2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Geçmiş olsun.hemen telas etme.lekelenmenin bir cok nedeni var.kontrole erken gidemez misin? Net bilgiyi doktorun verecek. Hem kafan da rahatlar.Benim 4 aydir kanamam var hem de kırmızı doktorum dert etmiyor. İnşallah senin de onemli bir şeyin yoktur.iyi haberlerini bekliyoruz.

ilk çocuklarım ikiz ve ikiz gebelik ne kadar zordur iyi bilirim..bu haftalarda plesenta yukarı çıktığı için lekelenmeler olabilir endişelenme.eğer artarsa doktorra gidersin ama artmayacak İnşallah.bol su iç ve dinlen 1-2 gün..ikiz gebelikle ilgili sormak istediklerin olursa da her zaman yardımcı olurum.

ben uzun zamandır bebeğimi hissediyorum 2.bebeklerde daha erken hissediliyor ama yorgunluktan mıdır eşime olan kızgınlıgımdanmıdır hissetmiyorum 1 ayda oldu dr görmeyeli perşembeye kadar zor geçecek zaman

bence soda ic bn hic kabiz olmadim hic kan hpi ictgm halde size bisey sorucam gebelikte ton baligi mayonez ve yengec uoyen.oldumu

Canim cok sık olmamakla beraber ton baligi ve mayonez yedim simdilik bi sorun yok cok sukur
Hatta cay hic icmem kahve delisiyim normalde her gun icerdim hamilelikten beri haftada 2-3 e indirdim o da bi sıkıntı yaratmadi

kizlar bugun regl olcakmisim gibi sabahtan beri bel agrim var hic olmazdi hayirdir insallah

Ya bn niye tam hissetmiyorum bebegimi acaba arada kipirtilar geliyo ama sole net hissetmedim doktorum da 35o grama kadar hissetmemen normal dedi bende tam istiyorum ama benim kiz cok.nazli ya

ben geçen salı günü gittiğimde doktor ilk gebelikse 20. haftaya kadar hissetmemen normal dedi. ondan içim rahattı biraz ama yine de endişe vardı. bir dün birde bu sabah hissettim. ama sonra hiç hissetmedim bu durumda insanı panikletiyor. ama normal 20. haftayı beklemekte fayda var. ayşemelek sen yine öğrenmişsin cinsiyetini ben hala öğrenemedim buradaki ultrason aletleri çok kötü göremiyor doktorlar üstelikte özele gidiyorum ama nafile Rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın

kızlar benim sağ kalçam acaip ağrıyor. sanki buzda yürürken kalça üstü düşersinizde ağrır ya aynen öyle. yatarsam kalkamıyorum kalkarsam yatamıyorum. arada böyle ağrılar giriyor kalçama böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
birde bacaklarımda uyuşmalar başladı magnezyum kullanıyorum zaten uyuşma normalmiş bu dönemde ama kalça ağrısını çözemedim fikri olan var mı?

ben uzun zamandır bebeğimi hissediyorum 2.bebeklerde daha erken hissediliyor ama yorgunluktan mıdır eşime olan kızgınlıgımdanmıdır hissetmiyorum 1 ayda oldu dr görmeyeli perşembeye kadar zor geçecek zaman

canım benim de 2. gebeligim ama gunde 1-2 kere kayar gibi bir his hissediyorum, henuz tam anlamiyla hareketlerini hissediyorum diyemiyorum o yuzden:-( İlk oglumda sanki daha erken zamanda daha sık hissetmitim , tabi aradan 4 sene gectigi için net hatırlamior da olabilirim zamanı

canım benim çok teşekkür ederim inan çok rahatlattın beni:)bidaha gelmedi umarım gelmez canım dualarınızı eksik etmeyin.Hemoroid yok tatlım ama idrara çok çıktığım için dr.tahlilde bişey çıkmamasına rağmen tek şase bi ilaç vermişti dediğin gibi belkide bi tahriş olmuş ve o yapmış olabilir veya Dr.umun dediği gibi rahim ağzında hamilelikte sık görülen yaranın tetiklediği ufak çaplı bi lekelenme olabilir.Bol bol dinleniyorum su içiyorum dua ediyorum.Allah hepimizin bebişlerini korusun canım çok teşekkürler tekrar.

