2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben de doktordan geldim bugün, çok şükür sadece idrar yolu enf. dedi doktor, erken doğum falan deyip korkutmuştu bizi ama Allah'ıma binlerce şükür olsun şimdi iyiyiz, yalnız kullandığım antibiyotik kaşıntı yaptı bende yaa, saç diplerim kaşınıyor haşır huşur!

Allahım yardımcın olsun inşallah yanlış teşhistir

oh gözünaydın boşver; erken doğumdansa kaşın haşır huşur

Ayrintuli ultrasna grdim ck sukur saglikli kizim allah kimseyi evladyla snmasin rabbim onlari korusun bn hssetmyrdum bbgimi ama bgn sanirim ultrasondan rahtsz oldu o kdr tekme atti ki bna surati asikti kizimin yeter dermis gbydi onlara ultrason sesi kamyon sesi gbo glirms kiymm bn kuzuma bya sinir oldu bgn bze ))

allah yardimcin olsun canim ya acaba bi prof.gitsenmi detayli ultrasonda iyi olan bilindik

Cnm allah yardimcin olsun
Ben bu dr lara okadar guvenmiyorumki.hamile arkadasima bu bebek diil kist diyenmi olmadi,bu bebek gelismez kisa diyip sapsaglam bebismi gormedim..cok fazla ornek duydum.o yUzden birkac dr a goster.ins 31 indeki randevu guzel gecer.iyide olsa kotude olsa hersey allahtan..hayirlisini dile hep

Bende 15 gun sonraya gircem ayrintiliya..baska bi profun adini verdiler.anlasmaliymis..sizinkilerin ucretleri nekadar ? Ben daha sormadim

Cok haklisin arkadasim benim arkadasiminda hamile oldugunu anlamamisti doktor adet sokturucu vermisti sukurki dogurdu kizi sapa saglam baska bir ark.rahiminde kist varsdi dogur dediler kiz hamile kaldi bu seferde kansersin dediler omru gitti kizin sonuc 2 yasinda bal bi kizi var doktorlar artik kucucuk supheyi bile pat diye soyluyolar sonra aa ben ole dusunmustum iyide bu kizin psikolojisine olacak pess

canım çok üzüldüm geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ama umutsuzluğa kapılma Allahtan ümit kesilmez bol bol dua et tüm dualarımız seninle inşallah sonuç iyi çıkar

canım çok üzüldüm geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ama umutsuzluğa kapılma Allahtan ümit kesilmez bol bol dua et tüm dualarımız seninle inşallah sonuç iyi çıkar
Dualarimuz seninle bol bol dua et rabbime gore guclugumu var o oldurur o yasatir suphesizki sadece siginicaz

Canım cok gecmis olsun.hemen umitsizlige kapilma. Benim ilk gebelik dusukle sonuçlandı. Hiç gerek olmadığı halde kurtaj yaptılar. Dr.senin bebegin olmaz o bebek degildi baskabiseydi dedi. O baska bisey de kotu hastalık. Hemen bir doçente gittim.beni gorunce ne kadar sacmalik varsa sana yapilmis dedi.rahim agzini ve içini parcalamislar. Rahmi ters dondurmusler. Ertesi ay hamile kaldım. Bu sefer 2li test kotu cikti bebegi alalım dediler.baska doktora gittim alakasi yok dediler. Ayrintiliya girdim bebegin kafasinin iki tarafinda tümör var acil dogurtalim dediler. Hatta doktor bu bebek benim olsaydı hemen aldirirdim dedi.ben onemsemedim. Simdi kizim 3.5 yasinda çok da sağlıklı. Gecen sene de hamileydim hersey nasip tabiki ama doktorlar o kadar ciddi hatalar yaptılar ki anlatamam simdi anlıyorum. Bebegim 17 haftalık dogdu.lutfen umidini yitirme başka doktorlardan görüş al.basima gelen olaylarda he doktor farklı davrandı. İnşallah sonu iyi olacak. Arefe aksaminda Dualarimiz seninle.

Allah yar ve yardımcın olsun dualarınızı kabul etsin. İnşallah sorun yoktur bebişte

canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum..Rabbim kolaylık versin, şifa versin..başka doktorlara da görün, bir tane doktorla verme kararını..Allahım yardımcın olsun..

Cevap verdiğin için sağol....özel çapa medilife mi gidiyorsun ? hani fatih tarafında olanına başka yerlerde de varmış onun için sordum canım.benim gittiğim dr.da çok yoğun olduğundan değiştrmeyi düşünüyorum orasıda çok yogun bir hastaneyse başka hastane bakmam lazım o zman kendime (( benim dr.um da sormadan bir şey söylemiyor aslında çok iyi ve tecrübeli ama çok yoğun adam ilgilenemiyor işte ....yeni bulduğun ddr. aynı hastanedemi canım yoksa başka hastanedemi paylaşırsan banada bilgi olur...

Iyi aksamlar simdiden de iyi bayramlar kizlar biz 2 haftada 2 kere ultrasona girdik ama minik inatci bir turlu gostermedi kiymetlisini doktor biraz takti ve cumartesi tekrar gel direk cinsiyetine bakicam dedi artik yine gostermezse 21. Haftada ayrintiya kalicak erkek gibi dedi ama kordon olabilir emin degilim dedi neyse saglikli olsunda bekleriz :)

rica ederim cnm ne demek .. cnm eğer doktorun değiştireceksen çapayı tavsiye etmem cünkü Altay beyde cok tecrübeli ama cok fazla yoğun bir doktor. yeni doktorum özel okmeydanı hastahanesinde sen nerede oturuyorsun yardımcı olmaya calısayım... bu arada medilife farklı bir hastahane oradada islam bey varmıs iyi bir doktor diyorlar. özel çapa ara sokakta bir hastahane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…