2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba arkadaslar. 15 aylik oglum oldugu icin fazla bakamasam da arada ugruyorum. Bu da erkek gibi. Yarin kesinlesecek insallah. Saglikli olsun onemli degil. Sizler nasilsiniz.

Hadi bakalım, banada 2. kere anne olmak nasip olur inşallahhhh

Bana da yuzde 51 erkek dedi.13. Haftada. Ama biz de pipiye benzeyen bisey gordik.netti. sallaniyodu. Kordon falan degildi. Benim de oglum var. Yarin ki derse cok sevinirim. Tabi once saglik.

Vlla cnn bn hep tuzlu eksi yedi bi karnim var svri sadece asermedim ve guzellestim herkez erkk dedi ama kizim oluyo bna on ikinci hafta erkk okbilir ama kesin bsey yok dedi on yedide kiz olcgini ogrendk allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin

kiyamam sana arkadasim gecmis olsun ben biraz tv biraz kitap sonra annem geldi vakit gecti gitti

kızlar hurma doğal vitaminmiş meğer

evet ama dusuk tehlikesi olanlara tavsiye edilmiyor sadece sonvay tuketilirse dogumu kolaylastiriyormus diye okumustum ama icerdigi vitaminler tartisilmaz saglikli tabiiki

:18: kızlar cevap bekliyorum

canim inan bilmiyorum ama anlayan arkadaslar cevap yazacaktir canini sikma drla gorus canim

Kızlar daha fazla dayanamadım baktım sordum forumda baya bebeği için alışveriş yapanlar olmuş :) ben daha tek bir çöp bile almamıştım artık kendimi tutamadım ufaktan bu gün başladım bir şeyler almaya ve bez fiyatlarına da baktım bu arada:) şampuan,sabun,ıslak mendilini ve ayrıca bebe bakım setini de takım halinde aldım birde minicik çoraplar :) Bismillah dedik başladım bu gün hadi hayırlısı artık :) uyku setlerine de baktım yatağına daha önce bakıp karar vermiştik onu nasip olursa 7.ayda alıcaz herşey çok güzel zor çıktım bebek mağzasından heyecan sardı iyicene :))))))

sinir oluyorum şu erkek çocuk takıntısı olanlara
kız erkek ne farkedecek evlat ya...
ben olsam kızardım sanırım
siparişle mi çocuk yapıyoruz burda,Allah'ın takdiri.

benim nasıl olur bilmiyorum ama doktor erkeğe benziyor dediğinden beri erkek olma fikrinede alıştırdım kendimi
sadece merak var içimde kesinleşmediği için
yavrunuzd hayırlı olsun bu arada

doktorum göstermese ben de bilemezdim :) ultrason sırasında annem doktor söylemeden aa pipi dedi zaten anlamadım nasıl oldu

ne güzel anneniz çözmüş olayı: )
hayırlı olsun,
inşallah bende kesin bir şekilde öğrenirim artık

hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin
ben daha hiç birşey almadım: (
hem cinsiyet belli değil hem de annem sakın bişey alma ben alıyorum,örüyorum diyor,
daha doğumda da bir sürü hediye gelir diyor :26:
3 tane yelek örmüş kız ve erkeğin giyebileceği renklerde,
çorap,zıbın vs almış.
bende çok istiyorum almak: (

Selam annelerBenim ela esimin mavi gozleri, kizim dogdugunda maviydi 6. Aydan sonra degismeye asladi ve benimkinden daha acik bi ela oldu. Yani bana benzedi.

evet arkadaşlar sonunda öğrendik
kızımız olacakmışşşş
çevredeki herkes erkek dedi, hiçbiri bilemedi:)
hemen gittik eşimle pembiş pembiş bir tane çıtçıtlı badi bi tane de patik aldık..çok tatlııı:)

kızlar bu ara tansiyonum düşüyor sık sık,başım dönüyor,halsiz oluyorum,sizde oluyor mu acaba?

