2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Anladım canım.Teşekkürler.

tebrikleer..Mutluluğunuz hep daim olsun inş.

Ben de henüz öğrenemedim :) Bakalım perşembe randevum var inş gösterir bebişim kendini.

Ben de sizdenim:) Hayırlısı bakalım.

mrb arkadaşlar bugün doktora çıktım cinsiyet öğrenmek için.....ilk gebeliğim ve doktor erkek dedi ....benim de bir oğlum olacak.sanırım erkek oranı sayfada daha yüksek :)

Hayırlı olsun.Oğluşunu huzurla kucağına al inş.

benimde bir kızım var şimdiki erkekmiş,bana da üçüncü yolu göründü

Selamm,

Ben istanbul maltepedeyim. Anadolu yakası. hangi hastane peki?

Bende anadolu yakasındayım..
Selimiyede Via hospital normal doğum 1000 tl yeni zamlı hali bu uzun süre zam olmayacağını öğrendim..
benim dr m serpil hanım daha önce başka hastanedeykende ona gidiyordum. Doktorumu çok seviyorum aynı zamanıa hastanenin başhekimi çok tecrübeli. Her konuda ayrıntılı bilgilendiren rahatlatan ve norma dogum taraftarı bir insan.. Birde burası yeni bir hastane ve çok güzel bir özelliği var tüm personelş drları hemşireleri temizlikçisinden hastabakıcısına kadar bayan personel.. Normalde kadın erkek personel ayrımı yapmam ama doğum çok özel bir an.. Kendi dr nuz bi aksilik olup doğumunuza giremediğinde daha önce hiç muhatap olmadığınız ve erkek birinin doğumunuza girecek olması beni ürküten bir durumdu açıkçası ama şuan rahatım. Hastanenin yeni doğan yoğun bakımı vs de mevcut. Bunun dışında hatıradgım 2500 tl lik bir doğum paketi var. Hamilelik boyunca harcadıgınız tum masraflar muayne ücretleri, tüm testler ( ikili, üçlü testler kan idrar tahlilleri doppler vs) doğum fotoğrafı, ayrıntıl oda susleme ( misafirler için cup cake vs dahil) doğum da dahil bu fiyata, be çok ayrıntılı araştırma yaptım bu konuda. Bu kadar iyi bir dr la bu fiya. Dogm yapabılecegımbaska bır hastane bulamadım eşimde dr olduğu için az çok hastanelerin politikalarnı biliyorum. O yüzden dr a güvenebilmek en önemli şey..
ortalama özel hastanelerde 1750-2000-2500 doğum fiyatları tabi bide uçuk olanlar var şifa da 8500 mesela.. Academic hospitalda aynı şekilde

nasıl yani anlamdım herkeze ayrı fiyatmı söylüyorlar geçen hafta aradım bana 1500 tl dedi hastane şaşırdım

Merhaba canım bende geçen haftaya kadar aynı durumdaydın geçen hafta yeni doktora gittim ve tanıştım çok iyi bir kadın çok sevdim çok ilgili ve en önemlisi ben çok stresli evhamlı yapım var bunu farketti çok sakin ve sakinleştiriyor ayşe nurcan ünlüer çengelköy medivia hastanesinde doğum yaptıyorum dedi guzele benziyor gidip görücem doktorla anlaşmalı olduğu için sezeryan 800 normal 600 müş ama doktor anlaşmasız bilmiyorum

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.

bende anadolu yakasındayım ve özel echomar göztepeye gidiyorum normal doğum 2,500 sezeryan 2,800 2013 fiyatları böle

Dr nuz dışardan sanırım o durmda hem hastane hem dr ayrı ücret alıyor diye biliyorum.. Ayrıntılı hastane ile görüşmenizde fayda var ben medivia ya çok yakınım orda kürtaj bile 750 tl idi bundan bir buçuk sene önce :/

bende anadolu yakasındayım ve özel echomar göztepeye gidiyorum normal doğum 2,500 sezeryan 2,800 2013 fiyatları böle

Evet ortalama bu fiyat genelde.. Via hosptialda doğum fotoğrafı oda süsleme artı 9 ay boyunca gittiğin tüm muayne ve testler 2500 e geliyor yeni bir hastane olduğu için tanıtım amaçlı sanırım çünkü doğum fiyatına yapıyor tüm bunları

evet hastaneye baktım güzele benziyor ama yeni açılması vs.. biraz tedirgin oldum niyeyse biraz köklü hastaneler olsun istiyordum bu hastane daha eylül 2013 te faaliyete geçmiş. Yine de çok sağol bilgilendirme yaptığın için. Ben doktoruma kadıköy şifaya gelip gelemiceni sorucam eğer gelirse orda da yapabilirim doğumu. ama çok feci stresli bir durum iyi araştırıp soruşturmak lazım..

