2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

cok sevindim canım yaa gözunaydindoktor erkege benziyor demisti degil mi sana yanılmıyorsam? ??

kızlaaaarrr

biraz evvel bebeğimi hissettim tekme attı hemde 3 defa aralıklarla. ilk defa hissediyorum. çok müthiş bir duygu Rabbim hissetmeyenlere de nasip etsin

çok üzülüyordum herkes hissetti ben hissedemiyorum diye. hatta bugün eşime söyledim bebeğim benimle iletişime geçmiyor beni sevmiyor mu yoksa diye. eşimde olur mu öyle şey diyip gülmüştü. Biraz evel oturuyorum sağ tarafımdan vurdu bebeğim. uzun süre kıpırdayamadım yerimden. dayanamayıp ağladım çok harika bir duyguymuş hemen sizlerle paylaşmak istedim

kızlar ben gidiyorum telden net paketi gece yarısına kadardı arabam balkabağına dönüşmeden gidiyim hepinizi çooook öğüyorum iyi geceler tatlı rüyalar güzel anneler

kızlar kocamannn teşekkürler cevaplarınız içinn balkaymak ozaman bizim oğlan kahverengi gözlü olur babasına çekme ihtimali tüzde sıfır, çünkü akrabalarım arasında bir tane bile renkli göz yok, eşimin tarafı da hep renkli gözlü, peki sence anne baba kahverengi olup da sadece bir tane dede de renkli göz olup ona çeken çocuklar varya, bizimkinin de öyle bir mucize olma şansı varmı ? :)) rodimood sanırım sizinki de biraz mucize gibi olmuş sizin tarafta hiç renkli gözlü yoksa tıpkı bizim olayla benziyor. sfyg sizin durum çok karışık çıkamadım içinden.

Son düzenleme:

kızlar ben gidiyorum telden net paketi gece yarısına kadardı arabam balkabağına dönüşmeden gidiyim hepinizi çooook öğüyorum iyi geceler tatlı rüyalar güzel anneler

destina sen nereleresin gadasını aldığım yaa gözüm yollarda kaldı ha geldin ha gelecen diye :))

Cnm benim gozlerim kahverengi, ailede hatta sulalemde hic renkli goz yok.hep kahverengi ve siyah.ama esimin gozleri koyu yesil bazen ela.kayinvalidem ve sulalesinde herkes mavi ve yesil gozlu.benim kizim yesil gozlu oldu mesela.annem kayinvaliden gibi olsun gozleri derdi hamileyken.anne hic sanmiyorum nasil olcak koyu renk daha baskin olur diyodum.ama oldu iste.

Günaydın hamişler☺️
Bu sabah 10.45 te randevum var. 2 hafta önce erkek büyük ihtimal ama kesin söylemiyim demişti doktor. Bugün için netleştireşim bayramda soranlara bir cevabımız olsun demişti😊 çok heyecanlıyım.. Umarım merakımız kesin olarak giderilir bugün😇

maşallah bebişlerimize
canım 18 i bitiyorsun allahın izniyle:)çok şükür rabbime

günaydın....güzel haberler alman dileğiyle...ne güzel bebişinle buluşucaksın
kaç haftalık olduğunu göremiyorum ama 16. haftadan sonra kesinleşiyor geneldee

benim annem de hep öyle der canım inşallah eşin tarafına benzer de renkli gözlü olur der ama ne bileyim hikayeler genelde kahverengi olacak yönünde hayırlısı olsun önemli olan renkli olması değil rengi görebilmesi sağlıklı olsun yeter bebişim ama bendeki sadece merak işte :)

canım akrabalrında renkli göz olmaması genlerinde olmadığını göstermez.... renkli göz geni çekinik olduğu için kendini gösterememiş olabilir... olasılık olarak hesaplarsak %50 renkli göz geni olma olasılığı %50 çaprazlamada ortaya çıkma olasılığı sonuçta %25 RENKLİ OLMA OLASILIĞI VAR ama emin olmak için kromozom araştırması v.s gerekli :))

günaydın tüm annişlere
ne güzel herkes bebişini görmeeye gidiyo benim randevum haftaya bugün...
bugün de bayram alışverişi hamile kıyafetleri falan bakıcam ..
güzel hafta sonları sizlere...

aaa anladım canımm teşekkür ederim

aynen kızmazmıyım sinir oldum cahil insanlar işte sanki padişah soyundan geliyorlar korktum bebişime bişey olcak diye kendi kendimi motive ettim zaten benim daha önce 2 düşük oldu sonra bir ara doktorlar olmaz dedi Allahın mucizesi yani benim yavrum 6 yıl sonra verdi Allah onu bize oyüzden ben Allaha şükrediyorum sağ salim kucağıma alırım inşallah.sizin de bebeğiniz hayırlı olsun teşekkürler

slm kızlar

bişi sorcam bebişleri hareket etmeye başlayan , hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ???
ben dün hissetmeye başladımçok güzel bir duygu çok sevindim:))))doktorum 20-22.hafta hissedersin demişti ama prensesim ben burdayım diyor artık:))))

arkadaslar merhaba, demir hapına basladigimdan beri ciddi bir kabızlık sorunu yasıyorum.. Rahim agzında dikiş de oldugu için kabız olmamam lazım.. napcagmı sasirdim... hapı gunasiri mi kullansam ki.. Bir dr.a sorayım bakalım ne onerecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…