2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canim benim ilk aylar haftalarca kanamam vardi.En iyi tedavi yatmak.Ayaklarinin altina yastik koyup uzanmak cok iyi geliyor.Korkma canim bebisin buyudu.Insallah birsey olmayacak.

Canim benim ilk aylar haftalarca kanamam vardi.En iyi tedavi yatmak.Ayaklarinin altina yastik koyup uzanmak cok iyi geliyor.Korkma canim bebisin buyudu.Insallah birsey olmayacak.

Saol canım benim kesildi şimdi ya vajinam tahris olmus gibi acaba harici mı oldu ama yinede progesteron iceyim diyorum ne olur ne olmaz

Cnm kotu sey getirme aklina.Allah sana da hepimize de saglikli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.Allah bhepimizin bebeklerini korusun.sen kendine cok dikkat et.yorma kendini lutfen.canini sikip kotu seyler de dusunme sakin.:2:

getirmiyorum artık daha iyiyim, bugün biraz kalktım temzilik bile yaptım, çok yatarsam da psikolojim bo<uluyor. annem kızdı ama nepiimm eşim sanki beceremiyor gibi geldi, basit işleri ben yaptım.

kızımı ilk kez annemle teyzem yıkmaışlardıi ilk yıkama zor oluyor gerçekten bir bilen olması gerek başında, ben tecrübeli olmama rağmen ilk yıkamadan ben de korkacağım sanırım, oyy sağlıcakla bir doğsun daa tek derdim nasıl yıkayacağım olsun

Saol canım benim kesildi şimdi ya vajinam tahris olmus gibi acaba harici mı oldu ama yinede progesteron iceyim diyorum ne olur ne olmaz

2 gündür progestana ben de başladım, ocak annelerine sordum ordan da kullanan var. erken doğumu % 50 önlüyormuş dedi bayanın birisi, ne kadar doğru bilmiyorum. sen de çok dikkat et, uzan bol bol. bir wc ye kalk. Köydesin anlaşılan, kv. yanındasın, yani sana yardımcı olacaklardır, bol bol uzan, ben bayramda bir yere gidemeyeceğim heralde.

canım ben de okudum..Allah kabul etsin..Rabbim evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin..yaşamayan bilmez o yangını..

hayırlı olsun kızınız canm..bizim de kızımız olacak inşallah:) kevser ismi çok güzel bence,siz beğendiyseniz gerisi boş..adıyla yaşasın inşallah..

canm geçmiş olsun belki yolculuktan yorulsun ondan oldu. progestan kullanıp güzelce dinlenirsen bişey olmaz Allahın izniyle..Allah korktuğumuz yere uğratmasın..evlatlarımızı bize, bizi evlatlarımıza bağışlasın..

bayram hazırlığı, bayram temizliği, bayram alışverişi tamamdır:)

Saol canım saOlsunlar yardımcı oluyorlar uzandım dinleniyorum

Kızlar akıntınız var mı ben de ara sıra olab beyaz hafif sarımsı kıvamlı bi akıntı var normal mi bu acaba önce peogestandan diyodum ama progestan fitili keseli de 2 hsfta oldu

Ayrıca herkesin bayramını kutluyorum sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin Allah

Aynı renkte ara sıra değil de hergün düzenli olan bir akıntım var. Eşim gebelikte normal olduğunu söyledi. Ben yine de doktoruma soracağım.

progersteron kullanmadım ama benim de hamileliğin başından beri çok arttı,homonlar arttığı için normalmiş,bol su içiyorum,sık sık çamaşır değiştiriyorum,yapacak bir şey yok

Ya ben cook cok uzak kaldim.ama tekrar katilmak istiyorum.konuyu bile almislar girmedigim icin :)

Bizde erkek bebis bekliyoruz hayirlisiyla.1-2 kiyafet disinda bisey almadim.
Benim bebis 19+1 de 200 gr.21 cm.
Akinti konusundasa.benimde baya oluyo.hatta camasirim bile islaniyo.normalmis ama

selam amargi,
o duyguyu ben de 1,2 haftadır hissediyorum. o kadar çok şeye benzetilebilir ki? ben mesela içimde balon patlıyormuş gibi hissediyorum dedim eşime güldü töbe töbe diyor:))
çok farklı hakikaten. Ben henüz hamileliğin bile idrakında değilim. Normalde hemen ağlayan ben ultrasonlarda hele kalbini ilk duyuşumda bile ağlamadım. ama bu duygu çok garip yavaş yavaş hissettiriyor anneliği :))

Çok geçmiş olsun Aybüke, sen gönlünü ferah tut ve bende daha farklı bir doktora daha görün onun ne dediğine bak ve ona göre içini rahatlat. Bu doktorları ben hiç mi hiç anlamıyorum zaten. Biri ak derken biri neye dayanarak kara diyor onu da anlamıyorum.
Sen yine emin olmak için farklı bir doktor fikrini düşün.. Kendini fazla üzme inşallah sağlıkla gelecek bebişlerimiz..

Selam Vuslatgecesi, oyyy en çok korktuğum kısım o zaten ben heralde. minnacık bir şey o yaa onu nasıl yıkarım ki evire çevire. Ben de yapamam heralde.Anneler sağolsun onlar yapacak artık :))

Selaamm,
biz de dün şöyle bir fiyat ve kalite araştırması yaptık ben bir ihtiyaç listesi oluşturmuştum zaten onların en iyileri hangileri diye bilen kişilere sorup fiyat bilgisi aldım. Onca dolaşmada alacağım şeylere az çok karar verdim ama sadece süslü bir şapka ve eldiven alabildim :))
ben büyüyen beşik ile birlikte gardrop ve şifonyer alıcam. Çok güzel bir takım beğendim. Bembeyaz bişey ve nerdeyse 14 yaşına kadar kullanabilecek kadar fonksiyonel. bebeğim için bir simge belirledim. uğur böceği.. genelde uğur böcekli şeylere bakar oldum o yüzden de. Hatta internetten uğur böcekli triko battaniye bile aldım fotosu aşağıda diğer aldıklarımı da göndereyim:))
çok pembe almayı düşünmüyorum genellikle beyaz ve sade renkler..

Son düzenleme:
hamilelik yogasina giden varmi acaba.nereye gidiyorsaniz paylasirmisinz.arastirma yapiyorm da.cd aldm onu uygulamaya basliycam.ama kursada gitmek istiyorm.zaten spor yapamiyorm malum.insanin rahatlamya ihtiyaci var.yoga iyi gelir

çok teşekkür ederim. yarın tahlil sonuçlarımı alacağız, doktorla bir daha görüşeceğiz, bakalım ne diyecek, yatış yapalım derse kabul etmeyeceğim, başka bir doktora daha görünmek isteyeceğim. ama normal derse kendi doktorum da normal demişti zaten diye içim rahat edecek. o değil de antibiyotik kullanıyorum diye çok korkuyorum. kullansam bir dert kullanmasam bir dert.

bolca akıntı bende de var, sarımsı değil ama, beyaz saydamımsı bir akıntı, normaldir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…