2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

:)))) hakikaten yaaa aylarca pipiyi kukuyu görmek için didin dur doğduğunda da hemen beze kiloda sar kimseye gösterme olacak şey değil canım :))
aaaa valla hee benim niye aklıma gelmedi canım bol tuzlu peynirle yapılmış su böreği çekti deseydim keşke o anda oyyyy ne kadar safım iyi kullanabilirdim bunu yaw. Sıkıyosa yapmasınlar hadi bakiimmm:)) dur yada bu akşam canım su böreği çeksin evet evet su böreği aşeriyim ben :)))
yarın da mantı aşersem çakarlar mı acaba yalan olduğunu :)))
şaka bir yana da dediğin gibi sağlıkla sıhhatle gelsinler de bize gerisi hiç önemli değil yerim onun herbiyerini:)))

metabolizmanın normal doğumla pek ilgisinin olduğunu düşünmüyorum. Ben normal doğmuşum ama tiroit hastasıyım ve metabolizmam yavaş. Ablam da normal doğmuş o da tiroit hastası ve metabolizması hızlı:)) Bu tür araştırlamaları yapmaları biraz olanaksınz . sadece normal doğum ve sezeryan arasında şöyle bir fark olabilir o da ciğerle alakalı sorunlar çıkma olasılığı. O da doğum kanalında ciğerlere baskı yaptığı için içerdeki su hemen çıkıyor ama sezeryanda suyun kalma ihtimali var. ama o da çok önem arz eden bir durum değil.
Herkese Allahım hayırlısını versin.

Kurutma makinesini bende düşünüyorum ama buharlı temizliyiciyi hiç duymadım o nasıl bişey ki nerde kullanacaksın peki onu canım?
kurutma makinesinde bosch almayı düşünüyorum bosch takıntımdan dolayı ama henüz araştırmaya girişip karar vermedim. Peeffff çok şey var alacağımız nasıl halledicez bunları. valla gözümde büyüyor stres yapıyorum. Evlenirken ki stresin aynısı resmen :)))

canım buharlı temizlik makinası buharla zeminleri dolapları fayansları camları temizliyor.yüksek buhar verdiğinden mikroplarda ölüyor.ben en çok fayans ve yerleri silmek için kullanmak istiyorum.bebişlerimiz için hem kimyasaldan uzak hem mikropların yok olduğu bir temizlik diyebiliriz
ya evet o kadar çok alacak şey varki
açıkçası ben kıyafet pek almayı düşünmüyorum
daha şimdiden hediyeler gelmeye başladı
yeni doğan bebek zaten bir iki defa ancak giyiyor ve kıyafet olarakta hediye getiren çok oluyor.
onun için ben kıyafettense daha değişik ihtiyaçlara yönelmiş durumdayım.
şimdilik araştırmam bu makinalar üzerinde
bunu halledeyim inşallah oğlum için en doğal temizlik ürünlerini araştırmaya başlayacağım.işte sabundur şampuandır bunları araştırmayı düşünüyorum
bir kaç oyuncak vs bile hediye geldi
biberon oyuncak gibi ürünleride boraksla dezenfekte etmeyi düşünüyorum
bacılar bacılar ya aman herkes bildiğini paylaşsın daha öğrenecek çook şey var ben sizlerden çok istifade ediyorum allah razı oolsun hepinizden.

heee tamam şu buharlı temizliyiciler. ya onun aynısından ablam almıştı hiç reklamlardaki gibi bembeyaz yapmıyor ve ıslak bırakıyor demişti ve geri iade etmişti onunki h2mob mu öyle bişeydi ben pek itimat etmiyorum öyle şeylere. Güzel ama düşüncelerin alıp beğenirsen bize de söyler misin canım belki ihtiyacımız olur:))
Çamaşır kurutma kesinlikle ben de düşünüyorum ben ihtiyaç listesi oluştrucam ondan sonra da sırayla almaya başlayacağım herşeyi. Yoksa alışverişe çıktığımda aklıma gelmiyor ne alacaktım ben diye kukuman kuşu gibi düşünüp duruyorum:))
ben zıbın çok alıcam çünkü hediyeler genelde 1 yaş üzerine geliyor büyüyünce giyer mantığı ile :)) o yüzden yeni doğan bebeğe çok hediye gelmiyor. Benim bir de şansım yaşları küçük yeğenlerim var onlardan eğer temiz kıyafetler kaldıysa onları da ayıracaklar o yüzden ben de pek kıyafete yatırım düşünmüyorum.
Biberon da cam olmalı oyuncak için erken bence zaten 3,4 aylıkken anca oynayabiliyolar o yüzden ben sadece oyun halısı alıcam o kadar. Çünkü doğum süreci olsun mobilyalar olsun yeterince pahalı o yüzden aciliyeti olmayan şeyleri daha sonra da alabiliriz diye düşünüyorum.
Sorma yaa bende buranın müptelası oldum. Her gün okuyorum yazıyorum paylaşımlar çok güzel.

