- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Ohh kızıma arkadaşlar geliyorr bir sürü maşallahhh maşallahhhh hepsinee sağlıkla doğsunlar inş :)
Epilasyon işi de kafama talılan sorulardan kuaförde mikrop falan kaparsam diye korkuyorum keske hamilelikte dökülüverselerdi
canım biraz araştır ona göre kuaför seç.
ben bayağıdır gidiyorum bu gittiğime.
gayet temiz çalışıyor.
öbür türlüde tıraş ederek veya tüy dökücü kremle gerçekten çok zor
hem hormonlar aktif çalıştığı için kıllar hızlı uzuyor,hem akıntılar çok...
çekilmez çile yani.
evde kendin alsan zor oluyor kaldı ki ilerleyen zamanlarda hiç alınamaz
Iyi bayramlar kizlar.seneye bayramda kucagimizda bebislerimiz olacak ins.el opturup harclik toplucaz daha :)
allahtan bi yerden almıyoruz kilolari çok belli olurdu o zaman. eğer bulantı kusma falan olmadıysa normal aldığın kilo. ben şimdi bile sabahları safra olarak düzenli bi şekilde kusuyorum
sen yine bana göre iyisin ben zaten 77 kilo ile gebe kaldım hedef 85 ama biraz zor sanırım...
Bebislerinn isimleri.cicileri.kilolari hakkinda topiklerimiz varda nie gobislerimiz icin yok.mesela sizinkiler.ne alemde merak ediyrm
bu konu benimde kafamı karıştırıyo eskiden kendim yapardım bi süredir ağdayı bıraktım pratik şeyler yapıyorum 6 aydan sonra koaföre gitmeyi düşünüyorum ilk defa da gidecem nasıl olacak daha mı erken gitmeliyim bilmiyorum ki
kızlar göbeğinde kaşıntı başlayan ya da çatlak oluşan var mı? yoksa henüz erken mi çatlakların baş göstermesi için, ben sürekli vazelin ve nemlendirici sürüyorum hiç nemsiz bırakmıyorum öyle pahallı kremlerden almadım ama alsam mı diye de düşünmüyor değilim
Bebislerinn isimleri.cicileri.kilolari hakkinda topiklerimiz varda nie gobislerimiz icin yok.mesela sizinkiler.ne alemde merak ediyrm
bebeğin hareketlerini hisstemeye başlayan arkadaşlar,hergün düzenli hissediyor musunuz?ben iki gündür hiç hissetmedim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?