2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydın anneler cumartesi yeni doktorumla tanıştım ve çok memnun kaldım çok güzel ilgilendiler benle tam 1 saat toplam 4 kere ultrasona girdim ayrı ayrı illede bebeğin cinsiyetini görmek için ama nafile bağdaşkurdu eliyle kapattı ve son olarak arkasını döndü miniğim istemedi göstermek öğrenemedim ama çok keyif aldım başını ölçtü boyunu ölçtü renklidede baktık çok çirkindi çok ilgili bir doktor doğumları medivia hastanesinde yaptırıyormuş bakıcam oraya şimdi tansiyonum bir türlü inmediği için tansiyon ilacına başlattı dahiliyeci birde sanırım bebeğin omur iliğinde sorun varmı diye tahlil yaptırdık haftaya göstermeye gidicem gel bırde ozaman bakalım cinsiyetine dedi herkez kız diyo göstermediği için ama bakalım geçmez 1 hafta

Günaydın güzel anneler sağlıklı , mutlu bi hafta dilerim hepinize..Bugün benim 14:50 de kontrolüm var bakalım cinsiyeti de öğrenebilirsek ne mutlu..Vakit çabuk geçsin lütfen çok heyecanlanıyorum....

günaydın hamiledaşlarım
ya bir türlü aranıza sıkıpıkı katılamıyorum üzgünüm açıkçası
geçen hafta izinliydim misafirim vardı ondan önceki haftada grip olmuştum öylece yattım
geçen hafta kontrolüm vardı benimde:bebeğimiz sağlıklı çok şükür ve yüzde doksan beş oğlumuz geliyor.
hareketlerinide hissediyorum artık özellikle iki gecedir fır dönüyor karnımda minik balım.
ben 3lü test istemedim bu arada.sonuç farklı çıksada hamileliği sonlandırma gibi bir düşüncem olamayacağı için istemedim.
ya allah ne kadar büyük bu ne güzel bir mucizeedir allah herkese nasip etsin inşallah
kızlar her namazda kendimle beraber tüm hamilelere yardım etsin diye rabbim dua ediyorum...
çok mutluyum çok.yıllar önce niyet etmiştim muharrem ayında:allahım bir gün oğlum olursa adını hz.hüseyinin kerbelada oklanan oğlunun adını koyacağım diye.allah duamı kabul etti hamdolsun
eşimde çok sevdi oğlumuzun ismini
ali asgar balam o benim annesinin balıkı o
cinsiyetini öğrenen herkese hayırlı olsun diyorum arkadaşlar

ne güzel Rabbim dularınızı kabul etsin... bebişin kaç haftalık ?

benim bebeğim de göstermiyor
alışveriş yapamadım hiç
artık ortak renklerde birşeyler alırız..çok inatçılar demekki

Günaydınnnn sevgili arkadaşlar, hayırlı haftalar...
Bebek odası için hiç araştırma yaptınız mı?
Hangi markalar tavsiye ediliyor?

arkadaşlar hepinize selamlar, benimde nasipse martta oğlum olacak. çok mutluyum Allah ım isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın. isim konusunda çok zorlanıyorum. sizler ne koymayı düşünüyosunuz

ne güzel Rabbim dularınızı kabul etsin... bebişin kaç haftalık ?

17.haftamdayım canım
ya bu arada beş kilo almış oldum ya yemem aynı ekstradan sadece düzenli meyve süt ceviz yumurta tüketiyorum
nasıl oluyorda bu kadar hızlı kilo alıyorum anlamıyorum
oğlum tatlıyı aburcuburu sevmiyor hamile olduğumdan beri çok sevdiğim çikolatadan o kadar soğudum ki bunları neredeyse hiç yemiyorum ama maaşallahım var ne yesem kilo yapıyor
ekmekte yediğim yok pirinçte doktor dikkat et dedi e daha nasıl dikkat edeyim ben
bu arada arkadaşlar eşleriniz göbekli halinizi beğeniyormu?
benimki bana biçimsiz dedi ya zayıfkende biraz kilo al diyordu şimdide fidan gibi halin daha güzeldi diyor eşşek
ama ben umursamıyorum oğlum büyüdükçe mutlu oluyorum hemde çok çok

Günaydın güzel anneler sağlıklı , mutlu bi hafta dilerim hepinize..Bugün benim 14:50 de kontrolüm var bakalım cinsiyeti de öğrenebilirsek ne mutlu..Vakit çabuk geçsin lütfen çok heyecanlanıyorum....

