2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

aynen insan sadece kendi yaşıyor zannediyor ama kk sayesinde çok şey öğrendim daha uzun yıllar uğraşanları ve bitürlü sonuç alamayanlar rabbime binlerce şükürler olsun..hernekadar arada korkularım olsada inanıyorumki ben rabbim nasıl bu mucizeyi yaşattıysa elbet vardır bir bildiği ve soncuda iyi olucak inşallah..

Çok teşekkür ediyorum canım dönüşte yazarım.Ama annelik hislerim beni yanıltmıyorsa bebişim erkek :) Rüyamda da doktor erkek olduğunu söylüyordu...Senin kaçıncı haftandı??

Bugün 15+1 im. Seninle aynıyız yanlış hatırlamıyorsam. Annenin hisleri yanılmaz diyorlar. Ben hiç hissetmiyorum o yüzden bebeğim benimle oyun oynuyor:) önce erkeğe benzetmişti dr um şimdi de kıza:) 2 hafta sonra kontrolüm. Umarım netlik kazanırız:)

aaa doğru aynıydık biz Aslında öyle hissediyorum değil de son gidişimde erkeğe benziyor deyince kendimi erkeğe hazırladım desem daha doğru ..Neyse yazdıkça saçmalamaya başlıyorum Vakit geçmiyor...............

bir de şöyle birşey vardı beta hcg ikili testte 50 nini altındaysa erkek ,üstündeyse kız bebeiş oluyormuş?sizde nasıldı?

bende de tuttu 79 ve kız :) Ayrıca benim cildim çok kuruyup pul pul dökülüyor. Nemlendirici bile fayda etmiyor yani ordan bile anlamıştım kız olduğunu..

bencede umursama onlar kendilerine baksın önce :) çikolataya aşırı düşkündüm tiksindim bende .iştahım yok .sadece 1 kilo almışım.ne kadar alacağımı çok merak ediyorum ama.

canım o bende hareketleri bağırsak hareketleri sanarken ayırt etmeye başladım resmen bişey kımıldıyo:)gece özellikle .daha sonra hissetcem sanıyodum ama geçen hafta ilk kez hissetmeye başladım.sende bugünlerde anlarsın.

amin..inşallah.kendimle beraber tüm hamileler bebekler için dua ediyorum.korkuları uzun yılları bilirim.Allah hayırla yavrularımıza kavuştursun.

Aynen dr erkek gibi dediğinde nasıl alıştırmışım kendimi.. Kız deyince garip hissettim afalladım ama hemen toparladım:) hiç farketmez çünkü. Şuan ilk hamile olduğumu öğrendiğim hisleri yaşıyorm yani ihtimal yüzde elli :) eski merakım da yok akışına bıraktım:) herşeyin hayırlısı.. Seni bekliyorum bugün merakla:)

aslında ben de akışına bırakmış olsaydım normalinde randevum 26 ekimde idi aynı zamanda 4lü test de yapılacak.Fakat ben sabredemedim devlet hastanesinden randevu aldım bakalım..

selam EML_84 :)
dediğin doğru aslında birtek dedenin bile gözü maviyse çocuğunki mavi olabiliyor bizde eşim bile mavi gözlü ama çevremde hep ilk çocuk anneye diğer çocuklar babaya benzeyecek şekilde örnekler var, benim eşimin kardeşlerinde bile ilk kardeşi anneye benzemiş kahverengi gözlü diğer kardeşler ve kendisi babaya benzemiş mavi gözlü :) ama sana yine de moral vereyim ve sorunu cevaplayayım; di di di :))) bakalım bebişler doğunca haber verelim nasıl oldu göz renkleri diye :)

bende de tuttu 79 ve kız :) Ayrıca benim cildim çok kuruyup pul pul dökülüyor. Nemlendirici bile fayda etmiyor yani ordan bile anlamıştım kız olduğunu..

cilt kuruyunca kız mı? e erkek dediler sanki .. yoksa el çatlayıp kurursa mıydı?

bu arada ellerim çok kuruyor ve acıyor :44:

Şu an itibariyle oğlumdan bir tekme yemiş bulunmaktayım. Elim tesadüfen karnımdaydı, yoksa hissedemeyebilirdim. Üst üste iki kez pıt pıt. Darısı sizlerin başına.

tünaydın annişler :) bende bebeğimi daha hissetmedim daha erken diye hiç kendimi bile dinlemiyorum. 1 hafta ya da 10 gün sonra hissederim diye düşünüyorum ilk bebek olduğu için, stres yapmıyorum acelem yok :))) bugün doktora gidicem 3 lü test sonucumu göstermeye bide inşallah cinsiyeti kesinleşir artık inşallah bebeğimin. 14 haftalıkken erkek demişti bende kendimi erkeğe alıştırdım galiba hatta alışverişte mavi aldığım şeyler de oldu. ben de çevremdeki herkeste bebeğin erkek olduğunu düşünüyor bakalım bi sürprizle karşılaşacak mıyız...

