Şu an itibariyle oğlumdan bir tekme yemiş bulunmaktayım. Elim tesadüfen karnımdaydı, yoksa hissedemeyebilirdim. Üst üste iki kez pıt pıt. Darısı sizlerin başına.
sağlıklı bir şekilde beslenerek kilo almadan hatta kilo vererek yürüyüşle destekleyerek kilo problemini atlatabilirsiniz.. önceki hamileliğimde endoktrin+diyetisyen kontrolünde kilo vermiştim.. bunda da yapıcam..
kızlar tam mina isminde karar kılmıştım arkadaşım elisa katsana dedi dilim hemen
alıştı elisamı olsa acaba ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum hz zekeriyanın eşinin adıymış
cennet kapısında bekleyen meleğin adıymış yabancı ülkelerdede kullanılıyomus italyan şarkıcı söz yazarının adı
araştırdığıma göre
benim bildiğim de şu erkek bebekte annenin cildi ve saçları parlıyormuş. Bende ise saçlarda parlaklık devam ama eller ve yüzüm bi de göğsümün altları pul pul dökülüyor.pfffttt çok sinir bozucu.. ama kızcağızıma değer yirim ben onu :)))
Öyle tatlı yazmışsın ki. Arkadaşlarımın da deneyimlerine dayanarak tek umudum emzirme süreci. Anneler emzirirken bayağı kilo veriyorlarmış. Bir de bu ay oldukça az kilo almaya gayret edeceğim. Moralim biraz daha iyi. Eşim çok destek oluyor. Kendimi daha iyi ve olumlu hissediyorum. Önce doğuralım, sonra da birlikte verelim bu kiloları...
Canim allah yardimcin olsun walla hamileyken calismak hic
Kolay degil ben bisi sorucaktim sana tansiyonum yukseldiginde belirtilerini anladin mi yoksa doktorda olcturdugunde mi fark ettiniz bnim dun gece ensemden baslayan inanilmaz bi agrim vardi her zamanki gibi migren agrisi sandim ama bugun agrisi olmasa da etkisi hala suruyor kulaklarim tikali gibi annem de de oyle oluyordu da :/
Kizlarrrrr :))) selamlarrrr simdi ciktim doktordann bize de bi oğluş geliyo insallah bu sefer sereserpe yatiyodu :)))) doktorum da bu ne arsizlik ya yatisa bak diye dalga gecti ayyy nasil mutluyum anlatamam allah herkese nasip etsin bize de hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
Sevgili arkadaşlarım, beterin beteri var diyip hemen moralinizi düzeltiyorum; ben yüz kilo ile hamile kaldım. Ama inanıyorum ki, annelik bize bu saçma sapan kiloları kendiliğinden verdirecek. Allah kısmet ederse; emzirirken, bebişlerimizin peşinden koşuştururken ve bebeklerimizin sağlığını düşünerek daha sağlıklı besleneceğimizden illa ki verilecek bu kilolar diye umut ediyorum. Hadi diyelim ki kendiliğinden gitmeyen kilolar olursa da çatlasak da patlasak da kendimizi tutup vereceğiz gereksiz kilolarımızı...
Allah kısmet ederse doğumdan sonra da birbirimizi kilo vermek için motive ederiz.
merhaba herkese nasılsınız bakalım ben cinsiyeti öğrendim lkızım oluyor inşallah ama hala birşeyler almaya korkuyorum benim gibi olan varmı aranızda son zamanlara doğru alırım falan diyorum aslında almak cok istıyorum ama korkuyorum:18:
Merhaba arkadaşlar öncelikle asla ukalalık olarak değerlendirmenizi istemem ama Allah devlet hastanesine gitmek durumunda kalanlara gerçekten sabır versin..Bugün ne durumda olduğunu gördüm oraların.Zaten sistem durduğu için uzun bi süre bekledikten sonra doktora girebildim.Dakka bir gol bir eşimi içeri almadılar çat diye kapıyı kilitlediler adamın yüzüne kapıyı kapatıp..Neyse oturdum niçin geldiniz dedi doktor yüzüme bile bakmadan konuşuyor zaten.15+1 hamile olduğumu rutin kontrol için ve eğer görünürse cinsiyeti öğrenmek için geldiğimi söyledim.İlk kez geldiğimi gördü kayıtlardan evet dedim .4 lü tarama zamanınız gelmiş eğer devlet hastanesine bir daha gelmeyecekseni radyolojiye hiç yinlendirmiyim dedi.Hayır ben başka yerde yaptırıcam testlerimi dedim.zaten 16.haftada cinsiyet belli olmaz , bizin ultrason cihazlarında hiç belli olmaz dedi adam beni muayene dahi etmedi.Boşuna mı geldim dedim yani? evet dedi.Sinir olmuş bir şekilde çıktım.Kararlıydım bugün cinsiyetini öğrenmesem dahi bebeğimi görmeyi çok istiyordum hırslandım çünkü...Yolumuzun üzerindeki başka bir polikliniğe gittik eşimle,neyse ki çok iyi bir doktora denk geldik güzelce ilgilendi muayene etti herhangi bir sorun olmadığını söyledi çok şükür.Ve bebeğimin %85 kız olduğunu söyledi çok kısa bir süre gösterdi genelde secde pozisyonunda durdu yavrum ve eliyle kapattı çok tatlıydı..Kendi doktorum 13.haftamın bitiminde erkeğe benziyor ama kesin değil demişti.Şimdi bu doktor %85 kız dedi ve ben acaba yine değişir mi diye emin olamıyorum 16.haftamdayım acaba değişir mi??? Evet bugünkü doktor maceram bu şekilde sonlandı ..
