çok iyiymiş fiyat hangi il ve hastane canım
Merhaba güzel anne adayları. Kontrolüm vardı bu sabah. Her şey yolundaymış çok şükür. Kızım oluyorİlk kızım şuan 17 aylık. İkincisi de kız. Yaşları da çok yakın. Aynı ablam ve ben gibi olacaklar. Çok mutluyum.
kızlar malum hepimizin haftaları birbirine yakın ayrıntılı ultrason vakti geliyor erken randevu almak gerekiyormuş erdem hastanesini aradım 300 dedi çok pahalı ya hiç araştırdınızmı ben bakmaya başlıcam artık
selam güzel anneler
2 hafta sonraya randevu aldım uzun süre olacak bebeğimi görmeyeli ya
cinsiyetinide bilmiyoruz bi ben kaldım topikte galiba cinsiyetini öğrenemeyen
selam arkadaşlar,4 ekimde kontrolüm vardı doktor kıza benziyo demişti, ne zaman kesin belli olcak diye sorunca kız işte bidahaki ay yine bakarız ama kız dedi, baştan doktoru kız deyipte sonradan erkek diyenler oldumu aranızda...
Merhaba güzel anne adayları. Kontrolüm vardı bu sabah. Her şey yolundaymış çok şükür. Kızım oluyorİlk kızım şuan 17 aylık. İkincisi de kız. Yaşları da çok yakın. Aynı ablam ve ben gibi olacaklar. Çok mutluyum.
selam arkadaşlar,4 ekimde kontrolüm vardı doktor kıza benziyo demişti, ne zaman kesin belli olcak diye sorunca kız işte bidahaki ay yine bakarız ama kız dedi, baştan doktoru kız deyipte sonradan erkek diyenler oldumu aranızda...[/QUOTE
13.haftanın sonunda doktorum erkeğe benziyor ama emin değilim demişti.15+2 yim dün başka bir doktora gitmiştim %85 kız dedi bilemiyorum ben de sonradan erkek derler mi yine değişir mi diye düşünmeden edemiyorum.Önce sağlık tabi ama insan merak ediyor işte..
selam arkadaşlar,4 ekimde kontrolüm vardı doktor kıza benziyo demişti, ne zaman kesin belli olcak diye sorunca kız işte bidahaki ay yine bakarız ama kız dedi, baştan doktoru kız deyipte sonradan erkek diyenler oldumu aranızda...
mrb arkadaşlar bugün doktora çıktım cinsiyet öğrenmek için.....ilk gebeliğim ve doktor erkek dedi ....benim de bir oğlum olacak.sanırım erkek oranı sayfada daha yüksek :)
mrb arkadaşlar bugün doktora çıktım cinsiyet öğrenmek için.....ilk gebeliğim ve doktor erkek dedi ....benim de bir oğlum olacak.sanırım erkek oranı sayfada daha yüksek :)
canım yok sorune tme gıt hemen kayıt yaptır hamıelle oldunu bıldır takıp edıolar hamıleını değerleırnı yazıolar ccouk olunca cok ısımıze yarıcak aıle hekımlerı.ası zaten 16.haftada felen baslıo kayıt yaptır bıranonce ol asını her hamıle ıcın gereklıymıs cnm
"kesinlikle şart" denilmemekle birlikte, uzmanlar tetanoz aşının ne anneye ne de bebeğe bir zararının olmadığını, bilakis tetanoza karşı koruyucu olduğunu, bu yüzden devletin sağlık ocakları kanalıyla bu aşıyı ücretsiz olarak hamilelere yaptığını belirtiyorlar.Bugun benide aradilar 20.haftanda gel diyede ya doktorum bole biseyden bahsetmedi yaptirmak sartmi
Selam Kızlar,
Ben yine bi konuda takıldım kaldım. Doğumu hangi hastanede yapacaksınız ve fiyat araştırmasına başladınız mı?
aslında mühim bir konu araştırmaya başladım bile ama araştırdıklarımın fiyatı uçuk ötesi uçuk napcam bilmiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?