- 10 Nisan 2010
- 432
- 86
- 123
slm kızlar bayram temizliğinden dolayı gelemiyorum epeydir inşallah herkesler iyidir..
kızlar sizlerden bişi rica edicektim bi arkadaşım için 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyoruz ama çevrede yok okadar hamiş..lütfen sadece 1tane ayetel kursi okuyabilirmisiniz...babbim bizlerin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı olmayan ve isteyen herkese arkadaşımada en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
şimdiden çook teşşekürler kızlar
slm kızlar bayram temizliğinden dolayı gelemiyorum epeydir inşallah herkesler iyidir..
kızlar sizlerden bişi rica edicektim bi arkadaşım için 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyoruz ama çevrede yok okadar hamiş..lütfen sadece 1tane ayetel kursi okuyabilirmisiniz...babbim bizlerin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı olmayan ve isteyen herkese arkadaşımada en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
herkese selam... uzun zamadır uzak kaldım malum artık hazırlıklar başladı yavaş yavaş oğlumun eksiklerini büyük bir heyecanla almaya başladım odası için araştırma halindeyim ne kadar erken gibi görükse de aralığın sonunda herşeyi hazır olsun istiyorum son aylarda şimdi ki gibi dışarı çıkıp alışveriş yapabileceğimi sanmıyorum gerek vücudun ağırlaşması gerekse kış mevsimi olmasından...
buara bu ayın başında ki kontrolümde doktorum herşeyin gayet iyi olduğunu söyledi.detaylı ve 4 boyutlu gördük oğlumuzu hatta elini çenesinin altına koymuştu kuzum Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın o kadar mutlu oluyoruz ki her gördüğümüzde doktorum 1 ay sonra gelmemizi o zamana kadar da vitaminlere devam etmemi günde 2 bardak süt içmemi söyledi.
buara hazırlıklar konusunda fikir alışverişinde bulunsak çok iyi olur etrafımda çok tecrübeli yeni doğum yapan çok arkadaşım var siz neler yapıyorsunuz? paylaşımlarınızı bekliyorum
• 2014 Mart Anneleri Kilo Takibi
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/635494-mart-2014-annelerinin-kilo-takibi.html
• Bebişlerimizin Boy ve Kilo Takibi
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/655538-2014-mart-bebeklerinin-boy-agirliklari.html
• Bebişlerimiz için yaptığımız alışverişlerimiz
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...slerine-yaptiklari-alisverisler-ltltltlt.html
• 2014 Mart Bebekleri İsimleri :)
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/658486-2014-mart-bebeklerimizin-isimleri.html
kızlar aşı konusu kafama takılıyodu dün doktoruma tetenoz aşısı olmalımıyım diye sordum oda aile hekimliğine gidip kaydımı yaptırmamı ve aşılarımı olmamı söyledi.bu haftalar artık tam zamanıymış.
hayırlı olsun canımm bence güzel isimmbu arada kızlar cuma dr gidip cinsiyetini öğredim gibi yani büyük ihtimal kız demişti dr henüz oylama yapmadım listeyede eklenmedim bu yüzden bayramdan sonra tekrar gidip kesin bi şekilde öğrenmek istiyorum artık gerçi dr dan sonra pembeli bişiler aldık dayanamayıp neyse ben bebişimin ismini kevser olsun istiyorum eşimde beğendi ama daha kimseye söylemedik nasıl tepkiler alırız bilmiyorum bu konuda fikirlerinizi bekliyorum ardaşlar
kızlar aşı konusu kafama takılıyodu dün doktoruma tetenoz aşısı olmalımıyım diye sordum oda aile hekimliğine gidip kaydımı yaptırmamı ve aşılarımı olmamı söyledi.bu haftalar artık tam zamanıymış.
Okudum canim.allah kabul etsin.rabbim onada bebisler versin insallah...slm kızlar bayram temizliğinden dolayı gelemiyorum epeydir inşallah herkesler iyidir..
Selamlar:))Yolun yarısını geçtik artık zaman daha hızlı geçecek.21. haftaya girdik bizde. Her şey yolunda gidiyor şükürler olsun.Sabırsızlıkla bekliyoruz oğluşumun doğacağı günü...Alışveriş için daha erken aslında ama son ayların kışa gelecek olması çalışıyor olmam ve daha ağırlaşacak olmam beni de korkutuyor..Bizde dün dayanamayıp alışverişe başladık. Taç da organik ürünler varmış.bir tane nevresim takımı bir pike takımı aldım.özdilekten battaniye yastık aldım ve başka bir yerdende ayıcıklı alt açma takımı aldım..öyle güzeller ki..boşuna demiyorlar herşeyin küççü güzel diye:))sonra bebek odası takımlarına baktık çok güzel şeyler var..yatak odama ise nasıl birşey alsam karar veremiyorum..oyun parkımı alsam küçük beşik mi alsam bilemedim..onları sonra alacağım ama 8 aylıkken falan alırım herhalde..aslında doğmadan önce çok birşey almak istemiyorum iyi gelmiyor bana ama doğumdan sonra dışarı çıkmak çok zor olacak.Maddi olarakda hepsinin bir araya gelmeside zor olacak.Artık Rabbim bebeğimi korusun diyerek almaya başladım
amiiiiiiiiiiiiinnnbende aynı düşüncelerle başladım alışverişe iyiki de başlamışım diyorum ben bebek odası konusunda sürekli araştırma içerisindeyim boyasının mdf sinin çok iyi olması gerekiyor bir de yakın bi akrabam mutluka aldıktan sonra en az 1 ay havalandırmam gerektiğini söyledi o yüzden bayramdan sonra almayı düşünüyorum çünkü gelmesi de 1 ay sürüyor yatak odası için ilk başta bende düşündüm ama sonra vazgeçtim çünkü doktorlar 3 aydan sonra çocuğun özgüveni açısından odasının ayrılması gerektiğini söylüyorlar ve benim kaç tane doğum yapan arkadaşımın da söylediği söz odasını ayırdıktan sonra uyumaya başladık oldu valla bi okul öncesi öğretmeni olarak ayrı oda da yatması en doğrusu kaliteli bi bebek telsizi (bebefon) ile sorun yaşamadan bu işin üstesinden geleceğimi düşünüyorum tabi allahın izniyle aldığım şeylerden bi kaçını başka bi baŞLIKTA paylaştım aslında bu çok yararlı fikir almak çok öenmli özellikle tecrübesiz ilk anne olacak bizler için
canım benm oglum geceleri 2 saatte bir emmeye kalkıyordu, o yuzden 1 yasına kadar ayıramadim.. denedim ama olmadi..Devamlı yan odaya git gel cok zor geliyordu.. zaten yasına kadar emdi... Enneyi kesince uykusu duzene giriyor zaten...
arkadaşlar özel çapa hastanesine giden varmı varsa memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?