Merhaba arkadaşlar öncelikle asla ukalalık olarak değerlendirmenizi istemem ama Allah devlet hastanesine gitmek durumunda kalanlara gerçekten sabır versin..Bugün ne durumda olduğunu gördüm oraların.Zaten sistem durduğu için uzun bi süre bekledikten sonra doktora girebildim.Dakka bir gol bir eşimi içeri almadılar çat diye kapıyı kilitlediler adamın yüzüne kapıyı kapatıp..Neyse oturdum niçin geldiniz dedi doktor yüzüme bile bakmadan konuşuyor zaten.15+1 hamile olduğumu rutin kontrol için ve eğer görünürse cinsiyeti öğrenmek için geldiğimi söyledim.İlk kez geldiğimi gördü kayıtlardan evet dedim .4 lü tarama zamanınız gelmiş eğer devlet hastanesine bir daha gelmeyecekseni radyolojiye hiç yinlendirmiyim dedi.Hayır ben başka yerde yaptırıcam testlerimi dedim.zaten 16.haftada cinsiyet belli olmaz , bizin ultrason cihazlarında hiç belli olmaz dedi adam beni muayene dahi etmedi.Boşuna mı geldim dedim yani? evet dedi.Sinir olmuş bir şekilde çıktım.Kararlıydım bugün cinsiyetini öğrenmesem dahi bebeğimi görmeyi çok istiyordum hırslandım çünkü...Yolumuzun üzerindeki başka bir polikliniğe gittik eşimle,neyse ki çok iyi bir doktora denk geldik güzelce ilgilendi muayene etti herhangi bir sorun olmadığını söyledi çok şükür.Ve bebeğimin %85 kız olduğunu söyledi çok kısa bir süre gösterdi genelde secde pozisyonunda durdu yavrum ve eliyle kapattı çok tatlıydı..Kendi doktorum 13.haftamın bitiminde erkeğe benziyor ama kesin değil demişti.Şimdi bu doktor %85 kız dedi ve ben acaba yine değişir mi diye emin olamıyorum 16.haftamdayım acaba değişir mi??? Evet bugünkü doktor maceram bu şekilde sonlandı ..
Ne kadar da benziyoruz seninle yaren:) bana aynı doktor önce erkek gibi sonra kız olabilir dediği için şuan nötrüm. Senin dr lar farklı. Bence 26sında kendi dr un net olarak söyler sana. Kafan karıştı dimi?:) büyük ihtimal kız dedi ama inanasın gelmiyordur :)
Haklısın bir kaç ay önce bende devlet hastanesine gitmiştim kendi dr.1 hafta önce muayene olmuştum özelde fakat izine çıktı ve bende tatile gitcektim aniden verdik tatil kararını ve gitmeden bir kere daha görünmek istedim dr.a çünkü iğne vurunuyordum düşük tehlikemden dolayı kendi dr.um kısa süreli yolculuğa iizn vermişti fakat kanama alanı görünüyor ulturasonda demişti....bende tekrardan tatile gitmeden 1 gün önce devlet hastanesine gittim ulturasona girdim dr.benimle çok güzel ilgilendi ve kanama alanı yok herşeyin gayet normal tatile gidip gitmemek senin kararın ben yorum yapamam dedi ve ulturasonda bebeği bana göstermedi..devlet hastaneleri malesef böyle ama o doktoruna göre değişiyor yan odadaki doktor daha beterdi odadan çıkan kadın ağlayark çıktı ve doktor kadına bağrıyordu içerden cinsiyetini sormuş kadın doktorda terslemiş vs..vs... ben yine şanslıydım fena değildi benim doktorum...Allah düşürmesin bazı arkadaşlarım devlet hastanelerinde doğumhanelerin halini anlatıyor da insan resmen korkuyor(( bence hastanelerin suçu yok doktorlar da hata var hastalara nasıl davranacaklarını bilmiyorlar...neticede oraya genelde hamile bayanlar gidiyor ve hamileliğin vermiş olduğu bir hassaslık oluyor bunu onlar bizden daha iyi bildikleri halde gözardı ediyorlar sanki bedavaya çalışıyorlarmış gibi...aslında hasta olarak çok güzel haklarımız var böyle kötü davranan doktorları şikayet ettiğiniz anda soruşturma başlatılıyor haberiniz olsun.....
ooohh bee sonunda bizim de cinsiyetimiz kesinleşti kızlar üstümden de öyle bir yük kalktı ki sormayın...oğlumuz olacak :)) öğrendiğimden beri telefonlar susmuyo hem benim hem eşimin. bi an dedimki cinsiyeti öğrendik bu kadar telefon trafiği doğum yapsam nasıl olur acaba diye birden o güne gittim hayaller kurdum :)
Ay evet tatlım yaa valla aklıma sen geldin.Dedim gider gitmez yazıyım aynı durumdayız diye :)) Ve yine evet inanasım gelmiyor uff değişir mi mellers ??? hı?:18:%85 yüksek bi oran ama yine de belli olmaz ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?