canım benim tabiki tahmin edbiliyorum korkunu ..... her testten önce nette araştırdım önemlimi değilmi hepte risk çıkmasının önemli olmadığı kesin bi sonuç olmadığı söylendi o yüzden öyle diyorum..... ben yaptırdım 3lü doktorum normal dedi....
tabiki güzel haber vericen canım bunlar tarama testi kesin sonuç değil
saol canımdestinacm öncelikle gözün aydın normal çıkmış ne güzel
ben hiçç araştırmadm yine de araştırmak istemiyorum
desteğin için çokk sağol canm üzdüysem kusura bakma
canim benim hic oyle dusunup simdiden moralini bozma hem bak bu bayram iki kiside degilsiniz bebeginizde var insallah esinde bunun farkinda olur ve bundan sonra cok mutlu bayramlar gecirirsiniz ailecek
inşallah benim kılçıkta bunun farkında olur canım ben de soerunsuz bir bayram yaşarım
kızlar beni tanıyanlar bilir tedaviyle olan bi gebelik bizimkisi
ve baştan beri 3lü taramayı hiç istemiyordum ama dr ma da hayır diyemedim
şimdi risk fazla çıkmış dr um aradı ankarada bu işte uzman bi radyologda detaylı ultrasona gitmemi istedi
Allaha sığındım ama ağlamadan edemiyorum az önceden beri
Kizlar bugun kalabalik bir ortama girdim kadinlarin cogu bir agizdan karnimin cok asagida oldugunu soylediler.bu arada 18 haftalik hamileyim..panik yaptim doktorumu aradim cunku daha bu sabah doktora gitmistim.karnim baya cikti bu arada ama asagida olmasi beni korkuttu..doktorum rahat olmami hic bir sorun olmadigini gayet normal oldugunu soyledi..varmi boyle benim gibi karni daha cok asagida olan
kızlar beni tanıyanlar bilir tedaviyle olan bi gebelik bizimkisi
ve baştan beri 3lü taramayı hiç istemiyordum ama dr ma da hayır diyemedim
şimdi risk fazla çıkmış dr um aradı ankarada bu işte uzman bi radyologda detaylı ultrasona gitmemi istedi
Allaha sığındım ama ağlamadan edemiyorum az önceden beri
kızlar bugün çok yoğundumondan bakıp size bir cevap veremedim kusura bakmayın.
Valla benim keyifsizliğim bayramın geliyor olması, ben pek bayramları sevmemde biz her bayram muhakkak eşimle kavga ederiz günlerce konuşmayız ondan ben bayramlar gelince böyle bir geriliyorum sinirlerim bozuluyor artık
Kizlar bugun kalabalik bir ortama girdim kadinlarin cogu bir agizdan karnimin cok asagida oldugunu soylediler.bu arada 18 haftalik hamileyim..panik yaptim doktorumu aradim cunku daha bu sabah doktora gitmistim.karnim baya cikti bu arada ama asagida olmasi beni korkuttu..doktorum rahat olmami hic bir sorun olmadigini gayet normal oldugunu soyledi..varmi boyle benim gibi karni daha cok asagida olan
tesekkur ederim canim cevabin icin..boyle durumlarda insan kendi durumunda birini bulunca ici rahatliyorBanada öyle diyen çok oldu ilk başta bende çok telaş ettim ama bir sorun olsa o kadar kontrole gidiyorum elbet dr..bir şey söylerdi karnın benimki gibi hemen şişmiş seninde belki ondan aşadaymış gibi duruyordur....
detaylı ultrason egepolde 50 tl mi?ben okadar fiyat aldım heryerden çok yüksekti egepol de sanırım telde fiyat vermedi tüh ya neyse artık konak kadın doğumdan 25 ekime gün aldım.tetanoz aşım bayrama denk geliyor hemşire bayramdan sonra gelmemi söyledi koldan sanırım kontrollerine egepole mi gidiyosun
hmmm bende egepol den randevu aldım ordada 50 tl
ben üçlü yaptırmadım bunu yaptırayım mı diye düşünüyordum
e iç organları için ve cinsiyet için yaptırayım bari
aamaa taaa kasımın 5 inde randevum
bu arada 20.haftasına gelen arkadaşlarım tetanoz aşınızı yaptırdınızmı?koldanmı oluyor?
ne güzel darısı bana,kızlar ofiste oturmuş işlerimi yaparken bir anda karnımda birşey hissettim. Damar atması gibi bişe :) Galiba oğluşum benimle oyun oynuyor. Asıl söylemek istediğim o hissi yaşadığım anda isim geldi aklıma. OKYANUS... Daha hiç kimseyle paylaşmadan direk fikrinizi almak istedim ne dersiniz? Eşime söylemedim daha =)
tesekkur ederim canim cevabin icin..boyle durumlarda insan kendi durumunda birini bulunca ici rahatliyor
bende egepole gidiyorum kışlar
öncelikle bebeğin hayırlı olsun sanırım izmirdensin .4 lü ultrason bebeğin iç organlarında bir rahatsızlık varmı diye bakıyolar hem için rahat oluyo hemde bebeğini görüyosun muhtesm bişey .yapılması gereken birsey yani.tetenoz aşısıda koldan oluyo sağlıkocağında yapıyolar aç gitmen gerekiyo.
Ya ben resim yukleyemiyorum ama tam senin kadar var canin benin gobiskomda kacsin bugun 17+4 benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?