herkese iyi bayramlar:2:
bayram önü şifayı kaptık ailece tatil planımızda suya düştü bayramı yatarak geçiriyoruz malesef boğazlarım çok kötü şiş ağzım burnum yara oldu silmekten ilaçta kullanamuyorum nasıl geçicek bu hastalık bilmiyomnane limon içmekten tiksindim başka kullanıcam bişi varmı kızlar
Mrb hemserim :) banada bi dr adi verdiler.arastiricam onu seninkinede.bakarimBen de hergün hissediyorum ama hafif seyirme gibi. Her zaman olmuyor tabi. Güçlü olan hareketlerini hissedebilirsin sadece dedi doktorum. Bu arada kendi doktorumda genel tarama yaptırmadan önce perinatoloğa gittim cumartesi. Kadın aynı zamanda görümcemin üniversiteden hocadı. Çok ilgilendi sağolsun. İzmirde olup , genel tarama yaptırmak için bir uzmana ihtiyacınız olursa yeşim bülbül baytur tavsiye ederim. Doktor bana amniyon sıvın sanki biraz azalmış dedi. Canım sıkıldı ona. Haftaya çarşamba kendi doktoruma gideceğim. Bakalım ne diyecek!
kızlar göbeğinde kaşıntı başlayan ya da çatlak oluşan var mı? yoksa henüz erken mi çatlakların baş göstermesi için, ben sürekli vazelin ve nemlendirici sürüyorum hiç nemsiz bırakmıyorum öyle pahallı kremlerden almadım ama alsam mı diye de düşünmüyor değilim
herkese iyi bayramlar:2:
bayram önü şifayı kaptık ailece tatil planımızda suya düştü bayramı yatarak geçiriyoruz malesef boğazlarım çok kötü şiş ağzım burnum yara oldu silmekten ilaçta kullanamuyorum nasıl geçicek bu hastalık bilmiyomnane limon içmekten tiksindim başka kullanıcam bişi varmı kızlar
Arkadaslar 4 gün oldu büyük tuvaletim gelmiyo böyle bi sırun yaşayanınız oldu mu ne yaptınız acaba endişelenmeye basladım
ben canım.. demir hapı kullanmay abasladigimdan beri senle aynı durumdayım.. dr.um kefir, activia yogurt, kayısı yememi soyledi. ve de demir hpını bir sure 2 gunde bir olacak sekilde alacagim
Mrb hemserim :) banada bi dr adi verdiler.arastiricam onu seninkinede.bakarim
Ben lireac aldim.daha baslamadm.70 tl verince elim girmiyor surmeye :))
Arkadaslar 4 gün oldu büyük tuvaletim gelmiyo böyle bi sırun yaşayanınız oldu mu ne yaptınız acaba endişelenmeye basladım
Bayram nasıl geçiyor kızlar? İlk 2 gün ziyaretlerle geçti bugün evdeydik tüm gün. Dinlendim iyi oldu. Pzt yi iple çekiyorum bebişimi özledim.. Hala göstermedi bizimki merakta ediyorum:) ilk kez rüyamda gördüm bgn. Doğmuş kucağımdaydı erkekmiş. Sonra yine karnımda millete diyorumki erkek..gördüm ben:)) dün çok muhabbeti oldu kız mı erkek mi diye ondan etkilenmiş olsam gerek:))hayırlısı bakalım..
Gesmaa,balkaymak teşekürler iyi hissetmemi sağladınız ama çokta korkuyorumçevremdekiler hala hissedememi garipsiyor bende üzülüyorum annesinin bidenesi konuşuyorum oğluşumla ama yok daha tık inşallah iyidirde varsın geç anlayım ama kontrole kadar moral sıfır
Kizlar benim 2 gundur karnimda kasigimda sanci var.gece cok uyandim.aciyan yeri elliyorum semsert.ya basi ya ayagi :) dayaniyor sipam.o dayandikca canim yaniyo...netten arastirdim rahim genisledigi ve bebek buyudugu icin diyor..beni baya zorluyo.ayakta 2 buklum oluyrm.bi.an once.genislesin.su rahmim
Çoğunluk bebişini hissetmiş ne güzelben hala hissedemedim bayram haftadı doktor izinde olmasa hemen gidicem ama evham yapmakta istemiyorum.. Haftaya ayrıntılı var o zamana kadar hissetsem keşke yoksa çatlıcam (((
merhaba bende 13 de doguracagim ALLAH nasip ederse ve aynen bende hic bir sey hissetmiyorum ama doktorum normal dedi benim kizim senin de oglun uslu cocuklar olacak sanirim:)
üzülme ben de kızımı hiç hissetmezdim, Allah korusun acaba birşey mi oldu bu çocuğa diye acile gittiğimiz çok oldu, doğurana kadar da çok nadirtekme attığı oldu, onun dışında hiç kıpırdamazdı benim kzıım,ama maşallah bu bebişimi erkenden hissettim, hiç yerinde durmuyor, sağ sol yapıp tekmeler atıyor
hayırlı akşamlar canım ben bayram boyunca evdeydim dışarı çıkmadım hiç gelen giden misafir oldu klasik bayram telaşı işte saklıyorsa kız olabilir bence bizim ki de önce sakladı uzun çabalardan sonra dr büyük ihtimal kız demişti önümüzdeki ay ayrıntılı utrosyona gitcem ozaman netleşir heralde kendini kız yada erkek diye adapte etme bende rüyamda ya erkek görür yada ikiz görüp erkeğe daha yakın olurdum hatta erkek olacağını düşünüp isim bakmaya bile başlamıştım belkide bu yüzden dr kız olabilir dediğinde kendimi bi başka hissettim acayip bişey yani gerçi şuan kıza alıştırdım kendimi herkese de kız dedim dr erkek derse heralde ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?