2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben önlem amacıyla 5.hafadan başladım krem kullanamya 14.haftada başladı kırmızıklıklar

cok gecmis olsun canim benim nasil uzuldum sen yazinca umarim simdi daha iyisindir insallah bir daha olmaz ve sana yardim etmeyenlere de diyecek hicbirsey bulamadin rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

Yok canım sormadım doktora.Bayramdan sonra gideceğim.O zaman sorarım.İlk haftalarda da vardı ama nadirdi bu aralar arttı.Sana da geçmiş olsun canım.İyi televizyona kavuşmuşsun darısı internetin başına.

cok gecmis olsun canim benim nasil uzuldum sen yazinca umarim simdi daha iyisindir insallah bir daha olmaz ve sana yardim etmeyenlere de diyecek hicbirsey bulamadin rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

Genic nasıl oldun?Aklımdaydın.Kanaman kesildi mi canım?

yok benim 14.haftada başladı kırmızıklıklar 5.haftadan itibaren önlem almak amacıyla başladım.4 ayda 1,5 kilo aldım

Çok şaşırdım gerçekten.Çok az kilo almışsın.Ama sanırım sadece kilodan değil hormonlardan da kaynaklanıyormuş.Ne yapalım canım kendi adıma bende %99 çatlarım diye düşünüyorum.Bazılarımız böyle erken bazılarımız biraz daha geç çatlıyor.Sen en azından elinden geleni yapmışsın.Canını sıkma yalnız değilsin.Kadınların çoğunda oluyor zaten.Çatlamayan çok az şanslı kadın var.Meleklerimizi kucağımıza alırsak çatlakların yarattığı sıkıntı hafifleyecektir.

merhabalaar
karcher markasıda çok pahalı değilmi?birde boyutu nasıl büyükmü?pratik olsun istiyorum ben kullanımı zormu
çektiği buhar haznesini temizlemesi zormu?
baloncuk bu arada sanada çok geçmiş olsun
rabbim şaafii ismiyle acilen şifanı versin inşallah
ya bu arada ben sizlere bir şey danışmak istiyorum:4 boyutlu uultrason neden yapılır?hangi tetkikler hangi teşhisler için bu ultrasonun yapılması gereklidir?

Eki Görüntüle 828307 kızlar ben uzun zamandır bunu kullanıyorum parkeye fayansa halıya kullanılıyor yanındaki küçük aparat çıkıp resimdeki gibi parçaları eklenerek cam kapı vs. temizleniyor 500 tl ye almıştım aslında açıkcası şuanlık aklım olsa okadar para verirmiyim tartışılır olsada olur olmasada olur dezanfekte olarak iyi tabi genel olarak memnunum ama daha uygunlarını almak lazım

Geçen ilkbaharda internetten taksitle almıştık.Fiyatı 1300 liraya yakındı.Büyük değil.Eski süpürgemden(beko markaydı) küçük.Bende hantal şeyleri sevmiyorum.Buharı ve süpürürken topladıklarını toz vs. su dolu bir hazneye çekiyor.Söküp yıkamak kolay.İlk başta pahalı gibi.Ama hem süpürge hem buharlı temizleyici olarak düşündüğünde fiyatı iyi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hanmlar kullandığınız herhangi bir ilaç var mı ? daha doğrusu bu haftalarda kullanılması gereken bir ilaç falan var mı ben hiç birşey kullanmmıyorum da ablam d vitamini vermesi lazımdı doktorunun dedi bana doktorum hiç birşey söylemedi :44:

Merhaba.ben 4 boyutlu için randevu aldım.50 tl verecekmişim.3 boyutlunun cd şeklindeki hali 4 boyutluymuş.ayrıntılı ultrasonmuş.organlarda bir anormali varsa tespit ediliyormuş.cinsiyet daha net belirleniyormuş.plesentanın durumu net görülebiliyormuş.

niye olmuyomuş? ben kullanıyorum, qlinique bitkisel zaten.....

ben bitki sandığından aldığım karakafes otu kremi kullanıyorum.cildim bir dönem o kadar bozulmuştu ki dermokozmetikleri bile kullandığımmda acıma ve kızarma yapıyordu.bu krem çok iyi geldi.hem tamamen doğal hemde gerçekten kırışıklara iyi geliyor

Ben sadece kan ilacı kullanıyorum.vitamin vermişti,hap yutamadığım için kullanamıyorum.hap boğazımda kalıyor.acaba vitamin kullanmamak yanlış mı?doktor gelişimi iyi dedi.

decavit ve kan yani d vitamini ilaç kullanıyorum herzaman kullanıcagım ama ben 5 ayrı ilaç kullanıyorum ama devamlı kullanılması gereken bu 2 si

hmmm bende egepol den randevu aldım ordada 50 tl
ben üçlü yaptırmadım bunu yaptırayım mı diye düşünüyordum
e iç organları için ve cinsiyet için yaptırayım bari
aamaa taaa kasımın 5 inde randevum
bu arada 20.haftasına gelen arkadaşlarım tetanoz aşınızı yaptırdınızmı?koldanmı oluyor?

decavit ve kan yani d vitamini ilaç kullanıyorum herzaman kullanıcagım ama ben 5 ayrı ilaç kullanıyorum ama devamlı kullanılması gereken bu 2 si

Demir ile D vitaminini karıştırdın sanırım yuxektopuk, kan için genelde demir veriyorlar. D vitamini de güneşten alabildiğimiz; eğer dışarı çıkamıyorsak veya güneşin pek görünmediği mevsimlerde takviye olarak veriliyor.

aahh evet canım demir yazıyor doğru

Ben multivitamin ve kalsiyum kullanıyorum.
Kalsiyum dişlerimiz ve kemiklerimiz için gerekli.
Ekstra demir hapı kullanmıyorum çünkü multivitaminde zaten var.
Vücutta demir fazlalığı da sakıncalı.
Eğer kan testi yaptırırsak ve eksik çıkarsa kullanırım sadece.

Ben sadece kan ilacı kullanıyorum.vitamin vermişti,hap yutamadığım için kullanamıyorum.hap boğazımda kalıyor.acaba vitamin kullanmamak yanlış mı?doktor gelişimi iyi dedi.

kan ilacını tahlil yapıp mı verdi ? Bende hap yutamıyorum doğru düzgün decavit i bile kullanamadım hatta toplasam bugüne kadar 1 hafta bile içmemişimdir

güneş ışığı alınamayan dönemlerde veriliyorsa ilginç çünkü ablam antalyada bol bol da güneş ışığı almasına rağmen doktoru 4. aydan itibaren d vitamini vermiş bana annenin kemik yapısı ve bebeğin kemik gelişimi için önemli dedi kullanman lazım dedi yarın doktorum izne çıkmadıysa soracağım

Bir de bu büyük ultrason nedir

çok sağol canım benim şimdi daha iyiyim sadece aşırı halsizlik var başka birşey yok çok şükür amin Allah herkezi iyi insanlarla karşılaştırsın..sen nasılsın canım nasıl oldun kanaman kesildi mi inşallah sende iyisindir..

Ben şimdi bebek ve kendim için ihtiyaç listesi hazırlamaya koyuldum. İlk aşamada 49 madde çıktı oyyyy yandık biz yandııııkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…