Haklısın tabiki köklü olması önemli ama onlarda çok uçuk fiyatlar alıyor şifa 8500 normal 10000 sezeryana alıyor çok fahiş bi fiyat 10000 nedir allah aşkına :) bu arada hastaneye sene başından beri gidiyorum ben eylülde açılmadı, en önemliside dr .. İhtisasını bakırköy sadi konukta yapmış çok tecrübeli biri yıllarca devlet hastanelerinde çalışmış özele de başhekim olarak başlamış öncesinde medivianın başhekimiydi. Bu hastanenin kurumuyla tamamen o ilgilenmiş açıkçası hastaneden önce dr çok önemli başka bi hastaneye gitse daha fazlasını vermeyi göze alır hastanemi değiştiririm ama tabi 10000leride vermem.. Dediğim gibi en önemlisi dr nuz güveniyorsanız onun önereceği hastaneye de güvenirsiniz. Sanırım sizin dr dışardan gelecek doğuma o zaman hastanenin yoğun bakım vs gib imkanlarının olması yeterli olacaktır sizin için tabi birde bunların yanında fiyatının uygun olması..

benim de kızım 17 aylık ve bir kızım daha olacak:))
benim kardeşim yok hep isterdim kız kardeş. güzel bir şey değil mi?

Aslında benim doktorum acıbademde profösör. Dün fiyat bilgisi aldım ve ben sezeryan düşünüyorum.Normal doğumdan korkuyorum ((( Benim özel sigortam var özel sigortam için yapılan fiyat 7600 TL 4500 Tl sini sigortam karşılayacak o sebeple bana 3100 civarında bişey kalacak. tabii bu 2013 fiyatları 2014 te ne olur Allah kerim. daha 5 ay var ama şimdiden stres yapmaya yetti hakikaten

Ay kizlar saka gibi yaa benim ilk 3 ay hic bulantim olmadi ama dun bugun lavaboya zor yetisiyorum bu haftalarda mide bulantisi olurmuymus yaa

Allah gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin canım. Çok sağol.

benim de kızım 17 aylık ve bir kızım daha olacak:))
benim kardeşim yok hep isterdim kız kardeş. güzel bir şey değil mi?

Ne güzel ya. Durumumuz aynı desene. Valla ben ilk çocuğuma tüp bebekle 33 yaşında kavuşabildim. Bende kızım tek kalacak diye çok üzülüyordum. Ama rabbim bunu doğal yolla verdi. Bence de kesinlikle hem iyi gün hem kötü gün için kardeş lazım.
Sağlıcakla alırsın inşallah ikinci kızını da kucağına.

Son düzenleme:

Gerçekten stres sebebi ben hamile kalmadan araştırmaya başlamıştım :)
sigortanız varsa 3000 yine ortalamalarda kalıyor dr nuz da prof muş içinizi rahat tutun.. Ama normal doğum konusunda korkunuzu yenmeye çalışın epiduralle normal doğumun acısız olduğunu söylüyor yaptıranlar en azıdan epidural normal düşünün tamamen belden aşağısı uyuşuyor.. Sezeryan sonrası toparlanma süreci daha uzun sonuçta bir ameliyat ve genl anestezi alırsanız uyanma ve emzirme süreniz baya sarkıyor ve ilk yarım saatte emzirmek çok önemli hem ilk süt açısından hemde anneyle bebeğin bağı açısından hatta doğum sonrası depresyona sezeryan yaptıran annlerın daha çok yakalandığını biliniyor, eşim dr oldğu için bu konulara çok yakınız tabiki karışmak istemem ama kendinizi ikna edebilirsiniz bence :) bende mesela sezeryandan korkuyorum bi aksilik olurda mecbur kalırsak die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…