bende birkaç gündür az hissediyorum geçen hafta ilk hissttiğimde birkaç gün daha çok hissetmiştim şimdi günde 1-2 defa kontrolüm de 25 inden sonra merak ediyorum bendekızlarrr benim gibi 20. haftada olan anne adayları bebeşinizi ne kadar hissediyorsunuz ben hissetmiyorum diye telaş yapmış durumdayım günde 1 yada 2 kez anca hissediyorum da.
bende birkaç gündür az hissediyorum geçen hafta ilk hissttiğimde birkaç gün daha çok hissetmiştim şimdi günde 1-2 defa kontrolüm de 25 inden sonra merak ediyorum bende
kızlarrr benim gibi 20. haftada olan anne adayları bebeşinizi ne kadar hissediyorsunuz ben hissetmiyorum diye telaş yapmış durumdayım günde 1 yada 2 kez anca hissediyorum da.
tetanoz aşısını kaç haftalıkken yapıyorlar bana ne sağlık ocağından nede gittiğim dr.dan bu konuyla ilgili bir bilgi vermediler :S
oooo süper sizde izmirdensiziniz.detaylı ultrason uygun fiyatlıymış bilseydim ordan gün alırdım olsun öğrenmiş oldum son aylarda belki tekrar detaylı ultrasona girerim diğer özellerde fiyat 160 tl den başlıyordu.hangi doktora gidiyosun.ben ayrancılar özel medifema has.ne gidiyorum uzak ama doktorum orda Aysel hn. tavsiye ederim:))))
kızlar merhaba,18+2 deyım. sıze bır kac sey sorucam. benım hastanede hep sıyah beyaz ultrasonla bakılıyo, arkadaşımın hastanesınde önce sıyah beyaz, bıde kırmızı goruntulu daha net olan artık 3 boyutlu mu ne oluyo bılmıyorum oyle bakılıyo. doktoruma dedım 3 boyutlu 4 boyutlu ne zamn dıye daha var dedı. halbukı arkadaşım her gıttıgınde bı sıyah beyaz bıde kırmızı olandan göruyo. olmadı bı oraya gıdıcem sırf o ultrasona gırebılmek ıcın. sızlerın nasıl? bırde buaralar ben hapşırırken birazcık kaçırıyorumhayatımda ılk defa oluyo hamılelıkle mı ılgılı, bu bı sorun mu acaba bu durumda olan var mı?
evet bebe yağını da öneriyorlar ama cildin yapısına göre değişiyor sanırım birde genetik olduğunu okumuştum netten beyaz tenlilerde de daha fazla çatlama oluyor esmerlere göre....
olsun canım ya takma inşallah doğumdan sonra geçer. bu arada bebişlerimizin doğum tarihleri çok yakın aynı haftadayız şuanda
çok kilo aldınız mı ben fazla almışım
kızlar merhaba,18+2 deyım. sıze bır kac sey sorucam. benım hastanede hep sıyah beyaz ultrasonla bakılıyo, arkadaşımın hastanesınde önce sıyah beyaz, bıde kırmızı goruntulu daha net olan artık 3 boyutlu mu ne oluyo bılmıyorum oyle bakılıyo. doktoruma dedım 3 boyutlu 4 boyutlu ne zamn dıye daha var dedı. halbukı arkadaşım her gıttıgınde bı sıyah beyaz bıde kırmızı olandan göruyo. olmadı bı oraya gıdıcem sırf o ultrasona gırebılmek ıcın. sızlerın nasıl? bırde buaralar ben hapşırırken birazcık kaçırıyorumhayatımda ılk defa oluyo hamılelıkle mı ılgılı, bu bı sorun mu acaba bu durumda olan var mı?
Kizlar bugun kalabalik bir ortama girdim kadinlarin cogu bir agizdan karnimin cok asagida oldugunu soylediler.bu arada 18 haftalik hamileyim..panik yaptim doktorumu aradim cunku daha bu sabah doktora gitmistim.karnim baya cikti bu arada ama asagida olmasi beni korkuttu..doktorum rahat olmami hic bir sorun olmadigini gayet normal oldugunu soyledi..varmi boyle benim gibi karni daha cok asagida olan
kızlar beni tanıyanlar bilir tedaviyle olan bi gebelik bizimkisi
ve baştan beri 3lü taramayı hiç istemiyordum ama dr ma da hayır diyemedim
şimdi risk fazla çıkmış dr um aradı ankarada bu işte uzman bi radyologda detaylı ultrasona gitmemi istedi
Allaha sığındım ama ağlamadan edemiyorum az önceden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?