Kac haftaliksin.bende hissetmiyorum(
kızlar benim sağ kalçam acaip ağrıyor. sanki buzda yürürken kalça üstü düşersinizde ağrır ya aynen öyle. yatarsam kalkamıyorum kalkarsam yatamıyorum. arada böyle ağrılar giriyor kalçama böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
birde bacaklarımda uyuşmalar başladı magnezyum kullanıyorum zaten uyuşma normalmiş bu dönemde ama kalça ağrısını çözemedim fikri olan var mı?
ben geçen salı günü gittiğimde doktor ilk gebelikse 20. haftaya kadar hissetmemen normal dedi. ondan içim rahattı biraz ama yine de endişe vardı. bir dün birde bu sabah hissettim.ama sonra hiç hissetmedim bu durumda insanı panikletiyor. ama normal 20. haftayı beklemekte fayda var. ayşemelek sen yine öğrenmişsin cinsiyetini ben hala öğrenemedim buradaki ultrason aletleri çok kötü göremiyor doktorlar üstelikte özele gidiyorum ama nafile Rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın
slm arkadaşlar nezamandır gelemiyorum yine moralim bozuk biraz geçen haftaki kontrolümde doktorum bebek gayet iyi çok şükür gelişimide iyi ama plesentada hafif kanama görünüyor dedipanikten ve heyecandan detaylı bilgide alamadan çıktım bol bol dinlen dediğini duydum bitek eve geldikten sonra aradım doktoru tekrar bilgi almak için şuan için çok riskli bi durum yok filan dedi de çok korkuyorum kızlar bişi olmaz değilmi..ne lekelenmem var nede kanamam bazen kasık ağrısı olyor bide beyaz bazen sarımsı akıntı bunlarda normal dedi doktor ama içim rahat değil hiç..
buarada kayınvalidem de rüyasında düşük yaptığımı görmüş bu bile etkiledi beni..inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize..
öyle mi canımm çok geçmiş olsun sanada canım demek illa ki bebeklerimize bişey olacak diye bişey yok.Benim Dr.umda çok rahattı inan çok net konuştu.Bitanem ultrason imkanım yok haftasonu özel hastane veya dr.da yok maalesefEn yakın yer 3 saat şimdi bu lekelenmenin üstüne yola çıkmayalım dedik eşimle cuma gidiyoruz zaten Ankaraya Dr.umda bişey yoktur kendini rahatlatmak istersen git dedi en erken çarşamba randevu alabiliyorum devletten.Şimdi leke bile gelmiyor tatlım umarım sabahta kötü bi sürprizle karşılaşmam Allah korusun senin Dr.unda rahatmış demekki olağan canım kendimizi üzmeden alışmaya çalışacağız demekki çok sağol mesajın için canımm destek çok önemli oluyor bu durumlarda.
slm arkadaşlar nezamandır gelemiyorum yine moralim bozuk biraz geçen haftaki kontrolümde doktorum bebek gayet iyi çok şükür gelişimide iyi ama plesentada hafif kanama görünüyor dedipanikten ve heyecandan detaylı bilgide alamadan çıktım bol bol dinlen dediğini duydum bitek eve geldikten sonra aradım doktoru tekrar bilgi almak için şuan için çok riskli bi durum yok filan dedi de çok korkuyorum kızlar bişi olmaz değilmi..ne lekelenmem var nede kanamam bazen kasık ağrısı olyor bide beyaz bazen sarımsı akıntı bunlarda normal dedi doktor ama içim rahat değil hiç..
buarada kayınvalidem de rüyasında düşük yaptığımı görmüş bu bile etkiledi beni..inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize..
kızlar benim sağ kalçam acaip ağrıyor. sanki buzda yürürken kalça üstü düşersinizde ağrır ya aynen öyle. yatarsam kalkamıyorum kalkarsam yatamıyorum. arada böyle ağrılar giriyor kalçama böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
birde bacaklarımda uyuşmalar başladı magnezyum kullanıyorum zaten uyuşma normalmiş bu dönemde ama kalça ağrısını çözemedim fikri olan var mı?
buarada kayınvalidem de rüyasında düşük yaptığımı görmüş bu bile etkiledi beni..inşallah hepimiz sağ salim
Geçmiş olsun. Herkese aynı şeyi yazıyorum farkındayım. 4 aydır bende de plasentaya bağlı kanamam var.baslangicta 3 cmdi.dinlenerek azaldı. Doktorlar artık endişe etmememi söylüyorlar. Yani benzer durumdayım. Hafif bir kanama dediyse cok önemli gormemistir.senin yapacagin sey bol su icip yatmak.bebek büyüdükçe kanamalari baskiliyormus.seninki de duzelecek inşallah. Rüya olayina gelince ruyayla amel olmaz, ,kafana takma, bol bol dua et. Sevgiyle
sağol canım sanada çook geçmiş olsun..inşallah dediğin gibi dışarı kanamamız olmaz..ama kasık ağrılarım olduğu zaman çok korkuyorum allah tan sürekli değil arada oluyor..canım senin için dha zormuş daha önce düşük yaşadığın için rabbim bunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..canım üzülme bende de 3 haftadır plesentada kanama var ama tehlikeli olmadığını söyledi doktorum oyüzden kafana takma ben öyle yapıyorum stres yapmamı vede dinlenmemi söyledi.aynen bende de arada kasık ağrısı oluyor umarım dışarı kanamamız olmaz rabbim korusun bebişlerimizi zaten benim ilk 3 ay stresli geçti hiçbişey olmamasına rağmen çünkü daha önce 2 düşük yaptım inşallah sağ salim atlatırız
sağol canım ya inın azda olsa rahatladım bunları duyunca..netten bakıyordum kaç gündür iyice canım sıkıldı ..sanada çok geçmiş olsun rabbim korusun bebeğini..canım üzülme benim bir arkadaşımında plesenta aşaya indiği halde sağa salim doğurdu bebeğini kucağına aldı.bol bol dinlenmen lazım ayakta fazla kalma benimde kese altında kanama alanı görünüyordu dr..dediklerini uyguladım yattım ve iğnelerimi vurundum çok şükür lekelerim kesildi....o akıntı normal zaten doktorun söylemiş sana..rüyaların tersi olur canım demekki bebeğin sıkıcana tutunmuş sana :))) hem kayınvalidenin gördüğü bu kötü rüyayı neden sana anlatıyor ki? oda çok enteresan ! moralini bozma bu tür sorunların en iyi ilacı yatmaktır unutma ve stresten uzak tut kendini çok geçmiş olsun cnm...
