Slm KIZLAR az önce tuvalete gittim peceteyle silerken bir kac damla kan geldi kırmızı çok korktum biz de dün 4 saatlik yolculuk yaptık kontrolde iyiydi doktor yoldan birsey olmaz dedi şimdiye kadar çok şükür hersey normaldi koydeyim şimdi doktorumu aradım progesteron kullan dedi yanımda yoktu magnezyum iç sabah aksam dedi bir kac damladan birsey olmaz dedi istiharat et dedi su iç eşimde şimdi ilçeye gidiyor progesteron almaya KIZLAR dua edin lütfen aranızda böyle birsey yaşayan var mı
Canim benim ilk aylar haftalarca kanamam vardi.En iyi tedavi yatmak.Ayaklarinin altina yastik koyup uzanmak cok iyi geliyor.Korkma canim bebisin buyudu.Insallah birsey olmayacak.
Cnm kotu sey getirme aklina.Allah sana da hepimize de saglikli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.Allah bhepimizin bebeklerini korusun.sen kendine cok dikkat et.yorma kendini lutfen.canini sikip kotu seyler de dusunme sakin.:2:
Merhaba kızlar daha yeni komşunun bebeğini yıkamaya gittik daha doğrusu ben sadece su dökendim bebis daha iki gün önce doğdu. Yıkama olayı çok tehlikeli yaa ben hayatta yıkayamam sanırım. elinden kayacak gibi geliyo. Ama yinede sabırsızlanıyorum şu mart bi gelse =)
Saol canım benim kesildi şimdi ya vajinam tahris olmus gibi acaba harici mı oldu ama yinede progesteron iceyim diyorum ne olur ne olmaz
slm kızlar bayram temizliğinden dolayı gelemiyorum epeydir inşallah herkesler iyidir..
kızlar sizlerden bişi rica edicektim bi arkadaşım için 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyoruz ama çevrede yok okadar hamiş..lütfen sadece 1tane ayetel kursi okuyabilirmisiniz...babbim bizlerin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı olmayan ve isteyen herkese arkadaşımada en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
şimdiden çook teşşekürler kızlar
bu arada kızlar cuma dr gidip cinsiyetini öğredim gibi yani büyük ihtimal kız demişti dr henüz oylama yapmadım listeyede eklenmedim bu yüzden bayramdan sonra tekrar gidip kesin bi şekilde öğrenmek istiyorum artık gerçi dr dan sonra pembeli bişiler aldık dayanamayıp neyse ben bebişimin ismini kevser olsun istiyorum eşimde beğendi ama daha kimseye söylemedik nasıl tepkiler alırız bilmiyorum bu konuda fikirlerinizi bekliyorum ardaşlar
Slm KIZLAR az önce tuvalete gittim peceteyle silerken bir kac damla kan geldi kırmızı çok korktum biz de dün 4 saatlik yolculuk yaptık kontrolde iyiydi doktor yoldan birsey olmaz dedi şimdiye kadar çok şükür hersey normaldi koydeyim şimdi doktorumu aradım progesteron kullan dedi yanımda yoktu magnezyum iç sabah aksam dedi bir kac damladan birsey olmaz dedi istiharat et dedi su iç eşimde şimdi ilçeye gidiyor progesteron almaya KIZLAR dua edin lütfen aranızda böyle birsey yaşayan var mı
2 gündür progestana ben de başladım, ocak annelerine sordum ordan da kullanan var. erken doğumu % 50 önlüyormuş dedi bayanın birisi, ne kadar doğru bilmiyorum. sen de çok dikkat et, uzan bol bol. bir wc ye kalk. Köydesin anlaşılan, kv. yanındasın, yani sana yardımcı olacaklardır, bol bol uzan, ben bayramda bir yere gidemeyeceğim heralde.
