2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben kakao yagi suruyorum gobege bosey olmadi ama sag gogsum az catladi ama bide popom catladi benm yaaa ilginc yaa ben bosey sorcm suana kadar ultrasona kac defa grdiniz.

ne güzel ben 5.haftadan beri bebe yağı ve çeşitli yağlar sürmem ragmen çatladı.valla tam bilmiyorm kaç kere girdiğimi 6 olmudtur herhalde ama kilolu hamile kaldgm için hep alttan baktı doktor son 2 defadır göbektn bakıyor

ben günde en az 2 defa sürmeme ragmen ve 5.haftadan itibaren bebeyag dahil bir çok şeyi kullanmama ragmen kırmızı kırmızı çatladı

ben günde en az 2 defa sürmeme ragmen ve 5.haftadan itibaren bebeyag dahil bir çok şeyi kullanmama ragmen kırmızı kırmızı çatladı

zaten vücut çatlayacaksa her koşulda çatlar diyorlar ama sanki erken başlamış ben 32. haftadan sonra olur diye bekliyordum korktum ben de ne kadar kilo aldınız?

Canım çok geçmiş olsun.Ama ilaçtan olduğunu sanmıyorum.Aynı şey tekrarlarsa doktoruna söylersin ilacın muadili mutlaka vardır.Bazılarına iğne yerine aspirin veriyorlar.Piıhtılaşma sorunu bir çok bayanda var.Moralini bozma. Senin yaşadıkların yıllardır bende de oluyor.Kan şekerim düştüğünde .Bu arada gerçekten insanlar nasıl bu kadar duyarsızlaşıyorlar.Hiç kimsenin sana yardım etmemesi ne kadar kötü.

Kızlar doktordan geldim şimdi kızımız olacakmış çok mutluyumm:)))

Tebrik ederim.Hayırlı olsun cici kızımız.

5.haftadan beri duşta hep bebeyağ kullandım hatta işyerine de aldım wcye gittikçe sürüyorum ama banamısın dmeiyo

Canım çok erken başlamış sende.Okuyunca canım sıkıldı.Ben 14. haftadan itibaren sabah alpin premama gece lierac kullanıyorum.Henüz çatlamadım.Ama daha sadece 2 kilo aldım.Karnım fazla büyümedi.Kız kardeşiminki yedinci ayda başlamıştı.Bende önleyebileceğimi sanmıyorum önlemimi alayım diyorum sadece.En azından sonra elimden geleni yaptım derim.

hasretinize dayanamadım geldim yine nasılsınız bakalım?????

baloncuk yaşadıklarını okudum üzüldüm canım ya ama pıhtılaşmaya değil o biçok kadında oluyo maalesef ama tedavisi var çok şükür bizim gelininde vardı 9 ay iğne yaptırdı tosuncuk bi oğlumuz var .....insanların yardım etmemesine gerçekten şaşırdım yuh yaaa ......

canım senin bebiş baya büyük sorun olmuyormu benim sadece 6. hafta bebek gözükmedi kilodan ozaman baktı kalbine 104 kiloyla hamile kaldım canım suan 105 kiloyum 4 ayım bitti ama ozamandan beri hep karnımdan bakıldı sorun olmadı bende benim kilodan dolayı oluşan çatlağım olduğu için kullanmıyorum bişer sizce kullanmalımıyım??

selam baloncuk ben de pıhtılaşma sorunu yaşıyorum büyük oğlum da da 9 ay iğne ve corasipn kullandım ikinci hamileliğimde de kullanıyorum bunu da 9 ay kullanacağım stres girme iğneden olmaıştır iğnenin böyle yapacağını sanmam açsındır ve iğneyi yapınca kanın sulanmıştır vücut hemen tepki vermiştir biz hamilelier artık günde 6 öğün yemesi gerekir bu yüzden kahvaltı ara öğünler atlanmamalı canım sanırırm sen aç kalmışsın
sakın üzülme iğne kanını sulandırıp bebeğe daha kolay besin gitmesine yardımcı oluyor yani iğne güzel ben her gün göbeğime iğne yapıyorum göbeğimin her yeri mor yaparken de acıyor valla ama oğluma iyi geliyor diye saatini şaşırmıyorum her gün aynı saatte vur fazla unutma
insanlar çok duyarsız malesef başıma kalır korkusu var malesef insanlar da haklı kimin iyi kimin kötü olduğunu bilmiyorlarrr

hamilelik kıyafetleri çok pahalı o yüzden hamilelik almayacağım büyük beden almak daha mantıklı işimizi bitince kilolu birine verebiliriz dolapta beklemez hayra geçer
sadece pantalon tayt falan alırım üstleri büyük beden alırım yeter

teşekürler cnm senden görünce dün netten baktım ama yabancı olunca hangisi kız hangisi erkek anlamamıştım. Bugün anneme gidecem karbonat varsa denicem bakalım yarın doktorun sölediğiyle uyacak mı :)

doğum günün kutlu olsun cnm. hayırlı sağlıklı nice senelere..seneye de bebişinle kutlarsınız:)

