2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben bi tek eşime sürpriz yapmıştım mama önlüğü tasarlayıp onu hediye etmiştim bebeğe ait bir tek o var:)) onun dışında şuan ihtiyaç listesi çıkartıyorum aklıma gelenleri liste halinde bi yere yazıyorum ki almaya karar verdiğimiz anda şaşırmayalım ne alcaktık biz diye :))
eminönünde havuzluhan diye bi yer varmış ben hiç gitmedim ama ablam anlatmıştı. Orda bebek kıyafetleri falan çok uygunmuş ve toplu olarak alınabiliyormuş Anne için de varmış bişeyler ama nasıldır bilen fikrini söylesin ben hiç gitmedim..
Evet fikirlerimiz çoğunluk seninle aynı ne güzelll:))) ben niyeyse kız çocuklara pembe erkek çocuklara mavi formatını sanki bebekleri kalıba sokuyomuşuz gibi hissedip sevmiyorum. Yeğenlerime bile hediye alırken elim hiç pembeye veya maviye gitmedi hiç..
Bebeğim gelsin ben onun çıplak tenine kokusuna hayran kalacağım ona eminimmmmm.

İnsan kendinde olmayanı karşısındakinde görmez. Sen özel bir kadın olduğundan ablandaki o güzelliği fark etmiş olmalısın. Hani şimdi burda olsan ağlaya ağlaya ben de seni öpücem o denli yani.

amargi yazdığınla ağlattın beni yaaa.. güzellik kalpten gelir.. Senin de kalbinin güzel olduğuna o kadar inanıyorum ki şu evreye kadar yazdıklarınla olsun verdiğin tepkilerle olsun.. Canımsın bakarsın bir gün karşılaşır bol bol ağlaşır öpüşürüz neden olmasın ki

kilom aynı kaldı derken aslında kilo verdim ama doğum kilom ile doğuma girdiğim kilo aynı kaldı.. şöyle söylim doğum sonrası 75 dim sanırım..

anladım, diyabet çıksın kimse istemez tabii ki ama kilo kontrolü açısından da yararlı oluyor belli ki. ben de şekerim varmış gibi hamur işinden ve tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum. 18.haftadayım 3,7 kg aldım. Fazla mı diye endişeleniyorum:44:

ben daha önce kızım için Havuzluhan'a gittim. Evet bazı konularda girer girmez halledebilmeniz çok önemli ama gene de puset, park yatak gibi konularda zayıflar. Gene de bir uğranılası. Özellikle bebek odası süslemeleri için bir sürü çeşit var. Bir de benden tavsiye emzik, biberon, gögüs pompası gibi şeylerden çok stoklamayın, ben emzik aldım kızım asla ağzına almadı. bebeğe göre değişiyor ihtiyaç listeniz.

Ben bepanthol kullanıyordum güzel bir nemlendiriciydi. ama hamilelik esnasında tiksindim şuan hiç bişey kullanamıyorum. clinique tarzı kremler de yüzde bağışıklık yaptığından ve bırakılınca direk yüz tepki verdiğinden kullanmaya hep çekinmişimdir. Benim de yüzüm pul pul. 21 ekim de dermotoloğ'a gideceğim. Eğer uygun bir krem verir veya önerirse yazarım mutlaka :))

O şekilde düşünme sakın. Benim gittiğim doktor profosör ve benim doktor kontrollerinde tansiyonlarım çıkınca eşime ödev vermişti ve demişti ki hemen gidiyorsun ve dijital bir tansiyon aleti alıyorsun ve günde 3 4 kez ölçüp bi yere kaydediyorsun. eğer öyle olmuş olsaydı adam kesinlikle söylerdi hamilelik tansiyonunu farklı şekilde takibe almak gerek diye ki bizim doktor fena pimpiriktir. seyahate ve denize girmeme bile izin vermezdi. o yüzden fazla kafanı takma ve ben hep dijitalle ölçüyorum. Hatta tansiyonumun düştüğümü hissettiğim anda ölçtüğümde gerçekten de düşük çıktığını görüyorum. İstersen markasını da yazarım şuan gayet memnunum..

ayy çok iyi olur canım bi zahmet

Bende çok aç oluyorum ama çok çabuk doyuyorum yada yiyemiyorum gün içinde de böyle .Acaba zamanla düzelirmi? Üzülüyorum bebek beslenemiyormu diye

