2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kac cıktı canım o degerin? ben de bendeki tahlile bakayim ne yazıyorms diye.. ama gonlunu ferah tut, usg olculeri normal ise bi sorun yoktur insallah..

canım eşim testi kaldırmıştı bulamadım evde yok soramadım da ama 0,77 li bir şey yazıyordu doktor olması gerekenin 4 de 1 i dedi.inşallah bebeğim sağlıklıdır

ne güzel ya..özendim şimdi: ))
bende belli olsun ufaktan kendim bi kaç şey alacağım yinede.
en son muayenemde 12.haftam bitmişti.
ve doktor çok erken olduğunu ama erkeğe benzediğini söyledi.
cuma günü randevum var,o zaman belli olur inşallah
örgün direk tene temas etmediği sürece ne sakıncası olabilir ki?
zaten penye üzerine giydiriliyor örmeler.
ben vazgeçmem sanırım çünkü erzurumda yaşıyoruz ve fıstığım havaların çok soğuk olduğu bir zamanda gelecek nasipse,
o yüzden lahana gibi saracam yavrumu

bir de o kadar zamandan sonra gelmiş,
sadece sen değil eşinin aileside senin gibi düşünmeliydi.
yıllarca evlat hasreti çekenler var...
böylelerinin bunu anlaması için illaki evlatsızlıkla imtihan olması gerek
yoksa kafaları almıyor.

Biran önce hissetsem bebeğimi böyle kontrolden kontrole zaman zaman umut zaman zaman korku zor geçiyor
Sol tarafta batmalar oldu içimi bi korku sardı...
Allahım sen benim ve tüm anne adaylarının sağlıkla bebeklerini kucaklamalarını nasip et yarabbim

kızlaaaaarr cinsiyeti öğrendik dün.. ilkönce sırtı dönüktü sonra doktora yan dursam dönermi falan dedim bebişim döndü :) baktı anası ısrarcı gösterdi ne var ne yoksa :) kızımız geliyooorrr sağlıkla inşallah

çok geçmiş olsun bol sıvı tüket geçen hafta da ben atlattım hem grip hem faranjit. bol bol dinlen

Allah şifalar versin..kısa zamanda atlatırsın inş.

çok teşeşkkürler kızlar, kuşburnu içtim biraz kendime geldim, en azından ayağa kalkabildim, ttabi yine de yatıyorum, gribe çevirdi faranjitim, ağzım yüzüm şişti ve burnum çok pissss akıyor, ayyy iğrenç yaaa, nefret ediyorum grip olmaktan bir an önce iyileşmek istiyorum, havalar d akasi gibi nasıl soğudu, üstümü açsam donuyorum örtsem yanıyorum :111:

Cinsiyetini öğrenir öğrenmez başla çok zevkli oluyor bu gün baya bir şey aldım onu alim bunu alim derken nerdeyse herşeyini almışım :))) canım örgü direk tene temas etmese bile bazı hassas bebeklerin nefesini tıkıyor ilk çocuğum anlattığım gibi astım hastalığı çıkmıştı ve dr. örgü giysilerinin tetiklediğini ve giydirmemem gerektiğini söylemişti ve o kadar hediye gelen örgü yelekleri vs....giydirememiştim onun için bu bebeğimde örgü istemiyor tüysüz ,yünsüz nefes tıkamayan penye ipler var onlardan ördürebilirim anneme belki :)) mesela bebeğini sıcak tutman için uyku tulumları var çok kalın oluyor onlar hemde penyeden sıcacık tutar bebeğini bu gün baktım harika tulumlar vardı:)) ben çıt çıtlı badilerini bile uzun kollu ve kadife aldım sadece bir kaç tanesini penye aldım kışın doğacak diye :))) evet canım oralar soğuk olur lahana gibi sar bebeşini üşümesin :)

Kızlar daha öncede yazdığım gibi kendimi fazla tutamadım ve bu gün alışveriş yaptım bebişime ve harika geçti herşeyde ama herşeyde gözüm kaldıı gözüm doymadı yani :)) Fatih te bir bebek mağzası var belki çoğunuz bilir adını vermem yasakmı burda bilmiyorum onun için adını veremicem fiyatları görünce şok oldum resmen her şey kaliteli ama çok ucuzdu...ilk başta aklımda sadece hastane çıkışı ve çıt çıtlı badi almak vardı ama eşimle fiyatları görünce dayanamadık neredeyse bütün herşeyini aldık gibi oldu 1 tane Hastane çıkışı,2 tane kadife çıtçıtlı badi,4 tane çıtçıtlı penye badi, 2 tane kadife tulum takım olarak,1 tane taraftar takımı ve alt açma seti aldım yastıklı falan çok şeker ve hepside kaliteli yumuşacık üstelik hepsine toplam 150 tl ödedik :)) özellikle çıtçıtlı badiler çok ucuzdu..

