2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar tam mina isminde karar kılmıştım arkadaşım elisa katsana dedi dilim hemen
alıştı elisamı olsa acaba ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum hz zekeriyanın eşinin adıymış
cennet kapısında bekleyen meleğin adıymış yabancı ülkelerdede kullanılıyomus italyan şarkıcı söz yazarının adı
araştırdığıma göre

Öyle tatlı yazmışsın ki. Arkadaşlarımın da deneyimlerine dayanarak tek umudum emzirme süreci. Anneler emzirirken bayağı kilo veriyorlarmış. Bir de bu ay oldukça az kilo almaya gayret edeceğim. Moralim biraz daha iyi. Eşim çok destek oluyor. Kendimi daha iyi ve olumlu hissediyorum. Önce doğuralım, sonra da birlikte verelim bu kiloları...

Canim allah yardimcin olsun walla hamileyken calismak hic
Kolay degil ben bisi sorucaktim sana tansiyonum yukseldiginde belirtilerini anladin mi yoksa doktorda olcturdugunde mi fark ettiniz bnim dun gece ensemden baslayan inanilmaz bi agrim vardi her zamanki gibi migren agrisi sandim ama bugun agrisi olmasa da etkisi hala suruyor kulaklarim tikali gibi annem de de oyle oluyordu da :/

Dini anlamını bilmiyorum ama MİNA isminde ünlü ingiliz edebiyatı profesörümüz ve aynı zamanda oldukça ünlü bir yazarımız var. Ben bayılırım kitaplarına... Çok etkileyici bir kadındı. MİNA URGAN...

cilt kuruyunca kız mı? e erkek dediler sanki .. yoksa el çatlayıp kurursa mıydı?

bu arada ellerim çok kuruyor ve acıyor :44:
benimkide kız ve yüzüm ellerim kollarım çok kuru yüzüm pul pul dökülüyor krem bile yetmiyor
o ileriki aylarda hissediliyor. 7.ay gibi... karnında seğirme oluyo damar atması gibi.. doktora sormuştum bebek amniyo sıvısını yutuyomuş emme egzersizi yaparken esnada hıçkırık tutarsa öyle oluyomuş.
evet bu olay çok güzel oğlumu çok tutardı hıçkırık hatırlıyorum

canım kilo olayını hiç kafana takma doğumdan sonra verirsin inşallah .bende 83 ile hamile kaldım ilk günler çok üzüldüm şişecem diye neyseki korktuğum olmadı 17 hafta hiç almadım kilo 1 kilo verdim hatta .şimdi o verdiğimi aldım ve 83 ile devam ediyorum bakalım kaça çıkacam en son .hamileliğin tadını çıkar bence .

kızlar 17 hafta 1 günlük bebek 4 aylıktır değil mi?

bizim ilçedeki dr.4.ayda cinsiyeti söyleyormuş da o yüzden bi umut bayram tatili girmeden öğreneyim diyom

benim de 17 haftalık bence hem dört aylık hem değil
ben de net kavrayamayanlardanm şu hafta işini

16+5 teki kontrolümüzde dr teyzemiz %97 kız dedi
nedense içime hep erkek doğuyodu yaşadığm belirtilerse hem kıza hem de oğlana uyuyodu
ammaa kızımız geliyor çokk şükür
ayy çok heyecanlı analı-kızlı gibi

Sevgili arkadaşlarım, beterin beteri var diyip hemen moralinizi düzeltiyorum; ben yüz kilo ile hamile kaldım. Ama inanıyorum ki, annelik bize bu saçma sapan kiloları kendiliğinden verdirecek. Allah kısmet ederse; emzirirken, bebişlerimizin peşinden koşuştururken ve bebeklerimizin sağlığını düşünerek daha sağlıklı besleneceğimizden illa ki verilecek bu kilolar diye umut ediyorum. Hadi diyelim ki kendiliğinden gitmeyen kilolar olursa da çatlasak da patlasak da kendimizi tutup vereceğiz gereksiz kilolarımızı...
Allah kısmet ederse doğumdan sonra da birbirimizi kilo vermek için motive ederiz.

Hayırlı olsunnnn

merhaba herkese nasılsınız bakalım ben cinsiyeti öğrendim lkızım oluyor inşallah ama hala birşeyler almaya korkuyorum benim gibi olan varmı aranızda son zamanlara doğru alırım falan diyorum aslında almak cok istıyorum ama korkuyorum:18:

evet onuda duymuştum kararsızım yabancılardada kullanan varmış almancada geçiyomuş
elisada italyanlar kullanıyomuş mina daha kısa sade öz kafam karıştı :26::26:

herhangi birşey anlamadım zaten her doktora gittiğinde doktorun ölçmesi lazım benim hamilelikten önce tansiyonum yoktu 1 defa 2defa derken 13 9 çıktı en son 14 9 çıkınca doktor 20. haftada normalde yukselir sen 16. haftadasın riske atmayalım dedi ve dahili doktoru ile görüştürüp tahlil yaptırdı karaciğerimdemi sorun var diye çıkmadı tansiyon ilacına başladı işte tuz ve stres yasak dedi tansiyon çok önemli allah korusun arada mutlaka ölçün ben hem sabah hem akşam ölçüp not alıyorum yükselince kalp atışımı bütün vucudumda hissediyorum belirti bu canım

Ben sanırım Caploomba nın serilerinden birinden büyüyen beşik ve dolap alacağım. Bence yeterli, oda takımı almak istemiyorum.

Ben de benzer bir sistem düşünüyorum.
Büyüyen beşik bana çok mantıklı geliyor. Dolap ve hatta belki şifonyer düşünüyorum.
Şimdilerde belki hepsine ihtiyacı olmayacak ama yatağı kısmetse büyüdüğünde de kullanacağımızı planlayarak alacağımız için, dolabı da yatağına uyumlu olsun diyorum.

annem şimdi bayağı ördü,giydirmesem ayıp olur,kadıncağızın gönlü olsun diye giydiririm arada artık,
onun dışında bende dikkat ederim.
o kalın tulumları biliyorum,battaniye gibi oluyor: )
onu gözüme kestirdim alacağım inşallah: )

Yaa çok ilginç bir durum biraz da meraklı bir durum. Daha hamile olmadan mavi gözlü bir bebek gördüğümde eşimi dürtüm işte bundan yapalım bizde evet bundan yapalım diyodum eşim gülmekten krizlere giriyodu:)))
o derece yani.. Ama espri tabii Allah hayırlısını nasip etsin ama hayırlıyken bi de mavi gözlüsünü nasip etsin

Hatta ben işi abartıp gözleri mavi ve yeşil olan akrabalarımın çocuklarının yakından fotolarını çekip onlara bakıyorum bol bol sanırım kafayı yiyodum

cilt kuruyunca kız mı? e erkek dediler sanki .. yoksa el çatlayıp kurursa mıydı?

bu arada ellerim çok kuruyor ve acıyor :44:

benim bildiğim de şu erkek bebekte annenin cildi ve saçları parlıyormuş. Bende ise saçlarda parlaklık devam ama eller ve yüzüm bi de göğsümün altları pul pul dökülüyor.pfffttt çok sinir bozucu.. ama kızcağızıma değer yirim ben onu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…