2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

destinacm öncelikle gözün aydın normal çıkmış ne güzel
ben hiçç araştırmadm yine de araştırmak istemiyorum
desteğin için çokk sağol canm üzdüysem kusura bakma

destinacm öncelikle gözün aydın normal çıkmış ne güzel
ben hiçç araştırmadm yine de araştırmak istemiyorum
desteğin için çokk sağol canm üzdüysem kusura bakma
saol canım

saçmalama canım yaa üzmek falan ne demek burda birbirimize destek için varız
sen kalbini ferah tut her test sonucunuda ciddiye alma ..duam seninle canım herşey güzel olacak

canim benim hic oyle dusunup simdiden moralini bozma hem bak bu bayram iki kiside degilsiniz bebeginizde var insallah esinde bunun farkinda olur ve bundan sonra cok mutlu bayramlar gecirirsiniz ailecek

inşallah benim kılçıkta bunun farkında olur canım ben de soerunsuz bir bayram yaşarım

canım benim...geçmiş olsun.ama inan riskli test sonucunda çocuğun sorunlu olduğu hiç bir vakaya şahit olmadım.
hikayemiz güzel başladı güzel bitecek inşallah. sende buna inan.ağlama canım.
çok üzgünüm.ikinize de dua edicem:)

merhaba anneler,ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim.çok değişik testler duyuyorum ben bunların hiçbirini yaptırmadım sadece ikili test oldum ayrıntılı ultrasona girdim.
veee bizden haberler bugün juniorımı görmeye gittim 12.haftada %100 erkek demişti doktora güveniyorum ama yinede kız olabilir diyordum bugün de doktor ben sormadan "cinsiyetine bakmıştık zaten erkek pipiside bu" diye gösterdi öncekinde anlamamıştım bugün net gördüm juniorın pipisini:)herşey çok güzel benim kilom dışında.ilkindede 30 kilo verdim yine veririm ama gerçekten son ayda yürümekte bile zorlanıyordum nefes nefese kalıyordum ve normal doğumda zor oldu bu yüzden kiloyu takıyorum kafama..2.2 kg almışım bu ay(((
minik juniorım çok tatlıydı bu arada:) kızıma benzeyecek inşallah gelişimimizde ileri maşallah
heyecanla 1 ay sonraki kontrolü beklemeye başladım.6.ayda 1 defalığına 4.boyutluya girecekmişim extra ücret ödeniyormuş.ikinci hamileliğim olduğu içinde tetanoz aşısını 1 defa olacakmışım.
önemli bir konu mutlaka doktorunuz kontrol ediyordur gerçi.bizde kan uyuşmazlığı var eşim pozitif ben negatif zaten tanıştığımızdan beri biliyorduk bu durumu.ilk kızımda 7 aylıkken bir iğne oldum ama doğunca önemli olan bebeğin negatif mi pozitif kan grubunda mı olduğu..kızım benim gibi negatif olduğu için doğduğunda iğne yaptırmadık.oğlumda negatif olursa yaptırmayacağız pozitif doğarsa yaptıracağız.
bebek alışverişi yapmadım henüz araştırmakla yetiniyorum 8.ayda juniorıma bir anadizi alacağım 1 takımda yenidoğan takımı.kızımdan kalma ara renk tulumlarda var zaten.bebekler çok çabuk büyüdüğü için 3-6 ay olanlardan bir kaçtane yeterli diye düşünüyorum
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yeni bebek heyecanı sardı beni.bebeklerimiz büyüse tekmeler dısardan farkedilecek hale gelse daha keyifli olacak.nstye girmeye başlasak hayırlısıyla:)))

Son düzenleme:
Kizlar bugun kalabalik bir ortama girdim kadinlarin cogu bir agizdan karnimin cok asagida oldugunu soylediler.bu arada 18 haftalik hamileyim..panik yaptim doktorumu aradim cunku daha bu sabah doktora gitmistim.karnim baya cikti bu arada ama asagida olmasi beni korkuttu..doktorum rahat olmami hic bir sorun olmadigini gayet normal oldugunu soyledi..varmi boyle benim gibi karni daha cok asagida olan

Banada öyle diyen çok oldu ilk başta bende çok telaş ettim ama bir sorun olsa o kadar kontrole gidiyorum elbet dr..bir şey söylerdi karnın benimki gibi hemen şişmiş seninde belki ondan aşadaymış gibi duruyordur....

zinnurcum hiç kafanı bulandırma güzelim, bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli doğacaklar inşallah hayırlısıyla. bu bilgisayar programından çıkan bir sonuç, ayrıca pek çok kişide riskli çıksa da sağlıklı bebişler doğuran daha çok:) ne kadar stres yaptığını tahmin edebiliyorum ama dua edelim inşallah bir sorun çıkmayacak:) güzel haberlerini bekliyorum canm

canım bu bayram tek değilsiniz bebişiniz sizinle, onu da kendinizi de üzmezsiniz heralde:) bayramda kavgalar küslükler son bulur, inşallah bu ve bundan sonraki bayramlarınız huzurlu geçer canm..

ahh bu çok bilmiş kadınlar:) sanki standart bi hamilelik şekli varmış gibi insanı panik yapıyolar yaa:) doktorun da içini ferahlatmış, sıkıntı yapma canm..herkesin vücudu bünyesi farklıdır..

tesekkur ederim canim cevabin icin..boyle durumlarda insan kendi durumunda birini bulunca ici rahatliyor

bende egepole gidiyorum kışlar

ne güzel darısı bana,
OKYANUS benim bir arkadaşımın kızının adı, bence önemli olan senin ne düşündüğün, sen beğeniyorsan gerisi boş

Son düzenleme:
bende egepole gidiyorum kışlar

oooo süper sizde izmirdensiziniz.detaylı ultrason uygun fiyatlıymış bilseydim ordan gün alırdım olsun öğrenmiş oldum son aylarda belki tekrar detaylı ultrasona girerim diğer özellerde fiyat 160 tl den başlıyordu.hangi doktora gidiyosun.ben ayrancılar özel medifema has.ne gidiyorum uzak ama doktorum orda Aysel hn. tavsiye ederim:))))

Hayır aşının açlıkla toklukla alakası yok.Aç gitmen gerekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…