kızllaaaaaarrr yardım ediiiin ölüyoruuuum !!! dünden beri bir mide yanması başladı bende 24 saat yanıyoo. napacağımı şaşırdım bu nasıl bi dert böyle. naaptıysam geçmiyo bide dün yediğim yemek yüzündendir sabah uyandığımda geçer dedim hala devam ediyo. sizde de vardır bu dert naaptınız nası başediyosunuz bana da bi söyleyiverin nooluurrr( ilaç da kullanmak istemiyorum sevmem zaten mide ilaçlarını ama bu gidişle bağımlısı olucam.....
yok canımm öyle düşünme bak sen de ani hareketlerde falan belli bölgende hassaslık hissediyorsun demekki bebiş ordaşişlik konusunda da başka kimsede duymadım karnımın belli bölgesi daha şiş diyeni, bende sanırım bi sorun var sağ tarafım daha şiş ve ani hareketlerde sağ tarafım hassaslaşıyor ama her hamile bir değil canım , erkek bebek konusunda da annem diyor 2.5 aylıkta hissetmen lazım diye ama ben bir kere hareketlerini hissettim o da 4 aydan sonra
kızllaaaaaarrr yardım ediiiin ölüyoruuuum !!! dünden beri bir mide yanması başladı bende 24 saat yanıyoo. napacağımı şaşırdım bu nasıl bi dert böyle. naaptıysam geçmiyo bide dün yediğim yemek yüzündendir sabah uyandığımda geçer dedim hala devam ediyo. sizde de vardır bu dert naaptınız nası başediyosunuz bana da bi söyleyiverin nooluurrr( ilaç da kullanmak istemiyorum sevmem zaten mide ilaçlarını ama bu gidişle bağımlısı olucam.....
Bende kayıt yapmaya gittim ordada kontrole çağıracaklarını söylediler şimdiye kadar hiç aramadılar ozaman yarın bi uğrayıp sorayım bende..benimde akıntım oluyor beyaz bazende sarımsı doktorum çok normal olur dedi..[FONT=Comic Sans M[COLOR="#DDA0DD"]canım zaten benıde aramadılar ılk kayıt yaptırmaya gıtımde 8 ekımde gel asın var dedı ocakta ve subat ıcınde gun verıd ogunlerdede kontrole gıdıcem.canım benımde kolum ağrımıyor ama 2 gun ağrıyabılır dedı ağrırsada sorun etme korkma yanı.tetenoz asısıymıs.kızlar b arada benım bugunlerde akıntım baya gelıo sızın ne durumda[/COLOR]S][/FONT]
ben doktorun tavsiyesiyle bunu aldım markayı falan doktorum vermişti. ve benim tansiyonum düştüğünü hissettiğim anda ölçtüm ve gerçekten de düşük çıktığını gördüm. Bir arkadaşın da geçenlerde tansiyonum çıktı heralde ensemden bir ağrı geliyor bi bakar mısın dedi onunkini de ölçtüm gerçekten de yüksek çıktı.ben deneyimlerime dayanarak tavsiye ettim. Araştırmadım eşim araştırdı benim yerime.. o yüzden ben bundan çok memnumum. Bir de 2,3 dakika arayla ölçtim bakalım ölçüler sapıtacak mı diye. birebir aynı sonucu verdi. Herkesin kendi tercihi canım:))
rennıe duo şurup kullanıyorum canım rahatlatıyor ben de ilaç kullanmayı sevmiyorum ama midem fena..mecbur kullanıyorum doktorum yazdı.
sarı leblelebi anında kesiyor iş yerimde bile var kurtarıcım benim, bir de ılık süt ve armut iyi geliyor bana ama leblebiyi tek geçerim
Bende ilaç sevmem ama midemde çok ekşime ve yanma oluyor mecbur gavıscon şurup kullanıyorum iyi geliyor.. Bide yatmadan yarım saat önce ılık sütte iyi geliyor mideye diye biliyorum..