Ben de senin gibi olmayı çok isterdim. İşin ilginç tarafı gebelik ve yemek yemek ile ilgili tavsiyeler tıpta varolan akademik klavuzlar, ultrason gibi görüntüleme tekniklerinin öncesine dayanıyor. Yani1980 lerin öncesine. Şmdi artık doktorlar kilo konusunda çok temkinli. Gebelere yürüyüş ve diyet öneriyorlar. Ben vitaminleri ve demiri sürekli almayı unutuyordum. Dün akşam eşim bir açıklama yaptı. Tüm o haplar bebek için değil. Çünkü bebek zatem vücudun depoladıklarını kullanıyor ve içeride zevk-i sefa içinde yaşıyor. Tüm o haplar annenin kendi sağlığı için dedi. Sen hiç endişe etme bebek beslenemiyor diye. O içerideki pek rahat. İşini de sağlama almış. Sen kısacası kendine dikkat et.

kızlar merhaba ben bugun sağlık ocağında aşı oldum bu zamanlar vaktıymıs sız oldunuzmu

Merhaba canım çok teşekkür ederim içime bi nebzede olsa su serptin .. Benim ilk doktor hiç böyle bişi var demedi ikinci doktor söyledi ve histeraskopi ve laporaskopi yapalım dedi ben başka bir doktora gittim oda çok ufak dedi üstündede durmadı çok..zaten ben o ayda hamile kaldım bugün tam 15+6 günlük olduk çok şükür şuana kadar iyi geçti sadece geçen haftaki kontrolde plasentada hafif kanama görünüyor dedi bol bol dinlenme verdi.. İnşallah bende senin gibi sağlıklı bi şekilde dünyaya getiririm oğlumu..

ayy çok iyi olur canım bi zahmet

Braun'un tansiyon ölçme aleti fotosu da aşağıda ekleyebilmişimdir inşallah :)) kalp hizana getirene kadar seni yönlendiriyor ve sonra ölçüme başlıyor. Ölçülen değerlerin kendi hafızasına kaydediyor. Farklı bir yere yazma gereği duymuyorsun. Güzel bişey tavsiye ederim.

Canım bu bilekten ölçenmi acaba eğer öyleyse onlar çok doğru sonuç vermiyorlarmış.. Benimde ilk başlarda doktorda ölçümlerimde hep yüksek çıktı doktor günde iki defa ölçmemi ve not almamı söyledi ona göre gerek duyurulursa ilaca başlatmak için.. Çok araştırdım bende tansiyon aletlerini hep koldan ölçenleri tavsiye ettiler koldan çırtçırtlı ama dijital ekran..genelde şuan hastanelerde kullanılan zaten aldım ben çok memnunum şuan için tansiyonumda iyi gidiyo tuzu kestim tabi..

kızlar merhaba ben bugun sağlık ocağında aşı oldum bu zamanlar vaktıymıs sız oldunuzmu

merhaba bende sabah gidip sağlıkocağında aşımı oldum ikinci aşı için 11 Kasım tekrar randevu verdi.
kolumda biraz da ağrı var hemen geçer inşallah...

Ne aşısı canım bende kayıt yaptırdım sağlık ocağında ama aşı için aramadılar hiç..

[FONT=Comic Sans M[COLOR="#DDA0DD"]canım zaten benıde aramadılar ılk kayıt yaptırmaya gıtımde 8 ekımde gel asın var dedı ocakta ve subat ıcınde gun verıd ogunlerdede kontrole gıdıcem.canım benımde kolum ağrımıyor ama 2 gun ağrıyabılır dedı ağrırsada sorun etme korkma yanı.tetenoz asısıymıs.kızlar b arada benım bugunlerde akıntım baya gelıo sızın ne durumda[/COLOR]S][/FONT]

Bazı Modellerde Beşik büyüyünce iki adet şifonyer olarak ayrılıyor çekmeceli bölüm o yüzden şifonyer almayı düşünmedim ben.

merhaba bende sabah gidip sağlıkocağında aşımı oldum ikinci aşı için 11 Kasım tekrar randevu verdi.
kolumda biraz da ağrı var hemen geçer inşallah...

ne aşısı acaba biz görev yaptığımız yere aile hekimini öğrenmek için başvurmadık henüz geç kalmamışımdır umarım

Bazı Modellerde Beşik büyüyünce iki adet şifonyer olarak ayrılıyor çekmeceli bölüm o yüzden şifonyer almayı düşünmedim ben.

dediğinizi geçenlerde gördüm yan tarafındaki alt degiştirme ve çekmeceleri var büyüyo altında da çekmeceleri var
daha sonra o çekmeceler çıkıp küçük komidin beşik çıkınca oyun parkı altı da baza oluyo fiyatı 500 dü 450 yaparım dedi

merhaba herkese... ya ben çok mutluyum ya Allahıma şükürler olsun çokk aşık olduğum bir kocam var akşam olsun biran önce eve gidip aşkıma sarılayım diye can atıyorum bebeğimizde aşk bebişi oldu oda çok mutlu bir yaşam sürecek bizim gibi inşallahh hepinize aşk dolu mutlu bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…