2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ben de cuma günü öğrenicem inşallah, bebişim gösterirse :) Eşim öğrenir öğrenmez hemen alış veriş yapalım diyo, ben de istiyorum aslında ama büyükler erkenden bişey alınmaz falan diyolar ya napsam bilemedim

o ileriki aylarda hissediliyor. 7.ay gibi... karnında seğirme oluyo damar atması gibi.. doktora sormuştum bebek amniyo sıvısını yutuyomuş emme egzersizi yaparken esnada hıçkırık tutarsa öyle oluyomuş.
ayy ne güzel olur yaa o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)

kızlar bugün apartmandaki komşularla gün yaptık çok yedim resmen kıpırdayamıyorum bu arada günde bir tane bebiş vardı komşunun oğlu daha 2 aylık Allah'ım maşallah o kadar güzel gözleri var ki cam gibi maviş, onlarda da anne renkli baba kahve gözlü ikinci çocukları ikisi de maviş oldu , bu arada yeni doğan bebekler 6. aya kadar net belli etmez derler göz rengini ama maşallah bu bebişinki gayet belliydi

Aynennnnn :)
Allah kismet etsin de o gunleri gorelim.
Bir de Allah bol sut versin bizlere.

Biz azicik azicik almaya basladik. Etraftan fikir verenler sonucu ortaya cikan durum; yeni dogan kiyafeti fazla almamak gerekiyormus. Teoride 0-3 ay yeni dogan bedenleri ama yaklasik 2 haftalikken yada maksimum 40 gunlukken icini dolduruyorlarmis.

Fikirlerimiz cok denk simdiye kadar. Ben de beyaz oda, beyaz ve acik renk kiyafetler hayal ediyorum.

Ama herseyden once bebeklerimiz saglikli olsun. Detayli ultrasonumuzu da olalim belki o zaman biraz daha rahatlariz.

Benim de kontrollerde yüksek çıkıyor, ama evde ölçtürüyorum normal...
Birde el ile ölçülen daha sağlıklı dijitallerde de 1 yüksek çıkıyr...
Allah korusun bizi ve bebişlerimizi, benimde en çok korktuğum şeylerden biri bu konu... Allah göstermesin, sağ salim gelsin bebişler...

amiin inşallah.hayırlı olsun.

hayırlı olsun .heyecanı da hayali de hep çok güzel..

bende cumartesi inşallah.. eşim diyor günler geçmek bilmiyo bu hafta :) yavaş yavaş almaya başlayabiliriz sürekli gezme fırsatı olmayabilir havalarda soğudu artık..

selam kızlarkomsudan geldım 9+5 gunlukten berı ıle baslayan kanamayla devam eden bır gebelıgım var 18 gun gectı ara ara leke ara ara kıpkırmıxı kan olarak devam edıyor

aranızda bu durumu gecırmıs olan veya hala kanayan bırılerı varmı kendımı bunalımın dıbınde hıssedıyıorum

son kontrolde plesantaya baglı kanama oldugunu soyledı doktor

Canim cok sagol cevabin icin annem de yuksek babam da dusuk tansiyon var benim tansiyonum genelde dusuk cikardi hep ama hamilelik tansiyonu diye bisi varmis oyuzden suphelendim eczane yakinimda gidip olcturdum 12/6 dedi bakalim ne olacak ben de eve alayim bi tane olmadi

Hahahah :))) bizde de ayni sekilde hayirlisi olur insallah

evet onuda duymuştum kararsızım yabancılardada kullanan varmış almancada geçiyomuş
elisada italyanlar kullanıyomuş mina daha kısa sade öz kafam karıştı :26::26:

Göknilcilsem aklıma harika bir fikir geldi. İsmi neden SADE olmasın? Kendi gibi duru bir kız olur. Ne dersin?

İnsan kendinde olmayanı karşısındakinde görmez. Sen özel bir kadın olduğundan ablandaki o güzelliği fark etmiş olmalısın. Hani şimdi burda olsan ağlaya ağlaya ben de seni öpücem o denli yani.

şöyle oluyor 82 kilo ile hamile kaldım 90 kilolara çıktımki 5. ayda hamilelikte şeker çıktı diyetisyene başladım yürüyüş yaptım mecburi ve doğuma girerken 82 kiloydum.

peki benim anlamadığım bebeğinizin kilosu, plesanta ağırlığı, depolanan yağ, kan gibi durumlar varken kilo verseniz bile gene de kilonuz aynı nasıl kalabiliyor? hani verseniz bile bebişin ağırlığı var :26:

Aynen, benim eşimm de çok sabırsız bir an önce doktora gitsek de öğrensek deyip duruyo kaç gündür

kızlar sizin de karnınızda kasıklarınızda ağrılar oluyor mu? hamile kladığımdan beri sürekli karnım kasıklarım ağrıyor sürekli bir ağrı değil 2 saat ağrıyor adet olacakmışm gibi sonra geçiyor?

Başlarda benim de sürekli ağrıyodu, sonra biraz azaldı.Sadece öksürürken ya da hapşırırken ağrımaya başladı.Doktora sormuştum , rahim genişlediği için normal demişti.Şimdi de çok şiddetli değil ama ara ara ağrı oluyo yine de

Çok normal çünkü rahmin hızla büyüyor. Aslında vücut için bu yeni ve bir anlamda travmatik bile sayılabilir. Rahmin büyümesiyle organlarının yeri de değişiyor. Doktorumun deyimiyle vücudun bu değişiklikleri ağrı olarak algılaması gayet doğal. İçin rahat olsun. Doktoruna da sorabilirsin. O da normal olduğunu söyleyecektir.

teşekkürler ya ne bilim öğretmenim bugün 5. derste kilitlendim resmen eve gelip uzanınca geçiyor

kilom aynı kaldı derken aslında kilo verdim ama doğum kilom ile doğuma girdiğim kilo aynı kaldı.. şöyle söylim doğum sonrası 75 dim sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…