2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çok üzüldüm canım ne kadar zor bir karar. bir anne için bebeğini doğurup sevip okşadıktan sonra ondan ayrılmak ne kadar zor olur dusunemiyorum ama şimdi de ona alışmış hayaller kurmuş hatta çoğumuz icimizde onları hissetmiş durumdayiz. eğer doğru bir terhisse çok zorlu bir karar sizi bekliyor malesef umarım yanlış teşhirtir

neler yaşamışsin sende canım ya hep mi seni bulur suna bak çok zor valla...

Allah Allaaah çok üzüldüm canım, 2 li testin riskli mi çıkmıştı? Allah sabır versin, zor bir karar.

2 li test yaptırmamıştım canım,sorun çıksa bile aldırmayı düşünmüyordum onun için yaptırmadım,hala düşünmüyorum.

Allahım yardımcın olsun inşallah yanlış teşhistir

inşallah

allah yardimcin olsun canim ya acaba bi prof.gitsenmi detayli ultrasonda iyi olan bilindik

zeynep kamile gideceğim ama yinede araştırıyorum iyi bir dr.canım.

evet bende hiç güvenmiyorum,Allah iyiye çevirsin inşallah.

canım çok üzüldüm geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ama umutsuzluğa kapılma Allahtan ümit kesilmez bol bol dua et tüm dualarımız seninle inşallah sonuç iyi çıkar

inşallah,dua ediyorum hep zaten elimden başkada birşey gelmiyor.

evet dr.lar çok büyük hatalar yapıyorlar,dualarınızı eksik etmeyin.

Allah yar ve yardımcın olsun dualarınızı kabul etsin. İnşallah sorun yoktur bebişte

inşallah,amin.

canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum..Rabbim kolaylık versin, şifa versin..başka doktorlara da görün, bir tane doktorla verme kararını..Allahım yardımcın olsun..

sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum zaten canım,dr.uma kalsa yaşamaz hemen aldır kafası daha çok büyümeden,bayram gelmeden dedi ama bu öyle kolay verilecek bir karar değil benim için,ömrü veren Allah,ben nasıl bir cana kıyarım.

inşallah yanlıştır.

Bana 20-22 haftalar arasında olabilirsin dediler.koldan oluyormuş.

Azyeb inşallah yanlıştır.hayat mucizelerle dolu.nice yanlış teşhis konup,sağlıklı doğan bebekler var.Allah yardımcın olsun.umudunu yitirme.

canım benim yaa çok üzüldüm zor çok zor allah yardımcın olsn hakkında hayırlısını nasip etsin

günaydın arkadaşlar bayramınız mübarek olsun allah nice güzel bayrmlar nasip etsin sevdiklerimizle birlikte...

Tatlı anneler iyi bayramlar. Tüm sevdiklerinizle yanyana huzurlu mutlu bayramlar diliyorum. Çünkü bundan sonraki bayramlar çok telaşlı geçecek. Malum ufaklıklar geliyor...

amiin herkesin evladını bağışlasın.kamyon sesi çok ilginç:) ben bilmiyordum böyle olduğunu..ah bebişleer hepside hayırla gelsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…