2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Okudum canim allah kabul etsin

bebek hasretini bende çok iyi bilirim.okudum allah kabul etsin:)

Selamlar:))Yolun yarısını geçtik artık zaman daha hızlı geçecek.21. haftaya girdik bizde. Her şey yolunda gidiyor şükürler olsun.Sabırsızlıkla bekliyoruz oğluşumun doğacağı günü...Alışveriş için daha erken aslında ama son ayların kışa gelecek olması çalışıyor olmam ve daha ağırlaşacak olmam beni de korkutuyor..Bizde dün dayanamayıp alışverişe başladık. Taç da organik ürünler varmış.bir tane nevresim takımı bir pike takımı aldım.özdilekten battaniye yastık aldım ve başka bir yerdende ayıcıklı alt açma takımı aldım..öyle güzeller ki..boşuna demiyorlar herşeyin küççü güzel diye:))sonra bebek odası takımlarına baktık çok güzel şeyler var..yatak odama ise nasıl birşey alsam karar veremiyorum..oyun parkımı alsam küçük beşik mi alsam bilemedim..onları sonra alacağım ama 8 aylıkken falan alırım herhalde..aslında doğmadan önce çok birşey almak istemiyorum iyi gelmiyor bana ama doğumdan sonra dışarı çıkmak çok zor olacak.Maddi olarakda hepsinin bir araya gelmeside zor olacak.Artık Rabbim bebeğimi korusun diyerek almaya başladım

ben de okudum canım

Okudum, Allah kabul etsin inşallah.

Canim.benim 24 hafta yapilacak ignr bu arada iliskide yanma oluyo mu iskrnce cekiyorum dun agliycaktim.neredeyse hic bole aci yasamadim sizce.neden daha yeni fitil kullandim sacma degilmi bole olmasi off allahim.bu.hamilelikte noluck bole.bilmiyorum biaey alirkende korkourum((

canım bende okudum şimdi rabbim arkadaşınada olmayanlarada nasip eylesin inşallah

bu arada kızlar cuma dr gidip cinsiyetini öğredim gibi yani büyük ihtimal kız demişti dr henüz oylama yapmadım listeyede eklenmedim bu yüzden bayramdan sonra tekrar gidip kesin bi şekilde öğrenmek istiyorum artık gerçi dr dan sonra pembeli bişiler aldık dayanamayıp neyse ben bebişimin ismini kevser olsun istiyorum eşimde beğendi ama daha kimseye söylemedik nasıl tepkiler alırız bilmiyorum bu konuda fikirlerinizi bekliyorum ardaşlar

Ben de okudum canım. Allah kabul etsin...

hayırlı olsun canımm bence güzel isimm

hamile kaldığınızı aile hekimine bildirip kayıt oluşturduktan sonra 2 defalık tetenoz aşısını aile hekimleri yapıyor ama ilki 20. hafta da bildiğim kadarıyla çnk ben en son gittiğimde 20. haftada çağırdı beni hatta aç karnına gelmemi kan tahlilide yapılacağını söyledi

Okudum canim.allah kabul etsin.rabbim onada bebisler versin insallah...

amiiiiiiiiiiiiinnn bende aynı düşüncelerle başladım alışverişe iyiki de başlamışım diyorum ben bebek odası konusunda sürekli araştırma içerisindeyim boyasının mdf sinin çok iyi olması gerekiyor bir de yakın bi akrabam mutluka aldıktan sonra en az 1 ay havalandırmam gerektiğini söyledi o yüzden bayramdan sonra almayı düşünüyorum çünkü gelmesi de 1 ay sürüyor yatak odası için ilk başta bende düşündüm ama sonra vazgeçtim çünkü doktorlar 3 aydan sonra çocuğun özgüveni açısından odasının ayrılması gerektiğini söylüyorlar ve benim kaç tane doğum yapan arkadaşımın da söylediği söz odasını ayırdıktan sonra uyumaya başladık oldu valla bi okul öncesi öğretmeni olarak ayrı oda da yatması en doğrusu kaliteli bi bebek telsizi (bebefon) ile sorun yaşamadan bu işin üstesinden geleceğimi düşünüyorum tabi allahın izniyle aldığım şeylerden bi kaçını başka bi baŞLIKTA paylaştım aslında bu çok yararlı fikir almak çok öenmli özellikle tecrübesiz ilk anne olacak bizler için

canım benm oglum geceleri 2 saatte bir emmeye kalkıyordu, o yuzden 1 yasına kadar ayıramadim.. denedim ama olmadi..Devamlı yan odaya git gel cok zor geliyordu.. zaten yasına kadar emdi... Enneyi kesince uykusu duzene giriyor zaten...

bende okudum cnm Allah kabul etsin inşallah.

Slm KIZLAR az önce tuvalete gittim peceteyle silerken bir kac damla kan geldi kırmızı çok korktum biz de dün 4 saatlik yolculuk yaptık kontrolde iyiydi doktor yoldan birsey olmaz dedi şimdiye kadar çok şükür hersey normaldi koydeyim şimdi doktorumu aradım progesteron kullan dedi yanımda yoktu magnezyum iç sabah aksam dedi bir kac damladan birsey olmaz dedi istiharat et dedi su iç eşimde şimdi ilçeye gidiyor progesteron almaya KIZLAR dua edin lütfen aranızda böyle birsey yaşayan var mı

doğru ilk zamanlar çok zor olacak ama ben yine de denemek istiyorum çevremdekiler gayet başarılı bu konuda bakalım ben nasıl olacam

arkadaşlar özel çapa hastanesine giden varmı varsa memnun musunuz?

ben gidiyorum özel çapa Altay beye. Aslında memnunum ama cok yoğun bir doktor cok fazla hastası var bu nedenle sen soru sormadıkca önemli birsey görmediği sürece yorum yapmıyor. Daha bir kere tartmadı bile.. bende yeni doktor buldum onla devam etmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…