2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlarrr benim gibi 20. haftada olan anne adayları bebeşinizi ne kadar hissediyorsunuz ben hissetmiyorum diye telaş yapmış durumdayım günde 1 yada 2 kez anca hissediyorum da.

kızlarrr benim gibi 20. haftada olan anne adayları bebeşinizi ne kadar hissediyorsunuz ben hissetmiyorum diye telaş yapmış durumdayım günde 1 yada 2 kez anca hissediyorum da.
bende birkaç gündür az hissediyorum geçen hafta ilk hissttiğimde birkaç gün daha çok hissetmiştim şimdi günde 1-2 defa kontrolüm de 25 inden sonra merak ediyorum bende

bende birkaç gündür az hissediyorum geçen hafta ilk hissttiğimde birkaç gün daha çok hissetmiştim şimdi günde 1-2 defa kontrolüm de 25 inden sonra merak ediyorum bende

benimde 26sında kontrolüm demek ki bi problem yok ama 1 kerede hissetsek iyi olduğunu anlıyoruz bakalım diğer kızlar ne diyecek doktora bunun için gidersem kapıdan kovacak beni :)

tetanoz aşısını kaç haftalıkken yapıyorlar bana ne sağlık ocağından nede gittiğim dr.dan bu konuyla ilgili bir bilgi vermediler :S

kızlar panık yapmayın, bebişler uyuyo ola bilir. benim ilk gebeliğimde 6. ayımda falandım, o gün hiç kıpırdamadı. korkup gecenin 11 de doktora gitmiştik :))). Bebiş gayet iyiydi maşallah. Telaş yapmayın, günü gününü tutmaz.

bu benim 2.hamileliğim ve gerçekten ilke göre daha erken hissediliyormuş.13.hafata başladım hissetmeye ama gaz falandır diye pek oralı olmadım.günde 1-2 defa hissediyordum.sonra geçen hafta 2 gün hiç hissetmedim hemen doktora gittim sorun yoktu.bu hafta gün içinde daha sık hissetmeye başladım.

ama ilk hamileliğimde 21.haftada hissetmiştim mesela.endişe etme normal bunlar.ilerleyen haftalarda düzene girecek zaten.

tetanoz aşısını kaç haftalıkken yapıyorlar bana ne sağlık ocağından nede gittiğim dr.dan bu konuyla ilgili bir bilgi vermediler :S

20. haftada yapıyorlar diye biliyorum.aile hekimine hamile olduğunu haber verirsen sağlık ocağındaki ebeler senin takibini yapıyorlar.telefon edip aşıya çağırıyorlar.

Allah razı olsun kızlar cevaplarınız beni rahatlatı oğlumda meraklanma anne ben iyiyim der gibi attı tekmesini annesine Allah hepimize güzel günler hayırlı doğumla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

kızlar merhaba,18+2 deyım. sıze bır kac sey sorucam. benım hastanede hep sıyah beyaz ultrasonla bakılıyo, arkadaşımın hastanesınde önce sıyah beyaz, bıde kırmızı goruntulu daha net olan artık 3 boyutlu mu ne oluyo bılmıyorum oyle bakılıyo. doktoruma dedım 3 boyutlu 4 boyutlu ne zamn dıye daha var dedı. halbukı arkadaşım her gıttıgınde bı sıyah beyaz bıde kırmızı olandan göruyo. olmadı bı oraya gıdıcem sırf o ultrasona gırebılmek ıcın. sızlerın nasıl? bırde buaralar ben hapşırırken birazcık kaçırıyorum hayatımda ılk defa oluyo hamılelıkle mı ılgılı, bu bı sorun mu acaba bu durumda olan var mı?

ben en başından beri egepole gidiyorum canm Ayşen hanım doktorum... ayrancıları bilmiyorum adını çok duydum ama, ben hıfsısıhha tarafında oturuyorum uzak sanırsam... egepolde muayene ücreti 42 lira 2li teste para vermedik, ama detaylı ultrason falan bilmiyorum henüz çekilmedi cumartesi randevum var bakalım daha cinsiyet peşindeyim ben

canım bende 17+2 deyim aynı durum bende de var üzülmene gerek yok ne yapalım sağlık olsun:)

günaydın günaydın :) benim bugün doktor kontrolüm varkiiiiiii, ben bebişimi görücemkiiiiiiii :))))))

anneme sordum hiç çatlamamaış ama beyaz tenliyim ondan herhalde.4 ay bittiğinde 1,5 kilo almıştım sen?

canım bende de arkadaşınınki gibi bakılıyor, çok net görülüyor , önce siyah beyaz bakıyor doktor sonra renkli. 12. haftamda bu şekilde bakmaya başladı

kizlar 2gundur felaket bir bas agrisi yasiyorm.hic boyle olmamistm.gozlerm sakak ve kas bolumum felaket.basagrilari ilk 3ayda goruluyorms genelde.ben17.haftadayim.ne yapmam gerekiyor.

kızlar günaydın ankara da oturupda detaylı ultrason fiyatlarını bilenler yazsın lütfen

banada öyle dedliler canım bebek aşağıda senin diye ama doktorum hiçde öyle birşey demedi ki şuan aynı sayılırız zaten bebek aşağıda küçükolduğu için bana iki kasığın ortasına karnımın altından bakıyor ultrasonda bebek büyüyünce yukarı çıkıcak

Biraz hastaneyle alakalı bazılarında olmuyor renkli canım benim önceki doktorumda yoktu siyah beyazdı şimdi doktora başladım dediğin gibi önce siyah beyaz bakıyor sonra renkliye bakıyor baş çevresi felen daha ayrıntılı görmek için göz lerı bile çok net geneldede renkli fotografını veriyor bize

selam cnm, hastaneye bağlıdır o, benim gittiğim hastaneden doktorum hep renkli ultrasonla bakıyor ( üç boyutlu dedikleri herhalde ), siyah beyazla hiç bakmadı, herşey gayet ayrıntılı bende görüyorum, 4 yıl önce oğlumda önce siyah beyaz bakıyordu sonra renkliyle bakıyordu, ama artık tamamen renkliye dönmüşler...

ÜZÜLME CANIM Rabbim hayırlsıını verecektir.benim çok tanıdıklarıma resmen bebeğin engelli doğacak dedndi ve doğurdular sapasağlam bebişler

dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…