canım yazını yeni okudum gözün aydın benimki çok geç kalmış ozaman:)))) bende çok düşünüyordum niye hissetmiyorum diye bebeğe göre değişiyor demekki ben dün hissetmeye başladım Allaha şükür.Rabbim herkese tattırsın süper duygukızlaaaarrr
biraz evvel bebeğimi hissettim tekme attı hemde 3 defa aralıklarla. ilk defa hissediyorum. çok müthiş bir duygu Rabbim hissetmeyenlere de nasip etsin
çok üzülüyordum herkes hissetti ben hissedemiyorum diye. hatta bugün eşime söyledim bebeğim benimle iletişime geçmiyor beni sevmiyor mu yoksa diye. eşimde olur mu öyle şey diyip gülmüştü. Biraz evel oturuyorum sağ tarafımdan vurdu bebeğim. uzun süre kıpırdayamadım yerimden. dayanamayıp ağladımçok harika bir duyguymuş hemen sizlerle paylaşmak istedim
Kac haftaliksin.bende hissetmiyorumcanım yazını yeni okudum gözün aydın benimki çok geç kalmış ozaman:)))) bende çok düşünüyordum niye hissetmiyorum diye bebeğe göre değişiyor demekki ben dün hissetmeye başladım Allaha şükür.Rabbim herkese tattırsın süper duygu
bilgiler için teşekkürler canım yarın hemen biraz hurma alayım kan değerim 2 ay önce 12.5 di şimdi 11.7 olmuş git gide düşüyor, bide pekmez içeyim ikisi iyi gelir inşallah
Günaydın hamişler☺️
Bu sabah 10.45 te randevum var. 2 hafta önce erkek büyük ihtimal ama kesin söylemiyim demişti doktor. Bugün için netleştireşim bayramda soranlara bir cevabımız olsun demişti çok heyecanlıyım.. Umarım merakımız kesin olarak giderilir bugün
maşallah bebişlerimize
canım 18 i bitiyorsun allahın izniyle:)çok şükür rabbime
günaydın....güzel haberler alman dileğiyle...ne güzel bebişinle buluşucaksın
kaç haftalık olduğunu göremiyorum ama 16. haftadan sonra kesinleşiyor geneldee
Merhaba.Hurma hakkında internette çelişkili bilgiler var.Erken dönemlerde yenmesi erken doğum vs. neden olabiliyormuş.Hamileliğin son ayında yenmesi öneriliyor.Bazı sitelerde çok faydalı olduğunu yazmış.İstersen bir doktora sor canım.
arkadaslar merhaba, demir hapına basladigimdan beri ciddi bir kabızlık sorunu yasıyorum.. Rahim agzında dikiş de oldugu için kabız olmamam lazım.. napcagmı sasirdim... hapı gunasiri mi kullansam ki.. Bir dr.a sorayım bakalım ne onerecek..
aynı sorun ben de de var. zaten kabızlık sorunum hep vardır ama 1 aydır düzeldi idi. 3 gündür demir hapına başladım hem kabızlık var hem de kahvaltıdan sonra mide bulantısı başladı ben de ilaca bağladım. üstelik ben 10 tane kullandım şimdi bi daha 30 flakol verdi çok değil mi ya
kızlaaaarrr
biraz evvel bebeğimi hissettim tekme attı hemde 3 defa aralıklarla. ilk defa hissediyorum. çok müthiş bir duygu Rabbim hissetmeyenlere de nasip etsin
çok üzülüyordum herkes hissetti ben hissedemiyorum diye. hatta bugün eşime söyledim bebeğim benimle iletişime geçmiyor beni sevmiyor mu yoksa diye. eşimde olur mu öyle şey diyip gülmüştü. Biraz evel oturuyorum sağ tarafımdan vurdu bebeğim. uzun süre kıpırdayamadım yerimden. dayanamayıp ağladımçok harika bir duyguymuş hemen sizlerle paylaşmak istedim
cinsiyet ögrenen varmı benden baska merak ediyorum dogrusu
arkadaslar merhaba, demir hapına basladigimdan beri ciddi bir kabızlık sorunu yasıyorum.. Rahim agzında dikiş de oldugu için kabız olmamam lazım.. napcagmı sasirdim... hapı gunasiri mi kullansam ki.. Bir dr.a sorayım bakalım ne onerecek..
Oğlum sürekli hareket ediyor. Artık tüm günüm harika geçiyor. Bazen eşime bak nereye geldi diyorum, elini karnıma koyuyorum. Eşim karnımı dürtüyor. O zaman bebek rahatsız olup öbür tarafa kayıyor. Anlayacağınız karı koca aklımızı oynattık. Kuzucuğun harwketlerini hissetmek harika. Hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim.Selam annişler muhabbete geldim bebişler tekme atmaya başladı mı
Benimki maşallah içerde aynen böyle
Oğlum sürekli hareket ediyor. Artık tüm günüm harika geçiyor. Bazen eşime bak nereye geldi diyorum, elini karnıma koyuyorum. Eşim karnımı dürtüyor. O zaman bebek rahatsız olup öbür tarafa kayıyor. Anlayacağınız karı koca aklımızı oynattık. Kuzucuğun harwketlerini hissetmek harika. Hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim.
Hani bir yere toplanıyor ya içinde bişey kayıyormuş gibi oluyor
O toplanınca olduğu yerde mıncıklayasım geliyor :) Elimin altında top gibi hissediyorum.
bence soda ic bn hic kabiz olmadim hic kan hpi ictgm halde size bisey sorucam gebelikte ton baligi mayonez ve yengec uoyen.oldumu
kızlarrr mutlu haftasonları diyim ama benim için pek öyle başlamadı:18:canım çok sıkkın sabahtan beri uzanıp yazılanlarla vakit geçirip kafamı dağıtmaya çalışıyorum sabah uyandığımda bi baktım lekelenme şeklinde önce pembe sonra kırmızı kanamam oldu 2-3 kez lavaboya gittiğimde gördüm çamaşırıma geçmemiş ama kırmızıyı görmek yetti banahemen Dr.umu aradım beni sakinleştirdi endol kapsül al dedi 4 saat arayla iki kez aldım bi tanede progestan iç dinlen bol su iç dedi çok şükür 1 saat içinde kesildi cumartesi kontrolüm var öyle korktum ki anlatamam böyle bir durum yaşayan var mı bebeklerim iyidir di mi?dr.um endişelenme olabilir ikiz gebeliklerde bebeklerin iyidir dedi ama gel bana anlat sakin olmalıyım biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?