merhaba herkese nasılsınız bakalım ben cinsiyeti öğrendim lkızım oluyor inşallah ama hala birşeyler almaya korkuyorum benim gibi olan varmı aranızda son zamanlara doğru alırım falan diyorum aslında almak cok istıyorum ama korkuyorum:18:
ayy ne güzel olur yaa o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)o ileriki aylarda hissediliyor. 7.ay gibi... karnında seğirme oluyo damar atması gibi.. doktora sormuştum bebek amniyo sıvısını yutuyomuş emme egzersizi yaparken esnada hıçkırık tutarsa öyle oluyomuş.
:) benmde kızlar gözlerim yeşil eşimin kahverengi kızım kahverengi gözlü oldu sonra 2012 de bi oglum oldu oda maviş şuan 16 aylık ve cok güzel maşallah benm ailem de ela gözlü cok kayınvalidemlerde yeşil kahve cok aaama eşimin halasının ve benm annemin halasının gözleri maviş taa oglum gitti onlaramı çekti dersiniz??
Yaa çok ilginç bir durum biraz da meraklı bir durum. Daha hamile olmadan mavi gözlü bir bebek gördüğümde eşimi dürtüm işte bundan yapalım bizde evet bundan yapalım diyodum eşim gülmekten krizlere giriyodu:)))
o derece yani.. Ama espri tabii Allah hayırlısını nasip etsin ama hayırlıyken bi de mavi gözlüsünü nasip etsin
Hatta ben işi abartıp gözleri mavi ve yeşil olan akrabalarımın çocuklarının yakından fotolarını çekip onlara bakıyorum bol bol sanırım kafayı yiyodum
söz veriyoruz o vakit mart ayında doğum yaptıktan sonra önce bebekle yapılan egzersizlere başlayacağız. ama diyet yapmak yok. Çünkü bebeğimizin süte ihtiyacı olacak. sonra da hem diyet hem sporla kilolarımızı vereceğiz değil mi kızlaaarrrrrrrr
sessss gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))
Selam donukay,
Ben de araştırma aşamasındayım ama almadım şimdilik hiç birşey. Benim de kız dedi ama yine de temkinliyim. Hem zaten eşimle kararımız mümkün mertebe cinsiyete göre giydirmemeye çalışacağız .Kız olunca pembe erkek olunca mavi formatını pek sevmiyorum. Odası ve kıyafetlerinin çoğunluğu Beyaz ve tonları olacak mutlaka..
o yüzden almak istesem alırım da benim korkularım farklı o yüzden almak istemiyorum :))
Selam esmerguzel
Bahsettiğin şey yanlış bilgilendirme olmasın da yüksek tansiyon belirtisi.. benim annemde de aynısı oluyordu. ben de nolur nolmaz diye tansiyon aleti aldım günde 3 5 kere ölçüyorum çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. Yalnız acıktığım anda tansiyon 8 5 lere düşüyor. sadece doktor kontrollerinde heyecandan yüksek çıkıyor :)) o da olsun o kadar..
Sen de ihmal etme sakın senin de annende varmış mutlaka gün boyu bir kaç kere ölçtür mutlaka ve önlemini hemen al..
Kizlarrrrr :))) selamlarrrr simdi ciktim doktordann bize de bi oğluş geliyo insallah bu sefer sereserpe yatiyodu :)))) doktorum da bu ne arsizlik ya yatisa bak diye dalga gecti ayyy nasil mutluyum anlatamam allah herkese nasip etsin bize de hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
ooohh bee sonunda bizim de cinsiyetimiz kesinleşti kızlar üstümden de öyle bir yük kalktı ki sormayın...oğlumuz olacak :)) öğrendiğimden beri telefonlar susmuyo hem benim hem eşimin. bi an dedimki cinsiyeti öğrendik bu kadar telefon trafiği doğum yapsam nasıl olur acaba diye birden o güne gittim hayaller kurdum :)
Ben de cuma günü öğrenicem inşallah, bebişim gösterirse :) Eşim öğrenir öğrenmez hemen alış veriş yapalım diyo, ben de istiyorum aslında ama büyükler erkenden bişey alınmaz falan diyolar ya napsam bilemedim
selam kızlarkomsudan geldım 9+5 gunlukten berı ıle baslayan kanamayla devam eden bır gebelıgım var 18 gun gectı ara ara leke ara ara kıpkırmıxı kan olarak devam edıyor
aranızda bu durumu gecırmıs olan veya hala kanayan bırılerı varmı kendımı bunalımın dıbınde hıssedıyıorum
Canim cok sagol cevabin icin annem de yuksek babam da dusuk tansiyon var benim tansiyonum genelde dusuk cikardi hep ama hamilelik tansiyonu diye bisi varmis oyuzden suphelendim eczane yakinimda gidip olcturdum 12/6 dedi bakalim ne olacak ben de eve alayim bi tane olmadiSelam esmerguzel
Bahsettiğin şey yanlış bilgilendirme olmasın da yüksek tansiyon belirtisi.. benim annemde de aynısı oluyordu. ben de nolur nolmaz diye tansiyon aleti aldım günde 3 5 kere ölçüyorum çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. Yalnız acıktığım anda tansiyon 8 5 lere düşüyor. sadece doktor kontrollerinde heyecandan yüksek çıkıyor :)) o da olsun o kadar..
