evet arkadaşlar sonunda öğrendik
kızımız olacakmışşşş
çevredeki herkes erkek dedi, hiçbiri bilemedi:)
hemen gittik eşimle pembiş pembiş bir tane çıtçıtlı badi bi tane de patik aldık..çok tatlııı:)
allah kolaylık versin canım ya senin yardım edenin varmıydı bari??? ne zormuş hem taşınmak hemde başkalarından iş beklemek alışmışım her işimi kendim yapmaya şunu şuraya koy bile diyemiyom bide malum kv hiç denmiyo yine kendi anneme derim ......
sanada oldumu ben yorulduğum zaman bebeğim daha çok hareket etmeye başladı oda yoruldu heralde
maşallah kuzucuğunacanım sen nerdeyse 17. haftayı bitircen tekrar tekrar maşallah
sen bizim buraların şivesini nerden biliyon kızzzzzkv dem nerde ilgi görecek köy yerinde eşime hamileyken 9 ay tarlaya gitmiş bi gün evde kalıp temilik doğum için hazırlık yapıyım demiş ondada eşimi doğurmuş garibim ......
doğumu daha konuşmadım bende sorun olmadıkça normal doğum yapmak istiyorum hayırlısı artık
Yeni evin hayirli olsun canim.Bebeginle guzel guzel oturursun insallah.Zaten hamileligin en zor yani bir takim isleri birilerinden istemek.Bu sekilde kisitlanmak cok zor.Bende her isimi kendim yapmaya aliskin oldugum icin zorlaniyorum.Umarim bebeklerimizle saglikli bir sekilde bu donemi atlatiriz.
Ahh ahh bizim de en çok merak ettiğimiz konu bu !! benim eşim sarışın mavi gözlü bende kahverengi. eşimin annesi babası kahverengi gözlü esmer eşime bakıyosun bu anne babadan nası olmuş diye :) benim de dedem mavi gözlü sarışın tüm amcalarım halalarım renkli gözlü sarışın. bi babam kahverengi gözlü onun için bizim gözlerde kahve. biraz karışık yani durum :)) eşim eğer çocuk çirkin doğarsa senden dolayı diyo ben güzelim diyo büyük merakla bekliyoruz sonucu... ( tabi bunlar tatlı atışmalar en önemlisi sağlıklı huzurlu hayırlı evlat olması )
canım benim halamın gözleri kahverengi bizim ailede renkli gözlü yok zaten eşinin gözleri yeşil mavi arası birşey cam gibi resmen ve ilk bebekleri kız oldu gözleri babasininkiyle aynı çok güzel bir kız maşallah. kısmet bakalım sizinki nasıl olacak
kızlar kocamannn teşekkürler cevaplarınız içinnbenim boğazıma bal iyi geliyor meslek hast. faranjitim var, bir dene istersen...
canım eğer kahverengi olanınızın genlerinde
renkli göz geni varsa %50
yoksa %100 kahverengi gözlü olur...
ilk veya ikinci çocuk fark etmez oran hep aynıdır...bir biyoloji öğretmeninden sevgiler....
allah kolaylık versin canım ya senin yardım edenin varmıydı bari??? ne zormuş hem taşınmak hemde başkalarından iş beklemek alışmışım her işimi kendim yapmaya şunu şuraya koy bile diyemiyom bide malum kv hiç denmiyo yine kendi anneme derim ......
sanada oldumu ben yorulduğum zaman bebeğim daha çok hareket etmeye başladı oda yoruldu heralde
maşallah kuzucuğunacanım sen nerdeyse 17. haftayı bitircen tekrar tekrar maşallah
sen bizim buraların şivesini nerden biliyon kızzzzzkv dem nerde ilgi görecek köy yerinde eşime hamileyken 9 ay tarlaya gitmiş bi gün evde kalıp temilik doğum için hazırlık yapıyım demiş ondada eşimi doğurmuş garibim ......
doğumu daha konuşmadım bende sorun olmadıkça normal doğum yapmak istiyorum hayırlısı artık
sana da teşekkür ederiz teyzesi:)
canm ben, erciyes üniversitesinden mezunum. yarı Kayseriliyim yani:) ordan biliyorum şivesini, konuşmasını..
cok sevindim canım yaa gözunaydindoktor erkege benziyor demisti degil mi sana yanılmıyorsam? ??
