcem o zaman öğrencem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…