2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Çok geçmiş olsun öncelikle. Tüm haftasonu sadece yat olur mu? Hiçbir şey için kalkma, yolculuk varsa erteleyin. Bazen aşağıda çıkabiliyor. Bende de olmuştu. İki gün sonra geçti. Ama ben sürekli yattım. Tuvalet dışında hiç ayağa kalkmadım. Belki de doktorunun dediği gibi aşağıda değildir ama önemli değil. Sen yinde de iyice dinlen. Dinlenmenin bir zararı olmaz. Nazar boncuksuz da gezme.

yok cnm eskileri giyinemiyorum tabikide tam ustume olan seylerdi bende hem hamile usttu hem pantolonu aldım oldu alalı epey buyuk almıştım sandım hemen kocaman olucak ama anca yeni yeni oda hala biraz buyuk ben hiç kusmadım sukur ama istahım kesildi 3aya kadar pek bi kilo almadım 69la hamile kaldım suan 75kiloyum 6kilo aldım yani ama dagınık bi kilo heryerimde var:)

Cok gecmis olsun cnm.kendini fazla yorma.onumuz bayram dinlen fazla yorma sakin kendini.cokk cook gecmis olsun tekrar.

kızlar bugün cinsiyeti öğrendim çok hareketli bi kızım olcakmış:) onu görmek çok güzeldi şükürler olsun.Hemen gidip ona ciciler aldıım.doktorum ikili test normal çıktığı için 3 lü ve 4 lüye gerek görmedi gelecek ay ayıntılı ultrasonla bakıcakmış.

Kızlar bir şey sorucam bilgisi olan paylaşsın lütfen düşük önleyici iğne kullananlar bilirler belki bu iğneler bebebğin fazla gelişmesini mi sağlıyor acaba öyle bir şey duydum gerçeklik payı nedir bilmiyorum ben bu iğneden 5 tane kullanmıştım ve bebeğim 2 hafta ilerde görünüyor ama iğneyi şuanda kullanmıyorum sadece 5 iğneyle bu kadar ilerde olduğunu sanmıyorum açıkcası neticede 9 ay kullananlar var diye düşünüyorum...

düşük iğnesi ben de kullandım ama bebeğim 2-3 gün önde, ilk hamileliğimde hiç kullanmamıştım, onda da 2-3 gün önde giidyordu.

Cok gecmis olsun cnm.kendini fazla yorma.onumuz bayram dinlen fazla yorma sakin kendini.cokk cook gecmis olsun tekrar.

teşekkürler kızlar, dineliyorum bütün gün, temizlik yapılacaktı, duruyor, bir tek yemek yaptım, o da çok canım sıkıldığından. doktordan geldiğimden beri 3 kez daha girdi o iğrenç ağrı, neyin nesidir anlayamadım, antibiyotiğimi içtim, bakalım gerçekten enfeksiyondan mı göreceğiz, bebeğimi kucağıma almama 140 gün kalmış, Allah 'ım gerçekten bir görsem o günleri, başka bir şey istemiyorum, kızım da hergün soruyor anne ne zaman doğacak kardeşim diye, bebeğime bir şey olursa kahrolurum, kızımın gözleirne nasıl bakarım, Allah 'Im sen koru yarabbim

düşük iğnesi ben de kullandım ama bebeğim 2-3 gün önde, ilk hamileliğimde hiç kullanmamıştım, onda da 2-3 gün önde giidyordu.

Fazla bir etkisi yok demekki düşündüğüm gibi bende sadece rahime etkisi var bebeğe etkisi yok diye biliyorum ama bunuda duyunca aklım karıştı açıkcasıı neyse içim rahatladı teşekkürler cevap verdiğin için :)

Birde kız benden

bir kızda bendennn :))

kızlar gözünüz aydın..hayırlı olsun kızçeleriniz..sağlıkla gelsinler inşallah..

canm geçmiş olsun. temizliği falan kafana takma, hepsi hallolur. sen bol bol dinlen. inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alacağız evlatlarımızı canm, Rabbim bebişlerimizi korusun

Cnm kotu sey getirme aklina.Allah sana da hepimize de saglikli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.Allah bhepimizin bebeklerini korusun.sen kendine cok dikkat et.yorma kendini lutfen.canini sikip kotu seyler de dusunme sakin.:2:

allahtan bi yerden almıyoruz kilolari çok belli olurdu o zaman. eğer bulantı kusma falan olmadıysa normal aldığın kilo. ben şimdi bile sabahları safra olarak düzenli bi şekilde kusuyorum
sen yine bana göre iyisin ben zaten 77 kilo ile gebe kaldım hedef 85 ama biraz zor sanırım...

Merhaba kızlar daha yeni komşunun bebeğini yıkamaya gittik daha doğrusu ben sadece su dökendim bebis daha iki gün önce doğdu. Yıkama olayı çok tehlikeli yaa ben hayatta yıkayamam sanırım. elinden kayacak gibi geliyo. Ama yinede sabırsızlanıyorum şu mart bi gelse =)

kızlar aşı konusu kafama takılıyodu dün doktoruma tetenoz aşısı olmalımıyım diye sordum oda aile hekimliğine gidip kaydımı yaptırmamı ve aşılarımı olmamı söyledi.bu haftalar artık tam zamanıymış.

slm kızlar bayram temizliğinden dolayı gelemiyorum epeydir inşallah herkesler iyidir..
kızlar sizlerden bişi rica edicektim bi arkadaşım için 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyoruz ama çevrede yok okadar hamiş..lütfen sadece 1tane ayetel kursi okuyabilirmisiniz...babbim bizlerin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı olmayan ve isteyen herkese arkadaşımada en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
şimdiden çook teşşekürler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…