buarada kayınvalidem de rüyasında düşük yaptığımı görmüş bu bile etkiledi beni..inşallah hepimiz sağ salim
Geçmiş olsun. Herkese aynı şeyi yazıyorum farkındayım. 4 aydır bende de plasentaya bağlı kanamam var.baslangicta 3 cmdi.dinlenerek azaldı. Doktorlar artık endişe etmememi söylüyorlar. Yani benzer durumdayım. Hafif bir kanama dediyse cok önemli gormemistir.senin yapacagin sey bol su icip yatmak.bebek büyüdükçe kanamalari baskiliyormus.seninki de duzelecek inşallah. Rüya olayina gelince ruyayla amel olmaz, ,kafana takma, bol bol dua et. Sevgiyle
çok teşekkür ederim canım..sanada çok geçmiş olsun..hamileliğin başından berimi var sende.benim son kontrole kadar böyle bişi yoktu..evet mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum vede çok su içiyorum inşallah düzelir canım..progestan yada başka bir ilaç vermedi bana sen kullandınmı hiç yada gerekmi görmedi acaba..
haklısın canım rüyalarla amel olmaz ama inanın herşeyden etkilenir oldum burada bi arkadaş kanamam var yada düşük tehlikem var dediği zaman bile çok etkileniyorum oyüzden sanırım..bol bol dua etmeye çalışıyorum zaten ya mubdi esmasını özellikle hergün okuyorum sizlerede tavsiye ederim allahın izniyle bebişlerimizi korur..
merhaba arkadaşlar çok bulantı yaşadım hala da tiksinmelerim var annemde kalıyordum 1 haftadır evime geldim ikili test sonucu normal çıkmayan var mı acaba ? benim usg ölçümlerim normal ancak kanda papp a değerim çok düşük çıktı 4 lü test yapılacak bu cuma ve detaylı usg bekleyeceğiz benim için çok önemliymiş benle aynı şeyleri yaşayan var mı merak ettim.
merhaba arkadaşlar çok bulantı yaşadım hala da tiksinmelerim var annemde kalıyordum 1 haftadır evime geldim ikili test sonucu normal çıkmayan var mı acaba ? benim usg ölçümlerim normal ancak kanda papp a değerim çok düşük çıktı 4 lü test yapılacak bu cuma ve detaylı usg bekleyeceğiz benim için çok önemliymiş benle aynı şeyleri yaşayan var mı merak ettim.
sağol canım sanada çook geçmiş olsun..inşallah dediğin gibi dışarı kanamamız olmaz..ama kasık ağrılarım olduğu zaman çok korkuyorum allah tan sürekli değil arada oluyor..canım senin için dha zormuş daha önce düşük yaşadığın için rabbim bunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bende 4yıldan sonra mucize bi şekilde kavuştum bebişime bi sürü tedavi ve aşılamadan sonra kapalı taraftan yumurtladığım halde normal şekilde hamile kaldım bende..inşallah bişeycik olmaz bebişlerimize..
sağol canım ya inın azda olsa rahatladım bunları duyunca..netten bakıyordum kaç gündür iyice canım sıkıldı ..sanada çok geçmiş olsun rabbim korusun bebeğini..
aslında kayınvalidem değil eltim vede görümcem söylediler bencede keşke söylemeselerdi çünkü fazlasıyla etkileniyorum..
çok teşekkür ederim canım..sanada çok geçmiş olsun..hamileliğin başından berimi var sende.benim son kontrole kadar böyle bişi yoktu..evet mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum vede çok su içiyorum inşallah düzelir canım..progestan yada başka bir ilaç vermedi bana sen kullandınmı hiç yada gerekmi görmedi acaba..
haklısın canım rüyalarla amel olmaz ama inanın herşeyden etkilenir oldum burada bi arkadaş kanamam var yada düşük tehlikem var dediği zaman bile çok etkileniyorum oyüzden sanırım..bol bol dua etmeye çalışıyorum zaten ya mubdi esmasını özellikle hergün okuyorum sizlerede tavsiye ederim allahın izniyle bebişlerimizi korur..
Benim basindan beri vardi.dikkat etmedim kanama alani büyüdü. Yogun bir kanamayla hastaneye yattım. Progestan verdiler ama bana ciddi yan etkiler yapinca bıraktım. Yani hic kullanmadım.4 ayrı doktora gittim. Mecburiyetten oyle oldu.hepsi ayni seyi soyledi yatacaksin su iceceksin.rahat 3 ay yattim.cok sukur kanama alani kuculdu.1 haftadır da kanmam yok.kanaman dışarı akarsa uzulme. Doktorum disari gelsin ki miktarini gorelim diyor. Sen de mumkunse bir kac gün sadece wc icin kalk.insallah seninki de gececek.doktorumun dedigi inşallah bebek dogacak ama herkes gibi rahat bir hamilelik geciremeyecegiz.sonrasi iyi olsun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?