bi de çok nazlı oluyorlar insan kıyamıyor.. ben de çok duygusalım kızım da bana çekerse babamızın işi var bizimle :)))
dün eşim öğrenir öğrenmez ben ne yapıcam 3 kızla demeye başladı

amin canım

Merhaba ben özel eğitim gerektiren çocuklarla çalışıyorum normal doğumun riskleri olduğu kadar sezeryanın da var. Bu ay içinde iki tane doğum sırasında kolu hasar gören çocuk inceledim ikisi de sezeryanla doğumdu. Allah hepimize kolay sıkıntısız doğumlar nasip etsin bebeklerimizi korusun.

ya oyun halısını bende düşünüyorum ama ilerleyen dönemlerde alırım artık
zıbın konusunda katılıyorum sana
eltim bir kaç çorap ağız silme bezi zıbın vs getirmiş sağolsun
bende temiz az kullanılmış olanları kullanırım neolacakki
buharlı temizlikte h2o yu pek beğenen yok ama alf konusunda dediğim gibi gerek donanım haberde gerek burda yorumlar olumlutamam alırsam burda paylaşacağım inşallah
aslında bebeklerimiz tam güzel zamanda doğacaklar inşallah.kışa kadar baya toparlanıop büyümüş olacaklar.

niye olmuyomuş? ben kullanıyorum, qlinique bitkisel zaten.....

kızlar çatlaklar için ne kullanyorsunuz?ben 5.haftadan beri yaglanıyorum yine de çatladı

kızlar çatlaklar için ne kullanyorsunuz?ben 5.haftadan beri yaglanıyorum yine de çatladı

vaselin markalı kakao yağlı kremini kullanıyorum çok da güzel kokuyor:)ama çok sık uygulamıyorum birkaç günde bir bende henüz çatlama olmadı inşallah da olmaz:)çatlarsa da bebişlerimiz için değer:)))

Ben striacare diye bi krem kullanıyorum.. Duştan sonra da bebe yağı ile bi güzel yağlanıyorum.. 14. haftadan beri yapıyorum bunu henüz çatlamadım.. Çatlamamak gibi bi şansımız var mı bilemiyorum da illaki olur ama en az çatlakla atlatmak hedefim

selam kızlar, bişi sorcam bugün 18. haftama girdim, benim göbek deliğim açıldı yaklaşık bir haftadır, sizlerde de böyle oldu mu acaba?

Yaaaaa kizlarrrrr demin necati sasmazin esi dogum yapmis fotografini gordum o cici bici guzel narin eşi bile ne tip olmus yahuu korktum yaaa ya da bilmiyorum bana mi oyle geldi sanki pompayla sisirmisler cok cirkin gozuktu gozume yaaaa (( kendimden korkmaya basladim oyle olursam moraller sifir olur

selam kızlar, bişi sorcam bugün 18. haftama girdim, benim göbek deliğim açıldı yaklaşık bir haftadır, sizlerde de böyle oldu mu acaba?

Benim de göbek deliğim değişti. Sanki içinde bir tombiklik oluştu.
Yavaş yavaş dışarı çıkacak sanırım...

hayırlı olsun cnm bende cuma günü gidecem bebeğim gösterirse ozaman öğrenecem:) ama yazdıklarında soda testi dikkatimi çekti o nasıl oluyor, nasıl yapılıyor ?

ben artık cinsiyet huraferelerinde ulusarası takılıyorum :) yabancılar yapıyor baking soda diye geçiyor, karbonat yani

bide çiş içeriyor

karbonatın üzerine döktüğünde köpürürse erkek, köpürmezse kız diyorlar. ingilizce videolar var "gender test baking soda" filan yazarsan bulursun..
aman dikkat bizim kadar titiz değiller, bu testi mutfakta yapanlar var :83::83: insanın aklı almıyor..
neyse bende tuttu üstünde öyle bir köpük olduki..
işte bunlar hep merak

yarın juniorımı görmeye gidiyorum sorularımı hazırladım bir kaç tane soracagım

Arkadaşlar foruma yeni katıldım inşallah martta anne olacağım 17 haftalık rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…