2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Günaydıınnn,
ne kadar güzel kendini normal doğuma adapte etmişsin. ama çevremde normal doğumu hiç normal geçmeyen bir çok tanıdığım varken bi de şahit olmuşken o artık bende fobi oldu. hani %1 lik normal doğum ihtimali bile kalp atışlarımı hızlandırmaya yetiyor. Genel anestezi olmayı düşünmüyorum zaten spinal veya epidural yaptıracağım. o vakitte sütün gelmemesi annenin sersemlemesi çok uzun süreli olmuyor. bir de ağrı hissetmediğiniz için ilk aşamada bebeğinizle hemen iletişim kurabiliyorsunuz. Sizi bu açıdan tebrik ediyorum ayrıca :))

Selam Amargi,
Öncelikle kaybın için çok üzüldüm ve sağlıklı olduğun ayrıca tekrar anne adayı olduğun için de çok sevindim:))
maltepe üniversitesi hastanesi'nde benim de eşim ameliyat olmuştu dediğin gibi hastanedeki doktor ve hemşireler çok ilgililerdi sahiden.
hastanede temizdi.
Sen maltepeye yakın yerlerde mi oturuyorsun? Ben de maltepe de oturuyorum evime de çok yakın aslında. Kadın Doğum doktorları nasıl acaba hiç giden oldu mu ? Tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı ?

Normal doğumdan korkan benim:)))
Ben de sizi bu cesaretinizden ötürü tebrik ederek öpüyorum kızlaaarrrr

Selam Asudeduru,

Şimdi baktım da hastaneye hakikaten bahsettiğin kadar varmış çok güzel görünüyor fiyatları ne acaba diye düşünürken Bağcılar'da olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradım ((
Neyse ben dön dolaş yine acıbademde yapıcam heralde hastane buluyorum ama doktoru beğenmiyorum. zor iş bunlar zor

Eml gexen hafta normal dogurmaya calisan bir kadinin yanina yatirildim kanamadan acil dogumhanede sinir krixi gecirdim zaten bol olan kanamam akti gitti normalmi asla asla diyorum nesi normal oda ayri benim ilk dogumum sezeryan oldu 5_6 saat sonra kalktim o gece o hastansdeydim o notmsl doguram kadin sasirdim bsn hep inledi halbuki normal doguranlari hep cok tucalete gidip s.cmis gelmis gibi benzetirler hani rahat bu kadar,net korkmamistim

Neyse ben niye geldim kanamam var gecende yazdim cevap alamadim plesenta asagida degil yada dr asagida demedi ama plesantaya bagli kanama var 20 gundur gecmiyor artik merak ediyorum hrpmi kanicam aranizda bu riskleri geciren atlatan veya hala yataklara mahkum olan varmi

günaydın kızlar dün doktor kontrolümüze gittik 3 lü tarama için kan verdik ve cinsiyetini gösterdi.ikinci kızım geliyo

Günaydın arkadaşlar,
İstanbul'da olanlar, Aralık'ta anne bebek fuarına gidecek misiniz?
Faydalı bir şeyler bulur muyuz?
Sizce o zamana kadar alışveriş konusunda biraz oyalansak mı?

Normal doğumdan korkan benim:)))
Ben de sizi bu cesaretinizden ötürü tebrik ederek öpüyorum kızlaaarrrr

Emel sen yine de acele karar vermeden önce Hypnobirthing – Mongan Yöntemi kitabını bir oku, kendine ve bebeğine bir şans ver.
Korkutucu olanlar kadar, çok güzel normal doğum hikayeleri de var.
Allah hepimize hayırlı, sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin.

ben ağrıdan öte diğer etkileriyle de ilgileniyor ve korkuyorum. ağrı çok farklı bir durum zaten.. Birincisi vajinal bir yırtılma veya dikiş durumunda zaten sezeryanlılardan daha fazla mikrop kapma riskin var çünkü dışkı yaptığın yere çok yakın istediğin kadar temizlesen de yine de ihtimal daha fazla bana göre. Sezeryanda dikiş artık yapıştırma olarak olduğu için çok fazla dikiş ile ilgili sıkıntı yaşamıyorsun. ama vajinal yolda dikişlerine çok dikkat etmen gerekiyor ve dikişine bişey olduğu anda eğer dış dikişse tekrar müdahale ediyolar ama işten dikişse kendiliğinden geçer diye geri gönderiyolar ki bi tanıdığımın içten dikişleri patlamış doktor öyle deyip göndermiş.
normal doğumda çok güçlü olman gerekiyor ki çat diye doğurabilesin. Yani 12 saat sancı çeksen ve bu süre zarfında yemek bile yedirmiyolar güç mü kalır ki insanda ıkınasın. Benim arkadaşım geceden sabaha kadar sancı çekmişti nerde 20 saattir açtı artık gücü tükendiği için sezeryan olmuştu bebeği tehlikeye girdiği için. Evet her hamilelik ve doğum farklı ama benim başıma da gelmeyeceğini nerden bileyim diyerek hemen vazgeçiyorum normal doğumdan. hiç bana göre bişey değil. Normal doğumu destekleyenleri de her zaman ayrı ayrı tebrik etmişimdir.

kanama ile ilgili soruna gelince şuana kadar benim başıma gelmediğinden bilmiyorum. ama burda okuduklarıma göre kanama alanı azalıncaya kadar yatıp dinlenmek gerekiyormuş.Allah acil şifa versin..

Günaydın arkadaşlar,

Günaydın Schaga
ben kesinlikle giderim o fuara illa ki faydalı ve avantajlı şeyler bulunur diye düşünüyorum. C&R da mı yoksa başka bir yerde mi fuar. Yada ben en kısa zamanda araştırayım da takvimime ekliyim:))

Ben ikisinden de korkuyorum ama sezeryandan daha çok.Normal yapabileceğimi düşünüyorum tabi o anki durumları Allah bilir hayırlısı olsun hepimiz için.

Eml artik kesi olmayan dogummu var diyorun ben cok hassasim oramda dikis olcana karnimda olsun cildiririm herhAlde canim Allsh korusun ben defalarca bebegimi kaybettim diye dr gittim bisey olsa sezeryana alim dedim dr dedi kucukki kurtajlik ama bebek,saglam fakat Allah korusun su saatten sonra biseyde olsa Allah esirgesin normal doguramam bu kadarlikkem bile

Günaydın arkadaşlar,

ilk defa duydum nerdeymiş gidelim yaw gerçi ozamana çoğumuz 6 ayımıza girmiş oluruz yürümek zorlanıyor ama :) olsun ama bildiğim öyle yerler daha pahalı oluyor yinede gidip görmekle fayda var nerde yeri

ilk defa duydum nerdeymiş gidelim yaw gerçi ozamana çoğumuz 6 ayımıza girmiş oluruz yürümek zorlanıyor ama :) olsun ama bildiğim öyle yerler daha pahalı oluyor yinede gidip görmekle fayda var nerde yeri

2013 mart annesi olarak bende ibs'nin fuarına katıldım, ancak hüsrana uğradim, içerideki fiyatlar mağazalarla aynı ekstra hiçbirşey yok ve oturup dinlenme yeri çok az yine de siz bilirsiniz, güzel bir gün dilerim hepinize

Güzel Hamişler, bu hafta Babywearing haftası , hiç sling'i duydunuz mu ? Bu haftaya özel hediyeli 2 yazım var bloğumda birinde sizin çok ihtiyacınız olan çatlak kremi bir diğeri sling hediyeli bir yazı dilerseniz beklerim, şansınızı deneyin belli olur, minik kuzunuz size şans getirir

ANNESİNİN PRENSİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…