kızlaaar bugün benim doğum günüm :)) ama bebeğim yüzünden benim pabuç şimdiden dama atıldı. kimse beni düşünmüyo hediye alırken bile onu düşünüp alıyolar. ah bu keratalar daha doğmadan hayatımızın başrolüne geçtiler.
Merhaba, harika bir diyetisyene başladım. Kendimi çok daha iyi hissetmemi sağladı. Bugün ilk günümü başarıyla tamamladım. Kafın yiyecek çok şey vermesine rağmen midem nasıl genişlediyse alışmam zaman alacak. Bu arada sezeryan konusunda birilerinin hissettiklerime tercüman olması beni şaşırttı. Çünkü anneler genelde normal doğumdan korkarlar. Ben daha önce rahim ameliyatı geçirdiğimden doktorum sezeryan olacağımı söylemişti. Yani rahmin hiç doğum kasılması yaşamaması gerekiyormuş. O nedenle sezeryan olacağım. Ben tam olarak korkuyor sayılmam ama o iz sinirime dokunuyor. Yani insanınkarnında boydan boya bir iz. Fikri hoş değil. Karın kasları da çok zarar görüyormuş, spor yaparken sezeryan olan annelerin çok daha fazla günler boyu o bölgeyi calıştırarak kaslara hareket etmeyi yeni baştan öğretmeleri gerekiyormuş. Kaslar kiye ayrıldığı için kendii öok zor tamir ediyormuş. Ayrıca sezeryandan sonra karnımda bir yarık çok moral bozucu. Plastik cerrah bir arkadaşım var. En azından onun amelitaya girip kapanma dikişini atmasını istiyorum ama doktoruma sormaya utanıyorum. Zaten doktor karısı kontenjanından doktor nazımı bayağı çekiyor. Bu da şımarıklık olur gibi düşünüyorum. Anlayacağımız soramıyorum :18:
ne kadar ayrıntılı düşünmüşsün herşeyi, ama çok yorar bunlar seni, strese sokar, olayı akışına bırakmak lazım, normal doğum elbette en güzelidir, ben de korkuyorum yapamam diye düşünüyorum acı eşiğim düşük olduğu için, mikrop kaparım dikişim patlar vs. diye değil, bizim o bölgemiz hassas ama bir o kadar da dayanıklı, mikroplara çok açık bir bölge olmasına rağmen kendi kendini yeniliyor farkındaysan, aksi halde kadın doğumcudan ayağımızı çekemezdik, dikişlerin o kadar problem çıkaracağını düşünmüyorum, mikrop kapma durumunun da nadir olabilecek bir duurm olacağını düşünüyorum, benim tek korkum o sancıya dayanabilir miyim korkusu. Kızımda yaşadım da o sancıyı, çok zor ama mükemmel bir sancı, iyiki de yaşamışım, içimde uhte kalmayacak.
merhaba kızlar dün çok kötü şeyler yaşadımkan pıhtılaşma genetik testi yaptırmıştım sonuç dün çıktı genimde pıhtılaşma sorunu varmış doktor iğne yazdı doğuma kadar günde bir tane kullanacam, iğneinin ilkini yaptırdım eve dönüyordum yarım saat sonra otobüste bir anda gözlerim karardı ellerim dizlerim titredi midem bulandı başıma ağrı girdi tamam artık ölüyorum dedim o derece kötü oldum ayaktaydım olduğumm yere yığıldım ,baygınlık geçirdim, Allahtan kendi durağıma gelmiştim zorla sürüne sürüne indim kaldırıma oturdum ağlama krizine girdim yarım saat ağladım bir Allah ın kulu da yardım etmedi yarım saat sonra kalktım yavaş yavaş evime gittim. açtım ondan mı oldu acaba yada yada bu iğnenin yan etkilerinde ölümcül anafilaktik şok durumları oluşabilir yazıyor sebep o mu bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım
günaydın kızlar uamrım hepiniz iyisinizdir ben bugün biraz keyifsizim. böyle zamanlarda hep keşke çalışmasam diyorum
yarın kontrolüm var bebeğimi görücem çok şükür çok heyecanlıyım
günaydın kızlar uamrım hepiniz iyisinizdir ben bugün biraz keyifsizim. böyle zamanlarda hep keşke çalışmasam diyorum
yarın kontrolüm var bebeğimi görücem çok şükür çok heyecanlıyım
çok geçmiş olsun canım allahın izniyle hiçbirşey olmaz inş. sıkma canını bebek asprini verdimi doktorun 32. haftaya kadar bana 2 doktorda tavsiye etti hem kan pıhtılaşmasını engelliyor damarları daha iyi açıyor ve bebek daha iyi besleniyor dedi
Çok geçmiş olsun baloncuk(( fenalaşmandan öte bir kişinin bile sana yardım etmemesi çok üzdü beni hakikaten ( insanlarımız bu kadar mı duyarsızlaştı yaa Allahım kimsenin eline düşürmesin o zaman bizi ((
Açlığın da etkisi vardır bence çünkü hamileyken acıktığında hemen tansiyonun düşüyor. aynı belirtiler tansiyon düşüklüğünde de oluyor çünkü. Soğuk ter boşanırsın gözlerin kararır sanki rüya alemine dalmış gibi bir his sonrasını zaten hatırlamazsın. Bi de ilacı açken yaptırdıysan o da tetiklemiş olabilir. Sen mümkün olduğunca aç olmamaya çalış bi yerlere gidecekken vs.. çok geçmiş olsun tekrar..