benımkıde kız canımm:))
Kızlar akıntınız var mı ben de ara sıra olab beyaz hafif sarımsı kıvamlı bi akıntı var normal mi bu acaba önce peogestandan diyodum ama progestan fitili keseli de 2 hsfta oldu
Ayrıca herkesin bayramını kutluyorum sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin Allah
Kızlar akıntınız var mı ben de ara sıra olab beyaz hafif sarımsı kıvamlı bi akıntı var normal mi bu acaba önce peogestandan diyodum ama progestan fitili keseli de 2 hsfta oldu
Ayrıca herkesin bayramını kutluyorum sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin Allah
Paylaşmayı unuttuğum bir gelişme oldu. Ben oğlumun tekmelerini artık son iki gündür elimi karnıma koymasam da hissediyorum. Özellikle yemeklerden sonra ve öne eğildiğimde. Çok eğlenceli oluyor. Anlayacağınız pıtlar sıklaştı. Bunu bir an önce yaşayın istiyorum. Mutluluktan aklınızı oynatacaksınız. İstemsiz bir kas hareketi gibi, hani göz seğirmesi olurya, onun karnınızda olduğunu düşünün. Çok keyifli gçnler sizi bekliyor. Bir iki hafta içinde çok eğleneceksiniz. Garanti veriyorum...
merhaba kızlar, 4-5 gündür karnıma giren adet sancısına benzer ağrı var, 2 gündür de geceleri uynadırmaya başlayınca bugün doktora gittim ve bebğin çok aşağıya indiğini, riskli bir duurm oluşturduğunu söyledi, bunun erken doğuma neden olabileceğinden bahsetti,idrar tahlili ve kan tahlili aldı, tahlil sonuçlarına göre hastanede yatış verbeiliriz dedi. Tahlil sonuçlarım pazartesi günü çıkacak.
Bunun üzerine çok üzüldüm çok ağladım, ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim, durumu anlattım, o da baktı usg den, o da bebeğin duruşunun iyi olduğunu, erken doğumluk bir duurm olmadığını söyledi, idrar tahlili istedi, tahlil sonuçlarında çok öenmli bir sorun çıkmadı amaa 2 tane antibiyotik verdi, progestana devam edelim dedi, hangi doktora inanacağımı şaşırdım.
eğer önemli bir durumum yoksa bu ağrının sebebi ne? az önce uyuyakalmışım, yine girdi ağrı ve uykumdan yine uyandırdı. Allah 'ım korusun bebişimi
Merhaba kızlar daha yeni komşunun bebeğini yıkamaya gittik daha doğrusu ben sadece su dökendim bebis daha iki gün önce doğdu. Yıkama olayı çok tehlikeli yaa ben hayatta yıkayamam sanırım. elinden kayacak gibi geliyo. Ama yinede sabırsızlanıyorum şu mart bi gelse =)
Selamlar:))Yolun yarısını geçtik artık zaman daha hızlı geçecek.21. haftaya girdik bizde. Her şey yolunda gidiyor şükürler olsun.Sabırsızlıkla bekliyoruz oğluşumun doğacağı günü...Alışveriş için daha erken aslında ama son ayların kışa gelecek olması çalışıyor olmam ve daha ağırlaşacak olmam beni de korkutuyor..Bizde dün dayanamayıp alışverişe başladık. Taç da organik ürünler varmış.bir tane nevresim takımı bir pike takımı aldım.özdilekten battaniye yastık aldım ve başka bir yerdende ayıcıklı alt açma takımı aldım..öyle güzeller ki..boşuna demiyorlar herşeyin küççü güzel diye:))sonra bebek odası takımlarına baktık çok güzel şeyler var..yatak odama ise nasıl birşey alsam karar veremiyorum..oyun parkımı alsam küçük beşik mi alsam bilemedim..onları sonra alacağım ama 8 aylıkken falan alırım herhalde..aslında doğmadan önce çok birşey almak istemiyorum iyi gelmiyor bana ama doğumdan sonra dışarı çıkmak çok zor olacak.Maddi olarakda hepsinin bir araya gelmeside zor olacak.Artık Rabbim bebeğimi korusun diyerek almaya başladım
Çok geçmiş olsun Aybüke, sen gönlünü ferah tut ve bende daha farklı bir doktora daha görün onun ne dediğine bak ve ona göre içini rahatlat. Bu doktorları ben hiç mi hiç anlamıyorum zaten. Biri ak derken biri neye dayanarak kara diyor onu da anlamıyorum.
Sen yine emin olmak için farklı bir doktor fikrini düşün.. Kendini fazla üzme inşallah sağlıkla gelecek bebişlerimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?