2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
yok benim 14.haftada başladı kırmızıklıklar 5.haftadan itibaren önlem almak amacıyla başladım.4 ayda 1,5 kilo aldım

ben vücüt yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum benim ilk gebeliğimde hiç çatlağım olmadı ben hiçbişeyde kullanmadım
bunda şimdilik yok ilerde ne olur bilmem inş.olmaz

baluncuk geçmiş olsun canm dikkat et kendine benimde böyle arada oluyo sanırım benimde tansiyonum düşüyo
genic sen nasıl oldun bebeeem

öncelikle bebeğin hayırlı olsun sanırım izmirdensin .4 lü ultrason bebeğin iç organlarında bir rahatsızlık varmı diye bakıyolar hem için rahat oluyo hemde bebeğini görüyosun muhtesm bişey .yapılması gereken birsey yani.tetenoz aşısıda koldan oluyo sağlıkocağında yapıyolar aç gitmen gerekiyo.

bişey çıkmaz inşallah canımcım
saol canım ya sorma yanımda tuvalet kağıdı rulosu sürekli hapşuruyorum malum ilaçta yasak dinlenerek geçirmeye çalışıyom bakalım ....... demi yaaa çok şükür dünyadan soyutlandık resmen tv ne güzel bişeymiş

canım meraba şimdi ben kan hapı kullanıyorum ,önceden elevit kullanıyodum burda bi arkadaş ilacın içindeki e vitamini domuzdan elde ediliyomuş deyince bıraktım biçok rahatsızlığımda zaten vitaminden oluyomuş. hep kabızdım ciddi boyutta hazımsızlık şişkinlik mide yanması vardı hepsi geçti.......

Ben sadece kan ilacı kullanıyorum.vitamin vermişti,hap yutamadığım için kullanamıyorum.hap boğazımda kalıyor.acaba vitamin kullanmamak yanlış mı?doktor gelişimi iyi dedi.

Aynen bana da doktor gelişimi iyi dedi çok şükür.Sadece demir hapı kullanıyorum.Vitamin hapı midemi bulandırdığı için bıraktım daha da kullanmadım.Gerekli vitaminleri besinlerden almaya çalışıyorum diğeri bana çok da şart gelmiyor.Ama tabi mde problemi var ve yeme içme de sıkıntı oluyorsa o ayrı konu..

bana doktor decaviti yazdı ama çok kullanmadım.
onun yerine her gün,ceviz,badem,fındık,süt(köyden getirtiyor eşim),bal yiyorum.
eşim eczacı ve bunları düzenli yediğim takdirde decavite gerek olmadığını söyledi.
ama sık sık yanımda bulunduruyorum ki,olur da eksik yediğim bişey falan olursa onu kullanıyorum sadece.
onun dışında da bişey kullanmıyorum.

kızlar bişey sormak istiyorum,
bikini bölgesi ağdasını hep kuaförde yaptırıyordum,
8 haftalıkkende yaptırdım sıkıntı olmadı ama yinede şüphe var içimde,
bi sıkıntı olur mu :44:
genelde olmuyor deniliyor ama ben yinede korkuyorum.

Canım aynı soruyu doktoruma yakinda sordum. Sorun olmayacağını soyledi.hadi kolay gelsin

kızlar merhaba sizi epeydir takip ediyorum kısmetse ben de mart annesi olacağım.bugün cinsiyetimizi de öğrendik 5 yaşında bir kızım vardı,bir kızımız daha oluyo Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah.

kızlar ofiste oturmuş işlerimi yaparken bir anda karnımda birşey hissettim. Damar atması gibi bişe :) Galiba oğluşum benimle oyun oynuyor. Asıl söylemek istediğim o hissi yaşadığım anda isim geldi aklıma. OKYANUS... Daha hiç kimseyle paylaşmadan direk fikrinizi almak istedim ne dersiniz? Eşime söylemedim daha =)

ben günde en az 2 defa sürmeme ragmen ve 5.haftadan itibaren bebeyag dahil bir çok şeyi kullanmama ragmen kırmızı kırmızı çatladı

