Gerçekten stres sebebi ben hamile kalmadan araştırmaya başlamıştım :)
sigortanız varsa 3000 yine ortalamalarda kalıyor dr nuz da prof muş içinizi rahat tutun.. Ama normal doğum konusunda korkunuzu yenmeye çalışın epiduralle normal doğumun acısız olduğunu söylüyor yaptıranlar en azıdan epidural normal düşünün tamamen belden aşağısı uyuşuyor.. Sezeryan sonrası toparlanma süreci daha uzun sonuçta bir ameliyat ve genl anestezi alırsanız uyanma ve emzirme süreniz baya sarkıyor ve ilk yarım saatte emzirmek çok önemli hem ilk süt açısından hemde anneyle bebeğin bağı açısından hatta doğum sonrası depresyona sezeryan yaptıran annlerın daha çok yakalandığını biliniyor, eşim dr oldğu için bu konulara çok yakınız tabiki karışmak istemem ama kendinizi ikna edebilirsiniz bence :) bende mesela sezeryandan korkuyorum bi aksilik olurda mecbur kalırsak die :)
Kızlar merhaba,
Geçen yıl bir bebek kaybı yaşamıştım. Maltepe üniversite hastanesinde kaldım. O berbat anlara rağmen doktorlar ve hemşirelerden çok memnun kalmıştım. Tabi acıbadem kadar lüks bir yer değil ama benim beklentilerimi karşılamştı. İşleyiş tp fakültesi gibi. Sabahları va akşamları öğretim üyeleri asistanlarla birikte vizite geliyor, dosyanı inceliyor vs. Aynı zamanda da yarı özel diyebiliriz yani vakıf üniversitesi. Ama fiyatlar özel hastane kadar pahalı değil. Ayrıca her türlü girişimi öğretim üyeleri yapıyor. Sgk ile anlaşmalı ve çok az fark aldığından diğer yerlere göre çok hesaplı. İsterseniz bir araştırın.
Hele şükür benim gibi olan da varmışben sezeryandan korkuyorum. Korku ki ne korku anlatilacak gibi degil.cogunluk beni sezeryana alın diye bağırır ben dogumda bebek gelmiyor dediklerinde sakın beni sezeryana goturmeyin diye bagiriyordum:26: demek benim gibi biri de varmış. Ay cok mutlu oldum opuyorum seni
Ben şuanda özel bir hastanede kontrollerimi yptırıyorum dr.çok iyi ve bütün hastaları çok memnun fakat hastanenin yoğunluğunda memnun değilim açıkcası..dr.bir yukarıya çıkıyor acil hastalarına bakmak için bir muayene odasına iniyor bir yukarıya çıkıyor doğum için bir aşağıya anlıcanız dr.um perişan oluyor hasta yoğunluğundan....ve benim doğumum sezaryan olacak....şuanda aklımda medipol mega üniversite hastanesi var harika bir hastane özelin özeli desem yeridir....hastane prof.doçent kaynıyor yeni doğan yoğun bakım ünitesi vs..vs... her şey var her türlü aksiliklere karşı....Bakalım kısmetse orada doğum yapmayı düşünüyorum....
Normal doğumdan korkan benim:)))
Ben de sizi bu cesaretinizden ötürü tebrik ederek öpüyorum kızlaaarrrr
günaydın kızlar dün doktor kontrolümüze gittik 3 lü tarama için kan verdik ve cinsiyetini gösterdi.ikinci kızım geliyo
Eml gexen hafta normal dogurmaya calisan bir kadinin yanina yatirildim kanamadan acil dogumhanede sinir krixi gecirdim zaten bol olan kanamam akti gitti normalmi asla asla diyorum nesi normal oda ayri benim ilk dogumum sezeryan oldu 5_6 saat sonra kalktim o gece o hastansdeydim o notmsl doguram kadin sasirdim bsn hep inledi halbuki normal doguranlari hep cok tucalete gidip s.cmis gelmis gibi benzetirler hani rahat bu kadar,net korkmamistim
Neyse ben niye geldim kanamam var gecende yazdim cevap alamadim plesenta asagida degil yada dr asagida demedi ama plesantaya bagli kanama var 20 gundur gecmiyor artik merak ediyorum hrpmi kanicam aranizda bu riskleri geciren atlatan veya hala yataklara mahkum olan varmi
günaydın kızlar dün doktor kontrolümüze gittik 3 lü tarama için kan verdik ve cinsiyetini gösterdi.ikinci kızım geliyo
amin canımGünaydın, gözün aydın canım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
evet canım kız bebek ayrı bir güzel oluyo onu giydirmesi süslemesitebrikler cerensesilll:)))
Kızların sayısı artıyor artık ohhh ohhhh
Günaydın arkadaşlar,
İstanbul'da olanlar, Aralık'ta anne bebek fuarına gidecek misiniz?
Faydalı bir şeyler bulur muyuz?
Sizce o zamana kadar alışveriş konusunda biraz oyalansak mı?
amin canım
evet canım kız bebek ayrı bir güzel oluyo onu giydirmesi süslemesi
Hele şükür benim gibi olan da varmışben sezeryandan korkuyorum. Korku ki ne korku anlatilacak gibi degil.cogunluk beni sezeryana alın diye bağırır ben dogumda bebek gelmiyor dediklerinde sakın beni sezeryana goturmeyin diye bagiriyordum:26: demek benim gibi biri de varmış. Ay cok mutlu oldum opuyorum seni
Günaydın arkadaşlar,
İstanbul'da olanlar, Aralık'ta anne bebek fuarına gidecek misiniz?
Faydalı bir şeyler bulur muyuz?
Sizce o zamana kadar alışveriş konusunda biraz oyalansak mı?
ilk defa duydum nerdeymiş gidelim yaw gerçi ozamana çoğumuz 6 ayımıza girmiş oluruz yürümek zorlanıyor ama :) olsun ama bildiğim öyle yerler daha pahalı oluyor yinede gidip görmekle fayda var nerde yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?