Rabbim hepimize sağ salim dogumlar nadip etsin
Selam Asudeduru,
Şimdi baktım da hastaneye hakikaten bahsettiğin kadar varmış çok güzel görünüyor fiyatları ne acaba diye düşünürken Bağcılar'da olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradım((
Neyse ben dön dolaş yine acıbademde yapıcam heralde hastane buluyorum ama doktoru beğenmiyorum. zor iş bunlar zor
çook teşekkür ederim canım
rabbim seninde bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin..bir oğlun var heralde bunun cinsiyetini öğrendinmi..
oyyy canım benim yaaa. Sen son zamanlarda forumlarda falan bebeğini kaybeden veya hamileyken eşini aldatan erkeklerin hikayelerini falan okudun mu ki? eğer öyleyse onların etkisiyle de rüyanda görmüş olabilirsin. rüyalarında bunları görüp kocana zindan etme sakın dünyayı heee :)) doğum yaptıktan sonra çok fena dalga konusu olursun :)))
Kızlar bu gün bir şey öğrendim doğum yapacağımız hastaneyi en az 6 aylık hamileyken seçmemiz gerekiyormuş.mesela 7.aydan sonra hastane değiştirirsek orda doğum yapamazmışız...bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın ufak bir araştırma yapayın dedim ama bir şey öğrenemedim bilgisi olan paylaşsın lütfen:) kardeşim medipol mega da çalışıyor doğumumu orada düşünüyordum doktorumu falan o ayarlıcaktı doktor hangi hastanede doğum yapacaksa en az 6 aylıkken kontrollerini o hastanede yapması gerekiyor yoksa hastaneler sorumluluk kabul etmiyorlarmış bu tür karışıklıklar olduğunda kanunen böyle bir şey çıkmış sizin bundan haberiniz varmı ????? bunları doçent kadın doğumcu söylemiş çok şaşırdım....bayramdan sonra kontrole gidip orda devam edicem ve bu konu hakkında bilgi alıcam buraya yazarım kızlar ama o zamana kadar çatlıcam sanırım
Ben kakao yagi suruyorum gobege bosey olmadi ama sag gogsum az catladi ama bide popom catladi benm yaaailginc yaa ben bosey sorcm suana kadar ultrasona kac defa grdiniz.
Iyi aksamlar kucuk gobisler ogullariniza isin buldunuzmu biz cok kararsizis bu arada gobegimin sag yani acidi butun gun sizdede oluyomu
sanada iyi aşamlar canım..sanırım sende benim gibi oğlan bekliyorsun :) biz babası ve abisiyle Doruk ismini düşünüyoruz kısmet olursa :)) o ağrılar oluyor canım benimde bebişim hep sağ tarafıma toplanıyor hep sağ tarafımda sanki bir kürdanla hafifce dürtülmüş gibi oluyorum dün doktoruma sordum ulturasondada baktımızda bebeşimin ayaklarının sağ tarafımda olduğunu ve tekmelediğini gördük :)) çok aşırı ve devamlı olursa ağrın doktora git yinede için rahat etsin :)
Doruk ismi cok guzel oglun ismiyle buyusun ins.ya bizde doruk var bide hep guzel isimleri kaptilar benden once doguranlar
oda güzelmişsaol canım. daha çok var oluşları kucamıza almaya o zamana kadar güzel bir isim bulursun merak etme..... Selim,Burak,Emre,Erdem,Kaan,Berat,Çağan,Ediz,Giray,Gökmen,Kanat gibi isimlerde hoşuma gidiyor :))
Canim yazdiklarinin icinden esim caganla buragi begendi bende mert istiyodum hep senelerdir oglum olursa oda merti istemiyo pöff yanliz ortak noktada bulussakta gene cayiyoruz nezor biseymis isim koymak yakistiramiyo insan hicbiseyi:)) ayy oglum benim yaaa rabbim onu gonlume gore verdi coj sukur
kızlaaar bugün benim doğum günüm :)) ama bebeğim yüzünden benim pabuç şimdiden dama atıldı. kimse beni düşünmüyo hediye alırken bile onu düşünüp alıyolar. ah bu keratalar daha doğmadan hayatımızın başrolüne geçtiler.
Selim dusundugumuz isimlerden onde olani. İlk oglumun adi salih. İsim tavsiyelerine acigim.oda güzelmişsaol canım. daha çok var oluşları kucamıza almaya o zamana kadar güzel bir isim bulursun merak etme..... Selim,Burak,Emre,Erdem,Kaan,Berat,Çağan,Ediz,Giray,Gökmen,Kanat gibi isimlerde hoşuma gidiyor :))
Kizlar kesin olarak oglum oluyor. Bir tane daha var. Kaynana olacagim en dislisinden.
Selim dusundugumuz isimlerden onde olani. İlk oglumun adi salih. İsim tavsiyelerine acigim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?