kızlarrr mutlu haftasonları diyim ama benim için pek öyle başlamadı:18:canım çok sıkkın sabahtan beri uzanıp yazılanlarla vakit geçirip kafamı dağıtmaya çalışıyorum sabah uyandığımda bi baktım lekelenme şeklinde önce pembe sonra kırmızı kanamam oldu 2-3 kez lavaboya gittiğimde gördüm çamaşırıma geçmemiş ama kırmızıyı görmek yetti banahemen Dr.umu aradım beni sakinleştirdi endol kapsül al dedi 4 saat arayla iki kez aldım bi tanede progestan iç dinlen bol su iç dedi çok şükür 1 saat içinde kesildi cumartesi kontrolüm var öyle korktum ki anlatamam böyle bir durum yaşayan var mı bebeklerim iyidir di mi?dr.um endişelenme olabilir ikiz gebeliklerde bebeklerin iyidir dedi ama gel bana anlat sakin olmalıyım biliyorum.
kızlarrr mutlu haftasonları diyim ama benim için pek öyle başlamadı:18:canım çok sıkkın sabahtan beri uzanıp yazılanlarla vakit geçirip kafamı dağıtmaya çalışıyorum sabah uyandığımda bi baktım lekelenme şeklinde önce pembe sonra kırmızı kanamam oldu 2-3 kez lavaboya gittiğimde gördüm çamaşırıma geçmemiş ama kırmızıyı görmek yetti banahemen Dr.umu aradım beni sakinleştirdi endol kapsül al dedi 4 saat arayla iki kez aldım bi tanede progestan iç dinlen bol su iç dedi çok şükür 1 saat içinde kesildi cumartesi kontrolüm var öyle korktum ki anlatamam böyle bir durum yaşayan var mı bebeklerim iyidir di mi?dr.um endişelenme olabilir ikiz gebeliklerde bebeklerin iyidir dedi ama gel bana anlat sakin olmalıyım biliyorum.
bence soda ic bn hic kabiz olmadim hic kan hpi ictgm halde size bisey sorucam gebelikte ton baligi mayonez ve yengec uoyen.oldumu
Ya bn niye tam hissetmiyorum bebegimi acaba arada kipirtilar geliyo ama sole net hissetmedim doktorum da 35o grama kadar hissetmemen normal dedi bende tam istiyorum ama benim kiz cok.nazli ya
canım yazını yeni okudum gözün aydın benimki çok geç kalmış ozaman:)))) bende çok düşünüyordum niye hissetmiyorum diye bebeğe göre değişiyor demekki ben dün hissetmeye başladım Allaha şükür.Rabbim herkese tattırsın süper duygu
ben uzun zamandır bebeğimi hissediyorum 2.bebeklerde daha erken hissediliyor ama yorgunluktan mıdır eşime olan kızgınlıgımdanmıdır hissetmiyorum 1 ayda oldu dr görmeyeli perşembeye kadar zor geçecek zaman
Özgecim geçmiş olsun, inşallah içini ferahlatabilirim.
Benim ablam gebelik boyunca kanama yaşadı, öyle aman aman da dinlenmedi yani yatak döşek. şimdi dünyalar tatlısı bir yeğenim var :)
Bunlar gebelikte olabilecek durumlar endişe etme, sen doktorunu dinle yeter.
hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin
ben daha hiç birşey almadım: (
hem cinsiyet belli değil hem de annem sakın bişey alma ben alıyorum,örüyorum diyor,
daha doğumda da bir sürü hediye gelir diyor :26:
3 tane yelek örmüş kız ve erkeğin giyebileceği renklerde,
çorap,zıbın vs almış.
bende çok istiyorum almak: (
canım benim çok teşekkür ederim inan çok rahatlattın beni:)bidaha gelmedi umarım gelmez canım dualarınızı eksik etmeyin.Hemoroid yok tatlım ama idrara çok çıktığım için dr.tahlilde bişey çıkmamasına rağmen tek şase bi ilaç vermişti dediğin gibi belkide bi tahriş olmuş ve o yapmış olabilir veya Dr.umun dediği gibi rahim ağzında hamilelikte sık görülen yaranın tetiklediği ufak çaplı bi lekelenme olabilir.Bol bol dinleniyorum su içiyorum dua ediyorum.Allah hepimizin bebişlerini korusun canım çok teşekkürler tekrar.