sağol canm, teşekkür ederim. 2 li test zamanı erkeğe benziyor dedi, sonrakinde kıza benziyor dedi:) ben de bugün cinsiyeti öğrenmeden hiçbiyere gitmem dedim:) bu sefer kız dedi..bundan sonra değişmez heralde:)
kızlar ben gidiyorum telden net paketi gece yarısına kadardı arabam balkabağına dönüşmeden gidiyim hepinizi çooook öğüyorum iyi geceler tatlı rüyalar güzel anneler
kızlar hurma doğal vitaminmiş meğer
kızlar kocamannn teşekkürler cevaplarınız içinnbalkaymak ozaman bizim oğlan kahverengi gözlü olur babasına çekme ihtimali tüzde sıfır, çünkü akrabalarım arasında bir tane bile renkli göz yok, eşimin tarafı da hep renkli gözlü, peki sence anne baba kahverengi olup da sadece bir tane dede de renkli göz olup ona çeken çocuklar varya, bizimkinin de öyle bir mucize olma şansı varmı ? :)) rodimood sanırım sizinki de biraz mucize gibi olmuş sizin tarafta hiç renkli gözlü yoksa tıpkı bizim olayla benziyor. sfyg sizin durum çok karışık çıkamadım içinden.
evet tatlım bu sefer tutturdun:) teşekkür ederiz teyzesi..
sata göre 16+5 olması lazım ama maşallah gelişimi önden önden gidiyor dedi doktor, 17+5 ultrasona göre..yani 18 haftalık mı oluyoruz biz şimdi? ya ben bu hafta ve ay olayını bi türlü tam olarak çözemedim:) hayırlsıı
Günaydın hamişler☺️
Bu sabah 10.45 te randevum var. 2 hafta önce erkek büyük ihtimal ama kesin söylemiyim demişti doktor. Bugün için netleştireşim bayramda soranlara bir cevabımız olsun demişti çok heyecanlıyım.. Umarım merakımız kesin olarak giderilir bugün
Cnm benim gozlerim kahverengi, ailede hatta sulalemde hic renkli goz yok.hep kahverengi ve siyah.ama esimin gozleri koyu yesil bazen ela.kayinvalidem ve sulalesinde herkes mavi ve yesil gozlu.benim kizim yesil gozlu oldu mesela.annem kayinvaliden gibi olsun gozleri derdi hamileyken.anne hic sanmiyorum nasil olcak koyu renk daha baskin olur diyodum.ama oldu iste.
kızlar kocamannn teşekkürler cevaplarınız içinnbalkaymak ozaman bizim oğlan kahverengi gözlü olur babasına çekme ihtimali tüzde sıfır, çünkü akrabalarım arasında bir tane bile renkli göz yok, eşimin tarafı da hep renkli gözlü, peki sence anne baba kahverengi olup da sadece bir tane dede de renkli göz olup ona çeken çocuklar varya, bizimkinin de öyle bir mucize olma şansı varmı ? :)) rodimood sanırım sizinki de biraz mucize gibi olmuş sizin tarafta hiç renkli gözlü yoksa tıpkı bizim olayla benziyor. sfyg sizin durum çok karışık çıkamadım içinden.
canım akrabalrında renkli göz olmaması genlerinde olmadığını göstermez.... renkli göz geni çekinik olduğu için kendini gösterememiş olabilir... olasılık olarak hesaplarsak %50 renkli göz geni olma olasılığı %50 çaprazlamada ortaya çıkma olasılığı sonuçta %25 RENKLİ OLMA OLASILIĞI VAR ama emin olmak için kromozom araştırması v.s gerekli :))
sinir oluyorum şu erkek çocuk takıntısı olanlara
kız erkek ne farkedecek evlat ya...
ben olsam kızardım sanırım
siparişle mi çocuk yapıyoruz burda,Allah'ın takdiri.
benim nasıl olur bilmiyorum ama doktor erkeğe benziyor dediğinden beri erkek olma fikrinede alıştırdım kendimi
sadece merak var içimde kesinleşmediği için
yavrunuzd hayırlı olsun bu arada
kızlar bu ara tansiyonum düşüyor sık sık,başım dönüyor,halsiz oluyorum,sizde oluyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?