2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızllaaaaaarrr yardım ediiiin ölüyoruuuum !!! dünden beri bir mide yanması başladı bende 24 saat yanıyoo. napacağımı şaşırdım bu nasıl bi dert böyle. naaptıysam geçmiyo bide dün yediğim yemek yüzündendir sabah uyandığımda geçer dedim hala devam ediyo. sizde de vardır bu dert naaptınız nası başediyosunuz bana da bi söyleyiverin nooluurrr ( ilaç da kullanmak istemiyorum sevmem zaten mide ilaçlarını ama bu gidişle bağımlısı olucam.....

rennıe duo şurup kullanıyorum canım rahatlatıyor ben de ilaç kullanmayı sevmiyorum ama midem fena..mecbur kullanıyorum doktorum yazdı.

benim öyle sağ yada sol taraf şiş değil ortada duruyor genelde bebeğim babamız da bende net hissedebiliyoruz yerini dokunarak. yalnız arada sırada sağa yada sola doğru büzülüyor mu kızım ne yapıyor karnımın tamamı bi tarafa kayıyor dışarıdan bakınca da anlaşılabiliyor annem de eşim de farkediyor dışarıdan bakarak :):):) gün içinde iki üç kere hissedebiliyorum bebegin hareketlerini genelde içimde kıpırdadgıni farkediyorum bazen de ufak tekmecik atıyor yavrum. bunları hissetmek mükemmel bi duygu :)

sarı leblelebi anında kesiyor iş yerimde bile var kurtarıcım benim, bir de ılık süt ve armut iyi geliyor bana ama leblebiyi tek geçerim

Bende kayıt yapmaya gittim ordada kontrole çağıracaklarını söylediler şimdiye kadar hiç aramadılar ozaman yarın bi uğrayıp sorayım bende..benimde akıntım oluyor beyaz bazende sarımsı doktorum çok normal olur dedi..

Tabiki herkesin kendi tercihi canım ben bu alet için demedim mutlaka doğru ölçüyordur.. Ama genel anlamda öyle diyor doktorlar koldan olanlar daha net ölçüyormuş benim babam başta olmak üzere neredeyse bütün ailemde hipertansiyon sorunu var maalesef oyüzden tansiyon aletleriyle bayağı içli dışlı olduk.. Şuan benimde ara ara çıkıyor ama daha net teşhiş konulmadı.. Biraz hassas olduğumdan yorum yaptım yoksa bunu kullanmış değilim..:)

Bende ilaç sevmem ama midemde çok ekşime ve yanma oluyor mecbur gavıscon şurup kullanıyorum iyi geliyor.. Bide yatmadan yarım saat önce ılık sütte iyi geliyor mideye diye biliyorum..

rennie duo werdi doktorum bana iyi geliyor

Kızlar merhaba,
Geçen yıl bir bebek kaybı yaşamıştım. Maltepe üniversite hastanesinde kaldım. O berbat anlara rağmen doktorlar ve hemşirelerden çok memnun kalmıştım. Tabi acıbadem kadar lüks bir yer değil ama benim beklentilerimi karşılamştı. İşleyiş tp fakültesi gibi. Sabahları va akşamları öğretim üyeleri asistanlarla birikte vizite geliyor, dosyanı inceliyor vs. Aynı zamanda da yarı özel diyebiliriz yani vakıf üniversitesi. Ama fiyatlar özel hastane kadar pahalı değil. Ayrıca her türlü girişimi öğretim üyeleri yapıyor. Sgk ile anlaşmalı ve çok az fark aldığından diğer yerlere göre çok hesaplı. İsterseniz bir araştırın.

rennıe duo şurup kullanıyorum canım rahatlatıyor ben de ilaç kullanmayı sevmiyorum ama midem fena..mecbur kullanıyorum doktorum yazdı.

sarı leblelebi anında kesiyor iş yerimde bile var kurtarıcım benim, bir de ılık süt ve armut iyi geliyor bana ama leblebiyi tek geçerim

Bende ilaç sevmem ama midemde çok ekşime ve yanma oluyor mecbur gavıscon şurup kullanıyorum iyi geliyor.. Bide yatmadan yarım saat önce ılık sütte iyi geliyor mideye diye biliyorum..

rennie duo werdi doktorum bana iyi geliyor

kızlar çok sağolun yardımlarınız için. sütü dün gece denedim sadece 5 dakika etki etti sonra yine yanmalar ! yarın hemen hem sarı leblebi alıcam hem de eczaneden şurup alıcam. inşallah bende de etki eder hatta nooolur etsin yoksa geç haftalar geç de doğsun bebiş :))

gecmis olsun canim tam mevsim gecisi ve hastalik mevsimi dikkat et okuldan da bulasiyor olabilir