Gunaydin sayfam

Hastalara sifa diliyor

Cinsiyet ogrenenlerin gozu aydinnn

Ben artik oglumu gun icinde birkac kez hissediyorum hele gece bir uyandim top gibi ortada toplanmisti gobegimin :)) totosunu dikti herhal

Biz kahvalti yapyoruz okula cuf cuf yapcaz

günaydın kızlar
cumartesi oğlumu gördük, pipisi gayet bariz belliydi artık.
her şey yolunda 1 ay sonra detaylı usg olacak
3 lü ve 4 lü test yaptırmayacağını söyledi doktorum
2 li testin ve gidişatın iyi gerek duymuyorum dedi
umarım herkesin yolundadır gebeliği

günaydınnnnnnnnn.buhaftada çabuk bitsin cuma günü kontrol var kuzucuğumu görüceeemmmmm

günaydın kızlar... ben bu hafta özele gideceğim cinsiyeti öğrenmek için.... ayy çok heyecanlı

Harika haberler aldım sizlerden. Kimi cinsiyeti öğrenmiş ve alışveriş yapmış, kimi de artık küçük su kaplumbağalarının hareketlerini hissetmeye başlamış. Mart ayı bitene kadar, yani forumdaki tüm anneler ve bebekler sağlıkla ve mutlulukla birbirine kavuşana kadar forumumuzda güzel haberler olsun. Forumdaki annelerin verdikleri haberlerle heyecanlanalım, güne güzel başlayalım.
Tekrar gününüz aydın, küçük su kaplumbağaları sağlıklı olsun... Bizlere nazar değmesin.

günaydınn
bende yarın tekrar gidicem hem üçlü tarama testi için hemde cinsiyet için bakalım kuzum bu sefer gösterecekmi cinsiyeti

arkadasim moralin biraz olsun yerine gelmis cok sevindim
yazdiklarini okuyunca cok uzulmustum tatlim
ne olursa olsun moral bozmak yok sen hamileligini guzelce tamamala
sonra bebek olsun nasil olsa verilecek kilolar bende kiloluydum oglum
oldu bir sene sonra yavas yavas verdim sonra dayanamadim diyetisyene
gittim 12 kg verdim evlendigimden zamankinden bile daha zayiftim cunku 12 daha fazla vermis gibjydim spor yaptim sikilastim hayatimda en zayif oldugum 2,5 yil gecirdim sonra alamaya basladim ve hamile kaldim simdi bak bende evde yatiyorum bende senin gibi korkuyorum
simdi ama alacagiz kilo ve sonra da catir catir verip citir anneler olacagiz

su mart ayi gelsin bebeizlerimiz gelsin sonra birde diyet grubu kurar
hep beraber zayiflariz yeterki bebebklerimizde bizlerde saglikli sihhatli bu sureci atlatalim

Geçen yıl şubat ayında rahimde septum (perde) ameliyatı sonrası yoğun biçimde hormon kullandım. İştahım çok açılmıştı. 3,5 ay sonrasında da 73 kiloyla hamile

tebrikler..kızınız hayırlarla gelsin inşallah annesi..

günaydınn
bende yarın tekrar gidicem hem üçlü tarama testi için hemde cinsiyet için bakalım kuzum bu sefer gösterecekmi cinsiyeti

Günaydın...
Ben Cuma günü gittim 3lü test için ve cinsiyet için ama ne yazıkki bebeğim göstermedi kendisini...Yüzüstü yatmış ayaklarını dize doğru çekmiş pozisyondaydı ( Kaçıncı hafta oldu halen cinsiyetimiz belli değil..Alışveriş yapmak istiyorum ama belli olmayınca hevesleniyorum sadece....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…