yok benim 14.haftada başladı kırmızıklıklar 5.haftadan itibaren önlem almak amacıyla başladım.4 ayda 1,5 kilo aldım
çok sağol canım benim şimdi daha iyiyim sadece aşırı halsizlik var başka birşey yok çok şüküramin Allah herkezi iyi insanlarla karşılaştırsın..sen nasılsın canım nasıl oldun kanaman kesildi mi inşallah sende iyisindir..
hmmm bende egepol den randevu aldım ordada 50 tl
ben üçlü yaptırmadım bunu yaptırayım mı diye düşünüyordum
e iç organları için ve cinsiyet için yaptırayım bari
aamaa taaa kasımın 5 inde randevum
bu arada 20.haftasına gelen arkadaşlarım tetanoz aşınızı yaptırdınızmı?koldanmı oluyor?
bişey çıkmaz inşallah canımcımYok canım sormadım doktora.Bayramdan sonra gideceğim.O zaman sorarım.İlk haftalarda da vardı ama nadirdi bu aralar arttı.Sana da geçmiş olsun canım.İyi televizyona kavuşmuşsun darısı internetin başına.
canım meraba şimdi ben kan hapı kullanıyorum ,önceden elevit kullanıyodum burda bi arkadaş ilacın içindeki e vitamini domuzdan elde ediliyomuş deyince bıraktım biçok rahatsızlığımda zaten vitaminden oluyomuş. hep kabızdım ciddi boyutta hazımsızlık şişkinlik mide yanması vardı hepsi geçti.......Hanmlar kullandığınız herhangi bir ilaç var mı ? daha doğrusu bu haftalarda kullanılması gereken bir ilaç falan var mı ben hiç birşey kullanmmıyorum da ablam d vitamini vermesi lazımdı doktorunun dedi bana doktorum hiç birşey söylemedi :44:
Ben sadece kan ilacı kullanıyorum.vitamin vermişti,hap yutamadığım için kullanamıyorum.hap boğazımda kalıyor.acaba vitamin kullanmamak yanlış mı?doktor gelişimi iyi dedi.
kızlar bişey sormak istiyorum,
bikini bölgesi ağdasını hep kuaförde yaptırıyordum,
8 haftalıkkende yaptırdım sıkıntı olmadı ama yinede şüphe var içimde,
bi sıkıntı olur mu :44:
genelde olmuyor deniliyor ama ben yinede korkuyorum.
Canım aynı soruyu doktoruma yakinda sordum. Sorun olmayacağını soyledi.hadi kolay gelsin
ben günde en az 2 defa sürmeme ragmen ve 5.haftadan itibaren bebeyag dahil bir çok şeyi kullanmama ragmen kırmızı kırmızı çatladı
kızlar beni tanıyanlar bilir tedaviyle olan bi gebelik bizimkisi
ve baştan beri 3lü taramayı hiç istemiyordum ama dr ma da hayır diyemedim
şimdi risk fazla çıkmış dr um aradı ankarada bu işte uzman bi radyologda detaylı ultrasona gitmemi istedi
Allaha sığındım ama ağlamadan edemiyorum az önceden beri
günaydın pinoshh, senin umarım keyifsizliğin sağlık sorunundan kaynaklı değildir. Gelip geçecek bişeyse eğer hiç üzülme derim ben.. öncelik bebişin..
günaydın canım neyin var???
Genic nasıl oldun?Aklımdaydın.Kanaman kesildi mi canım?
çok sağol canım benim şimdi daha iyiyim sadece aşırı halsizlik var başka birşey yok çok şüküramin Allah herkezi iyi insanlarla karşılaştırsın..sen nasılsın canım nasıl oldun kanaman kesildi mi inşallah sende iyisindir..
baluncuk geçmiş olsun canm dikkat et kendine benimde böyle arada oluyo sanırım benimde tansiyonum düşüyo
genic sen nasıl oldun bebeeem
zinnureyn canım öncelikle derin bi nefes al ve sakin ol allhın izniyle hiç bi şey olmuycak...bu testlere güvenmemek lazım riski yüksek çıkan ama sağlıklı bebek dünyaya getiren biçok insan var...benim çevremdede 9 ay dawn sendromlu denilip tosun gibi sağlıklı doğan çok var hemen umutsuzluğa kapılma bebğinide üzme annesigüzel heberlerini bekliyorum
kızlar bugün çok yoğundumondan bakıp size bir cevap veremedim kusura bakmayın.
Valla benim keyifsizliğim bayramın geliyor olması, ben pek bayramları sevmemde biz her bayram muhakkak eşimle kavga ederiz günlerce konuşmayız ondan ben bayramlar gelince böyle bir geriliyorum sinirlerim bozuluyor artık
canmm evt ben de çok duydum dediğin gibi olan
ama başa gelince acabalar bırakmıyor peşini insanın
inşlh sizlere güzel çok güzel haberler verebilirim
sen yaptırmadın heralde
hmmm bende egepol den randevu aldım ordada 50 tl
ben üçlü yaptırmadım bunu yaptırayım mı diye düşünüyordum
e iç organları için ve cinsiyet için yaptırayım bari
aamaa taaa kasımın 5 inde randevum
bu arada 20.haftasına gelen arkadaşlarım tetanoz aşınızı yaptırdınızmı?koldanmı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?