kızlar beni tanıyanlar bilir tedaviyle olan bi gebelik bizimkisi
ve baştan beri 3lü taramayı hiç istemiyordum ama dr ma da hayır diyemedim
şimdi risk fazla çıkmış dr um aradı ankarada bu işte uzman bi radyologda detaylı ultrasona gitmemi istedi
Allaha sığındım ama ağlamadan edemiyorum az önceden beri
Bayanlar ben de bugün yola çıkıyorum arabayla 10 saat. benim doktorumda bi sorun olmayacağını 2-3 saatte bir mola verip dinlen yürü dedi ama yine de içim rahat değil. biz antalya ya tatile gidiyoruz. havuza girmiycem denize de belki girerim hava soğuk olursa hiiç girmem bide üşütürsem ondan sonra mahvolurum. off hiç istemiyorum bu tatile gitmeyi ama mecbur gidicez hamilelikten önce ayarlanmıştı. yine de eşime kızıyorum gittiğimiz için ya birşey olursa diye. olmaz demi kızlar yaa(
Bayanlar ben de bugün yola çıkıyorum arabayla 10 saat. benim doktorumda bi sorun olmayacağını 2-3 saatte bir mola verip dinlen yürü dedi ama yine de içim rahat değil. biz antalya ya tatile gidiyoruz. havuza girmiycem denize de belki girerim hava soğuk olursa hiiç girmem bide üşütürsem ondan sonra mahvolurum. off hiç istemiyorum bu tatile gitmeyi ama mecbur gidicez hamilelikten önce ayarlanmıştı. yine de eşime kızıyorum gittiğimiz için ya birşey olursa diye. olmaz demi kızlar yaa(
HAYIRLI CUMALAR HAMİLE ARKADAŞLARIM BENİM.
DÜN KONTROLÜM VARDI MİNİĞİMİ GÖRDÜM ÇOK BÜYÜMÜŞTÜ TEYZELERİ
VEEE BÜTÜN ÖN GÖRÜLER FOS ÇIKTI OĞLUM OLCAKMIŞ.HÜRREM GİBİ HATUNUM ŞEHZADE ÜSTÜNE ŞEHZADE DOĞURUYORUM
KIZLAR BEN BU ARADA KAN HAPI VE VİTAMİN KULLANMIYORUM. BESLENMEME DİKKAT EDİYORUM. KİLO ALMAKTAN KORKUYORUM. HEPİNİZE BEBİŞLERİNİZLE MUTLU BAYRAMLAR DİLİYORUM.
kızlar merhaba,18+2 deyım. sıze bır kac sey sorucam. benım hastanede hep sıyah beyaz ultrasonla bakılıyo, arkadaşımın hastanesınde önce sıyah beyaz, bıde kırmızı goruntulu daha net olan artık 3 boyutlu mu ne oluyo bılmıyorum oyle bakılıyo. doktoruma dedım 3 boyutlu 4 boyutlu ne zamn dıye daha var dedı. halbukı arkadaşım her gıttıgınde bı sıyah beyaz bıde kırmızı olandan göruyo. olmadı bı oraya gıdıcem sırf o ultrasona gırebılmek ıcın. sızlerın nasıl? bırde buaralar ben hapşırırken birazcık kaçırıyorumhayatımda ılk defa oluyo hamılelıkle mı ılgılı, bu bı sorun mu acaba bu durumda olan var mı?
Canım bu testler sadece riski belirliyor.Kesin sonucu değil.Birde önemli olan ikili test.O nasıl çıkmıştı?Burun kemiği ense ölçümüne bakılmış mıydı?Topikte bir arkadaşında riskli çıkmıştı oda çok üzülmüştü.cvs yaptırdı.Maşallah bebekte hiç bir sorun çıkmadı.Seninde öyle olacak.Ben buna inanıyorum.Birde bir yerde okumuştum.Tedaviyle gerçekleşen gebeliklerde ilaç çok kullandığımız için bu testlerdeki değerleri etkileyebiliyormuş.Biliyorum insan ister istemez sıkıntı yapıyor.Sakin olmaya ve olumlu düşünmeye çalış canım.Güzel haberini bekliyoruz.
