2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Kesinlikle 1 2 dr a gitmelisin.hatta prof a fln git.bu dr lar bazen sapitiyo

Ben de okudum cnm.Allah kabul etsin.

haftaya randevum benim de..cinsiyetini göstermiyor benim bebiş bakalım renkli ultrasonda gösterecek mi
sağlıklı olsun, tekmelerini her gün duyayım bana yeter
ayakta çok kaldıktan sonra oturduğumda hissediyorum tekmelerini, yeter artık diyor galiba

Ben yeni doğmuş bebekleri bile hemen kucağıma alamam, birşey olcak diye çekinirim.Bebek yıkamayı şu an düşünemiyorum bile, bakalım nasıl olcak

Ben de okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Evet canım ya ben de de arar ara beyazımsı akıntı oluyo, doktora da sormayı unuttum

kızlar butik bebe diye bir site var bebek anne ile ilgili çok güzel şeyler var kapıda ödemesi olması ayrıca güzelll bir bakınnnn

Merhaba mart anneleri,sanırım artık ben mart annesi olamayacağım ya da yoluma çaresiz devam edeceğim.10.10.2013 te dr.kontrolümde bazı sorunlar çıktı.aynı gün ayrıntılı ultrasona girdim.19 haftalık hamileyim,bebeğimde hidrosefali,meningomyelosel,sol ayakta eğrilik çıktı.Bayram gelmeden hemen alınsın dedi dr.um.Doğsa bile yaşamaz dedi.Ama aldırmayı düşünmüyorum.Tabi o günden beri biz kendimizde değiliz.Zeynep Kamil perinatalojiye yönlendirdi,aynı gün gittik ve ayın 31 ne tekrar ayrıntılı ultrason için gün verildi.ventrikül genişliği sağda 14.8 mm solda 15.8 mm.,omurgası kısa ultrasonda bizede gösterdi,kuyruk sokumuna kadar devam etmiyor.
Aklımda onlarca soru var,ya karnımda ölürse ya da doğduktan sonra yaşanacak süreç vs..
Allah herkesin bebeğini korusun.

Canim cok uzuldum cok gecmis olsun,

canım üzülmemek elde değil ne olacak bu süreç nasıl geçecek bilemiyoruz yalnızca Allahın takdiri bu hepimiz için geçerli dua edelim bol bol Allah nelere kadir inş.daha iyiye gider.şu mübarek günler hürmetine Rabbim herkesin evladını bağışlasın.

Saol canım benim kesildi şimdi ya vajinam tahris olmus gibi acaba harici mı oldu ama yinede progesteron iceyim diyorum ne olur ne olmaz

canım benim geçen haftalarda 17+2 idi o zaman bende yaşadım ve hala progestan kullanıyorum sen de kullan ihmal etme sakın.

geçmiş olsun tatlım. aman dikkat et kendine....

kızlar butik bebe diye bir site var bebek anne ile ilgili çok güzel şeyler var kapıda ödemesi olması ayrıca güzelll bir bakınnnn

bende bakıyorum ve güzel şeyler var kesinlikle alışveriş yapanlarda bayağı memnun...

canım söyleyecek kelime bulamıyorum inan çok üzüldüm ama inşallah rabbim bebeğini sana bağışlar ve hiçbir sorun da çıkmaz geçmiş olsun tekrar dualarım seninle

Canim cok uzuldum.Umarim yanlis teshistir.Insallah yanlis teshistir.

Allah sabır ve güç versin size,hakkınızda ne hayırlıysa onu nasip etsin.

gerçekten çok üzüldüm insan böyle durumlarda ne diyeceğini bilemiyor gerçekten. Rabbim sana sabır versin ve umarım yanlis bi teşhistir....

canım çok geçmiş olsun.söyleyecek söz bulamıyorum.Allah yardımcınız olsun.

Böyle durumlarda ne söylenirki.. İnşallah yanlış teşhistir. Allah sabır güç versin size.. Dualarım sizinle

Canim cok uzuldum cok gecmis olsun,

canım söyleyecek kelime bulamıyorum inan çok üzüldüm ama inşallah rabbim bebeğini sana bağışlar ve hiçbir sorun da çıkmaz geçmiş olsun tekrar dualarım seninle

Canim cok uzuldum.Umarim yanlis teshistir.Insallah yanlis teshistir.

Allah sabır ve güç versin size,hakkınızda ne hayırlıysa onu nasip etsin.

gerçekten çok üzüldüm insan böyle durumlarda ne diyeceğini bilemiyor gerçekten. Rabbim sana sabır versin ve umarım yanlis bi teşhistir....

canım çok geçmiş olsun.söyleyecek söz bulamıyorum.Allah yardımcınız olsun.

Böyle durumlarda ne söylenirki.. İnşallah yanlış teşhistir. Allah sabır güç versin size.. Dualarım sizinle

Çok sağolun.Dualarınızı eksik etmeyin.

Allah Allaaah çok üzüldüm canım, 2 li testin riskli mi çıkmıştı? Allah sabır versin, zor bir karar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…