Merhaba mart anneleri,sanırım artık ben mart annesi olamayacağım ya da yoluma çaresiz devam edeceğim.10.10.2013 te dr.kontrolümde bazı sorunlar çıktı.aynı gün ayrıntılı ultrasona girdim.19 haftalık hamileyim,bebeğimde hidrosefali,meningomyelosel,sol ayakta eğrilik çıktı.Bayram gelmeden hemen alınsın dedi dr.um.Doğsa bile yaşamaz dedi.Ama aldırmayı düşünmüyorum.Tabi o günden beri biz kendimizde değiliz.Zeynep Kamil perinatalojiye yönlendirdi,aynı gün gittik ve ayın 31 ne tekrar ayrıntılı ultrason için gün verildi.ventrikül genişliği sağda 14.8 mm solda 15.8 mm.,omurgası kısa ultrasonda bizede gösterdi,kuyruk sokumuna kadar devam etmiyor.
Aklımda onlarca soru var,ya karnımda ölürse ya da doğduktan sonra yaşanacak süreç vs..
Allah herkesin bebeğini korusun.
Canım cok gecmis olsun.hemen umitsizlige kapilma. Benim ilk gebelik dusukle sonuçlandı. Hiç gerek olmadığı halde kurtaj yaptılar. Dr.senin bebegin olmaz o bebek degildi baskabiseydi dedi. O baska bisey de kotu hastalık. Hemen bir doçente gittim.beni gorunce ne kadar sacmalik varsa sana yapilmis dedi.rahim agzini ve içini parcalamislar. Rahmi ters dondurmusler. Ertesi ay hamile kaldım. Bu sefer 2li test kotu cikti bebegi alalım dediler.baska doktora gittim alakasi yok dediler. Ayrintiliya girdim bebegin kafasinin iki tarafinda tümör var acil dogurtalim dediler. Hatta doktor bu bebek benim olsaydı hemen aldirirdim dedi.ben onemsemedim. Simdi kizim 3.5 yasinda çok da sağlıklı. Gecen sene de hamileydim hersey nasip tabiki ama doktorlar o kadar ciddi hatalar yaptılar ki anlatamam simdi anlıyorum. Bebegim 17 haftalık dogdu.lutfen umidini yitirme başka doktorlardan görüş al.basima gelen olaylarda he doktor farklı davrandı. İnşallah sonu iyi olacak. Arefe aksaminda Dualarimiz seninle.
Allah Allaaah çok üzüldüm canım, 2 li testin riskli mi çıkmıştı? Allah sabır versin, zor bir karar.
Allahım yardımcın olsun inşallah yanlış teşhistir
allah yardimcin olsun canim ya acaba bi prof.gitsenmi detayli ultrasonda iyi olan bilindik
Cnm allah yardimcin olsun
Ben bu dr lara okadar guvenmiyorumki.hamile arkadasima bu bebek diil kist diyenmi olmadi,bu bebek gelismez kisa diyip sapsaglam bebismi gormedim..cok fazla ornek duydum.o yUzden birkac dr a goster.ins 31 indeki randevu guzel gecer.iyide olsa kotude olsa hersey allahtan..hayirlisini dile hep
canım çok üzüldüm geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ama umutsuzluğa kapılma Allahtan ümit kesilmez bol bol dua et tüm dualarımız seninle inşallah sonuç iyi çıkar
Canım cok gecmis olsun.hemen umitsizlige kapilma. Benim ilk gebelik dusukle sonuçlandı. Hiç gerek olmadığı halde kurtaj yaptılar. Dr.senin bebegin olmaz o bebek degildi baskabiseydi dedi. O baska bisey de kotu hastalık. Hemen bir doçente gittim.beni gorunce ne kadar sacmalik varsa sana yapilmis dedi.rahim agzini ve içini parcalamislar. Rahmi ters dondurmusler. Ertesi ay hamile kaldım. Bu sefer 2li test kotu cikti bebegi alalım dediler.baska doktora gittim alakasi yok dediler. Ayrintiliya girdim bebegin kafasinin iki tarafinda tümör var acil dogurtalim dediler. Hatta doktor bu bebek benim olsaydı hemen aldirirdim dedi.ben onemsemedim. Simdi kizim 3.5 yasinda çok da sağlıklı. Gecen sene de hamileydim hersey nasip tabiki ama doktorlar o kadar ciddi hatalar yaptılar ki anlatamam simdi anlıyorum. Bebegim 17 haftalık dogdu.lutfen umidini yitirme başka doktorlardan görüş al.basima gelen olaylarda he doktor farklı davrandı. İnşallah sonu iyi olacak. Arefe aksaminda Dualarimiz seninle.