ÜZÜLME CANIM Rabbim hayırlsıını verecektir.benim çok tanıdıklarıma resmen bebeğin engelli doğacak dedndi ve doğurdular sapasağlam bebişler
dua et
zinnurcum hiç kafanı bulandırma güzelim, bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli doğacaklar inşallah hayırlısıyla. bu bilgisayar programından çıkan bir sonuç, ayrıca pek çok kişide riskli çıksa da sağlıklı bebişler doğuran daha çok:) ne kadar stres yaptığını tahmin edebiliyorum ama dua edelim inşallah bir sorun çıkmayacak:) güzel haberlerini bekliyorum canm
canm yaa inşlh bizim de öyle olur Rabbimin izniyle inşlhhh
tetanoz aşısını kaç haftalıkken yapıyorlar bana ne sağlık ocağından nede gittiğim dr.dan bu konuyla ilgili bir bilgi vermediler :S
şimdi risk fazla çıkmış dr um aradı ankarada bu işte uzman bi radyologda detaylı ultrasona gitmemi istedi
kızlar bişey sormak istiyorum,
bikini bölgesi ağdasını hep kuaförde yaptırıyordum,
8 haftalıkkende yaptırdım sıkıntı olmadı ama yinede şüphe var içimde,
bi sıkıntı olur mu :44:
genelde olmuyor deniliyor ama ben yinede korkuyorum.
kızlar ofiste oturmuş işlerimi yaparken bir anda karnımda birşey hissettim. Damar atması gibi bişe :) Galiba oğluşum benimle oyun oynuyor. Asıl söylemek istediğim o hissi yaşadığım anda isim geldi aklıma. OKYANUS... Daha hiç kimseyle paylaşmadan direk fikrinizi almak istedim ne dersiniz? Eşime söylemedim daha =)
Bunu sormuşrum... :26:
Merhaba sfyg ben Antalya'da oturuyorum hava burda baya iyi endişe etme :) denize de öğleden sonra girersen suyu sıcak olur ama denizden çıktıktan sonra kendini iyi koruman lazım. Sıkma canını bak ne güzel dinlenip gezeceksin onu düşün rahatla canım. Ben de pazar günü yola çıkıp İzmir'e gideceğim araba ile bizim de molalarla birlikte 9-10 saati bulacak. Ben ilk hamileliğimde 1,5 -2 ayda bir Antalya -İzmir arası seyahat yapıyordum doktoruma sorduğumda bebeğe bir zararı olmaz sen kendini dinle yorulunca ayaklarını uzatıp dinlen diye tembih etmişti. Bu hamileliğimde de İzmir'den Antalya'ya 1 kez uçakla, geri dönüşü otobüsle sonra tekrar İzmir'den Antalya'ya araba ile döndüm ama hiç sıkıntı yaşamadım Allah'ın izni ile, birşey olacak diye düşünmeyin inşallah, Allah'ın izni ile bebeklerimizi kucağımıza alacağız arkadaşlar.
Yolculuk yapacak arkadaşlar Allah'a emanet olun, yolculuğunuz çok güzel geçsin inşallah. Evinde tatil
insallah seninde guzel gecer tatilin arkadasim ben de antalyadayim sanirim daha oncede konusmustuk seninle
Günaydıınnn,
ne kadar güzel kendini normal doğuma adapte etmişsin. ama çevremde normal doğumu hiç normal geçmeyen bir çok tanıdığım varken bi de şahit olmuşken o artık bende fobi oldu. hani %1 lik normal doğum ihtimali bile kalp atışlarımı hızlandırmaya yetiyor. Genel anestezi olmayı düşünmüyorum zaten spinal veya epidural yaptıracağım. o vakitte sütün gelmemesi annenin sersemlemesi çok uzun süreli olmuyor. bir de ağrı hissetmediğiniz için ilk aşamada bebeğinizle hemen iletişim kurabiliyorsunuz. Sizi bu açıdan tebrik ediyorum ayrıca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?