kızlar merhaba,18+2 deyım. sıze bır kac sey sorucam. benım hastanede hep sıyah beyaz ultrasonla bakılıyo, arkadaşımın hastanesınde önce sıyah beyaz, bıde kırmızı goruntulu daha net olan artık 3 boyutlu mu ne oluyo bılmıyorum oyle bakılıyo. doktoruma dedım 3 boyutlu 4 boyutlu ne zamn dıye daha var dedı. halbukı arkadaşım her gıttıgınde bı sıyah beyaz bıde kırmızı olandan göruyo. olmadı bı oraya gıdıcem sırf o ultrasona gırebılmek ıcın. sızlerın nasıl? bırde buaralar ben hapşırırken birazcık kaçırıyorumhayatımda ılk defa oluyo hamılelıkle mı ılgılı, bu bı sorun mu acaba bu durumda olan var mı?
Bayram için yola çıkıcaz çok uzak degil 5 saat ama birde köy yolu var 15 dakikalık o çok kötü girintili çıkıntılı...
eşim gitmemi istemiyo annemlerde kalmamı istiyo ama ben geçen bayram da gitmedim kayınvalidemlere hem onun için de benim için de hüzünlü geçiyo ayrı yerlerde ne yapayım bilmiyorum dr a sorduk kadıncazım çok rahat önlem felan demeden yolculuk napcak bebege diyo ama yolculukta bebegini kaybedenlere de var ortada kaldım ben de...
NAPAYIM SİZCE?
Canım biz de bayramda yola gidicez hem de 10 saat mesafe sıkça mola vererek Allah'a emanet gidicez bakalım.Benim doktorum aynı şekilde çok rahat hiç bir sakıncası yok dedi.O öyle olunca ben de rahatladım.Yolculuğa engel bir durumun yok dedi.Tabi bu senin kararın içinden ne geliyorsa onu yapmalısın...
Normal yol çok düşündürmüyo tabi beni de köy yolu bakalım artık sıla i rahim deyip çıkalım Allah korusun bebeişlerimizi emaneti O na.
tarihlerimiz çok yakın bu arada cinsiyeti öğrenebildin mi
Artık köy yolunda da yavaaaş yavaaaaş gidersiniz canım napıcan..Evet çok yakınmış doğum tarihlerimiz şimdi farkettimYüksek ihtimal kız dedi doktor bu hafta ama bayramdan sonra kontrolüm var o zaman daha kesinleşir.Sen öğrenebildin mi??
Bana da şimdilik kız diyim ama bi dahaki aya oğlan dersem de şaşırma dedi
Evet öyle oluyo pk belli olmuyor kız bebek de her zaman yanılma payı olurmuş:) kaçıncı haftada dedi doktorun bunu?
13 te :) çatladım meraktan valla yaaa
ben görünmezmiyim acabaaa:26:
kızlar 16. haftaya girdiğimden beri kasıklarım çok acıyor otururken kalkarken yana dönerken bazen dokunurken sağ kasığım sol kasığım orta bebeğin oldu kısım acıyor anlık göbek deliğimin orasıda acıyor ama bazen olur bebek büyüyor başlardada olmuştu diyorum ama bazende endişe ediyorum sizdede oluyormu normami yarın 17+0 olucaz doktora gidicem ama size bir danışayim dedim
günaydın günaydın :) benim bugün doktor kontrolüm varkiiiiiii, ben bebişimi görücemkiiiiiiii :))))))
kizlar 2gundur felaket bir bas agrisi yasiyorm.hic boyle olmamistm.gozlerm sakak ve kas bolumum felaket.basagrilari ilk 3ayda goruluyorms genelde.ben17.haftadayim.ne yapmam gerekiyor.
Kızlaar dün doktora gittik kontrole sonunda cinsiyeti öğrendik. Bir erkek de benden:)
kızlar 16. haftaya girdiğimden beri kasıklarım çok acıyor otururken kalkarken yana dönerken bazen dokunurken sağ kasığım sol kasığım orta bebeğin oldu kısım acıyor anlık göbek deliğimin orasıda acıyor ama bazen olur bebek büyüyor başlardada olmuştu diyorum ama bazende endişe ediyorum sizdede oluyormu normami yarın 17+0 olucaz doktora gidicem ama size bir danışayim dedim
Canım şu an ben de 16.haftamdayım ve aynı şekilde daha bi duyarlı oldu o kısımlar hafif bi acıma gerilme durumu var bebek bu ay hızla büyümeye başlıyormuş muhtemelen ondandır.Göbek deliğimin orası da dediğin gibi dün farkettim acımıyor ama gerilmiş durumda şekli de değişmiş.bence normaldir bunlar.
hayırlı cumalar mart anneleri
az evvel muayeneden geldim.
çok şükür bebeğimin gelişimi çok iyiymiş(decaviti kullanmamama rağmen),
16 hafta bitti ama 1 hafta önden gidiyormuş gelişimi maşallah
ikili test sonucum güzel çıkınca doktorum üçlü teste gerek yok dedi,yaptırmadık o yüzden.
cinsiyete gelince... :44:
geçen ay erkeğe benziyor diyen doktorum bu ay kız olabilir dedi ama gene kesin değil.
bizim ufaklığın kordonu önünü kapatınca doktor tam göremedi.
kesinleşsin istiyorum artık
bayramdan sonra başka bi doktora gideceğim cinsiyet için.
bayramda memlekete gitmiyoruz.
burdayız,eşimle gezeceğiz bol bol.
bu herşeyden güzel çünkü ne zaman memlekete gitsek hem çok yorgun oluyoruz hem çok gergin.
yok oraya gidemedik,yok sizin tarafta oyalandık,zırt bırt kv kp arayıp şunada gidin bunaa gidin,nerde kaldınız diye yönetmesi...
herşey geriyordu beni.
çok şükür evimizdeyiz bu bayram,çok mutluyum.herkesten uzak olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?