2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ben de bir kac hafta oncesine kadar kalca agrisi cekiyordum.oyle ki yataktan kalkarken cm cm hareket edip aglayarak kalkardim.ayakta cok sorun olmuyordu agrisi ama yatmaktan korkar olmustum.sicak su torbasi koydum.doktor eklemler doguma hazirladigi icin olabilir dedi. Cok sukur simdibeni rahatsiz eden agri kalmadi
Hafif ve nadir sekilde olabiliyor ama eski halimi dusunuzce yok denilebilir.doktoruna danis elbette insallah bir problem yoktur

nerde yaşıyorsunuz ama olsun bebeğin cinsiyeti sürpriz olur size daha güzel:))))))ben bugün de hissettim kızımın hareketleriniinşallah tekrar siz de hissedersiniz uzandığınızda daha net belli oluyor hareketleri:))))amin inşallah Allah sağ salim kucağımıza almaya nasip eder.

Arkadaşlar sadece tanıdıklarınızamı yorum yapıyorsunuz neden kimse bana bişi yazmadı oysaki içimi azda olsa rahatlatacak sözlere ihtiyacım vardı..

canım üzülme bende de 3 haftadır plesentada kanama var ama tehlikeli olmadığını söyledi doktorum oyüzden kafana takma ben öyle yapıyorum stres yapmamı vede dinlenmemi söyledi.aynen bende de arada kasık ağrısı oluyor umarım dışarı kanamamız olmaz rabbim korusun bebişlerimizi zaten benim ilk 3 ay stresli geçti hiçbişey olmamasına rağmen çünkü daha önce 2 düşük yaptım inşallah sağ salim atlatırız

kızlar renkli detaylı ultrasona yaptıran var mı?sonuç hemen çıkıyor mu kadın doğum hastanelerinde bilginiz var mı?

canim daha persembe gunu yasadim ve araliklarla devam ediyor kanama arkadaslarinda soyledigi gibi hic kalkmadan yat bol bol su ic ben igne kanama icin ve ayrica gunde 3 defa progestan aliyorum gonlunu ferah tut ve bol bol dua et gecmis olsun

canım üzülme benim bir arkadaşımında plesenta aşaya indiği halde sağa salim doğurdu bebeğini kucağına aldı.bol bol dinlenmen lazım ayakta fazla kalma benimde kese altında kanama alanı görünüyordu dr..dediklerini uyguladım yattım ve iğnelerimi vurundum çok şükür lekelerim kesildi....o akıntı normal zaten doktorun söylemiş sana..rüyaların tersi olur canım demekki bebeğin sıkıcana tutunmuş sana :))) hem kayınvalidenin gördüğü bu kötü rüyayı neden sana anlatıyor ki? oda çok enteresan ! moralini bozma bu tür sorunların en iyi ilacı yatmaktır unutma ve stresten uzak tut kendini çok geçmiş olsun cnm...

kızlar gebeligin başından beri ilk defa ve korku ile tartıya çıktım. evimde kantar yok doktorumda kilo kontrolü yapmıyor. ilk gebe olduğumu öğrendiğim de annemde tartılmistim yine burada tartılmak istedim her tartıda farklı çıkabiliyor diye. ve sabah aç karnına tartıldim çok mutlu oldum. iki kilo zayıflamisim 14. haftaya kadar sürekli kusuyordum etrafimdaki herkes zayıfladığımi söylüyordu ama tartılmadım korkudan zaten etine dolgun bir insan olduğum için. inşallah gebelikddn sonra uzerimde kilo kalmaz suan 19. haftadayım :):):)

ben de bikaç gündür giremiyorum, başım çok ağrıdığı için bilgisayara bakamıyodum.En sonunda grip oldum.Gündüz biraz iyiyim ama akşam kötüleşiyorum.Bir an önce iyileşirim inşallah. Cuma günü de doktora gidicem, cinsiyeti öğreniriz inşallah, iyice meraklanmaya başladık artık :)

Benim 1. gebeliğimde çok ağrıyordu kalçam doktora sorduğumda rahim genişlediği için demişti tabi arka tarafım da genişlemişti hamilelik boyunca ondan kaynaklanıyormuş. Ama kontrole gittiğinde doktoruna sor istersen sen de, için rahat eder.

sağol canım sanada çook geçmiş olsun..inşallah dediğin gibi dışarı kanamamız olmaz..ama kasık ağrılarım olduğu zaman çok korkuyorum allah tan sürekli değil arada oluyor..canım senin için dha zormuş daha önce düşük yaşadığın için rabbim bunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bende 4yıldan sonra mucize bi şekilde kavuştum bebişime bi sürü tedavi ve aşılamadan sonra kapalı taraftan yumurtladığım halde normal şekilde hamile kaldım bende..inşallah bişeycik olmaz bebişlerimize..
sağol canım ya inın azda olsa rahatladım bunları duyunca..netten bakıyordum kaç gündür iyice canım sıkıldı ..sanada çok geçmiş olsun rabbim korusun bebeğini..
aslında kayınvalidem değil eltim vede görümcem söylediler bencede keşke söylemeselerdi çünkü fazlasıyla etkileniyorum..

merhaba arkadaşlar çok bulantı yaşadım hala da tiksinmelerim var annemde kalıyordum 1 haftadır evime geldim ikili test sonucu normal çıkmayan var mı acaba ? benim usg ölçümlerim normal ancak kanda papp a değerim çok düşük çıktı 4 lü test yapılacak bu cuma ve detaylı usg bekleyeceğiz benim için çok önemliymiş benle aynı şeyleri yaşayan var mı merak ettim.

bende aynı şekilde bulantı çok yaşadım şuan çok hafifledi ama tiksinmeler hala devam ediyor..ben ikili test yaptırmadım sadece usg ölçümleri yaptım onlar iyiydi çok şükür..söylediğin değer ne oluyor bilmiyorum ama inşallah bişi yoktur bebeğin sağlıklıdır merak etme bence..

kac cıktı canım o degerin? ben de bendeki tahlile bakayim ne yazıyorms diye.. ama gonlunu ferah tut, usg olculeri normal ise bi sorun yoktur insallah..

Idrar yollarimi sokup atasim var herkez hamilelikte kabiz olur ben idrar yollrm fena yok bole bisey ya idrar deligim sizliyor ama tahlil yaptirdin cikmadi yarin gene doktora gtcm yaa idrar kulturu de yaptrayim bakalim

slm kızlar 19+3 günlük hamileyim sabahtan beri kasıklarımda hafif bir ağrı var normalmi neden olabilir sizce cvplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…