kac cıktı canım o degerin? ben de bendeki tahlile bakayim ne yazıyorms diye.. ama gonlunu ferah tut, usg olculeri normal ise bi sorun yoktur insallah..
merhaba kızlar, faranjit oldum, 2 gündür yatıyorum, çok fena
Saol canım....sende Al bence ufakta olsa bir şeyler ilk çocuğumda kendim almadım hep hediye gelmişti ama insanın içinde kalıyor o bebek mağzalarını gezip zevkine göre bir şeyler almak istiyor insan.ben bu bebeğimde örgü hiç bir şey istemedim hepsini kalın kışlık penye alıcam ilk çocuğumda anneim bir sürü şey örmüştü ama oğlum bebekken astım oldu ve doğru dürüst giydiremedim dr..yasakladı penye daha sağlıklı örgü giydirme demişti onun için örgü istemiyorum ama belki penye ipten olabilir :))) neden cinseyeti daha belli değil göstermedimi bebeşin :)) benim 2.de erkek çıktı ama mavi takıntım yok sarı ve beyaz turkuaz ağarlıklı alıcam yarın Allah nasip ederse zıbınlarını falan ayyy insan bir çorap dahi alsa mutlu oluyor bebeşine dahada bir heves geliyor
aynen kızmazmıyım sinir oldum cahil insanlar işte sanki padişah soyundan geliyorlar korktum bebişime bişey olcak diye kendi kendimi motive ettim zaten benim daha önce 2 düşük oldu sonra bir ara doktorlar olmaz dedi Allahın mucizesi yani benim yavrum 6 yıl sonra verdi Allah onu bize oyüzden ben Allaha şükrediyorum sağ salim kucağıma alırım inşallah.sizin de bebeğiniz hayırlı olsun teşekkürler
çok geçmiş olsun bol sıvı tüket geçen hafta da ben atlattım hem grip hem faranjit. bol bol dinlen
Allah şifalar versin..kısa zamanda atlatırsın inş.
ne güzel ya..özendim şimdi: ))
bende belli olsun ufaktan kendim bi kaç şey alacağım yinede.
en son muayenemde 12.haftam bitmişti.
ve doktor çok erken olduğunu ama erkeğe benzediğini söyledi.
cuma günü randevum var,o zaman belli olur inşallah
örgün direk tene temas etmediği sürece ne sakıncası olabilir ki?
zaten penye üzerine giydiriliyor örmeler.
ben vazgeçmem sanırım çünkü erzurumda yaşıyoruz ve fıstığım havaların çok soğuk olduğu bir zamanda gelecek nasipse,
o yüzden lahana gibi saracam yavrumu
Geçen yıl şubat ayında rahimde septum (perde) ameliyatı sonrası yoğun biçimde hormon kullandım. İştahım çok açılmıştı. 3,5 ay sonrasında da 73 kiloyla hamile
kızlaaaaarr cinsiyeti öğrendik dün.. ilkönce sırtı dönüktü sonra doktora yan dursam dönermi falan dedim bebişim döndü :) baktı anası ısrarcı gösterdi ne var ne yoksa :) kızımız geliyooorrr sağlıkla inşallah
günaydınn
bende yarın tekrar gidicem hem üçlü tarama testi için hemde cinsiyet için bakalım kuzum bu sefer gösterecekmi cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?