Sen de ihmal etme sakın senin de annende varmış mutlaka gün boyu bir kaç kere ölçtür mutlaka ve önlemini hemen al..
Ne güzel yaaa 2014 erkek bebek senesi olacak gibi ne kadrda çok erkek bebek var yolda :)))) benimde 2. erkek bebişim yolda bu gün 4 lü testimi yaptırdım dr.tekrar baktı cinsiyetine daha önce erkek olduğunu söylemişti bu sefer benimkide ayırmış bacaklarını dr.bebişimin pipisini yakından gösterdiDDDDDDD
evet onuda duymuştum kararsızım yabancılardada kullanan varmış almancada geçiyomuş
elisada italyanlar kullanıyomuş mina daha kısa sade öz kafam karıştı :26::26:
Kim ne derse desin hamilelik sürecini en iyi şekilde geçirmemize en büyük etken eşlerimizin desteği,ilgisi. Bana hep kızımız sana benzesin inşallah senin gibi gamzesi olsun tatlı tatlı gülsün diyip duruyor. Ben bir daha nasıl kötü hissederim ki kendimi.
Çevremdeki her insan çok olumlu belki de bu yüzden çok güzel geçiyor. İşyerindeki çalışma arkadaşlarımın çoğunun eşi hamile ve bana diyolar ki hamile olduğunu artık yüzündeki nurdan daha iyi anlıyoruz :))
Bunlar çok güzel.. Sen de olumlu insanlarla vakit geçir. moralini bozacak insanlar aileden bile olsa mümkün olduğunca uzak dur.
Bir örnek vereyim sana mesela. Ben ablamla hiç anlaşamazdım her dakıkamız kavgayla geçerdi. Sonra hamile kaldığını öğrendim. Yüzü o kadar güzelleşti ki bembeyaz nasıl ama görmelisin. doğum yaptı dışarda hiç olmadığı kadar ağladım. Geldiğinde yüzünde sanki nur varmış gibiydi .O kadar bitkin olmasına rağmen sanırım hayatımda gördüğüm en güzel kadındı o hali. Kaç kere öptüğümü hatırlamıyorum..
İnan bana sadece biz kendimize çirkin geliyoruz. Ama gerçek çok farklı hamile kadının ayrı bir ışığı var:))
şöyle oluyor 82 kilo ile hamile kaldım 90 kilolara çıktımki 5. ayda hamilelikte şeker çıktı diyetisyene başladım yürüyüş yaptım mecburi ve doğuma girerken 82 kiloydum.
amiin inşallah.hayırlı olsun.
hayırlı olsun .heyecanı da hayali de hep çok güzel..
bende cumartesi inşallah.. eşim diyor günler geçmek bilmiyo bu hafta :) yavaş yavaş almaya başlayabiliriz sürekli gezme fırsatı olmayabilir havalarda soğudu artık..
kızlar sizin de karnınızda kasıklarınızda ağrılar oluyor mu? hamile kladığımdan beri sürekli karnım kasıklarım ağrıyor sürekli bir ağrı değil 2 saat ağrıyor adet olacakmışm gibi sonra geçiyor?
kızlar sizin de karnınızda kasıklarınızda ağrılar oluyor mu? hamile kladığımdan beri sürekli karnım kasıklarım ağrıyor sürekli bir ağrı değil 2 saat ağrıyor adet olacakmışm gibi sonra geçiyor?
Başlarda benim de sürekli ağrıyodu, sonra biraz azaldı.Sadece öksürürken ya da hapşırırken ağrımaya başladı.Doktora sormuştum , rahim genişlediği için normal demişti.Şimdi de çok şiddetli değil ama ara ara ağrı oluyo yine de
peki benim anlamadığım bebeğinizin kilosu, plesanta ağırlığı, depolanan yağ, kan gibi durumlar varken kilo verseniz bile gene de kilonuz aynı nasıl kalabiliyor? hani verseniz bile bebişin ağırlığı var :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?