sonunda taşındık .....1 haftadır yeni evimdeyim ama taşınırken kv sinir etti beni yaa herşeyimi didikliyo kapalı kutuların içine bakıyo ne var diye .......eşim bana aman sen iş yapma otur dedikçe kudurdu kadın resmen yaa beni sinirlendirmek için elinden geleni yaptı..evi temizlerken yavaş yavaş cam silemenmi diyo ev altıncı katta bide biz tüp bebek yaptırdık bilmiyo ama yinede dedik riskli hamilelik diye hala iş bekliyo benden.....evet taşınan benim ama kimseden yardım istemedimki annemle eşim yapıcaktı zaten ......pöff işte böyle şükür bitti.....yeni evim çok güzel ama bikaç eksiğimiz var doğalgaz bağlanmadı ,asansörü açmadılar yüksek olduğu için mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum,bide internetimiz yok eşimin telden giriyorum şimdi ......

maverecım tebrik ederim canım çok sevindim

sağolasın canmm teşekkür ederim.
inanır mısın bugün aklımdan geçtin..epeydir gelmiyor, yerleşemedi heralde diye düşündüm.
yeni evin tekrar hayırlı olsun canm, güzel günlerde oturun inşallah..
eksiklikler zamanla tamamlanır kafaya takma
hele kayınvalideyi hiç takma, boşver..kendince yardımcı olmaya çalışmış belki ama senin sinirlerini de zıplatmış..cam falan silme canım sakın aman haa..biz ne meşakkatli yollardan geçerek bu günlere geldik..unutma yediğimiz iğneleriii, hormonları.. ağır iş yapayım deme canm Allah korusun..öpüyorum seni:)

ayyyyyy..sonunda tutturdum oleyyyy
canım çok çok sevindim hayırla sağlıkla gelsin güzel kızın tebrikler...
kaç günlük olmuş annesi?

DESTİNA seninde yeni evini tebrik ederim, mutlulukla otur inşallah...kv deyi de boşver canım.benim kv olmadığı için hiç bilmiyorum nasıl bir duygudur ??

çok şükür yerleştik canımda internet biraz daha zaman alıcak bayramdan önce olur inşallah .......
kv demin yardım etmek için öyle yaptığını hiç sanmıyorum canım ya eşim bana dikkat ettikçe delirdi kadın kıskandı hem sinir oldum hem güldüm .....nası kıskandıysa eşim yokken bana torunum sana çekmez inşallah kepçe kulaklı olur dedi yaaaa hoş bende altta kalmadım eşim kel bende onu hatırlattım
tabiki sakınıyorum canım kendimi az iğne yapmadım kendi kendime çok şükür bu günleri gördük gözüm gibi bakıyom oğluşuma ......bende seni öptüm canımmmmmm

saol canım daha iyileri senin olsun ....çöpsüz üzüm bulmuşsun maşallah benim kvdede çok kötü değildir canımda arada bi kıskanıyo oğlundan komedi

ilahi destina hiç gülesim yoktu...çöpsüz üzümüm benim

evet tatlım bu sefer tutturdun:) teşekkür ederiz teyzesi..
sata göre 16+5 olması lazım ama maşallah gelişimi önden önden gidiyor dedi doktor, 17+5 ultrasona göre..yani 18 haftalık mı oluyoruz biz şimdi? ya ben bu hafta ve ay olayını bi türlü tam olarak çözemedim:) hayırlsıı

ya işte tipik kayınvalide sendromu:) kadıncağız kendisi öyle bir ilgi görmemiştir büyük ihtimal, kıskanmıştır zaaarrr..yaaazzzıkkkk:) kayserinin meşhur lafı:)
çok şükür Rabbim nasip etti, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. canm bu arada doğumla ilgili doktorunla konuştun mu? ne diyor? normal doğuma sıcak bakıyor mu? ya ben bugün konuştum, normal doğum önermiyo yaa ama ben normal istiyordum dedim..tedaviyle oldu, riske atamayız diyor..uffff..hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…