2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ne aşısı acaba biz görev yaptığımız yere aile hekimini öğrenmek için başvurmadık henüz geç kalmamışımdır umarım

canım yok sorune tme gıt hemen kayıt yaptır hamıelle oldunu bıldır takıp edıolar hamıleını değerleırnı yazıolar ccouk olunca cok ısımıze yarıcak aıle hekımlerı.ası zaten 16.haftada felen baslıo kayıt yaptır bıranonce ol asını her hamıle ıcın gereklıymıs cnm

Göknilcilsem aklıma harika bir fikir geldi. İsmi neden SADE olmasın? Kendi gibi duru bir kız olur. Ne dersin?

evet çok farklı fikrin çok güzel olabilir aslında.Anneme dün MİNA ismini söyledim annem biliyomuş anlatmaya
başladı içine çok sindi mina olsun bence dedi diğer kızımımada annem bakıyo bana çok destekçi sanırım
MİNA olcak hayırlısı bakalım doğana kadar fikir değişmezse :)

ben doktorun tavsiyesiyle bunu aldım markayı falan doktorum vermişti. ve benim tansiyonum düştüğünü hissettiğim anda ölçtüm ve gerçekten de düşük çıktığını gördüm. Bir arkadaşın da geçenlerde tansiyonum çıktı heralde ensemden bir ağrı geliyor bi bakar mısın dedi onunkini de ölçtüm gerçekten de yüksek çıktı.ben deneyimlerime dayanarak tavsiye ettim. Araştırmadım eşim araştırdı benim yerime.. o yüzden ben bundan çok memnumum. Bir de 2,3 dakika arayla ölçtim bakalım ölçüler sapıtacak mı diye. birebir aynı sonucu verdi. Herkesin kendi tercihi canım:))

ne aşısı acaba biz görev yaptığımız yere aile hekimini öğrenmek için başvurmadık henüz geç kalmamışımdır umarım

tetanoz aşısı sağlık ocakları hamile olduğunu kullandıklaı sistemden görüp tlf arıyor gelip kaydınızı yaptırın diye sen enkısa zamanda sağlık ocağına gidip kaydını yaptırmanda fayda var.Ben özel hastaneyede gidiyorum ama sağlık ocağıda kontrollerini yapıp dosyana işlemesi gerekiyormuş.

selam güzel anneler
2 hafta sonraya randevu aldım uzun süre olacak bebeğimi görmeyeli ya
cinsiyetinide bilmiyoruz bi ben kaldım topikte galiba cinsiyetini öğrenemeyen

evet kızlar sağlık ocaklarını ihmal etmeyin onlarda sonuçta sağlık bakanlığına bildiriyolar gebeleri
bizim sağlık ocağı kan testimi yapıyor kalp atışlarını dinliyoruz ben çok memnunum ebeciğimden

kızlar malum hepimizin haftaları birbirine yakın ayrıntılı ultrason vakti geliyor erken randevu almak gerekiyormuş erdem hastanesini aradım 300 dedi çok pahalı ya hiç araştırdınızmı ben bakmaya başlıcam artık

Maltepe üniversite hastanesini dene. Orada dr aygen var. Detaylı ultrason onun işi. Bir sor. Az fark alıyorlar.

cumartesi giitğimde bayramdan sonra yapalım aşını dedi. 20. haftam dolmuş olacak batramdan sonra.

canım ben yedıncı ayd ayaptılanları bıle duydum ama bu haftalarda baslıomus yatptırmak sende bayramdan sonra hemen yaptırısın bısey olmaz zaten amac bızı mıkroplardan korumak

ben ozel hastaneden aldım detalı ultrason ıcın randevu kasım 9a verdıler sadece ultrason 70 tl cd ve resım ıstersek 90 tlmıs bana uygun geldı sızınkıler cok pahalıymıs

Fiyatı iyiymiş hangi marka ya da hangi mağazadan aldınız?

kaçıncı haftada ayrıntılı ultrason ben olmadı tıp fakültesinde yaptırırım çünkü çok pahalı

Benim sağlık ocağındaki aile hekimim belli.Ama böyle bir bildirimde bulunmadım. Gittiğim doktor özel bir hastaneye bağlı. bütün tetkiklerimi orada yaptırıyorum . aşıyı da orada olacağım. Bu durumda aile hekimine bildirmek zorunda mıyım ki?

canım bende ozel hastaneye gıdıorum kendı doktorum var fakat sağlık ocağına kayıt yaptırman zorunlku olduğu ıcın kayıt yaparken oda senın gebelığnı takıp etmek zorunda mecbur kendıacısından kanını tansoıyonunu hersyeını takıp edıo ve ası olmamıd ao soyleıd kendı doktorum soylemedı zaten sağlık ocaklaır yapıomus senın naısl bılemıcem ozaman doktoruna danıs.bıldırıp bıldırmıceğını bılemıcem

Fiyatı iyiymiş hangi marka ya da hangi mağazadan aldınız?

yani bilindik bi marka tercih etmedim sadece saglam ve işlevsel olsun istedim bebek eşyaları satan bir mobilyacıdan begendim çok saglamdı ve derinlik ve genişlik iyiydi sonra baza olması beni cezbetti açıkçası

ilk başta bebek odalarına bakınca caymıştım fiyattan dolayı ama bunu alıp halı ve perde ve ahşap çekmeceli komidinle kombin yapıcam inşallah. Bence siz de normal bi bebek eşyaları satan dükkanlara göz atın henüz erken bir sürü fikir alırsınız ben her gördüğüm dükkana dalıyom valla

evet haklısın ben netten araştırdım öyle yazıyodu teşekkür ederim benide bilgilendirdiğin için isim bulmak zor işmiş :)

Merhaba güzel anne adayları. Kontrolüm vardı bu sabah. Her şey yolundaymış çok şükür. Kızım oluyor İlk kızım şuan 17 aylık. İkincisi de kız. Yaşları da çok yakın. Aynı ablam ve ben gibi olacaklar. Çok mutluyum.

cnm şimdi tekrar baktımda sen elisayla esilayı karıştırdın sanırım netten baktım senin dediğin esilanın anlamıymış elisa hz.zekeriyanın eşinin ismiymiş istersen googleden elisanın kuranda geçen anlamı diye yazarsan çıkıyo zaten hayırlısı bakalım bilgin olsun diye söyleme gereği duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…