2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

nice güzel mutlu huzurlu senelere inşallah canım. sana hediye diye bebeğe hediye alma sezonu başlamış bulunmaktadır :))
bücürük bunların hepsi hem analarının hem babalarının papuçları dama atılacak ailenin en küçüğü iken şimdi tahtımı kızıma vereceğim pffff bunu hiç düşünmemiştim çok kötü :))))
Şaka şaka onlar için herşeye değer..

Çok sevindim bir diyetisyen bulmana ben de bir süre sonra düşünüyorum da çevrede çok yok. Hangi diyetisyen bilgisini verebilir misin?
bi de hamilelik diyeti farklı diye biliyorum o konuda da uzman mı ki? Sen hiç merak etme diyetin 1. haftası zor geçiyor sonrası normal bir süreçmiş gibi hissederek devam ediyorsun..
Sezeryan konusuna gelince o kesi artık vajinal bölüme yakın bi yerden yapıyolar. Ben geçenlerde onun uzmanından videosunu izledim. Önceden dikey iken şuan yatay ve 5 cm lik bir kesi atıylarmış ve dikişle değil yapıştırma yoluyla birleştiriyolarmış dikiş izi olmasın diye.. Bir de sezeryandan sonra zayıflayamadım kilolar kaldı bende palavrasına da inanmıyorum. Çevremde onca sezeryanlı var ve eski hallerine dönmüş durumdalar. İsteğe bağlı bence sezeryana bağlı değil. Ben de şişmanım ve bu tamamen benim tembelliğimden kaynaklanan bir durum kimseyi,hiç bir olayı suçlayamam bu konuda. İnsanın istediğinde başaramayacağı birşey yoktur bence..

yok düşünmek değil yaşanılan şahit olunan şeyler sadece. yoksa acaba sezeryan mı normal doğum mu? diye hiç düşünmedim bile ben hep sezeryan olucam demiştim hamile olmadan önce bile :)) Ben epidural sezeryan olmak istiyorum. o güzel anı da kaçırmayacağım.

günaydın kızlar uamrım hepiniz iyisinizdir ben bugün biraz keyifsizim. böyle zamanlarda hep keşke çalışmasam diyorum
yarın kontrolüm var bebeğimi görücem çok şükür çok heyecanlıyım

Çok geçmiş olsun baloncuk (( fenalaşmandan öte bir kişinin bile sana yardım etmemesi çok üzdü beni hakikaten ( insanlarımız bu kadar mı duyarsızlaştı yaa Allahım kimsenin eline düşürmesin o zaman bizi ((
Açlığın da etkisi vardır bence çünkü hamileyken acıktığında hemen tansiyonun düşüyor. aynı belirtiler tansiyon düşüklüğünde de oluyor çünkü. Soğuk ter boşanırsın gözlerin kararır sanki rüya alemine dalmış gibi bir his sonrasını zaten hatırlamazsın. Bi de ilacı açken yaptırdıysan o da tetiklemiş olabilir. Sen mümkün olduğunca aç olmamaya çalış bi yerlere gidecekken vs.. çok geçmiş olsun tekrar..

günaydın kızlar uamrım hepiniz iyisinizdir ben bugün biraz keyifsizim. böyle zamanlarda hep keşke çalışmasam diyorum
yarın kontrolüm var bebeğimi görücem çok şükür çok heyecanlıyım

Günaydın pinoshh, senin umarım keyifsizliğin sağlık sorunundan kaynaklı değildir. Gelip geçecek bişeyse eğer hiç üzülme derim ben.. Öncelik bebişin..

günaydın güzel bayanlar,

her sabah artık kalkarken bugün işe gitmesem keşke demeye başladım. Özellikle de bütün gece yatakta dönüp durdum sebebini bilmiyorum da. Her şey yolunda gidiyor bebeğim de ben de gayet iyiyiz ama sürekli bir moral bozukluğu yaşıyorum. Çalışmak içimden gelmiyor. Hafta sonu istanbula uçuyorum. Aranızda hiç hamileyken uçağa binen var mı? kontrollerden geçerken bebeğe bir zararı olur mu acaba? geçmeyip hamileyim desem doğru düzgün göbeğim belli değil. Doktordan rapor mu alsam acaba?

