Kızlar merhabalar! Bugün kontrole gittik. doktorumuz kesin bir şekilde oğlan dedi.fotoğrafını yüklüyorum. anneannesi ve babası da gördü pipisini ama ben acaba mı diyorum hala Bir de siz bakar mısınız? bu arada sağlığı gayet iyiymiş şükür. inşallah böyle devam ederiz.
Eki Görüntüle 822802 Eki Görüntüle 822803
Kizlaaaar bizim de belli oldu cinsiyet. Kızmış :) hem de net. Ben bile gordum valla :) oglan sanıyordum belirtilerden ama tutmuyormus. Hepinize saglikli gebelikler
Kizlaaaar bizim de belli oldu cinsiyet. Kızmış :) hem de net. Ben bile gordum valla :) oglan sanıyordum belirtilerden ama tutmuyormus. Hepinize saglikli gebelikler
duymuştum ve her gün aşırıya kaçmamak kaydıyla tüketiyorum çok faydalıymış.kızlar hurma doğal vitaminmiş meğer
canım bi yerde okumuştum renkli göz çekinik genmiş kahverengi daima baskınmış yinede belli olmaz senin ailende de renkli gözler var ise renkli baskın çıkabilir ama yok ise kahverengi her zaman baskın derler:)doğunca bakalım ne çıkacak:))
gözünaydın canımm neydi o belirtilerr??
merhaba kızlar sizlere birşey soracam, kendinizde yada çevrenizde evli olan çiftlerden biri renkli gözlü diğeri kahverengi gözlü olanların ilk çocuklarını şöyle bir hatırlarmısınız , benim çevremde yaklaşık böyle 12 çift var ve istisnasız hepsinin ilk çocuğunun göz rengi annesininkine benziyor , bizim de eşimle öyle birimiz renkli diğerimiz kahverengi, herşeyden önemlisi hatta tek önemli olan sağlıklı olsun ama merak ediyorum ilk çocuğumuzun göz rengi kime benzeyecek diye
kızlar ikili test sonucumu dr.izinde olduğu için almaya gitmedim.bir arkadaş sonuçta sadece şöyle yazıyor dedi.
Down Sendromu + Beta Hcg 14,67
bu ne demek acaba?
13+5 günlük iken kan alınmıştı.
Cnm ikili testte her ikisine de bakılıyor. Yani hem down hem de b-hcg degerin kaca dusmus diye.ama yazdigin sey sadece b-hcg değerinin sonucu. O da dusuk cikmasi lazim. Seninki iyi yani korkma. Down icin de sonuc kagidinda şöyle bi ifade oluyor genelde. Degerler cut off degerinin altında (ya da risk düşük) sonucu aldigina emin mi arkadaşin?
bir de şöyle birşey vardı beta hcg ikili testte 50 nini altındaysa erkek ,üstündeyse kız bebeiş oluyormuş?sizde nasıldı?
bir de şöyle birşey vardı beta hcg ikili testte 50 nini altındaysa erkek ,üstündeyse kız bebeiş oluyormuş?sizde nasıldı?
benim boğazıma bal iyi geliyor meslek hast. faranjitim var, bir dene istersen...merhaba kızlar benim dün bogazımda acı bi tat yutkundukca canımı yakıyordu reflim var acılık ondan sandım hatta eczaneye gittim doktor vermiştii renni duo aldım içtim banamısın demedi.bugün kalktım bogazım agrıyor grip olucam burnum aktı akıcak halsizlik var ve serinlik arıyorum hani atesi cıkmadan elini kolunu bi soguk yer istersin oyle.yaniii grip olucam benim gibi olan yada ne içilir neyapılır bilen var mı ilaç kullanamıcam ne yesem içsem iyi gelir ilerlemeden
merhaba kızlar sizlere birşey soracam, kendinizde yada çevrenizde evli olan çiftlerden biri renkli gözlü diğeri kahverengi gözlü olanların ilk çocuklarını şöyle bir hatırlarmısınız , benim çevremde yaklaşık böyle 12 çift var ve istisnasız hepsinin ilk çocuğunun göz rengi annesininkine benziyor , bizim de eşimle öyle birimiz renkli diğerimiz kahverengi, herşeyden önemlisi hatta tek önemli olan sağlıklı olsun ama merak ediyorum ilk çocuğumuzun göz rengi kime benzeyecek diye
Ahh ahh bizim de en çok merak ettiğimiz konu bu !! benim eşim sarışın mavi gözlü bende kahverengi. eşimin annesi babası kahverengi gözlü esmer eşime bakıyosun bu anne babadan nası olmuş diye :) benim de dedem mavi gözlü sarışın tüm amcalarım halalarım renkli gözlü sarışın. bi babam kahverengi gözlü onun için bizim gözlerde kahve. biraz karışık yani durum :)) eşim eğer çocuk çirkin doğarsa senden dolayı diyo ben güzelim diyo büyük merakla bekliyoruz sonucu... ( tabi bunlar tatlı atışmalar en önemlisi sağlıklı huzurlu hayırlı evlat olması )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?