- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
ben kakao yagi suruyorum gobege bosey olmadi ama sag gogsum az catladi ama bide popom catladi benm yaaailginc yaa ben bosey sorcm suana kadar ultrasona kac defa grdiniz.
vaselin markalı kakao yağlı kremini kullanıyorum çok da güzel kokuyor:)ama çok sık uygulamıyorum birkaç günde bir bende henüz çatlama olmadı inşallah da olmaz:)çatlarsa da bebişlerimiz için değer:)))
ben günde en az 2 defa sürmeme ragmen ve 5.haftadan itibaren bebeyag dahil bir çok şeyi kullanmama ragmen kırmızı kırmızı çatladı
merhaba kızlar dün çok kötü şeyler yaşadımkan pıhtılaşma genetik testi yaptırmıştım sonuç dün çıktı genimde pıhtılaşma sorunu varmış doktor iğne yazdı doğuma kadar günde bir tane kullanacam, iğneinin ilkini yaptırdım eve dönüyordum yarım saat sonra otobüste bir anda gözlerim karardı ellerim dizlerim titredi midem bulandı başıma ağrı girdi tamam artık ölüyorum dedim o derece kötü oldum ayaktaydım olduğumm yere yığıldım ,baygınlık geçirdim, Allahtan kendi durağıma gelmiştim zorla sürüne sürüne indim kaldırıma oturdum ağlama krizine girdim yarım saat ağladım bir Allah ın kulu da yardım etmedi yarım saat sonra kalktım yavaş yavaş evime gittim. açtım ondan mı oldu acaba yada yada bu iğnenin yan etkilerinde ölümcül anafilaktik şok durumları oluşabilir yazıyor sebep o mu bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım
Kızlar doktordan geldim şimdi kızımız olacakmış çok mutluyumm:)))
5.haftadan beri duşta hep bebeyağ kullandım hatta işyerine de aldım wcye gittikçe sürüyorum ama banamısın dmeiyo
sahiden mi yaa öyle bir yasa mı çıkmış? Sormak lazım aslında ama öyle bişey olacağını pek sanmıyorum. doktor değil hastane için mi bu konudaki kural. Eğer hastane içinse normal olabilir de doktor içinse biraz zor onu uygulamaları. Neyse ben zaten doktorumdan ve hastanemden memnunum biraz pimpirik ama o da işime geliyor yanii :))
ne güzel ben 5.haftadan beri bebe yağı ve çeşitli yağlar sürmem ragmen çatladı.valla tam bilmiyorm kaç kere girdiğimi 6 olmudtur herhalde ama kilolu hamile kaldgm için hep alttan baktı doktor son 2 defadır göbektn bakıyor
sağolun kızlar cevaplarınız için , doktor bebek aspirini vermedi hiçbirşey demedi bu konuda sadece bu iğneyi yazdı adı fragmin. açlıktan tansiyonum da düşmüş olabilir evet, bundan sonra çantamda meyve bisküvi falan kesin bulunduracam . doktoru aradım az önce o da açlıktandır dedi ilaçtan değildir dedi ama inşallah öyledir. bilincim yerindeydi ama konuşamıyordum ayaktaydım yanımdaki insanların kolunu sıktım ki bana baksınlar beni farketsinler kimse bakmadı hatta rahatsız oldular galiba kollarını sıktığım için ama ne yapayım sesim çıkmıyordu yardım edin diyecem konuşamıyorum. neyse geldi geçti çok şükür Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş ben ilk defa böyle birşey yaşadım
ben artık cinsiyet huraferelerinde ulusarası takılıyorum :)yabancılar yapıyor baking soda diye geçiyor, karbonat yani
bide çiş içeriyor
karbonatın üzerine döktüğünde köpürürse erkek, köpürmezse kız diyorlar. ingilizce videolar var "gender test baking soda" filan yazarsan bulursun..
aman dikkat bizim kadar titiz değiller, bu testi mutfakta yapanlar var:83::83: insanın aklı almıyor..
neyse bende tuttu üstünde öyle bir köpük olduki..
işte bunlar hep merak
doğum günün kutlu olsun cnm. hayırlı sağlıklı nice senelere..seneye de bebişinle kutlarsınız:)
mutlu mutlu yeni yaşlaraaa o zaman, alış artık buna, eşin de sen de yoksunuz artık, o var :)) hayatın merkezi oluyor bebiş bir süre sonra, hatta ben kızımın doğum gününü kutladığımdan beri kendiminkini kutlamaya utanır oldum:17
nice güzel mutlu huzurlu senelere inşallah canım. sana hediye diye bebeğe hediye alma sezonu başlamış bulunmaktadır :))
bücürük bunların hepsi hem analarının hem babalarının papuçları dama atılacak ailenin en küçüğü iken şimdi tahtımı kızıma vereceğim pffff bunu hiç düşünmemiştim çok kötü :))))
Şaka şaka onlar için herşeye değer..