sağolun kızlar cevaplarınız için , doktor bebek aspirini vermedi hiçbirşey demedi bu konuda sadece bu iğneyi yazdı adı fragmin. açlıktan tansiyonum da düşmüş olabilir evet, bundan sonra çantamda meyve bisküvi falan kesin bulunduracam . doktoru aradım az önce o da açlıktandır dedi ilaçtan değildir dedi ama inşallah öyledir. bilincim yerindeydi ama konuşamıyordum ayaktaydım yanımdaki insanların kolunu sıktım ki bana baksınlar beni farketsinler kimse bakmadı hatta rahatsız oldular galiba kollarını sıktığım için ama ne yapayım sesim çıkmıyordu yardım edin diyecem konuşamıyorum. neyse geldi geçti çok şükür Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş ben ilk defa böyle birşey yaşadım

çok geçmiş olsun canım hayret valla insanlardamı insanlşık insaf bitmiş anlamadım..... dikkat et kendine aç bırakma kendini yorma hayatım...

bizde dün oğluşumuzu görmeye dr umuza gittik ..... benim totosunu yediğim büyümüş 2 aydan bu yana hep 1 hafta önde gidiyor. onun için dr um 13.03.2013 doğum tarihi görünüyor dedi.

3 lü estimizi yaptırdık detaylı ultrason için kasım ayının ilk haftası gitcez ... bakalım hayırlısı bu arada baştan ayağa 20 cm olmuş ve 210 gr ağırlığındayız tosi olcek benim kuzum ...

bide hamilelik bakmaya gittikkocimle dün işi ikimizde kırdık aman allahım nasıl pahalı iğrenç rüküş hamilelikler bile 100 den 150 den ağzını açıyorlar ... spor modern olan 1-2 mağaza var onlarda hiç ucuz değil...bütün gün gez gez ayaklarım ağrıdı ... ne insafsızlar yaa belirli dönem giyilecek diye bir hırkaya bile 109.90 yazmışlar hırka bu yani beğendiğim 2 takım kıyafet alsam 500-600 vermem lazımdı ki çok beğendim kocim alalım çok beğendin dedi.ben yok dedim 2 kıyafetlemi gitcem işe bütün hamileliğimi öle mi geçireceğim napcam dedim ( bide giydikçe kendimi çok kilolu hissettim altı üstü 4 kilo aldım ama çok tosii olmuşumm moralim çok bozuldu anlayacağınız .....

oyüzden bugün çok yorulmuşum kasıklarım bayağı ağrıyor ama hala canım sıkkın...

Ankara da hamile kıyafeti bulabileceğim bir yer varmı uygun fiyata lcv hariç onada baktım bir kaç bişeyler var ulamazsam oradan alcam en iyisi oraydı...

Ben Defactodan 3 parça üst aldı hepsine 90 küsür birşey ödedim. Lcw den birde kot aldım. Ama ben çalışmıyorum bunlar spor kıyafetler.

Selam ben lcv dan tayt hamilelik kotu ve taytın üzerine giyilebilecek triko tunikler aldım çok da uygun ve güzeldi. Bayramda onlardan giymeyi düşünüyorum şık bir de.. Kotondan da büyük beden reyonundan kazak,tunik ve tshirtler aldım onlarda kazaklar biraz pahalıydı ama yine o kadar olsun dedim aldım. ben pek üzerinde bebekli ben geliyorum pırtlıcam falan tarzı tshirtler giymeyi düşünmüyorum:))
Belki evde veya yakın çevrelerde giymelik tshirler için kendim tasarlayıp onun baskısını yaptırabilirim. Mesela bir tane buldum. kızgın bir bebek resmi üzerine düşünce baloncuğu ve içinde "çıkarın beni burdan" diye yazdırıcam :))) kendime ait bir tasarım olur en azından süper olur :))

Selam darkangel maşallah kuzucuğuna senin de:))) hep böyle sağlıklı olsun inşallahhhh

az önce meraklanıp ekim 2013 anneleri topiğine girdim. İnsanlar canlı canlı sancılarını burda çekiyor. Onlarla birlikte bende heyecanlandım. Çok garip bişey bu yaaa bizim de o heyecanları yaşayacağımız günler gelsin inşallah tez zamanda:)))

şuan hem biotherm kullanıyorum hem bbe yağı hatta bebe yagını 5.haftadan beri kullnayrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…