evet bebe yağını da öneriyorlar ama cildin yapısına göre değişiyor sanırım birde genetik olduğunu okumuştum netten beyaz tenlilerde de daha fazla çatlama oluyor esmerlere göre....
olsun canım ya takma inşallah doğumdan sonra geçer. bu arada bebişlerimizin doğum tarihleri çok yakın aynı haftadayız şuanda
çok kilo aldınız mı ben fazla almışım

kızlar beni tanıyanlar bilir tedaviyle olan bi gebelik bizimkisi
ve baştan beri 3lü taramayı hiç istemiyordum ama dr ma da hayır diyemedim
şimdi risk fazla çıkmış dr um aradı ankarada bu işte uzman bi radyologda detaylı ultrasona gitmemi istedi
Allaha sığındım ama ağlamadan edemiyorum az önceden beri

zinnureyn canım öncelikle derin bi nefes al ve sakin ol allhın izniyle hiç bi şey olmuycak...bu testlere güvenmemek lazım riski yüksek çıkan ama sağlıklı bebek dünyaya getiren biçok insan var...benim çevremdede 9 ay dawn sendromlu denilip tosun gibi sağlıklı doğan çok var hemen umutsuzluğa kapılma bebğinide üzme annesi güzel heberlerini bekliyorum

günaydın pinoshh, senin umarım keyifsizliğin sağlık sorunundan kaynaklı değildir. Gelip geçecek bişeyse eğer hiç üzülme derim ben.. öncelik bebişin..

günaydın canım neyin var???

kızlar bugün çok yoğundumondan bakıp size bir cevap veremedim kusura bakmayın.
Valla benim keyifsizliğim bayramın geliyor olması, ben pek bayramları sevmemde biz her bayram muhakkak eşimle kavga ederiz günlerce konuşmayız ondan ben bayramlar gelince böyle bir geriliyorum sinirlerim bozuluyor artık

Genic nasıl oldun?Aklımdaydın.Kanaman kesildi mi canım?

baluncuk geçmiş olsun canm dikkat et kendine benimde böyle arada oluyo sanırım benimde tansiyonum düşüyo
genic sen nasıl oldun bebeeem

arkadaslar tesekkur ederim bugun bir hafta daha dune kadar kanama vardi dun kesildi igneler ve ilaclarla hic kipirdamadan yatiyorum hala bugunde kipirdamadim annem geliyor oglusumda sag olsun yasina gore cok anlayisli davraniyor bayram haftasida geldigi icin evde dinlenmeye devam edecegim insallah dr kontrolum bugundu dusuk tehlikesi her daim devam ediyormus ve dikkatli davranmam gerekiyormus. ilkinde doguma kadar calismistim izinlerimi dogumsonrasi kullanmistim bunda da oyle olsun istiyordum ama insallah oyle olur bebegimle daha fazla vakit gecirebilirim dua ediyorum insallah guzel gecer hepimiz icin dua ediyorum kizlar bizi bizden baska anlayan yok hepinize tesekkurler tekrar

canmm evt ben de çok duydum dediğin gibi olan
ama başa gelince acabalar bırakmıyor peşini insanın
inşlh sizlere güzel çok güzel haberler verebilirim
sen yaptırmadın heralde

canim benim hic oyle dusunup simdiden moralini bozma hem bak bu bayram iki kiside degilsiniz bebeginizde var insallah esinde bunun farkinda olur ve bundan sonra cok mutlu bayramlar gecirirsiniz ailecek

canmm evt ben de çok duydum dediğin gibi olan
ama başa gelince acabalar bırakmıyor peşini insanın
inşlh sizlere güzel çok güzel haberler verebilirim
sen yaptırmadın heralde

canım benim tabiki tahmin edbiliyorum korkunu ..... her testten önce nette araştırdım önemlimi değilmi hepte risk çıkmasının önemli olmadığı kesin bi sonuç olmadığı söylendi o yüzden öyle diyorum..... ben yaptırdım 3lü doktorum normal dedi....

tabiki güzel haber vericen canım bunlar tarama testi kesin sonuç değil

Son düzenleme:

detaylı ultrason egepolde 50 tl mi?ben okadar fiyat aldım heryerden çok yüksekti egepol de sanırım telde fiyat vermedi tüh ya neyse artık konak kadın doğumdan 25 ekime gün aldım.tetanoz aşım bayrama denk geliyor hemşire bayramdan sonra gelmemi söyledi koldan sanırım kontrollerine egepole mi gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…