kızlar 16. haftaya girdiğimden beri kasıklarım çok acıyor otururken kalkarken yana dönerken bazen dokunurken sağ kasığım sol kasığım orta bebeğin oldu kısım acıyor anlık göbek deliğimin orasıda acıyor ama bazen olur bebek büyüyor başlardada olmuştu diyorum ama bazende endişe ediyorum sizdede oluyormu normami yarın 17+0 olucaz doktora gidicem ama size bir danışayim dedim
Hayir cnm.cok buyuk deil.benimki daha 18.haftada boyle.ama benim ilk hamileligimde de buyuktu gobegim.ikiz mi bile diyen olmustu.bazisinin ic karni genis olurmus o zaman disarda fazla gobek olmazmis.bazisinin da benim gibi ic karni genis olmazmis gobegi disardan buyuk olurmus.bunye meselesi.herkesin farkli yani.ama seninki cok normal geldi bana.
maşallah cnm gayet normal benim bukadar yok tabi banada tersine hiç 5aylık gibi durmuyorsun diyolar bende sanki yalancı gibiymişim sanıyorum idaa ediyolar olabilir benimde iç karnım buyuk olabilir sonradan çıkabilir kiminin birden büyüyor çünkü
evet belki de beyaz tenlilerin daha fazla çatlarmış canım olsun ya.ben son bir ayda 5 kilo almışımanneme sordum hiç çatlamamaış ama beyaz tenliyim ondan herhalde.4 ay bittiğinde 1,5 kilo almıştım sen?
Amargi kac haftaliksin?ben 19+2yim hissetmiyorumPaylaşmayı unuttuğum bir gelişme oldu. Ben oğlumun tekmelerini artık son iki gündür elimi karnıma koymasam da hissediyorum. Özellikle yemeklerden sonra ve öne eğildiğimde. Çok eğlenceli oluyor. Anlayacağınız pıtlar sıklaştı. Bunu bir an önce yaşayın istiyorum. Mutluluktan aklınızı oynatacaksınız. İstemsiz bir kas hareketi gibi, hani göz seğirmesi olurya, onun karnınızda olduğunu düşünün. Çok keyifli gçnler sizi bekliyor. Bir iki hafta içinde çok eğleneceksiniz. Garanti veriyorum...
aynen canım bende dört gözle kontrolü bekliyorum ama merak ediyor işte insan napalım.......benimde 26sında kontrolüm demek ki bi problem yok ama 1 kerede hissetsek iyi olduğunu anlıyoruz bakalım diğer kızlar ne diyecek doktora bunun için gidersem kapıdan kovacak beni :)
doktoruna sor canım gerçi sen sormadan doktorun bilgi vermesi gerekiyor benim doktorum kendisi söyledi 20.hafta diye hatta benim bayrama denk geliyor günüm bayram sonrası olcamtetanoz aşısını kaç haftalıkken yapıyorlar bana ne sağlık ocağından nede gittiğim dr.dan bu konuyla ilgili bir bilgi vermediler :S
Paylaşmayı unuttuğum bir gelişme oldu. Ben oğlumun tekmelerini artık son iki gündür elimi karnıma koymasam da hissediyorum. Özellikle yemeklerden sonra ve öne eğildiğimde. Çok eğlenceli oluyor. Anlayacağınız pıtlar sıklaştı. Bunu bir an önce yaşayın istiyorum. Mutluluktan aklınızı oynatacaksınız. İstemsiz bir kas hareketi gibi, hani göz seğirmesi olurya, onun karnınızda olduğunu düşünün. Çok keyifli gçnler sizi bekliyor. Bir iki hafta içinde çok eğleneceksiniz. Garanti veriyorum...
Amargi kac haftaliksin?ben 19+2yim hissetmiyorum(
ben en başından beri egepole gidiyorum canm Ayşen hanım doktorum... ayrancıları bilmiyorum adını çok duydum ama, ben hıfsısıhha tarafında oturuyorum uzak sanırsam... egepolde muayene ücreti 42 lira 2li teste para vermedik, ama detaylı ultrason falan bilmiyorum henüz çekilmedi cumartesi randevum var bakalım daha cinsiyet peşindeyim ben
aynen canım bende dört gözle kontrolü bekliyorum ama merak ediyor işte insan napalım.......
InsaLlah canim benim.dediklerini uygulucamCanım ben 20 hafta 1 günlük hamileyim. Geçen hafta ilk hissettim ve hemen foruma yazdım. Benim elim sürekli karnımdaydı. Eşimin eve gelmesine yakın bir pıt hissettim ama emin olamadım. Sanki bir göz seğirmesi gibiydi. Sonra arkasında bir daha ve bir daha. Birkaç defa üst üste olunda emin oldum. O an anahtarla kapı açıldı. Eşim geldi. Hemen elini karnıma koydum o da hissetti. Şunu belirteyim elim karnımda olmasa hissetmeyebilirdim. Ben son iki gündür elim karnımda değilken hissedebilmeye başladım. Her an hissedebilirsin. Oturur pozisyonda ayakları uzat, tv izlerken elin karnında olsun. Her an seninki "biri benimle ilgilensiiiin" diye alarma geçebilir.
Canım zencefilli bal denesene.Ben de çok sık faranjit olurum.Sabah akşam yesen faydasını görürsün inşallah.Çok geçmiş olsun
insallah seninde guzel gecer tatilin arkadasim ben de antalyadayim sanirim daha oncede konusmustuk seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?