günaydın güzel bayanlar,
her sabah artık kalkarken bugün işe gitmesem keşke demeye başladım. Özellikle de bütün gece yatakta dönüp durdum sebebini bilmiyorum da. Her şey yolunda gidiyor bebeğim de ben de gayet iyiyiz ama sürekli bir moral bozukluğu yaşıyorum. Çalışmak içimden gelmiyor. Hafta sonu istanbula uçuyorum. Aranızda hiç hamileyken uçağa binen var mı? kontrollerden geçerken bebeğe bir zararı olur mu acaba? geçmeyip hamileyim desem doğru düzgün göbeğim belli değil. Doktordan rapor mu alsam acaba?
merhaba kızlar dün çok kötü şeyler yaşadımkan pıhtılaşma genetik testi yaptırmıştım sonuç dün çıktı genimde pıhtılaşma sorunu varmış doktor iğne yazdı doğuma kadar günde bir tane kullanacam, iğneinin ilkini yaptırdım eve dönüyordum yarım saat sonra otobüste bir anda gözlerim karardı ellerim dizlerim titredi midem bulandı başıma ağrı girdi tamam artık ölüyorum dedim o derece kötü oldum ayaktaydım olduğumm yere yığıldım ,baygınlık geçirdim, Allahtan kendi durağıma gelmiştim zorla sürüne sürüne indim kaldırıma oturdum ağlama krizine girdim yarım saat ağladım bir Allah ın kulu da yardım etmedi yarım saat sonra kalktım yavaş yavaş evime gittim. açtım ondan mı oldu acaba yada yada bu iğnenin yan etkilerinde ölümcül anafilaktik şok durumları oluşabilir yazıyor sebep o mu bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım
hasretinize dayanamadım geldim yine nasılsınız bakalım?????
baloncuk yaşadıklarını okudum üzüldüm canım ya ama pıhtılaşmaya değil o biçok kadında oluyo maalesef ama tedavisi var çok şükür bizim gelininde vardı 9 ay iğne yaptırdı tosuncuk bi oğlumuz var .....insanların yardım etmemesine gerçekten şaşırdım yuh yaaa ......
Canım çok geçmiş olsun.Ama ilaçtan olduğunu sanmıyorum.Aynı şey tekrarlarsa doktoruna söylersin ilacın muadili mutlaka vardır.Bazılarına iğne yerine aspirin veriyorlar.Piıhtılaşma sorunu bir çok bayanda var.Moralini bozma. Senin yaşadıkların yıllardır bende de oluyor.Kan şekerim düştüğünde .Bu arada gerçekten insanlar nasıl bu kadar duyarsızlaşıyorlar.Hiç kimsenin sana yardım etmemesi ne kadar kötü.
Tebrik ederim.Hayırlı olsun cici kızımız.
Canım çok erken başlamış sende.Okuyunca canım sıkıldı.Ben 14. haftadan itibaren sabah alpin premama gece lierac kullanıyorum.Henüz çatlamadım.Ama daha sadece 2 kilo aldım.Karnım fazla büyümedi.Kız kardeşiminki yedinci ayda başlamıştı.Bende önleyebileceğimi sanmıyorum önlemimi alayım diyorum sadece.En azından sonra elimden geleni yaptım derim.
hasretinize dayanamadım geldim yine nasılsınız bakalım?????
baloncuk yaşadıklarını okudum üzüldüm canım ya ama pıhtılaşmaya değil o biçok kadında oluyo maalesef ama tedavisi var çok şükür bizim gelininde vardı 9 ay iğne yaptırdı tosuncuk bi oğlumuz var .....insanların yardım etmemesine gerçekten şaşırdım yuh yaaa ......
kızlar çok sağolun destekleriniz için, evet açtım tam yemek hayalleri kuruyordum eve gidince şunları pişireyim diye bir anda fenalaştım, ilacın çok nadir yan etkisi olabiliyormuş ondan korktum ama bugün akşam da yapayım bakayım ama bu kez tok olayım inşallah birşey olmaz, çok teşekkür ederim tek tek hepinize..selam baloncuk ben de pıhtılaşma sorunu yaşıyorum büyük oğlum da da 9 ay iğne ve corasipn kullandım ikinci hamileliğimde de kullanıyorum bunu da 9 ay kullanacağım stres girme iğneden olmaıştır iğnenin böyle yapacağını sanmam açsındır ve iğneyi yapınca kanın sulanmıştır vücut hemen tepki vermiştir biz hamilelier artık günde 6 öğün yemesi gerekir bu yüzden kahvaltı ara öğünler atlanmamalı canım sanırırm sen aç kalmışsın
sakın üzülme iğne kanını sulandırıp bebeğe daha kolay besin gitmesine yardımcı oluyor yani iğne güzel ben her gün göbeğime iğne yapıyorum göbeğimin her yeri mor yaparken de acıyor valla ama oğluma iyi geliyor diye saatini şaşırmıyorum her gün aynı saatte vur fazla unutma
insanlar çok duyarsız malesef başıma kalır korkusu var malesef insanlar da haklı kimin iyi kimin kötü olduğunu bilmiyorlarrr
hamilelik kıyafetleri çok pahalı o yüzden hamilelik almayacağım büyük beden almak daha mantıklı işimizi bitince kilolu birine verebiliriz dolapta beklemez hayra geçer
sadece pantalon tayt falan alırım üstleri büyük beden alırım yeter
cnm ben kan pıhtılaşma testini hamileyken yapılmıyor die biliyorum. çünkü hamilelikte kan zaten olduğundan fazla olduğundan fazla koyulaştığı için doğru sonuç vermiyor die duymuştum. sen yine araştır. ben ilk hamileliğimde 8 haftalıkken çocuk gelişmediği için kürtaş olmuştum. ozaman yaptırmaya gittiğimde bile risk gurubunda görmedikleri için yapmadılar. sonra başka bir doktorla görüştüm. 12 gün olmuştu kürtaş olalı o şuan yapsak bile sağlıklı sonuç alamayız dedi.arkadaşıma hamile olduğu için yapmadılar belki sendede hamile olduğun için pıhtılaşma görülmüştür.