sağolun kızlar cevaplarınız için , doktor bebek aspirini vermedi hiçbirşey demedi bu konuda sadece bu iğneyi yazdı adı fragmin. açlıktan tansiyonum da düşmüş olabilir evet, bundan sonra çantamda meyve bisküvi falan kesin bulunduracam . doktoru aradım az önce o da açlıktandır dedi ilaçtan değildir dedi ama inşallah öyledir. bilincim yerindeydi ama konuşamıyordum ayaktaydım yanımdaki insanların kolunu sıktım ki bana baksınlar beni farketsinler kimse bakmadı hatta rahatsız oldular galiba kollarını sıktığım için ama ne yapayım sesim çıkmıyordu yardım edin diyecem konuşamıyorum. neyse geldi geçti çok şükür Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş ben ilk defa böyle birşey yaşadım
bide hamilelik bakmaya gittikkocimle dün işi ikimizde kırdık aman allahım nasıl pahalı iğrenç rüküş hamilelikler bile 100 den 150 den ağzını açıyorlar ... spor modern olan 1-2 mağaza var onlarda hiç ucuz değil...bütün gün gez gez ayaklarım ağrıdı ... ne insafsızlar yaa belirli dönem giyilecek diye bir hırkaya bile 109.90 yazmışlar hırka bu yani beğendiğim 2 takım kıyafet alsam 500-600 vermem lazımdı ki çok beğendim kocim alalım çok beğendin dedi.ben yok dedim 2 kıyafetlemi gitcem işe bütün hamileliğimi öle mi geçireceğim napcam dedim( bide giydikçe kendimi çok kilolu hissettim altı üstü 4 kilo aldım ama çok tosii olmuşumm moralim çok bozuldu anlayacağınız .....
oyüzden bugün çok yorulmuşum kasıklarım bayağı ağrıyor ama hala canım sıkkın...
Ankara da hamile kıyafeti bulabileceğim bir yer varmı uygun fiyata lcv hariç onada baktım bir kaç bişeyler var ulamazsam oradan alcam en iyisi oraydı...
Kızlar doktordan geldim şimdi kızımız olacakmış çok mutluyumm:)))
bide hamilelik bakmaya gittikkocimle dün işi ikimizde kırdık aman allahım nasıl pahalı iğrenç rüküş hamilelikler bile 100 den 150 den ağzını açıyorlar ... spor modern olan 1-2 mağaza var onlarda hiç ucuz değil...bütün gün gez gez ayaklarım ağrıdı ... ne insafsızlar yaa belirli dönem giyilecek diye bir hırkaya bile 109.90 yazmışlar hırka bu yani beğendiğim 2 takım kıyafet alsam 500-600 vermem lazımdı ki çok beğendim kocim alalım çok beğendin dedi.ben yok dedim 2 kıyafetlemi gitcem işe bütün hamileliğimi öle mi geçireceğim napcam dedim( bide giydikçe kendimi çok kilolu hissettim altı üstü 4 kilo aldım ama çok tosii olmuşumm moralim çok bozuldu anlayacağınız .....
oyüzden bugün çok yorulmuşum kasıklarım bayağı ağrıyor ama hala canım sıkkın...
Ankara da hamile kıyafeti bulabileceğim bir yer varmı uygun fiyata lcv hariç onada baktım bir kaç bişeyler var ulamazsam oradan alcam en iyisi oraydı...
Kızlar doktordan geldim şimdi kızımız olacakmış çok mutluyumm:)))
bizde dün oğluşumuzu görmeye dr umuza gittik ..... benim totosunu yediğim büyümüş 2 aydan bu yana hep 1 hafta önde gidiyor. onun için dr um 13.03.2013 doğum tarihi görünüyor dedi.
3 lü estimizi yaptırdık detaylı ultrason için kasım ayının ilk haftası gitcez ... bakalım hayırlısı bu arada baştan ayağa 20 cm olmuş ve 210 gr ağırlığındayız tosi olcek benim kuzum ...
mustela, ve duşlarda bebe yağı. Ilk bebekde çatlamadım, inşallah bunda da çatlamaz.
ben striacare diye bi krem kullanıyorum.. Duştan sonra da bebe yağı ile bi güzel yağlanıyorum.. 14. Haftadan beri yapıyorum bunu henüz çatlamadım.. çatlamamak gibi bi şansımız var mı bilemiyorum da illaki olur ama en az çatlakla atlatmak hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?