ne aşısı acaba biz görev yaptığımız yere aile hekimini öğrenmek için başvurmadık henüz geç kalmamışımdır umarım
Göknilcilsem aklıma harika bir fikir geldi. İsmi neden SADE olmasın? Kendi gibi duru bir kız olur. Ne dersin?
Canım bu bilekten ölçenmi acaba eğer öyleyse onlar çok doğru sonuç vermiyorlarmış.. Benimde ilk başlarda doktorda ölçümlerimde hep yüksek çıktı doktor günde iki defa ölçmemi ve not almamı söyledi ona göre gerek duyurulursa ilaca başlatmak için.. Çok araştırdım bende tansiyon aletlerini hep koldan ölçenleri tavsiye ettiler koldan çırtçırtlı ama dijital ekran..genelde şuan hastanelerde kullanılan zaten aldım ben çok memnunum şuan için tansiyonumda iyi gidiyo tuzu kestim tabi..
ne aşısı acaba biz görev yaptığımız yere aile hekimini öğrenmek için başvurmadık henüz geç kalmamışımdır umarım
kızlar merhaba ben bugun sağlık ocağında aşı oldum bu zamanlar vaktıymıs sız oldunuzmu
Maltepe üniversite hastanesini dene. Orada dr aygen var. Detaylı ultrason onun işi. Bir sor. Az fark alıyorlar.kızlar malum hepimizin haftaları birbirine yakın ayrıntılı ultrason vakti geliyor erken randevu almak gerekiyormuş erdem hastanesini aradım 300 dedi çok pahalı ya hiç araştırdınızmı ben bakmaya başlıcam artık
cumartesi giitğimde bayramdan sonra yapalım aşını dedi. 20. haftam dolmuş olacak batramdan sonra.
dediğinizi geçenlerde gördüm yan tarafındaki alt degiştirme ve çekmeceleri var büyüyo altında da çekmeceleri var
daha sonra o çekmeceler çıkıp küçük komidin beşik çıkınca oyun parkı altı da baza oluyo fiyatı 500 dü 450 yaparım dedi
kızlar malum hepimizin haftaları birbirine yakın ayrıntılı ultrason vakti geliyor erken randevu almak gerekiyormuş erdem hastanesini aradım 300 dedi çok pahalı ya hiç araştırdınızmı ben bakmaya başlıcam artık
canım yok sorune tme gıt hemen kayıt yaptır hamıelle oldunu bıldır takıp edıolar hamıleını değerleırnı yazıolar ccouk olunca cok ısımıze yarıcak aıle hekımlerı.ası zaten 16.haftada felen baslıo kayıt yaptır bıranonce ol asını her hamıle ıcın gereklıymıs cnm
Benim sağlık ocağındaki aile hekimim belli.Ama böyle bir bildirimde bulunmadım. Gittiğim doktor özel bir hastaneye bağlı. bütün tetkiklerimi orada yaptırıyorum . aşıyı da orada olacağım. Bu durumda aile hekimine bildirmek zorunda mıyım ki?
Fiyatı iyiymiş hangi marka ya da hangi mağazadan aldınız?
Selam Göknilcisem,
Ben de elisa koymayı düşünüyordum ama ben de farklı anlamlar biliyorum. Senin yazdığın anlamların hepsini şuan senden öğrendim. Ben ilk okuduğumda anlamını Allahı zikreden demek olduğunu okuyup etkilenmiştim. Sonra fetfa sitesinde ise elisa'nın bir ayette geçen bir kelime olduğu ve anlamının Öğle namazı ile ikindi namazı arasındaki süre olduğunu ve daha anlamlı isimler konulması gerektiğini gördüm. O yüzden çelişkide kaldım. Ben de Mila ismini çok seviyorum onun anlamı da Canım Bitanem demek Bi de başka dilde barış anlamındaymış.
İsimlerin anlamları heryerde farklı farklı o yüzden çok iyi araştıralım.. Mesela ecrin ismi de çok güzel deniliyor ama tavsiye edilmeyen isimler arasında .Aynı şekilde irem de öyleymiş İrem Yalancı cennet demekmiş. okuyunca çok şaşırmıştım. Halbuki güzel anlamlı diye beğenio koyuyoruz. Bizi yanıltan insanları Allah bildiği gibi yapsın ne diyim
ben ozel hastaneden aldım detalı ultrason ıcın randevu kasım 9a verdıler sadece ultrason 70 tl cd ve resım ıstersek 90 tlmıs bana uygun geldı sızınkıler cok pahalıymıs
Selam Göknilcisem,
Ben de elisa koymayı düşünüyordum ama ben de farklı anlamlar biliyorum. Senin yazdığın anlamların hepsini şuan senden öğrendim. Ben ilk okuduğumda anlamını Allahı zikreden demek olduğunu okuyup etkilenmiştim. Sonra fetfa sitesinde ise elisa'nın bir ayette geçen bir kelime olduğu ve anlamının Öğle namazı ile ikindi namazı arasındaki süre olduğunu ve daha anlamlı isimler konulması gerektiğini gördüm. O yüzden çelişkide kaldım. Ben de Mila ismini çok seviyorum onun anlamı da Canım Bitanem demek Bi de başka dilde barış anlamındaymış.
İsimlerin anlamları heryerde farklı farklı o yüzden çok iyi araştıralım.. Mesela ecrin ismi de çok güzel deniliyor ama tavsiye edilmeyen isimler arasında .Aynı şekilde irem de öyleymiş İrem Yalancı cennet demekmiş. okuyunca çok şaşırmıştım. Halbuki güzel anlamlı diye beğenio koyuyoruz. Bizi yanıltan insanları Allah bildiği gibi yapsın ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?