bebeğin hareketlerini hisstemeye başlayan arkadaşlar,hergün düzenli hissediyor musunuz?ben iki gündür hiç hissetmedim de.
İyi bayramlar kızlar :) Ben girmeyeli sayfalar su gibi akıp geçmiş. Neler kaçırdım acabaa.....?
Alışverişe başlayan var mı valla ben bebek arabası bakmaya başladım.... Alan ya da marka tercihini belirleyen var mı?
Orbit baby düşünüyorum ama bulamıyorum nerede satıldığını İzmirde...
Gesma nasilsin canim?Kizimiz iyidir umarim.Canim Ben daha hic birsey almadim.7. aydan sonra baslamayi dusunuyorum.
Herkese iyi bayramlar. Bu arada Ben artik hergun bebegin hareketlerini hissediyorum.Cok guzel bir duygu.En azindan iyi oldugunu anliyorum.
Canım çok iyiyim kızımız da iyi. Ben de daha pek başlamadım ama kasım itibari ile başlayacağım. Ama bebek arabası çalışmalarına başladım. Son dakika aceleye gelsin istemiyorum. Eşime bırakırsam alıp geçecek birtane. Hem daha çok var diyor. Ama hiç bilgim olmadığından araştırmaya başladım. Birkaç marka ve model belirledim. Onları uygun bulmaya bakıyorum. İnternetten yorumlara falan bakıyorum.
Sen nasıl bebeğimiz nasıl isim düşündün mü?
Canim bizim bebekte iyi.Bende mide sorunlari var.Onun disinda iyiyim.Daha isim bulamadim.Erkekte cok zor.Farkli bir isim olsun istiyorum.Arastiriyorum.Umarim bulurum.
Ben bebek arabasinda begendigim modelleri liste yapiyorum once internette fiyat arastirmasi yapip sonra magazadan bakmayi dusunuyorum cunku bazi modellerde 200-300 hatta 500 lira farkedeni bile gordum cogu sitede zaten kargo da ucretsiz burda fikir alisverisinde bulunursak guzel olur gerci su an pek kimse girmiyor bayramdan sonra anca :/
Ben de hergün hissediyorum ama hafif seyirme gibi. Her zaman olmuyor tabi. Güçlü olan hareketlerini hissedebilirsin sadece dedi doktorum. Bu arada kendi doktorumda genel tarama yaptırmadan önce perinatoloğa gittim cumartesi. Kadın aynı zamanda görümcemin üniversiteden hocadı. Çok ilgilendi sağolsun. İzmirde olup , genel tarama yaptırmak için bir uzmana ihtiyacınız olursa yeşim bülbül baytur tavsiye ederim. Doktor bana amniyon sıvın sanki biraz azalmış dedi. Canım sıkıldı ona. Haftaya çarşamba kendi doktoruma gideceğim. Bakalım ne diyecek!
Amniyon sivisinin azalmasi durumunda sanirim bol Su icmek iyi geliyormus canim.Ben daha ayrintili ultrason yaptirmadim.Umarim sorun cikmaz.Bu stres hic bitmeyecek herhalde.
Çoğunluk bebişini hissetmiş ne güzelben hala hissedemedim bayram haftadı doktor izinde olmasa hemen gidicem ama evham yapmakta istemiyorum.. Haftaya ayrıntılı var o zamana kadar hissetsem keşke yoksa çatlıcam (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?