Saol canım....sende Al bence ufakta olsa bir şeyler ilk çocuğumda kendim almadım hep hediye gelmişti ama insanın içinde kalıyor o bebek mağzalarını gezip zevkine göre bir şeyler almak istiyor insan.ben bu bebeğimde örgü hiç bir şey istemedim hepsini kalın kışlık penye alıcam ilk çocuğumda anneim bir sürü şey örmüştü ama oğlum bebekken astım oldu ve doğru dürüst giydiremedim dr..yasakladı penye daha sağlıklı örgü giydirme demişti onun için örgü istemiyorum ama belki penye ipten olabilir :))) neden cinseyeti daha belli değil göstermedimi bebeşin :)) benim 2.de erkek çıktı ama mavi takıntım yok sarı ve beyaz turkuaz ağarlıklı alıcam yarın Allah nasip ederse zıbınlarını falan ayyy insan bir çorap dahi alsa mutlu oluyor bebeşine dahada bir heves geliyor

Son düzenleme:

benim bir yakınımın gebeliğinde yataklar batıracak kadar kanaması oldu parça parça kanaması oldu ama Rabbim bebeğini ona bağışladı. bol bol dua et. ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri hergün elimi karnıma koyup 7kere ayetel kürsi okuyup yatıyorum. Allahım bebeğini sana bağışlasın. yüreğini ferah tut dualarım seninle canım üzülme üzüldükçe bebişin etkilenir annem üzülüyr diye üzülür bak

öyle mi canımm çok geçmiş olsun sanada canım demek illa ki bebeklerimize bişey olacak diye bişey yok.Benim Dr.umda çok rahattı inan çok net konuştu.Bitanem ultrason imkanım yok haftasonu özel hastane veya dr.da yok maalesefEn yakın yer 3 saat şimdi bu lekelenmenin üstüne yola çıkmayalım dedik eşimle cuma gidiyoruz zaten Ankaraya Dr.umda bişey yoktur kendini rahatlatmak istersen git dedi en erken çarşamba randevu alabiliyorum devletten.Şimdi leke bile gelmiyor tatlım umarım sabahta kötü bi sürprizle karşılaşmam Allah korusun senin Dr.unda rahatmış demekki olağan canım kendimizi üzmeden alışmaya çalışacağız demekki çok sağol mesajın için canımm destek çok önemli oluyor bu durumlarda.

canım benim nasıl rahatladım anlatamam çok haklısın iki gündür idrara daha az çıkıyorum ve resmen bebekler yukarı çıktı çok aşağıdalardı internettede plasentanın yukarı çıkışına bağlı kanamalar olabileceği yazıyor senin tecrübende var canım benim için çok önemli endişelenmemeye çalışacağım 6-7 saattir bişey yok çok şükür canım desteğin ve paylaşımın için çoookk teşekkür ederimiçim ferahladı bebeklerimi görünce tam rahatlayacağım inş.dr.um ikiz gebesin bunlara alışacaksın sen ilk ufak şeyde böyle kendini gerersen ooo işimiz var dedi umarım haklıdır çok güveniyorum ona.Senden duymak harikaydı tecrübelerinden her zaman yararlanmak işterim canım 3.bebeğini de sağlıkla kucağına almanı dilerim

amin canımmm Rabbim hepimizin bebişlerini korusunÇok dua ediyorum sizde dualarınızdan eksik etmeyin çok teşekkür ederim tatlım

Anladığım kadarıyla lekelerin gelmiş sanırım...benimde hamileleiğimin başından beri açık pembe lekelerim geliyordu..dr..haftalık iğne verdi hiç aksatmadan vurundum ve hep yattım dinlendim çok zor gelsede....kesenin altında ufak bir kanama alanı görüldü ultrasonda bu bizi çok korkuttu başka bir dr. daha gittim oda baktı ama kanama alanı yok yada kaybolmuş dedi iğnelere yordum bende son iğnemi vurunduktan sonra bir daha lekem olmadı çok şükür 1 aydır rahatım sende telaş etme korkma bol bol dinlen ve dra git..benim böbereğimde taşlarda var üstelik bazen batma yapıyorlar ağrım oluyor ama bunada şükür bir an önce bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım......

sormak istediğin ya da paylaşmak istediğin ne olursa hiç çekinme..ikiz ve tek gebeliği yaşayan biri olarak birbirinden çok çok farklı diyebilirim.çoğul gebelikte herşeyin iki katını yaşıyorsun.sen için ferah tut sadece bol su içmeyi ve dinlenmeyi ihmal etme.hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız İnşallah canım.

Son düzenleme:

evet cnm süper bir duygu bu bende hissediyorum ama bu gün resmen tekme attı artık devamı gelir doğana kadar tepiklicekler bizi bebeşlerimiz

Son düzenleme:
KIZLAR DOĞUMUMA SADECE 3 AY KALDI ÖYLE HEYECANLIYIM Kİ ANLATAMAM.EŞİM BENDEN DAHA HEYECANLI.daha bebegimizin ismine bile karar veremedik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…