Allah yar ve yardımcın olsun dualarınızı kabul etsin. İnşallah sorun yoktur bebişte
canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum..Rabbim kolaylık versin, şifa versin..başka doktorlara da görün, bir tane doktorla verme kararını..Allahım yardımcın olsun..
çok üzüldüm canım ne kadar zor bir karar. bir anne için bebeğini doğurup sevip okşadıktan sonra ondan ayrılmak ne kadar zor olur dusunemiyorum ama şimdi de ona alışmış hayaller kurmuş hatta çoğumuz icimizde onları hissetmiş durumdayiz. eğer doğru bir terhisse çok zorlu bir karar sizi bekliyor malesef umarım yanlış teşhirtir
hmmm bende egepol den randevu aldım ordada 50 tl
ben üçlü yaptırmadım bunu yaptırayım mı diye düşünüyordum
e iç organları için ve cinsiyet için yaptırayım bari
aamaa taaa kasımın 5 inde randevum
bu arada 20.haftasına gelen arkadaşlarım tetanoz aşınızı yaptırdınızmı?koldanmı oluyor?
2 li test yaptırmamıştım canım,sorun çıksa bile aldırmayı düşünmüyordum onun için yaptırmadım,hala düşünmüyorum.
inşallah
zeynep kamile gideceğim ama yinede araştırıyorum iyi bir dr.canım.
evet bende hiç güvenmiyorum,Allah iyiye çevirsin inşallah.
inşallah,dua ediyorum hep zaten elimden başkada birşey gelmiyor.
evet dr.lar çok büyük hatalar yapıyorlar,dualarınızı eksik etmeyin.
inşallah,amin.
sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum zaten canım,dr.uma kalsa yaşamaz hemen aldır kafası daha çok büyümeden,bayram gelmeden dedi ama bu öyle kolay verilecek bir karar değil benim için,ömrü veren Allah,ben nasıl bir cana kıyarım.
inşallah yanlıştır.
Merhaba mart anneleri,sanırım artık ben mart annesi olamayacağım ya da yoluma çaresiz devam edeceğim.10.10.2013 te dr.kontrolümde bazı sorunlar çıktı.aynı gün ayrıntılı ultrasona girdim.19 haftalık hamileyim,bebeğimde hidrosefali,meningomyelosel,sol ayakta eğrilik çıktı.Bayram gelmeden hemen alınsın dedi dr.um.Doğsa bile yaşamaz dedi.Ama aldırmayı düşünmüyorum.Tabi o günden beri biz kendimizde değiliz.Zeynep Kamil perinatalojiye yönlendirdi,aynı gün gittik ve ayın 31 ne tekrar ayrıntılı ultrason için gün verildi.ventrikül genişliği sağda 14.8 mm solda 15.8 mm.,omurgası kısa ultrasonda bizede gösterdi,kuyruk sokumuna kadar devam etmiyor.
Aklımda onlarca soru var,ya karnımda ölürse ya da doğduktan sonra yaşanacak süreç vs..
Allah herkesin bebeğini korusun.
Ayrintuli ultrasna grdim ck sukur saglikli kizim allah kimseyi evladyla snmasin rabbim onlari korusun bn hssetmyrdum bbgimi ama bgn sanirim ultrasondan rahtsz oldu o kdr tekme atti ki bna surati asikti kizimin yeter dermis gbydi onlara ultrason sesi kamyon sesi gbo glirms kiymm bn kuzuma bya sinir oldu bgn bze))
Tatlı anneler iyi bayramlar. Tüm sevdiklerinizle yanyana huzurlu mutlu bayramlar diliyorum. Çünkü bundan sonraki bayramlar çok telaşlı geçecek. Malum ufaklıklar geliyor...
Bende 15 gun sonraya gircem ayrintiliya..baska bi profun adini verdiler.anlasmaliymis..sizinkilerin ucretleri nekadar ? Ben daha sormadim
Azyeb inşallah yanlıştır.hayat mucizelerle dolu.nice yanlış teşhis konup,sağlıklı doğan bebekler var.Allah yardımcın olsun.umudunu yitirme.
canım benim yaa çok üzüldüm zor çok zor allah yardımcın olsn hakkında hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?