- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
canım senin bebiş baya büyük sorun olmuyormu benim sadece 6. hafta bebek gözükmedi kilodan ozaman baktı kalbine 104 kiloyla hamile kaldım canım suan 105 kiloyum 4 ayım bitti ama ozamandan beri hep karnımdan bakıldı sorun olmadı bende benim kilodan dolayı oluşan çatlağım olduğu için kullanmıyorum bişer sizce kullanmalımıyım??
sağolun kızlar cevaplarınız için , doktor bebek aspirini vermedi hiçbirşey demedi bu konuda sadece bu iğneyi yazdı adı fragmin. açlıktan tansiyonum da düşmüş olabilir evet, bundan sonra çantamda meyve bisküvi falan kesin bulunduracam . doktoru aradım az önce o da açlıktandır dedi ilaçtan değildir dedi ama inşallah öyledir. bilincim yerindeydi ama konuşamıyordum ayaktaydım yanımdaki insanların kolunu sıktım ki bana baksınlar beni farketsinler kimse bakmadı hatta rahatsız oldular galiba kollarını sıktığım için ama ne yapayım sesim çıkmıyordu yardım edin diyecem konuşamıyorum. neyse geldi geçti çok şükür Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş ben ilk defa böyle birşey yaşadım
hayırdır canım yaa sorun yoktur inşallah ....bebişlerde büyüyoya belki ondan oluyodur doktoruna sordunmu????
bende iyiyim canım nezleyim salya sümük idare ediyoz ......evde rahatım çok şükür ama 2 haftadır tv yoktu bugün tamirci çağırdı kociş meğer kabloyu yanlış bağlamış 2 haftadır boşuna oturmuşum yaaaa
yine nete cepten giriyorum çok özlüyom sizi
cok gecmis olsun canim benim nasil uzuldum sen yazinca umarim simdi daha iyisindir insallah bir daha olmaz ve sana yardim etmeyenlere de diyecek hicbirsey bulamadin rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
yok benim 14.haftada başladı kırmızıklıklar 5.haftadan itibaren önlem almak amacıyla başladım.4 ayda 1,5 kilo aldım
Merhaba.Ben geçen yıl buharlı temizleyicileri çok araştırdım.En son Karcher markasına karar verip aldım.Bu markayı tercih etmemin nedeni buhar püskürtme dışında püskürttüğü buharı çekme özelliğide var.Diğer ürünlerde bu yok.Ben özellikle halılar için aldığım için çekiş gücü olmasına dikkat ettim.Diğerleri sadece buharı püskürtüyor.Bu ürün hem buhar püskürtüyor hemde püskürttüğü buharı aynı anda çekiyor.Temizledikten sonra halılar o kadar güzel oluyorki yumuşacık ve parlak.Sanırım sadece buhar püskürtenlerde silinen yer ıslak kaldığı için tekrar bakteri vs. oluşuyormuş birde pislikleri sadece daha da aşağılara itiyormuş.Ben sadece koltuk halı ve camlarda denedim memnun kaldım.Elektrikli süpürge gibi de kullanabiliyorsun.Ben süpürgemide yenilemek istiyordum ayrı ayrı alacağıma ikisini bir arada kullanabileceğim bir ürün aldım.
merhabalaar
karcher markasıda çok pahalı değilmi?birde boyutu nasıl büyükmü?pratik olsun istiyorum ben kullanımı zormu
çektiği buhar haznesini temizlemesi zormu?
baloncuk bu arada sanada çok geçmiş olsun
rabbim şaafii ismiyle acilen şifanı versin inşallah
ya bu arada ben sizlere bir şey danışmak istiyorum:4 boyutlu uultrason neden yapılır?hangi tetkikler hangi teşhisler için bu ultrasonun yapılması gereklidir?
merhabalaar
karcher markasıda çok pahalı değilmi?birde boyutu nasıl büyükmü?pratik olsun istiyorum ben kullanımı zormu
çektiği buhar haznesini temizlemesi zormu?
baloncuk bu arada sanada çok geçmiş olsun
rabbim şaafii ismiyle acilen şifanı versin inşallah
ya bu arada ben sizlere bir şey danışmak istiyorum:4 boyutlu uultrason neden yapılır?hangi tetkikler hangi teşhisler için bu ultrasonun yapılması gereklidir?
niye olmuyomuş? ben kullanıyorum, qlinique bitkisel zaten.....
Hanmlar kullandığınız herhangi bir ilaç var mı ? daha doğrusu bu haftalarda kullanılması gereken bir ilaç falan var mı ben hiç birşey kullanmmıyorum da ablam d vitamini vermesi lazımdı doktorunun dedi bana doktorum hiç birşey söylemedi :44:
Hanmlar kullandığınız herhangi bir ilaç var mı ? daha doğrusu bu haftalarda kullanılması gereken bir ilaç falan var mı ben hiç birşey kullanmmıyorum da ablam d vitamini vermesi lazımdı doktorunun dedi bana doktorum hiç birşey söylemedi :44:
Merhaba.ben 4 boyutlu için randevu aldım.50 tl verecekmişim.3 boyutlunun cd şeklindeki hali 4 boyutluymuş.ayrıntılı ultrasonmuş.organlarda bir anormali varsa tespit ediliyormuş.cinsiyet daha net belirleniyormuş.plesentanın durumu net görülebiliyormuş.
decavit ve kan yani d vitamini ilaç kullanıyorum herzaman kullanıcagım ama ben 5 ayrı ilaç kullanıyorum ama devamlı kullanılması gereken bu 2 si
Demir ile D vitaminini karıştırdın sanırım yuxektopuk, kan için genelde demir veriyorlar. D vitamini de güneşten alabildiğimiz; eğer dışarı çıkamıyorsak veya güneşin pek görünmediği mevsimlerde takviye olarak veriliyor.
Ben sadece kan ilacı kullanıyorum.vitamin vermişti,hap yutamadığım için kullanamıyorum.hap boğazımda kalıyor.acaba vitamin kullanmamak yanlış mı?doktor gelişimi iyi dedi.
decavit ve kan yani d vitamini ilaç kullanıyorum herzaman kullanıcagım ama ben 5 ayrı ilaç kullanıyorum ama devamlı kullanılması gereken bu 2 si
cok gecmis olsun canim benim nasil uzuldum sen yazinca umarim simdi daha iyisindir insallah bir daha olmaz ve sana yardim etmeyenlere de diyecek hicbirsey bulamadin rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?