merhaba kızlar, 4-5 gündür karnıma giren adet sancısına benzer ağrı var, 2 gündür de geceleri uynadırmaya başlayınca bugün doktora gittim ve bebğin çok aşağıya indiğini, riskli bir duurm oluşturduğunu söyledi, bunun erken doğuma neden olabileceğinden bahsetti,idrar tahlili ve kan tahlili aldı, tahlil sonuçlarına göre hastanede yatış verbeiliriz dedi. Tahlil sonuçlarım pazartesi günü çıkacak.
Bunun üzerine çok üzüldüm çok ağladım, ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim, durumu anlattım, o da baktı usg den, o da bebeğin duruşunun iyi olduğunu, erken doğumluk bir duurm olmadığını söyledi, idrar tahlili istedi, tahlil sonuçlarında çok öenmli bir sorun çıkmadı amaa 2 tane antibiyotik verdi, progestana devam edelim dedi, hangi doktora inanacağımı şaşırdım.
eğer önemli bir durumum yoksa bu ağrının sebebi ne? az önce uyuyakalmışım, yine girdi ağrı ve uykumdan yine uyandırdı. Allah 'ım korusun bebişimi
ben şu ana kadar hiç kilo almadım yani kusarken verdiğim kiloları geri aldığımı düşünüyorum sadece çünkü bi ara zayıfladım gibi hissediyordum ama tartılmadım suan gebe kaldığım kilo ile aynı kilodayım anlayacağın ama karnım bu şekle girdi bende biraz daha küçük birşey bekliyordum bu zamanlar için yalan söylemeyeyım yani senin ki gibi normal geliyordu bana :) bu arada artık kendi kıyafet ve pantalonları ma zor giriyorum düğmeler beni ve bebegimi rahatsız ediyor bayram için ilk hamile kiyafetimi alacağım. sen giyinebiliyormusun hala eskileri ?
merhaba kızlar, 4-5 gündür karnıma giren adet sancısına benzer ağrı var, 2 gündür de geceleri uynadırmaya başlayınca bugün doktora gittim ve bebğin çok aşağıya indiğini, riskli bir duurm oluşturduğunu söyledi, bunun erken doğuma neden olabileceğinden bahsetti,idrar tahlili ve kan tahlili aldı, tahlil sonuçlarına göre hastanede yatış verbeiliriz dedi. Tahlil sonuçlarım pazartesi günü çıkacak.
Bunun üzerine çok üzüldüm çok ağladım, ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim, durumu anlattım, o da baktı usg den, o da bebeğin duruşunun iyi olduğunu, erken doğumluk bir duurm olmadığını söyledi, idrar tahlili istedi, tahlil sonuçlarında çok öenmli bir sorun çıkmadı amaa 2 tane antibiyotik verdi, progestana devam edelim dedi, hangi doktora inanacağımı şaşırdım.
eğer önemli bir durumum yoksa bu ağrının sebebi ne? az önce uyuyakalmışım, yine girdi ağrı ve uykumdan yine uyandırdı. Allah 'ım korusun bebişimi
Kızlar bir şey sorucam bilgisi olan paylaşsın lütfen düşük önleyici iğne kullananlar bilirler belki bu iğneler bebebğin fazla gelişmesini mi sağlıyor acaba öyle bir şey duydum gerçeklik payı nedir bilmiyorum ben bu iğneden 5 tane kullanmıştım ve bebeğim 2 hafta ilerde görünüyor ama iğneyi şuanda kullanmıyorum sadece 5 iğneyle bu kadar ilerde olduğunu sanmıyorum açıkcası neticede 9 ay kullananlar var diye düşünüyorum...
Çok geçmiş olsun öncelikle. Tüm haftasonu sadece yat olur mu? Hiçbir şey için kalkma, yolculuk varsa erteleyin. Bazen aşağıda çıkabiliyor. Bende de olmuştu. İki gün sonra geçti. Ama ben sürekli yattım. Tuvalet dışında hiç ayağa kalkmadım. Belki de doktorunun dediği gibi aşağıda değildir ama önemli değil. Sen yinde de iyice dinlen. Dinlenmenin bir zararı olmaz. Nazar boncuksuz da gezme.
Cok gecmis olsun cnm.kendini fazla yorma.onumuz bayram dinlen fazla yorma sakin kendini.cokk cook gecmis olsun tekrar.
düşük iğnesi ben de kullandım ama bebeğim 2-3 gün önde, ilk hamileliğimde hiç kullanmamıştım, onda da 2-3 gün önde giidyordu.
kızlar bugün cinsiyeti öğrendim çok hareketli bi kızım olcakmış:) onu görmek çok güzeldi şükürler olsun.Hemen gidip ona ciciler aldıım.doktorum ikili test normal çıktığı için 3 lü ve 4 lüye gerek görmedi gelecek ay ayıntılı ultrasonla bakıcakmış.
Birde kız benden
bir kızda bendennn :))
teşekkürler kızlar, dineliyorum bütün gün, temizlik yapılacaktı, duruyor, bir tek yemek yaptım, o da çok canım sıkıldığından. doktordan geldiğimden beri 3 kez daha girdi o iğrenç ağrı, neyin nesidir anlayamadım, antibiyotiğimi içtim, bakalım gerçekten enfeksiyondan mı göreceğiz, bebeğimi kucağıma almama 140 gün kalmış, Allah 'ım gerçekten bir görsem o günleri, başka bir şey istemiyorum, kızım da hergün soruyor anne ne zaman doğacak kardeşim diye, bebeğime bir şey olursa kahrolurum, kızımın gözleirne nasıl bakarım, Allah 'Im sen koru yarabbim
bir kızda bendennn :))
teşekkürler kızlar, dineliyorum bütün gün, temizlik yapılacaktı, duruyor, bir tek yemek yaptım, o da çok canım sıkıldığından. doktordan geldiğimden beri 3 kez daha girdi o iğrenç ağrı, neyin nesidir anlayamadım, antibiyotiğimi içtim, bakalım gerçekten enfeksiyondan mı göreceğiz, bebeğimi kucağıma almama 140 gün kalmış, Allah 'ım gerçekten bir görsem o günleri, başka bir şey istemiyorum, kızım da hergün soruyor anne ne zaman doğacak kardeşim diye, bebeğime bir şey olursa kahrolurum, kızımın gözleirne nasıl bakarım, Allah 'Im sen koru yarabbim
yok cnm eskileri giyinemiyorum tabikide tam ustume olan seylerdi bende hem hamile usttu hem pantolonu aldım oldu alalı epey buyuk almıştım sandım hemen kocaman olucak ama anca yeni yeni oda hala biraz buyuk ben hiç kusmadım sukur ama istahım kesildi 3aya kadar pek bi kilo almadım 69la hamile kaldım suan 75kiloyum 6kilo aldım yani ama dagınık bi kilo heryerimde var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?