Selam Amargi,
seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumdayım hamile kalmaya karar verdiğimde 78 kiloydum 3 aylık süre zarfında folik asit vitaminler derken 3 ay içinde 90 kiloya dayanarak kilo aldım. Eşim ise 76 kilo civarında. benim de ilk zamanlarda çok moralim bozulmuştu kendimi çok çirkin hissetmeye başlamıştım. Ama sonra düşündüm de kilo verilemeyecek birşey değil ve kendimi bebeğim doğduktan sonraki 1 yıla odakladım. yani 2015 te sıkı bir diyetle 1 sene içinde 30 kilo vermeye odakladım. Şuan hedefim o.. ve bu şekilde kendimi telkin ederek moralimi düzeltmeye çalıştım. Eşimin de desteği sayesinde kendimi evde dünyanın en güzel kadını gibi hissetmeye başladım garip bir şekilde. Anne olacaksın Amargi bundan daha güzeli mi var?
Kilolar illa ki gidecek ama kilodan dolayı ağlayıp üzüldüğün ve bebeğini etkilediğin için sonraki dönemlerde yaşayacağın vicdan azabını da düşün ve kendinle barışmayı dene..
sadece kilo alımında tansiyon ve şekerden kork onun dışındaki tüm sağlığın yerindeyse emin ol herşeyin çaresi var canikom:))))
okuyunca ruh halini o kadar iyi anladım ve kendimi bir an sana benzettim ki boğazım düğümlendi hemen..
2015 te beraber girerir hatta diyete ne olacak dimi ama 30 kilo nedir ki her ay 3 kilo versek 10 ayda hoooppp bitti :)))

benim oğlumda ikili testte prof. erkek dedi sonraki kontrolde kendi doktoruma gittim kız dedi :) sonraki muayenede erkek dedi :)

sağlıklı bir şekilde beslenerek kilo almadan hatta kilo vererek yürüyüşle destekleyerek kilo problemini atlatabilirsiniz.. önceki hamileliğimde endoktrin+diyetisyen kontrolünde kilo vermiştim.. bunda da yapıcam..

selam kızlarrrrr, birşeyi merak ediyorum , bazı anneler bebeklerinin hıçkırdığını hissedebiliyorlar bu nasıl oluyor yani bi hıçkırık nasıl hissedilebilir ki

o ileriki aylarda hissediliyor. 7.ay gibi... karnında seğirme oluyo damar atması gibi.. doktora sormuştum bebek amniyo sıvısını yutuyomuş emme egzersizi yaparken esnada hıçkırık tutarsa öyle oluyomuş.

2012 nin ERKEK annesiydim sanırım 2014 ün KIZ annesi olucam.sonuç olarak KIZIM 1 İKEN 2 OLUCAK İNŞ. 1 TANE DE OĞLUŞUM VAR zaten ÖYLE GÜZEL Kİ 3 ÇOCUK ANNESİ OLUCAM İNŞ. ALLAH OLMAYAN HERKESE TATTIRSIN ÖZELLİKLEDE KAYINVALİDEMLER KIZ OLSUN DİYE DUA EDERKEN İLGİNÇ Bİ GEBELİK SÜRECİ OLUYOR BENMDE HİÇ KIZ KARDEŞİM YOK EŞİMİNDE HEP ERKEK KARDEŞLERİ VAR ERKEKTEN BIKMIŞ BİR AİLENİN GELİNİ OLARAK 2 KIZIM OLMASI BÜYÜK Bİ ŞANS16 aylık oğluşumla bir iki güreş hadi amcacım çak falan sonrasında KIZIM KUCAKTAN İNMİYOR ..AL BİTANE DAHA GELİYOR:d FAZLA İLGİ OLUCAK HABERİ YOK KIZIMIN (zavallım) eee herkesin hakkında hayırlısı arkadaşlar DUR KIZLARA OY VEREYİM

doktor tansiyondan dolayı bastıra bastıra tuz ve stres yasak dedi böyle bir işde nasıl stres olmayabilirki çağrı merkezi gibi bir yerde adam bilgisayarı açamıyor onu geçtim konuşamıyor gelip bilgisayar alıp sonra bizi uğraştırıyor az önce adama mail attırıcam die sinirden delirdim stresin alası burası

:) benmde kızlar gözlerim yeşil eşimin kahverengi kızım kahverengi gözlü oldu sonra 2012 de bi oglum oldu oda maviş şuan 16 aylık ve cok güzel maşallah benm ailem de ela gözlü cok kayınvalidemlerde yeşil kahve cok aaama eşimin halasının ve benm annemin halasının gözleri maviş taa oglum gitti onlaramı çekti dersiniz??

sanırım uzun aramalarımdan sonra karar verdim kızımın adını MİNA katmaya karar verdim
arapça kökenli anlamı 1. liman 2. gökyüzü birde bir sitede okudum peygamber efendimizin ilk çıktığı
minarenin adıymış gerçi eşime daha söylemedim ama ben beğenirsem oda kabul edecektir

ayy kızlar az önce karnımın altında bir hareketlilik hissettim.kıpırtı bir iki kez... acaba bebişim midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…