kiz naptin sen ? saka saka allah gonlune gore versin insallah

bir çok alıntı yapmıştım ama hepsi silinmiş ne çok yazmışsınız bikaç gün girmedim oku oku ancak bitirdim.amargiciğim bende 30 kilo aldım ilk hamileliğimde kızım henüz 2 yasına girmeden hamile kaldım ve hepsini vermiştim şimdi yeniden aldım tabiki.en doğru kararı vermişsin bende bu hamileliğimde diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.emzirme döneminde bol su içerek hamur işinden uzak durarak kiloları vereceğiz.
ben özele gittiğim için devlete gitmediğimden kaydım sağlık ocağına düşmedi sanırım beni kimse aramadı .ilk hamileliğimde 4 doz tetanoz oldum 5..doz olacaktımki hamileyim sanırım benim aşılarım yeterli 5.dozuda yaptırırım.
perşembe günü büyük gün juniourımı görmeye gidiyorum 40 gün sonra:)
normal doğumdan korkan bir hamiş okudum bende sezeryandan korkuyorum inşallah yine normal doğum olur herkesin doğumu farklı oluyor doğum hikayeleri var ssvd grubunda ben okudukça motive oluyorum.orda sezeryan olan hanmlar normal doğum yapmaya çalışıyor ilk doğumunuzu önyargıyla sezeryan seçmeyin bir sorun olursa tabiki sezeryan ama son çare olmalı bence.
isim konusundada karar versem bile çevremde kimseye söylemicem kimse yorum yapmasın sürpriz doğumda söylerim diyeceğim

Hele şükür benim gibi olan da varmış ben sezeryandan korkuyorum. Korku ki ne korku anlatilacak gibi degil.cogunluk beni sezeryana alın diye bağırır ben dogumda bebek gelmiyor dediklerinde sakın beni sezeryana goturmeyin diye bagiriyordum:26: demek benim gibi biri de varmış. Ay cok mutlu oldum opuyorum seni

merhabalar hanımlarr
nasılsınız bakalım?
bu sıra pek giremiyorum işler yoğun.siz de epey muhabbet etmişssiniz yahu:)

Ben şuanda özel bir hastanede kontrollerimi yptırıyorum dr.çok iyi ve bütün hastaları çok memnun fakat hastanenin yoğunluğunda memnun değilim açıkcası..dr.bir yukarıya çıkıyor acil hastalarına bakmak için bir muayene odasına iniyor bir yukarıya çıkıyor doğum için bir aşağıya anlıcanız dr.um perişan oluyor hasta yoğunluğundan....ve benim doğumum sezaryan olacak....şuanda aklımda medipol mega üniversite hastanesi var harika bir hastane özelin özeli desem yeridir....hastane prof.doçent kaynıyor yeni doğan yoğun bakım ünitesi vs..vs... her şey var her türlü aksiliklere karşı....Bakalım kısmetse orada doğum yapmayı düşünüyorum....

Canım hiç üzme kendini septumdan kaynaklanan sıkıntılarda bebek 8. haftaya kadar ancak gelebiliyor benim 2 düşüğüm de 8. haftada oldu yani sen sıkıntılı dönemi atlatmışsın hiç kafana takma. Allah'ın izni ile alacaksın paşanı kucağına.

evet cnm normal doğum yaptım bir sıkıntı olmazsa yine normal doğum isterim heralde ilk doğumun.ben kolay bir doğum yaptığımı söyleyemem ama nedenleri önceki gece 2 saat uyumuştum kendi sancım değildi suni sancıydı kendi sancım olsa daha iyiymiş.hemde erkendi biraz daha evde sancımı bekleseydim keşke.1cm açılma vardı ve sıfır sancı.yatarak sancı çektim halbuki ayakta daha kolay atlatabilineceğini öğrendim eminim dinlenmiş olsaydım ve daha rahat olsaydım herşey daha kolay olacaktı.rahat olmaya çalış son aylarda uykunu al mutlaka valla ben uykusuz bir gecenin ardından doğuma yakalandım uykusuzluğun verdiği bir yorgunluk oldu.bende ilkinde çok korkmuştum inşallah bu kez neyin ne olduğunu biliyorum rahat gireceğim doğum hikayelerini oku.bol bol yürüyüşünü egzersizini yap merdiven in çık fazla kilo almamaya çalış.nefes egzersizleri var son aylarda.Doğumun kolay olsun inşallah

Destegin için sagol.benim de ilki normaldi.dedigin gibi cok yürüdüm. Hergün 2 saat. Ama bu sefer yuruyemem.kanamadan dolayı devamlı yatış halindeyim.suanda dogumdan cok bebegimin yaşamasını istiyorum.inan dogumu hic kafaya takmiyorum. İnşallah senin de gönlüne gore olur.

Ben de mecburen memorial da yapcam kismetse dogumy ve sezeryan.ilki sezeryandi cunku epidural.dr memorial la anlasmali oldugu icin sadece baska alternatif yok

arkadaşlar son kontrolümde bebeğin plesentasının çok aşağıda olduğunu öğrendim,doktorum kanama riski fazla dedi,dinlenmemi önerdi,şu ana kadar kanama yaşamadım ama tekrar yukarı çıkması lazımmış,böyle bir durum yaşayan var mı,tedirgin oldum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…