2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

hadi hayırlısı bir kız daha yer alıyor topikte

Merhaba, ben dün randevumu aldım. Kadıköy medipol'de riskli gebelik uzmanı perinatolog Hakan Bey'den. İlk gebeliğimde doktorum kesinlikle işinde uzman bir perinatolog tarafından yapılması gerektiğini söylemişti. 2 yıl önce 350 TL vermiştik. Şimdi yanılmıyorsam SSK ile anlaşma yapmışlar. 260-TL ödeme yapacaksınız dediler randevu alırken.

merhaba göbişler napıyosunuz nasılsınız bakem:)ben bugun doktora gittim muayeneye griptim birazda ondan gittim bebişin durumu nasıl diye,doktor iyi beslemişin dedi hamile kaldıgımdan bu yana hep bi hafta önden gidiyor bebiş acaba doktora adet gunumumu hesaplayamadım ama eminim 26mayıs doktorum erken döllenme olmuştur dedi.anlamadım nasıl erken döllenme o nedemek oluyo bilgisi olan arkadaşlarım beni bilgilendirirse cunku şimdi adet tarihimi 19mayıs olarak yazdı doktorum cunku busefer dogumtarihini hesaplamakta gucleniriz dedi ve 2mart olan dogum 26şubata çekti artık nezaman dogurucam şaştım iyice yani şubata kaydı dogumum hayırlısı allahtan kafam karışmadı degil ama yani.buarada kesin 100%100 erkek bebişim yüz üsttü duruyor yani baş aşşaydı:))))komik çocuk allahım bize bagaslasın bebişlerimizi.

selam arkadaşlar,4 ekimde kontrolüm vardı doktor kıza benziyo demişti, ne zaman kesin belli olcak diye sorunca kız işte bidahaki ay yine bakarız ama kız dedi, baştan doktoru kız deyipte sonradan erkek diyenler oldumu aranızda...

banada kıza benziyo dedi ama kesin değilmiş, bu cumartesi randevum var bakalım kesinleşicek mi?????

mrb arkadaşlar bugün doktora çıktım cinsiyet öğrenmek için.....ilk gebeliğim ve doktor erkek dedi ....benim de bir oğlum olacak.sanırım erkek oranı sayfada daha yüksek :)

herkese merhaba, bugün ben de gittim doktora, bir kez daha erkek olduğu kesinleşti, 20. haftadan sonre değişmez artık sanırım, alışverişe başlayabilirm. 21 cm 320 gr olmuş bebişim. doktor detaylı ultrason için erken dedi, daha doğrusu renkli ultarson için doktor burda ben bakarım, alsında başka bir merkeze yönlendiriyoruz ama ekstradan para ödemen gerekir, gerek yok ben burdan bakacağım dedi sağolsun, ama 3 hafta sonra yeniden gelmemi istedi. ama organlarına baktı, gayet sağlıklı görünüyoruz çok şükür.

faranjitim vardı 3-4 gündür, şimdi gribe çevirdi, öksürmekten bebişim de ben de bir hal olduk, öksürdükçe psikoljik olarak suyum geliverecek korkusu yaşıyorum, Allah 'ım ne zaman bitecek bu işkence, hergün dua ediyorum bir an önce iyileşeyim diye

ooh ohh ne güzeeel, ben de iki kız annesi olmayı çok istedim ama ksımet olmadı, şimdi erkeğe konsantre olduk çok şükür amaa artık bir kız daha isteğim nedeni ile üçüncü çocuğu doğuracğım sanırım

Canım deminki mesajı sana yazdım ama alıntı yapmayı becerememişim :)

haftan doğru ise 16. hafta da pek değişeceğini sanmıyorum, çünkü erkek olsa pat diye gösterdiğini söylüyor herkes, ama için rahat etmediyse haftaya biraz daha büyümüş olur, bayramdan sonraya başka bir doktora daha görün derim.

mrb arkadaşlar bugün doktora çıktım cinsiyet öğrenmek için.....ilk gebeliğim ve doktor erkek dedi ....benim de bir oğlum olacak.sanırım erkek oranı sayfada daha yüksek :)

evet erkek ayı oldu mart ayı, maşallaahh kızlarımıza da erkeklerimize de, seninki de hayırlı olsun.

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
bana sanki kız daha çokmuş gibi geldi

kızlar sağlık ocağından aradılar bugün gittim.kontrol için.sağlık ocağına giderken biraz hızlı yürüdüm sanırım.tansiyonumu olçtü hemşire 14-8 çıktı yüksek dedi.hızlımı yurudun dedi bende evet dedim.biraz bekledikten sonra yine ölçtü bu sefer 13-8 çıktı.dediki takibe alıcaz yarında bi ölçelim yüksek çıkarsa druna yönlendircem dedi.bende stres yaptım.bide kiloma baktı.57 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 64 çıktım.fazla kilo almışsın dikkat etmen lazım dedi.benimde cnm sıkıldı biraz.:26::26::26::26:

Bugun benide aradilar 20.haftanda gel diyede ya doktorum bole biseyden bahsetmedi yaptirmak sartmi

Bugun benide aradilar 20.haftanda gel diyede ya doktorum bole biseyden bahsetmedi yaptirmak sartmi
"kesinlikle şart" denilmemekle birlikte, uzmanlar tetanoz aşının ne anneye ne de bebeğe bir zararının olmadığını, bilakis tetanoza karşı koruyucu olduğunu, bu yüzden devletin sağlık ocakları kanalıyla bu aşıyı ücretsiz olarak hamilelere yaptığını belirtiyorlar.

sonucta sıze asıyı vuran veya vurdukmak ısteyende bır doktor kızlar sağlık ocağı olsa bıle tabıkı sız bılırsınız ama ben vurdurudm zaten nettende arastırısanız herkeısn vurdurduğunu gorurusunuz

Selam Kızlar,

Ben yine bi konuda takıldım kaldım. Doğumu hangi hastanede yapacaksınız ve fiyat araştırmasına başladınız mı?
aslında mühim bir konu araştırmaya başladım bile ama araştırdıklarımın fiyatı uçuk ötesi uçuk napcam bilmiyorum ((

Selam hangi ildesin? İstanbuldaysan yardımcı olabilirim benim gittiğim hastane diğer özellere göre oldukça uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…