Biz azicik azicik almaya basladik. Etraftan fikir verenler sonucu ortaya cikan durum; yeni dogan kiyafeti fazla almamak gerekiyormus. Teoride 0-3 ay yeni dogan bedenleri ama yaklasik 2 haftalikken yada maksimum 40 gunlukken icini dolduruyorlarmis.
Fikirlerimiz cok denk simdiye kadar. Ben de beyaz oda, beyaz ve acik renk kiyafetler hayal ediyorum.
Ama herseyden once bebeklerimiz saglikli olsun. Detayli ultrasonumuzu da olalim belki o zaman biraz daha rahatlariz.
İnsan kendinde olmayanı karşısındakinde görmez. Sen özel bir kadın olduğundan ablandaki o güzelliği fark etmiş olmalısın. Hani şimdi burda olsan ağlaya ağlaya ben de seni öpücem o denli yani.
kilom aynı kaldı derken aslında kilo verdim ama doğum kilom ile doğuma girdiğim kilo aynı kaldı.. şöyle söylim doğum sonrası 75 dim sanırım..
ben bi tek eşime sürpriz yapmıştım mama önlüğü tasarlayıp onu hediye etmiştim bebeğe ait bir tek o var:)) onun dışında şuan ihtiyaç listesi çıkartıyorum aklıma gelenleri liste halinde bi yere yazıyorum ki almaya karar verdiğimiz anda şaşırmayalım ne alcaktık biz diye :))
eminönünde havuzluhan diye bi yer varmış ben hiç gitmedim ama ablam anlatmıştı. Orda bebek kıyafetleri falan çok uygunmuş ve toplu olarak alınabiliyormuş Anne için de varmış bişeyler ama nasıldır bilen fikrini söylesin ben hiç gitmedim..
Evet fikirlerimiz çoğunluk seninle aynı ne güzelll:))) ben niyeyse kız çocuklara pembe erkek çocuklara mavi formatını sanki bebekleri kalıba sokuyomuşuz gibi hissedip sevmiyorum. Yeğenlerime bile hediye alırken elim hiç pembeye veya maviye gitmedi hiç..
Bebeğim gelsin ben onun çıplak tenine kokusuna hayran kalacağım ona eminimmmmm.
Kızlar bu arada yüzünüz için hangi marka krem kullanıyorsunuz?Ben normalde clinique kullanıyordum ama eski doktorum olmaz dedi.Yazın idare ettim.Ama şimdi yüzüm çok kötü oldu.Artık soyuluyor.Yeni doktoruma da sormayı unuttum.
Kizlar ben bu tansiyon isine kafayi taktim internetten de arastirdim biraz degisik seyler takildi gozume;
Ortaya çıkan damarsal değişiklikler nedeniyle gebelik döneminde tansiyon ölçme yöntemi daha farklıdır ve dijital aletler hamile tansiyonu ölçmeyi "bilmezler". Dahası konuyla ilgili eğitim almamış bir kişi normal klasik aletle bile doğru ölçüm yapamayabilir.
Anne adayının tansiyonu takip gerektiriyorsa ölçüm mutlaka doktor veya konuyla ilgili eğitim almış ebe-hemşire tarafından yapılmalıdır.
Günaydın..
Sorunsuz sağlıklı bir gün diliyorum hepimize
O şekilde düşünme sakın. Benim gittiğim doktor profosör ve benim doktor kontrollerinde tansiyonlarım çıkınca eşime ödev vermişti ve demişti ki hemen gidiyorsun ve dijital bir tansiyon aleti alıyorsun ve günde 3 4 kez ölçüp bi yere kaydediyorsun. eğer öyle olmuş olsaydı adam kesinlikle söylerdi hamilelik tansiyonunu farklı şekilde takibe almak gerek diye ki bizim doktor fena pimpiriktir. seyahate ve denize girmeme bile izin vermezdi. o yüzden fazla kafanı takma ve ben hep dijitalle ölçüyorum. Hatta tansiyonumun düştüğümü hissettiğim anda ölçtüğümde gerçekten de düşük çıktığını görüyorum. İstersen markasını da yazarım şuan gayet memnunum..
Bende çok aç oluyorum ama çok çabuk doyuyorum yada yiyemiyorum gün içinde de böyle .Acaba zamanla düzelirmi? Üzülüyorum bebek beslenemiyormu diye
Merhaba Karanfil ben de 1. bebeğime septumdan haberdar olmadan hamile kalmıştım ve benim rahmimdeki septum çok derinmiş ama oğlum sadece kilosu düşük doğdu onun dışında hiç bir sıkıntımız yoktu hatta hamileliğimde kalçamdaki ağrı dışında hiç bir rahatsızlığı yoktu. Hiç endişe etme Allah'ın izni ile bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın. Benim ameliyat olma sebebim oğlumdan sonra 3 tane kaybımın olması.
ayy çok iyi olur canım bi zahmet
kızlar merhaba ben bugun sağlık ocağında aşı oldum bu zamanlar vaktıymıs sız oldunuzmu
Braun'un tansiyon ölçme aleti fotosu da aşağıda ekleyebilmişimdir inşallah :)) kalp hizana getirene kadar seni yönlendiriyor ve sonra ölçüme başlıyor. Ölçülen değerlerin kendi hafızasına kaydediyor. Farklı bir yere yazma gereği duymuyorsun. Güzel bişey tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 825811
kızlar merhaba ben bugun sağlık ocağında aşı oldum bu zamanlar vaktıymıs sız oldunuzmu
Ne aşısı canım bende kayıt yaptırdım sağlık ocağında ama aşı için aramadılar hiç..
Ben de benzer bir sistem düşünüyorum.
Büyüyen beşik bana çok mantıklı geliyor. Dolap ve hatta belki şifonyer düşünüyorum.
Şimdilerde belki hepsine ihtiyacı olmayacak ama yatağı kısmetse büyüdüğünde de kullanacağımızı planlayarak alacağımız için, dolabı da yatağına uyumlu olsun diyorum.
merhaba bende sabah gidip sağlıkocağında aşımı oldum ikinci aşı için 11 Kasım tekrar randevu verdi.
kolumda biraz da ağrı var hemen geçer inşallah...
Bazı Modellerde Beşik büyüyünce iki adet şifonyer olarak ayrılıyor çekmeceli bölüm o yüzden şifonyer almayı düşünmedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?