Hadi bakalım merakla bekliyorum☺️ Ben de cmt gittim ara kontrole bu sefer de kıza benziyor dedi ama yine kesin diil. Bayramdan sonrayı bekleyeceğiz artık:) sana da erkek demişti bakalım netleşecek mi?😇 sağlıklı mutlu haberlerle..

ben hareket hissetmiyorum sanki yaa...hafif kıpırdamaları da gazdır diyorum ama öyle bariz birşey yok ... ama 4-5 hafta önce arada hissediyordum o zamn bebiş diyordum değil herhalde olsa şimdi de hareket eder ...

annnemler 4,5 haftadan sonra canlanacak dediler ...biraz kafam karıştı anlayacağın... ben de 6 kg almış duurumdayım ama 3 haftadır aynı kilodayım

selam kızlarrrrr, birşeyi merak ediyorum , bazı anneler bebeklerinin hıçkırdığını hissedebiliyorlar bu nasıl oluyor yani bi hıçkırık nasıl hissedilebilir ki

arkadaşlar hepinize selamlar, benimde nasipse martta oğlum olacak. çok mutluyum Allah ım isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın. isim konusunda çok zorlanıyorum. sizler ne koymayı düşünüyosunuz

benim de oğluşum olacak Allah nasip ederse,eşim ve kızım Mete istiyor,ben kararsızım ama onları kırmicam galiba:44:
bu arada ben de çok net hissediyorum hareketleri,bugün sabaha karşı uyandım ve uzanır vaziyette üç defa yer değiştirdi minik kuzum

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar herkese güzel bi hafta diliyorum..
bende bebeğimin haraketlerini hissedemedim daha bazen karnımın farklı farklı yerlerinde damar atar gibi oluyor oda bağırsak hareketleridir diyorum anlayamıyorum yani..bide bazılarınız diyor bebek karnımın şurasında bendu uzanıp karnımı elliyorum ama bebek nerde hiç belli olmuyor..benmi anlamıyorum acaba.

bende bir hafta önce bi kere hissettim ama bir daha hissetmedim canım yaa benim annemde erkek çocuğunu 2.5 aylıkta hissetmeye başlarsın demişti 4 ayı geçtim zorla güç bela bir kere hissettim

bende bir hafta önce bi kere hissettim ama bir daha hissetmedim canım yaa benim annemde erkek çocuğunu 2.5 aylıkta hissetmeye başlarsın demişti 4 ayı geçtim zorla güç bela bir kere hissettim

senin cinsiyet ne canım? ben 2,5 aylıkkkendi sanırım hissettim.ama erken dediler...acaba erkek mi bebişim... özele gidecektim randevu alamadım istediğim dr.a ben de bayramdan sonra gitmeye karar verdim...

canım ben hareketleri pek hissedemiyorum ama nerde olduğunu hissedebiliyorum , bebişin olduğu bölge biraz daha şiş duruyor hatta eşime de gösterdim şişliği o da onayladı nerde olduğunu hem gözle görülmesinin dışında bir de o bölgede fazla birşey var gibi hissediyorum hatta biraz hızlı yürüsem o kısım daha da hassaslaşıyor

Çok teşekkür ediyorum canım dönüşte yazarım.Ama annelik hislerim beni yanıltmıyorsa bebişim erkek :) Rüyamda da doktor erkek olduğunu söylüyordu...Senin kaçıncı haftandı??

ser hatice merak etme bence gazla ayırt edemiyorsun
genelde sırt üstü uzandığımda hissediyorum ben mesela 2 gün gündüz hiç hissetmeddim
ya hareket konusundada daha çok sanki içimde bir dalgalanma oluyor gibi gaz daha aşağıda sancı yapıyor
bebeklerimiz artık büyüdü ve yukarı çıktı
ben de sabırsızlıkla dışardan da hareketlerinin belli olmasını bekliyorum
bazen eşim bir şey dediğimde yapmaazsa yada bana şakasına takılıp kızdırırsa elimi karnıma koyuyorum ve nneee oğlum babana tekmemi atmak istiyorsun dediğim gibi bacağına ufaktan tekme atıyorum eşimede bak oğlumuz tekme atıyor babası diyorum bazende göbeğine yumruk atıp bak oğlumuz yumruk atıyor diyorum
eşimde ne yapsın bükülüp gülüyor tabi tabi oğlumuz ya diyor
takılıyorum işte bende kendi çapımda

senin cinsiyet ne canım? ben 2,5 aylıkkkendi sanırım hissettim.ama erken dediler...acaba erkek mi bebişim... özele gidecektim randevu alamadım istediğim dr.a ben de bayramdan sonra gitmeye karar verdim...

benim erkek canım inşallah sende en yakın zamanda öğrenirsin cinsiyeti, senin bebiş erkek çıkarsa demekki benim annem biliyor bu işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…