kızlar çok teşekkürler güzel dilekleriniz için :)) dün bu hediye işiyle ilgili bi fikir duydum.teyzemin bi oğlu var 3 yaşında haftaya da onun doğum günü. diğer teyzesine diyomuş ki; teyze bana doğum günü hediyesi anneme çanta al :) hahaa bayıldım bu fikre. teyzemde dayanamamış kızcağız artık her hediyenin çocuğa gelmesine zorla hediyeleri kendine istiyo. benim de oğlum konuşmaya başladığında bunu uygulayacağım :)

ben binmiştim canım hamileliğin basıydı görevlilere söylediğinde elle arama yapıyorlar xrayden geçirmiyorlar sorun olmuyor merak etme

cnm ben kan pıhtılaşma testini hamileyken yapılmıyor die biliyorum. çünkü hamilelikte kan zaten olduğundan fazla olduğundan fazla koyulaştığı için doğru sonuç vermiyor die duymuştum. sen yine araştır. ben ilk hamileliğimde 8 haftalıkken çocuk gelişmediği için kürtaş olmuştum. ozaman yaptırmaya gittiğimde bile risk gurubunda görmedikleri için yapmadılar. sonra başka bir doktorla görüştüm. 12 gün olmuştu kürtaş olalı o şuan yapsak bile sağlıklı sonuç alamayız dedi. arkadaşıma hamile olduğu için yapmadılar belki sendede hamile olduğun için pıhtılaşma görülmüştür.

Son düzenleme:

Destinacığım ben iyiyim.Sadece bu aralar göğsümde bir yumruk var sanki derin nefes almakta zorlanıyorum birazda çarpıntım oluyor.Sen nasılsın?Yeni evinde hayat nasıl gidiyor?Özletiyorsun kendini.

kızlar çok sağolun destekleriniz için, evet açtım tam yemek hayalleri kuruyordum eve gidince şunları pişireyim diye bir anda fenalaştım, ilacın çok nadir yan etkisi olabiliyormuş ondan korktum ama bugün akşam da yapayım bakayım ama bu kez tok olayım inşallah birşey olmaz, çok teşekkür ederim tek tek hepinize..

canım o benim de aklıma takılıyor, hamilelikte yapılsa bile doktorun 4.5 aya kadar beklemesi saçma geldi durup dururken hadi sana bi kan testi de yapalım dedi bide 185 tl fiyatı, hani hamileliğimi ilk öğrendiğimde yaptırsaydı yine mantıklı gelirdi ama ne bileyim taa gelmişim 4.5 aya yeni yapıyor adam

Merhaba.Ben geçen yıl buharlı temizleyicileri çok araştırdım.En son Karcher markasına karar verip aldım.Bu markayı tercih etmemin nedeni buhar püskürtme dışında püskürttüğü buharı çekme özelliğide var.Diğer ürünlerde bu yok.Ben özellikle halılar için aldığım için çekiş gücü olmasına dikkat ettim.Diğerleri sadece buharı püskürtüyor.Bu ürün hem buhar püskürtüyor hemde püskürttüğü buharı aynı anda çekiyor.Temizledikten sonra halılar o kadar güzel oluyorki yumuşacık ve parlak.Sanırım sadece buhar püskürtenlerde silinen yer ıslak kaldığı için tekrar bakteri vs. oluşuyormuş birde pislikleri sadece daha da aşağılara itiyormuş.Ben sadece koltuk halı ve camlarda denedim memnun kaldım.Elektrikli süpürge gibi de kullanabiliyorsun.Ben süpürgemide yenilemek istiyordum ayrı ayrı alacağıma ikisini bir arada kullanabileceğim bir ürün aldım.

Destinacığım ben iyiyim.Sadece bu aralar göğsümde bir yumruk var sanki derin nefes almakta zorlanıyorum birazda çarpıntım oluyor.Sen nasılsın?Yeni evinde hayat nasıl gidiyor?Özletiyorsun kendini.
hayırdır canım yaa sorun yoktur inşallah ....bebişlerde büyüyoya belki ondan oluyodur doktoruna sordunmu????

bende iyiyim canım nezleyim salya sümük idare ediyoz ......evde rahatım çok şükür ama 2 haftadır tv yoktu bugün tamirci çağırdı kociş meğer kabloyu yanlış bağlamış 2 haftadır boşuna oturmuşum yaaaa
yine nete cepten giriyorum çok özlüyom sizi

yok benımde tam 14. haftada başladı önlemini 5.haftadan almaya başladım işe yaramadı

çok geçmiş olsun,bence kan şekeriniz düşmüştür,hele bir de aç karnına ilaç yaptırdıysanız ondan olmuştur

zaten vücut çatlayacaksa her koşulda çatlar diyorlar ama sanki erken başlamış ben 32. haftadan sonra olur diye bekliyordum korktum ben de ne kadar kilo aldınız?

yok benim 14.haftada başladı kırmızıklıklar 5.haftadan itibaren önlem almak amacıyla başladım.4 ayda 1,5 kilo aldım

aynen cnm.. tanıdığın başka bir doktor varsa sorabilirsin için rahatlar.. bana bebek aspirini verdi tedbir için bebek daha rahat beslenir dedi 32. haftada kesecek miş ama o bile kafama takılıyo hadi aspirini kesersem bişe olurmu die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…