rennie duo werdi doktorum bana iyi geliyor
faranjitim vardı 3-4 gündür, şimdi gribe çevirdi, öksürmekten bebişim de ben de bir hal olduk, öksürdükçe psikoljik olarak suyum geliverecek korkusu yaşıyorum, Allah 'ım ne zaman bitecek bu işkence, hergün dua ediyorum bir an önce iyileşeyim diye
ooh ohh ne güzeeel, ben de iki kız annesi olmayı çok istedim ama ksımet olmadı, şimdi erkeğe konsantre olduk çok şükür amaa artık bir kız daha isteğim nedeni ile üçüncü çocuğu doğuracğım sanırım
bir çok alıntı yapmıştım ama hepsi silinmişne çok yazmışsınız bikaç gün girmedim oku oku ancak bitirdim.amargiciğim bende 30 kilo aldım ilk hamileliğimde kızım henüz 2 yasına girmeden hamile kaldım ve hepsini vermiştim şimdi yeniden aldım tabiki.en doğru kararı vermişsin bende bu hamileliğimde diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.emzirme döneminde bol su içerek hamur işinden uzak durarak kiloları vereceğiz.
ben özele gittiğim için devlete gitmediğimden kaydım sağlık ocağına düşmedi sanırım beni kimse aramadı .ilk hamileliğimde 4 doz tetanoz oldum 5..doz olacaktımki hamileyim sanırım benim aşılarım yeterli 5.dozuda yaptırırım.
perşembe günü büyük gün juniourımı görmeye gidiyorum 40 gün sonra:)
normal doğumdan korkan bir hamiş okudum bende sezeryandan korkuyorum inşallah yine normal doğum olur herkesin doğumu farklı oluyor doğum hikayeleri var ssvd grubunda ben okudukça motive oluyorum.orda sezeryan olan hanmlar normal doğum yapmaya çalışıyor ilk doğumunuzu önyargıyla sezeryan seçmeyin bir sorun olursa tabiki sezeryan ama son çare olmalı bence.
isim konusundada karar versem bile çevremde kimseye söylemicem kimse yorum yapmasın sürpriz doğumda söylerim diyeceğim
Selam Kızlar,
Ben yine bi konuda takıldım kaldım. Doğumu hangi hastanede yapacaksınız ve fiyat araştırmasına başladınız mı?
aslında mühim bir konu araştırmaya başladım bile ama araştırdıklarımın fiyatı uçuk ötesi uçuk napcam bilmiyorum((
Merhaba canım çok teşekkür ederim içime bi nebzede olsa su serptin .. Benim ilk doktor hiç böyle bişi var demedi ikinci doktor söyledi ve histeraskopi ve laporaskopi yapalım dedi ben başka bir doktora gittim oda çok ufak dedi üstündede durmadı çok..zaten ben o ayda hamile kaldım bugün tam 15+6 günlük olduk çok şükür şuana kadar iyi geçti sadece geçen haftaki kontrolde plasentada hafif kanama görünüyor dedi bol bol dinlenme verdi.. İnşallah bende senin gibi sağlıklı bi şekilde dünyaya getiririm oğlumu..
Hele şükür benim gibi olan da varmışben sezeryandan korkuyorum. Korku ki ne korku anlatilacak gibi degil.cogunluk beni sezeryana alın diye bağırır ben dogumda bebek gelmiyor dediklerinde sakın beni sezeryana goturmeyin diye bagiriyordum:26: demek benim gibi biri de varmış. Ay cok mutlu oldum opuyorum seni
Destegin için sagol.benim de ilki normaldi.dedigin gibi cok yürüdüm. Hergün 2 saat. Ama bu sefer yuruyemem.kanamadan dolayı devamlı yatış halindeyim.suanda dogumdan cok bebegimin yaşamasını istiyorum.inan dogumu hic kafaya takmiyorum. İnşallah senin de gönlüne gore olur.evet cnm normal doğum yaptım bir sıkıntı olmazsa yine normal doğum isterim heralde ilk doğumun.ben kolay bir doğum yaptığımı söyleyemem ama nedenleri önceki gece 2 saat uyumuştum kendi sancım değildi suni sancıydı kendi sancım olsa daha iyiymiş.hemde erkendi biraz daha evde sancımı bekleseydim keşke.1cm açılma vardı ve sıfır sancı.yatarak sancı çektim halbuki ayakta daha kolay atlatabilineceğini öğrendim eminim dinlenmiş olsaydım ve daha rahat olsaydım herşey daha kolay olacaktı.rahat olmaya çalış son aylarda uykunu al mutlaka valla ben uykusuz bir gecenin ardından doğuma yakalandım uykusuzluğun verdiği bir yorgunluk oldu.bende ilkinde çok korkmuştum inşallah bu kez neyin ne olduğunu biliyorum rahat gireceğim doğum hikayelerini oku.bol bol yürüyüşünü egzersizini yap merdiven in çık fazla kilo almamaya çalış.nefes egzersizleri var son aylarda.Doğumun kolay olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?