2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

iyi daaaaaacabası mı kalmış bebiş göstermiş resmenn paşa geliyor size canım bencede:))) maşallahhhh

Kızlar ya esim grip +faranjit oldu. Bana bulascak die korkuyorum. Bir an once iyilesmesi lazim. Dr ilaclarini verdi bugun. Dun ve bugun de koca 2 bardak limonlu ıhlamur icirdim. Napsam baska? Dun ben de bi bardak ictim ıhlamur önlem olsun die.2 bardaktan fazlasi yasakmis bize. Ben 1 ictim nolur nolmaz diye

evet canım bende okumuştum öyle şeyler. biraz karma bi durum bu. aslında her insanda hem renkli hem de kahverengi göz geni olabiliyormuş. bizim çocuğumuz babadan dolayı renkli bir gen alacak benden dolayı da kahverengi alacak. ama bende de bir renkli gen olabilir ve çocuk bunu da alabilir aynı şekilde babadan da kahverengi alabilir. yani toplamda ne kadar renkli ne kadar kahve gen varsa fazla olan oluyo gözler. ayy çok karışık bu işleeeerrr yoruldum valla :)))

Son düzenleme:
gözünaydın canımm neydi o belirtilerr??

Saol cnmmm. Benim karnim cikti.kalca ve basenlerden genislemeolmadi. Karnim sivri gelio. Herkes erkek dedi bu sebeple. Aserme konusunda sadece tuzlu yedim. Eksi/tatlı yiyemedim. 2 arkadasimda da oyle oldu ve ogullari var. Cok tiksinti yasamayip her seyden yiyebilen arkadaslarimin kizi oldu. Sanirim tum arkadaşlarima zıt bi gebeyim :) herkes sasirdi kiz olunca. Bi annem bir de eşim kiz hissediyorum demişti. He bu arada 4-5 kez ruyamda kizimin oldugunu gordum . Gebelerin ruyalari terse cikar derler hep. Benimki aynen cikti hehehe :)

canım benim halamın gözleri kahverengi bizim ailede renkli gözlü yok zaten eşinin gözleri yeşil mavi arası birşey cam gibi resmen ve ilk bebekleri kız oldu gözleri babasininkiyle aynı çok güzel bir kız maşallah. kısmet bakalım sizinki nasıl olacak

kızlar ikili test sonucumu dr.izinde olduğu için almaya gitmedim.bir arkadaş sonuçta sadece şöyle yazıyor dedi.

Down Sendromu + Beta Hcg 14,67

bu ne demek acaba?

13+5 günlük iken kan alınmıştı.

kızlar ikili test sonucumu dr.izinde olduğu için almaya gitmedim.bir arkadaş sonuçta sadece şöyle yazıyor dedi.

Down Sendromu + Beta Hcg 14,67

bu ne demek acaba?

13+5 günlük iken kan alınmıştı.

Cnm ikili testte her ikisine de bakılıyor. Yani hem down hem de b-hcg degerin kaca dusmus diye.ama yazdigin sey sadece b-hcg değerinin sonucu. O da dusuk cikmasi lazim. Seninki iyi yani korkma. Down icin de sonuc kagidinda şöyle bi ifade oluyor genelde. Degerler cut off degerinin altında (ya da risk düşük) sonucu aldigina emin mi arkadaşin?

hemşire olduğu için kendi bilgisayar ekranından sadece bu sonucu alabildiğini söyledi.yani dediğin gibi sadece beta hcg sonucu bu

bir de şöyle birşey vardı beta hcg ikili testte 50 nini altındaysa erkek ,üstündeyse kız bebeiş oluyormuş?sizde nasıldı?

benim boğazıma bal iyi geliyor meslek hast. faranjitim var, bir dene istersen...

canım eğer kahverengi olanınızın genlerinde
renkli göz geni varsa %50
yoksa %100 kahverengi gözlü olur...
ilk veya ikinci çocuk fark etmez oran hep aynıdır...bir biyoloji öğretmeninden sevgiler....

Arkadasim bebegin eminim sizin icin dunyanin en guzel cocugu olacaktir.sunu soyliyim,benim ailemde herkes kahverengi ve siyah gozlu hic renkli goz yok kac kusaktir.esimin ailesinde ozelliklede kayinvalidem tarafinda herkes renkli mavi yada yesil.benim kizimda yesil gozlu oldu.bu arada benim gozlerim kahverengi,esimin koyu yesil.kizimin acik yesil gozleri.hic belli olmuyo yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…