Geçmiş olsun.hemen telas etme.lekelenmenin bir cok nedeni var.kontrole erken gidemez misin? Net bilgiyi doktorun verecek. Hem kafan da rahatlar.Benim 4 aydir kanamam var hem de kırmızı doktorum dert etmiyor. İnşallah senin de onemli bir şeyin yoktur.iyi haberlerini bekliyoruz.
cinsiyet ögrenen varmı benden baska merak ediyorum dogrusu
ilk çocuklarım ikiz ve ikiz gebelik ne kadar zordur iyi bilirim..bu haftalarda plesenta yukarı çıktığı için lekelenmeler olabilir endişelenme.eğer artarsa doktorra gidersin ama artmayacak İnşallah.bol su iç ve dinlen 1-2 gün..ikiz gebelikle ilgili sormak istediklerin olursa da her zaman yardımcı olurum.
amin canımmm Rabbim hepimizin bebişlerini korusunbenim bir yakınımın gebeliğinde yataklar batıracak kadar kanaması oldu parça parça kanaması oldu ama Rabbim bebeğini ona bağışladı. bol bol dua et. ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri hergün elimi karnıma koyup 7kere ayetel kürsi okuyup yatıyorum. Allahım bebeğini sana bağışlasın. yüreğini ferah tut dualarım seninle canım üzülme üzüldükçe bebişin etkilenir annem üzülüyr diye üzülür bak
öyle mi canımm çok geçmiş olsun sanada canım demek illa ki bebeklerimize bişey olacak diye bişey yok.Benim Dr.umda çok rahattı inan çok net konuştu.Bitanem ultrason imkanım yok haftasonu özel hastane veya dr.da yok maalesefEn yakın yer 3 saat şimdi bu lekelenmenin üstüne yola çıkmayalım dedik eşimle cuma gidiyoruz zaten Ankaraya Dr.umda bişey yoktur kendini rahatlatmak istersen git dedi en erken çarşamba randevu alabiliyorum devletten.Şimdi leke bile gelmiyor tatlım umarım sabahta kötü bi sürprizle karşılaşmam Allah korusun senin Dr.unda rahatmış demekki olağan canım kendimizi üzmeden alışmaya çalışacağız demekki çok sağol mesajın için canımm destek çok önemli oluyor bu durumlarda.
canım benim nasıl rahatladım anlatamam çok haklısın iki gündür idrara daha az çıkıyorum ve resmen bebekler yukarı çıktı çok aşağıdalardı internettede plasentanın yukarı çıkışına bağlı kanamalar olabileceği yazıyor senin tecrübende var canım benim için çok önemli endişelenmemeye çalışacağım 6-7 saattir bişey yok çok şükür canım desteğin ve paylaşımın için çoookk teşekkür ederimiçim ferahladı bebeklerimi görünce tam rahatlayacağım inş.dr.um ikiz gebesin bunlara alışacaksın sen ilk ufak şeyde böyle kendini gerersen ooo işimiz var dedi umarım haklıdır çok güveniyorum ona.Senden duymak harikaydı tecrübelerinden her zaman yararlanmak işterim canım 3.bebeğini de sağlıkla kucağına almanı dilerim
kızlaaaarrr
biraz evvel bebeğimi hissettim tekme attı hemde 3 defa aralıklarla. ilk defa hissediyorum. çok müthiş bir duygu Rabbim hissetmeyenlere de nasip etsin
çok üzülüyordum herkes hissetti ben hissedemiyorum diye. hatta bugün eşime söyledim bebeğim benimle iletişime geçmiyor beni sevmiyor mu yoksa diye. eşimde olur mu öyle şey diyip gülmüştü. Biraz evel oturuyorum sağ tarafımdan vurdu bebeğim. uzun süre kıpırdayamadım yerimden. dayanamayıp ağladımçok harika bir duyguymuş hemen sizlerle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?