canım buharlı temizlik makinası buharla zeminleri dolapları fayansları camları temizliyor.yüksek buhar verdiğinden mikroplarda ölüyor.ben en çok fayans ve yerleri silmek için kullanmak istiyorum.bebişlerimiz için hem kimyasaldan uzak hem mikropların yok olduğu bir temizlik diyebiliriz
ya evet o kadar çok alacak şey varki
açıkçası ben kıyafet pek almayı düşünmüyorum
daha şimdiden hediyeler gelmeye başladı
yeni doğan bebek zaten bir iki defa ancak giyiyor ve kıyafet olarakta hediye getiren çok oluyor.
onun için ben kıyafettense daha değişik ihtiyaçlara yönelmiş durumdayım.
şimdilik araştırmam bu makinalar üzerinde
bunu halledeyim inşallah oğlum için en doğal temizlik ürünlerini araştırmaya başlayacağım.işte sabundur şampuandır bunları araştırmayı düşünüyorum
bir kaç oyuncak vs bile hediye geldi
biberon oyuncak gibi ürünleride boraksla dezenfekte etmeyi düşünüyorum
bacılar bacılar ya aman herkes bildiğini paylaşsın daha öğrenecek çook şey var ben sizlerden çok istifade ediyorum allah razı oolsun hepinizden.
hayırdır canım yaa sorun yoktur inşallah ....bebişlerde büyüyoya belki ondan oluyodur doktoruna sordunmu????Destinacığım ben iyiyim.Sadece bu aralar göğsümde bir yumruk var sanki derin nefes almakta zorlanıyorum birazda çarpıntım oluyor.Sen nasılsın?Yeni evinde hayat nasıl gidiyor?Özletiyorsun kendini.
Canım çok geçmiş olsun.Ama ilaçtan olduğunu sanmıyorum.Aynı şey tekrarlarsa doktoruna söylersin ilacın muadili mutlaka vardır.Bazılarına iğne yerine aspirin veriyorlar.Piıhtılaşma sorunu bir çok bayanda var.Moralini bozma. Senin yaşadıkların yıllardır bende de oluyor.Kan şekerim düştüğünde .Bu arada gerçekten insanlar nasıl bu kadar duyarsızlaşıyorlar.Hiç kimsenin sana yardım etmemesi ne kadar kötü.
Tebrik ederim.Hayırlı olsun cici kızımız.
Canım çok erken başlamış sende.Okuyunca canım sıkıldı.Ben 14. haftadan itibaren sabah alpin premama gece lierac kullanıyorum.Henüz çatlamadım.Ama daha sadece 2 kilo aldım.Karnım fazla büyümedi.Kız kardeşiminki yedinci ayda başlamıştı.Bende önleyebileceğimi sanmıyorum önlemimi alayım diyorum sadece.En azından sonra elimden geleni yaptım derim.
kızlar çok sağolun destekleriniz için, evet açtım tam yemek hayalleri kuruyordum eve gidince şunları pişireyim diye bir anda fenalaştım, ilacın çok nadir yan etkisi olabiliyormuş ondan korktum ama bugün akşam da yapayım bakayım ama bu kez tok olayım inşallah birşey olmaz, çok teşekkür ederim tek tek hepinize..
zaten vücut çatlayacaksa her koşulda çatlar diyorlar ama sanki erken başlamış ben 32. haftadan sonra olur diye bekliyordum korktum ben de ne kadar kilo aldınız?
canım o benim de aklıma takılıyor, hamilelikte yapılsa bile doktorun 4.5 aya kadar beklemesi saçma geldi durup dururken hadi sana bi kan testi de yapalım dedi bide 185 tl fiyatı, hani hamileliğimi ilk öğrendiğimde yaptırsaydı yine mantıklı gelirdi ama ne bileyim taa gelmişim 4.5 aya yeni yapıyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?