2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Iyi bayramlar kizlar.seneye bayramda kucagimizda bebislerimiz olacak ins.el opturup harclik toplucaz daha :)

Epilasyon işi de kafama talılan sorulardan kuaförde mikrop falan kaparsam diye korkuyorum keske hamilelikte dökülüverselerdi

canım biraz araştır ona göre kuaför seç.
ben bayağıdır gidiyorum bu gittiğime.
gayet temiz çalışıyor.
öbür türlüde tıraş ederek veya tüy dökücü kremle gerçekten çok zor
hem hormonlar aktif çalıştığı için kıllar hızlı uzuyor,hem akıntılar çok...
çekilmez çile yani.
evde kendin alsan zor oluyor kaldı ki ilerleyen zamanlarda hiç alınamaz

herkese hayırlı bayramlar mart anneleri
bol bol götürün baklavaları dolmaları kavurmaları
yarasın bebişlere

bu konu benimde kafamı karıştırıyo eskiden kendim yapardım bi süredir ağdayı bıraktım pratik şeyler yapıyorum 6 aydan sonra koaföre gitmeyi düşünüyorum ilk defa da gidecem nasıl olacak daha mı erken gitmeliyim bilmiyorum ki

anladım cnm hayırlı olsun insallah çok almayız yaaa:)

selam göbücüklerrrrr hayırlı bayramlar nasılsınız kızlar tatlıları bol yiyin bebişleri bol hissedin:)seneye inşallah 8 8buçuk aylık olucak bebişler kucaklarda hayırlısıyla

Bebislerinn isimleri.cicileri.kilolari hakkinda topiklerimiz varda nie gobislerimiz icin yok.mesela sizinkiler.ne alemde merak ediyrm

Bebislerinn isimleri.cicileri.kilolari hakkinda topiklerimiz varda nie gobislerimiz icin yok.mesela sizinkiler.ne alemde merak ediyrm

canım benim gobegim cok buyuk değil ama 7 kg aldım..50 idim 57 oldum.. Hareket kısıtım oldugundan kilo alımına engel olamiyorum.. İlkini de 21 kg ile tamamlanmıstım. Bunda da insallah 20 kg. u gecmem..

merhaba kızlarr
herkese hayırlı huzurlu sağlıklı bereketli bayramlar....

kızlar göbeğinde kaşıntı başlayan ya da çatlak oluşan var mı? yoksa henüz erken mi çatlakların baş göstermesi için, ben sürekli vazelin ve nemlendirici sürüyorum hiç nemsiz bırakmıyorum öyle pahallı kremlerden almadım ama alsam mı diye de düşünmüyor değilim

daha erken gitmeni öneririrm canım.
ilk kuaför deneyiminse ister istemez kasılıyorsun,acı oluyor.
malum 6 ayda riskli dönemler,ani kasılmalar iyi olmaz.
şimdiden gidersen hem o zaman kadar seyrelir ve incelir hemde kuaföre alışmış olursun,
böylece son aylarda da gitmen,orda aldırman sıkıntılı olmaz.
ben geçen cuma muayeneye gitmeden 1 saat önce gittim aldırdım,
muayenemde gayet normaldi: )
doktorada söyledim zaten.
o da hiç bi sıkıntı olmaz rahat ol dedi.
doğuma kadar 3 haftada bir gideyim diyorum.

çatlak olmadı ama kaşıntı çok.
bende oldum olası egzema var ve mesvim geçişliliğinden mi hamilelikten mi bilmiyorum ama arttı.
çatlak daha yok çok şükür.
ama her banyodan sonra kayısı yağı(kıllanma olmasın diye badem yağı sürmüyorum),
günlük olarakta daha hafif yoğunlukta olan bebek yağı kullanıyorum.
aklıma gelirsede ara ara krem.
pahalı şeylere gerek yok bence.
ben en son muayeneye gittiğimde doktorum ultrasondayken:''göbeğin daha çatlamamış başladın herhalde yağ kullanmaya''diye güldü.
zaten çok çıkmadı göbüşüm ama yinede sürüyorum.
doktorumda bebek yağı veya badem yağı olur dedi.
herhangi bi marka falanda vermedi.
eşim eczacı ona sordum,o da gerek yok yağlar yeterli dedi.
bende devam ediyorum yağlanmaya

benim göbüşüm hala tam çıkmadı.
dersanede bilen arkadaşlarım şaşırıyor niye hiç karnın yok diye,moralim bozuluyor.
bende sinirden inadına hamilelik bluzları giyiyorum
çıktı ama hamile denecek kadar değil.
kilo aldım ondan desem inanılır yani
ama sertlik var onu hissediyorum.
hala eski elbise ve eteklerim oluyor,belleri bile normal ama yinee bol bol giyiniyorumki yavrum rahat etsin

bebeğin hareketlerini hisstemeye başlayan arkadaşlar,hergün düzenli hissediyor musunuz?ben iki gündür hiç hissetmedim de.

bebeğin hareketlerini hisstemeye başlayan arkadaşlar,hergün düzenli hissediyor musunuz?ben iki gündür hiç hissetmedim de.

Aynen cnm bende bunu çok merak ediyorum lütfen daha deneyimli ve bilenler söylesin.. Bende şimdiye kadar ara ara bişiler hissetsemde hep bağırsak hareketidir dedim ama bayramın ilk günü eminim iki kez hissettim bebeğimi sanki tekme atar gibiydi.. Ama dün hiçbişey hissetmedim okadar tatlı yememe rağmen normalmi bu..

her işimi kendim yapıyorum hemde çalışıyorum ama 6-7 kg almışım off.bu gidişle yine 30kg görücem çok sinir bozucu.göbeğimde kocaman oldu keşke benimkide belli olmasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…